72.5 den 63'e✔️

Bugünn tartildn mi
Tartilmistim
Ayrı eve çıkma sansin yokmu 1 yıldan önce.hayirlisi olsun.bu hayat senin hayatin sen senin için iyi olanı bilirsin...toksit ilişkilerde mesafe şart.. eski es de bana sen bensiz bir hic sin demisti oluyor böyle şeyler.kendini yetersiz ve güçsüz görme.. derdimiz birinin tırnağı olmak değil zaten kendimizi bulmak..birilerine kendimizi ispat etmek zorunda da degiliz.dogru bildiğimiz yolda emin adımlarla yürüyoruz işte herkes gibi düşe kalka..gözardı etmeyi yok saymayı gercekten kendimize ilke edinmeliyoz yoksa çok kırılır cok üzülürüz..bize yaftalamaya çalışan sifatlardan uzagiz..seni anliyorum ve gayet normal diyette hayatımızın anlamı degil amacımız degil.kendimizi daha rahat daha güzel hissetmek için bir araç..bozulabilir elbet hic bir şey olmaz..afiyet olsun yaramasin kilo olarak :))
İkisi de cok kucuk cocuklarimin. Uyku sorunu, gece ayakta sallanma olayi var devamli.bosver beklemem şart.
Sayılı günler deyip, sabırlı olmaya çalış canım. Baban manipülatif bir karaktere benziyor. Bu insanlarla nasıl başa çıkıldığı hakkında makaleler var. Durumun çok zor, Allah sabır versin. Tez zamanda kendi yuvana git insallah...Annen destek oluyor mu? Yoksa onu da mı sindiriyor?
Annem iyi biri ama o konuda destegi pek yok bana maalesef. Tesekkur ederim🌸
Simdi okudum bosver sen kendin icin ayakta dur ,yenmis bitmis önüne bakarsin. Dilerim en kisa zamanda esinle ayni evde olursunuz. 🤲
İnsallah canim cok sagol
Boza canim misafirliktesin galiba bu kadar sessizliğe alışık degiliz
Yazasim gelmedi hiç. Bugun de yedim misafirlikte. Yatarken de koca paket gofret. Abur cubur nerdeyse hic yemem ama gerginlik oldu. Simdi bu iki gunu birak, 1 gun yedim ya, emin ol 1 haftaya anca duze cikarim. Eski duzene saniyede donsem de 1 haftami alir iste eksiden kurtulmak. Bir gun yemem, 1 haftami çöpe goturecek.moral olarak, 1-2 güne toparlanirim🤲

Tartilmistim

İkisi de cok kucuk cocuklarimin. Uyku sorunu, gece ayakta sallanma olayi var devamli.bosver beklemem şart.

İnsallah canim cok sagol

Yazasim gelmedi hiç. Bugun de yedim misafirlikte. Yatarken de koca paket gofret. Abur cubur nerdeyse hic yemem ama gerginlik oldu. Simdi bu iki gunu birak, 1 gun yedim ya, emin ol 1 haftaya anca duze cikarim. Eski duzene saniyede donsem de 1 haftami alir iste eksiden kurtulmak. Bir gun yemem, 1 haftami çöpe goturecek.moral olarak, 1-2 güne toparlanirim🤲
Sen şimdi yediklerini içtikleri ni tartıyı bırak hatta yarın bana da tartılmak.yok..Sen şimdi kendine ruhuna bak hersey yoluna girer.bazen boyle olur.iyiki yemişsin ..her zorluğun üstünde bir zorluk.her zorluğun altın da da bir kolaylık muhakkak vardır unutma canım...kendimizden aşağılar a bakalim mutlu olalim ve yaşadıklarımızın bir gün elbet biteceğininde farkında.. haydi şimdi yeni bir gün yeni umutlar yeni niyetler ...

Sen şimdi yediklerini içtikleri ni tartıyı bırak hatta yarın bana da tartılmak.yok..Sen şimdi kendine ruhuna bak hersey yoluna girer.bazen boyle olur.iyiki yemişsin ..her zorluğun üstünde bir zorluk.her zorluğun altın da da bir kolaylık muhakkak vardır unutma canım...kendimizden aşağılar a bakalim mutlu olalim ve yaşadıklarımızın bir gün elbet biteceğininde farkında.. haydi şimdi yeni bir gün yeni umutlar yeni niyetler ...
İnsaallah canim,cok sagol🤲😘

Tartilmistim

İnsallah canim cok sagol

Hıncını yemekten çıkarma canım, sakince açıkla doğumgünü o yüzden vs

Boza geri döndüğünde burayı kaybolmuş bulmasın. Seni bekliyoruz boza daha iyi daha toparlamis daha zayiflamis..
Ben yine aynı 70 hedefimize ulaştım şimdiki hedef 68 i görmek , sen gelene kadar görmüş olur muyum ki..
Bugun cok şu ictim qnlamadim niye doyamadım bi su ya..
Haydi yeni bir hafta ya başlayacağız yeni umutlar bizi bekler ..

