72.5 den 63'e✔️

Iyi haftalarımız olsun dun ki menum.
3 4 dilim ekmek ile ortadaki şeylerden yedim
Oglen 2 adet erik yedim
Aksam
6 kofte çeyrek ekmek çeyrek yufka yedim domates ile birlikte
Sonrada kavun yedim
İnsallah. Gunaydin canim afiyet olsun
Bugun ise daha umutlu daha inançlı daha bol ekşili bir gün diliyorum
İnsaallah
Günaydın. 🙋

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak günYdin kanki

İnsallah. Gunaydin canim afiyet olsun

İnsaallah

Günaydın. 🙋

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak günYdin kanki
nasılsın..
çok aşiri yorgunum...
dün kaynanamlarla beraber yufka açtık..
kışa hazirlik...
hamur açtım..
sirtım fena agriyor.
bugün başlayayım diyete diyorum bozuyom hep:KK43:

Bugun umduğum gibi gitmeyen değişik bir gün du.
Sabah yarım ekmek ten az yedim içini yemedim kabuklarını kahvaltiliklardan aldim
4 5 gibi de nuddle yedim aralarda 1 bardak çay var
Aksam üzeri de sütlü kahve içtim
Öğlen de 3 erik yedim
Oyle değişik bir gün oldu..ama.kilo sabit hic inmiyor

nasılsın..
çok aşiri yorgunum...
dün kaynanamlarla beraber yufka açtık..
kışa hazirlik...
hamur açtım..
sirtım fena agriyor.
bugün başlayayım diyete diyorum bozuyom hep:KK43:
İdare eder şükür. Cok iyi anliyorum,al benden de o kadar.
Her gece kizim ayagimda . Uyku yüzü gormuyorum desem..heer ama her gün, yillar oldu, her gece 2-3 saat uykuylayim. 10 gunde bir gece uyumak istiyorum. Diyet çok Zor iś.

Bugun umduğum gibi gitmeyen değişik bir gün du.
Sabah yarım ekmek ten az yedim içini yemedim kabuklarını kahvaltiliklardan aldim
4 5 gibi de nuddle yedim aralarda 1 bardak çay var
Aksam üzeri de sütlü kahve içtim
Öğlen de 3 erik yedim
Oyle değişik bir gün oldu..ama.kilo sabit hic inmiyor
Canim nacizane tavsiyem salata da ye.çok sagliksiz gidiyorsun. Kahvalti disinda aksama kadar tek saglikli yedigin erik olmus. Ben de sabitim hep , sorma. İki hafta olacak kg veremiyorum gibi. vücut eskiden uzun sure oldugun kiloya gelince kendini kitliyor.

Kahvaltı
Klasik+domates kurusu

İkinci öğün
5 kaşik bulgur pilavi
Biber
domates kurusu
Cacık

Aralar falan
Mineralli su
400 gram activia
83 gram maras usulü dondurma
Sade kahve
3 parça çikolata

3 ncü öğün
1 lahmacun

ADIM

Eklentiler

• IMG20220822200510.jpg
    IMG20220822200510.jpg
    132,7 KB · Görüntüleme: 25
Geçen hafta -200 gram vermistim, cok bi ekside gözümüz yok da 500 gram da olsun kardeşim ..onceki hafta 1.90 verdim,evet ok, ama 500 gram istiyordum 1 olmasi zaten imkansizdi gecen hafta. Buraya kadar her sey ok amaaa
Bu hafta noluyoruz. Cumaya 3 tam gün kalmış. İlk 2 gun falan iyi gittim sayilir tartida. Ama yine bozuldu. 70.8 i ucundan gordum evet, 200 gramlik eksi.ama yine gitti . E ben bu hafta 1 kg vermek istiyordum. Hedef degisti yine 3 gun kala.

Gecen cuma 71.00
Bu cuma 70.500 istiyorum
-500 gram

Haftada 200-500 gramlarla olmaz bu iş. Tamam haftada 2-4 kg asla istemem vucut dengesi bozulur,sagliksiz olunur. Ama 1 kg istiyorum,bu kadar net yarim kg arada olur ok da bu ne böyle 200-500 gram. 60 larda olsam neyse,yavas gider anlarim.

