72.5 den 63'e✔️

Teşekkür ederim. Tartımı almadım yanıma, tatil modundayım.sağlıklı besleniyorum şükür🌸

Kime açıklayayım canım?

Merhaba aktif değil şuan, ben şehirdışındayım.

Merhaba, kilolar gidiyor mu?

Kızlar, merak etmeyin diye girdim,iyi akşamlar herkese🙋 ben geldim, fakat; sehirdışından dönüşümüz kasım ayını bulacak gibi duruyor, tartımı almadım, istesem de katılamam. Saglikli beslenmeye calisiyorum, merak etmeyin beni. Bildirim trafiginden dolayı, tekrar pasif ederim üyeligimi muhtemelen.yoğun geçiyor günlerim. Hoşçakalın 🌸🌸
Tamam 🙂

Babana 🙂 tabi bayağı geçti üstünden

Teşekkür ederim. Tartımı almadım yanıma, tatil modundayım.sağlıklı besleniyorum şükür🌸

Kime açıklayayım canım?

Merhaba aktif değil şuan, ben şehirdışındayım.

Merhaba, kilolar gidiyor mu?

Kızlar, merak etmeyin diye girdim,iyi akşamlar herkese🙋 ben geldim, fakat; sehirdışından dönüşümüz kasım ayını bulacak gibi duruyor, tartımı almadım, istesem de katılamam. Saglikli beslenmeye calisiyorum, merak etmeyin beni. Bildirim trafiginden dolayı, tekrar pasif ederim üyeligimi muhtemelen.yoğun geçiyor günlerim. Hoşçakalın 🌸🌸
Evet gidiyor kilolar iyi olmana sevindim. Iyi tatiler.

Günaydın, kilomu çok merak ediyorum. Bir kaç kere tartildigimda eksideydim ama tabi öyle 3-5 kilo olacak hâli yok. 70 le buradan ayrilmistim saniyorum. Buraya yazmayi özledim ama kasımdan önce olanaksız.💚💚

Selamlar; İzinde baska tartida tartildigimda, cok az bi vermistim kg. Beslenmeme dikkat etmeyi hic birakmam Allahın izniyle. Boyum 1.63 bana 63 kg yeter. Zaten cok sisman bi görünüşüm yok artık☺️ dogum kikolarim gidiyor Allahın iZniyle.

X