Boza ne yapıyorsun aklımdasın.buralari okuyormusun..bilmiyorum..akşam yemeği yemedim canim istemedi..
Sana iki çift laf etmeye geldim döndüğün de okuman için.
Hayat birilerine üzülüp kendimizi heba etmemiz için çok kısa.
Bu hayatta ne geçmiyor ki.ne ye alışılmıyor ki.bekliyorum seni ve daha iyi döneceğini biliyorum.senin güzel bir kalbin var ..görüntünün ne önemi var ki.. gecen güzel geçsin.mutlu ve huzurlu.Allaha emanet olasın..

Boza bugun tek ogun yapacagim mısır puskulu cayi demliycem ve içeceğim , idrar söktürücü özelliği varmis.. üzgün ve yorgun olduğum bir dönemden geçiyorum aynı senin hissettiğin gibi..ama kadınlar ozellikle biz anneler gerçekten çok güçlüyüz olmak zorundayiz..ne olursa olsun ayakta kalmak zorundayız. Kendimizi bıraksak çocuklarımız için olmak zorundayız.
Bak ben 69 u sensiz görmek istemiyorum..ve görmek üzereyim haberin olsun..

Boza okullar açılıyor okul.telasi buraya uğramadim.okul hazırlığı ev iş güç.. diyetten de sıyrıldı k sanki senle guclenmistim odaklanmistim şimdi yanliz kaldim gibi..bekliyorum uzatma
Ben de okuyordum sürekli, ben de diyetteyim bakalim ne zaman kadar sürecek. Grubumuzda birbirimizi motive ediyoruz güzel oluyor.

Boza acil gelmen gereken konular var nereler desin..hala 70 kiloyum..ve kosturmali okul hayatımız olağanca hızıyla yaşantımıza katıldı.Allah çocuklarımıza tüm evlatlarımıza zihin açıklığı versin...
Gelelim diyete adapte olamıyorum ve tam anlamiyla bir niyet alamıyorum.. suyu düzenli içmeliyim..sağlıklı beslenmeliyim.kahvaltida ekmeği azaltmaliyim..bir çok yeni gündemim var diyetle ilgili olacak insaAllah..
Bana katılan artılar ise kilo korumayı yıllar sonra öğrendim galiba normal beslenme düzenim oturdu.ve yemegi biraz abartsam bile bariz bir şekilde tartiya yansımıyor..
Son 5 kilo çabuk gel verelim kurtulalim

Boza işler yolunda gidiyor mu bizim ki sensiz gitmiyor biliyormusun gelip okuyup gidiyorsan ve yazmıyorsan şu çağrıma taş olsa çatlar di ..haydi bekliyorum bu günler de sanki biraz biraz topluyorum bakalim kısa daha iyi olur gezmeler biter evin içinde yanliz yanliz daha iyi yapariz bazı şeyleri güçlüyüz basaracagiz

Daha güçlü, azimli ve istikrarlı döneceğini düşünüyorum...💪😘❤️
Teşekkür ederim. Tartımı almadım yanıma, tatil modundayım.sağlıklı besleniyorum şükür🌸
Hıncını yemekten çıkarma canım, sakince açıkla doğumgünü o yüzden vs
Kime açıklayayım canım?
Mrb forum aktif mi
Merhaba aktif değil şuan, ben şehirdışındayım.
Ben de okuyordum sürekli, ben de diyetteyim bakalim ne zaman kadar sürecek. Grubumuzda birbirimizi motive ediyoruz güzel oluyor.
Merhaba, kilolar gidiyor mu?
Kızlar, merak etmeyin diye girdim,iyi akşamlar herkese🙋 ben geldim, fakat; sehirdışından dönüşümüz kasım ayını bulacak gibi duruyor, tartımı almadım, istesem de katılamam. Saglikli beslenmeye calisiyorum, merak etmeyin beni. Bildirim trafiginden dolayı, tekrar pasif ederim üyeligimi muhtemelen.yoğun geçiyor günlerim. Hoşçakalın 🌸🌸

Son düzenleyen: Moderatör:
X