72.5 den 63'e✔️

🙋

Eklentiler

• IMG20220820184008.jpg
    IMG20220820184008.jpg
    112 KB · Görüntüleme: 31
Şükür

😇

Üç aşağı beş yukari, tutuyor 😀

O zamanlar da sinirliymisim @CanTorun 😂

Hatirladin mi? 2 mayista yaZmissin, kac kg sin cabuk soyle 😀
Yaa ben biraz rahatsizlandim yaa tedavi sürecim oldu simdi de vitamin tedavim sürüyor 72 den 76 ya ciktim. Simdi yeniden başladım günde 1 ana öğün yapiyorum 2 gundur. Gunde 1 saat spor

Yaa ben biraz rahatsizlandim yaa tedavi sürecim oldu simdi de vitamin tedavim sürüyor 72 den 76 ya ciktim. Simdi yeniden başladım günde 1 ana öğün yapiyorum 2 gundur. Gunde 1 saat spor
Gecmis olsun. İyi olucan insaallah🤲
Başlıycam
Tok karnına 75,2 🤐
Pazartesi başlıyorum inş
Toku bosver,yarin ac karnina tartilmayi unutma.
Bence hemen basla pazar pazartesi dinleme 😂
😇
@B O Z A tavsiye ettiğiniz kür vs var mi
Kür hiç yapmiyorum ben. Yarari olsa da kisa surer ve gecici cozum gibime geliyor ama tarcinli,naneli su mantikli gelmiyor degil. Denicem bi ara.
Bugun kahvaltıda canim sıkkın di 4 5 lokma birsey biber kızartması yedim
Oglen 1 tane erik yedim
Aksam 1 tabak.yogurt corbasi 1 tabak da yesilmercimek yemegi yedim domates salata kakaladım öyle bugun de..
Gayet iyi menu, az 💛 yarin sabah tartilir misin kacsin? 🤔😀

Son düzenleyen: Moderatör:
20 agustos
Klasik kahvaltı

2.öğün
3 bebe bisk.
Çoban salata
1 biber dolmasi
1 kase yogurt
3 yemek kasigi yulaf
2 dilim cavdarli ekmek

3.öğün
Ton balikli salata, 1 dilim cavdarli ekmek

İcecekler
1 yesil cay
1-2 kefir
Ayran
Soda

Aralarda
83 gramlik dondurmanin 3/1 i
10 kabuklu fıstık
Aksam 1 porsiyon ev yapimi dondurma

ADIM
13.315

Eklentiler

• IMG20220820205421.jpg
    IMG20220820205421.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 32
Canim.simdi tartildim 71.1 gram olmuşum ama dün söz verdiğim yeşil cayi içmeyi unuttum mesajlarına denk gelince farkettim bugun içeceğim..aksama menü yazarim
Günaydın, son kilo mesajini buldum. Aklimda tutamiyorum da rakamlari 😀 persembe 71.1 missin. Persembe aksama kadar 1 gün, cuma ve cumartesi. Totalde 3 günde 1 kilo 100 gram verip,bugun 70 olmussun, 😍
Tartildim ama bugün ellerim şiş kalktim odemli hissediyorum o yuzden gerçek kilo degil biliyorum
70 kilo ciktim.
Ne guzel iste,70 olmussun ama şunu anlamadim, gercek kilom degil,ödem var diyorsun,yani daha da mı az kg yim demek istedin?
Pazar günü kaçamaklar olabilir ama en az kaçamakla bitirmek umuduyla.hayirli pazarlar..
İnsaallah hayirli pazarlar. Bana pazar mazar farketmiyor cunku tatil gunumuz pazar degil,esim geceli gunduzlu calisiyor ve yanimda degil.

Gecmis olsun. İyi olucan insaallah🤲

Toku bosver,yarin ac karnina tartilmayi unutma.

😇

Kür hiç yapmiyorum ben. Yarari olsa da kisa surer ve gecici cozum gibime geliyor ama tarcinli,naneli su mantikli gelmiyor degil. Denicem bi ara.

Gayet iyi menu, az 💛 yarin sabah tartilir misin kacsin? 🤔😀
74,2 şimdi

Günaydın, son kilo mesajini buldum. Aklimda tutamiyorum da rakamlari 😀 persembe 71.1 missin. Persembe aksama kadar 1 gün, cuma ve cumartesi. Totalde 3 günde 1 kilo 100 gram verip,bugun 70 olmussun, 😍

Ne guzel iste,70 olmussun ama şunu anlamadim, gercek kilom degil,ödem var diyorsun,yani daha da mı az kg yim demek istedin?

İnsaallah hayirli pazarlar. Bana pazar mazar farketmiyor cunku tatil gunumuz pazar degil,esim geceli gunduzlu calisiyor ve yanimda degil.
Canim 70 yanlis yazmışım kusura bakma 71 ciktim

Acayip yogundum bakamadim pek buraya

Kahvalti
1 dilim ekmek cavdarli
Klasik amann yorgunum len😂

İkinci ogun/ 10 kasik kadar bulgr pilavi, salata, 1 dilim ekmek cavdarli

Dondurmaaaa

Eklentiler

• IMG20220821161714.jpg
    IMG20220821161714.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 22
X