Daha da azını yiyemem valla
Aç aç nereye kadar. Sadece beslenme seklimi degistirip denicem,madem kilitlendi kg ler

Not : bu yazdigima yorum yapmayın.

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

Geçen hafta -200 gram vermistim, cok bi ekside gözümüz yok da 500 gram da olsun kardeşim ..onceki hafta 1.90 verdim,evet ok, ama 500 gram istiyordum 1 olmasi zaten imkansizdi gecen hafta. Buraya kadar her sey ok amaaa
Bu hafta noluyoruz. Cumaya 3 tam gün kalmış. İlk 2 gun falan iyi gittim sayilir tartida. Ama yine bozuldu. 70.8 i ucundan gordum evet, 200 gramlik eksi.ama yine gitti . E ben bu hafta 1 kg vermek istiyordum. Hedef degisti yine 3 gun kala.

Gecen cuma 71.00
Bu cuma 70.500 istiyorum
-500 gram

Haftada 200-500 gramlarla olmaz bu iş. Tamam haftada 2-4 kg asla istemem vucut dengesi bozulur,sagliksiz olunur. Ama 1 kg istiyorum,bu kadar net yarim kg arada olur ok da bu ne böyle 200-500 gram. 60 larda olsam neyse,yavas gider anlarim.

Daha da azını yiyemem valla
Aç aç nereye kadar. Sadece beslenme seklimi degistirip denicem,madem kilitlendi kg ler

Not : bu yazdigima yorum yapmayın.

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌
Vücudunu şaşırtacak birseyler yapabilirsin kesinlikle ..

Günaydın. Aynen 💃 son 3 gün . Bu sabah da eksi degilse 70 yok bu hafta 😂 bu sabah kacsin?
Yok senin dediğin gibi ben bi kiramadım 71 engelini 🤦‍♀️ ama hala ümidim var cuma ya artı da değilim ödem tutma ihtimalim yuksek cok afedersin tuvalete çıkamadım gibi gibi..
Su az iciyorum..yeşil çaya felan cok önem vermiyorum.cunku biraz sıkıntilarim var uğraşmak istemiyorum galiba..evde ganaexcelin çayı kahvesi sıcak.cikolatasj var ödem attırıyor diyorlar araştırıp kullanımını onlara basliycam insaAllah ama ben herzaman dediğim gibi kilo almamak artı çıkmamak da bir marifet benim gözüm de..
Uzun zamandır diyet yapiyorsun senin ve vücudunun yorulması cok normal buralara kadar geldin başardın daha fazlasını da başarabilirsin..her yeni bir gün yeni umutlar yeni niyetler yeni istekler elhamdülillah..

Yok senin dediğin gibi ben bi kiramadım 71 engelini 🤦‍♀️ ama hala ümidim var cuma ya artı da değilim ödem tutma ihtimalim yuksek cok afedersin tuvalete çıkamadım gibi gibi..
Su az iciyorum..yeşil çaya felan cok önem vermiyorum.cunku biraz sıkıntilarim var uğraşmak istemiyorum galiba..evde ganaexcelin çayı kahvesi sıcak.cikolatasj var ödem attırıyor diyorlar araştırıp kullanımını onlara basliycam insaAllah ama ben herzaman dediğim gibi kilo almamak artı çıkmamak da bir marifet benim gözüm de..
Uzun zamandır diyet yapiyorsun senin ve vücudunun yorulması cok normal buralara kadar geldin başardın daha fazlasını da başarabilirsin..her yeni bir gün yeni umutlar yeni niyetler yeni istekler elhamdülillah..
Sagol motive edici mesajin icin. ,🧡 Yesil cay gunde iki kere,inan faydali ama ben de hep icemiyorum, ihmalden degil, cocuklardan wc bile zor benim icin. İki arada derede tel elimde anca. Tuvalete ben de nerdeyse hic cikamadim. Tarcinli küre basladim. 10 gun yapmam lazim. 2 nci gun ictim. Bakalim faydali olacak mi. Dedigin gibi yeni umutlar, bak yine 71.3 e takildim, kaldim bu sabah. Cumaya 500 gram umudum devam ediyor. 70.500 olsak bu cuma insaallah,🤲🤲🤲

X