72.5 den 63'e✔️

23 AGUSTOS SALI

Kahvalti klasik+1 yuvarlak ekmek (3-4 dilim ekmek eder)

Öğle
1 tabak kadar pirinc pilavı
2 karniyarik
Çoban salata

Akşam
Tavuk dürüm
Ayran

Su
3 litreye yakın

Fotoyla ugrasamadim yogunluktan, cektim.ama duzenleyemedim. Hem bakıp kacmak yok öyle🤣🤣

Eklentiler

• IMG20220823205046.jpg
    IMG20220823205046.jpg
    135,8 KB · Görüntüleme: 20
23 AGUSTOS SALI

Öğle
2 karniyarik
Çoban salata

Akşam
Tavuk dürüm
Ayran

Su
3 litreye yakın

Fotoyla ugrasamadim yogunluktan, cektim.ama duzenleyemedim. Hem bakıp kacmak yok öyle🤣🤣
dostum afiyet olsun :KK66:

ben devasa bir gobit arası et döner yedim 😂

23 AGUSTOS SALI

Öğle
2 karniyarik
Çoban salata

Akşam
Tavuk dürüm
Ayran

Su
3 litreye yakın

Bu benim için çok fazla mesela ben böyle yesem kilo veremem ama.sen verebiliyorsan bu muhtesem

Ben De dün dışarı çıktım.dun döner günüydü galiba tavuk durumler gobit ekmekler 😀😀 bende tavuk döner yedim 🙊🙈🙈 1 bardak kola içtim çaylar kahveler derken gün bitti ama kahvaltim varla yok arası birsey di..
Teselli kısmıma gelirsek aynı kilo da gözüküyorum artı yok..hala tuvalete çıkamadım cok afedersiniz.hala umut var..birde güzel yürüdük yokuş felan çıktık.. muhakkak onun da faydası olmuştur.. hayirlisi olsun bakalim.boza son iki gün başarabiliriz ben inanıyorum kolay gelsin..

Kıramıyorum 71 i ya. Aynıyım. Ama basaricam.

Allah askina teselliye gelmeyin. Emildi enerjim.

Günlüğüme yaziyorum ben.
Teselli için asla değil ama hayatımızda inişler çıkışlar olduğu gibi kilo da da olabilir.hayatimiz veremediğimiz kilolara üzülmekten daha değerli..Elbet olacak illa ki olacak sen ki buraya kadar geldin daha iyi yerlere getireceksin ve sindire sindire vermek en güzeli..

Bu benim için çok fazla mesela ben böyle yesem kilo veremem ama.sen verebiliyorsan bu muhtesem
Nerdeee, sadece dün çok yedim😂 şaşırtmak için vücudumu.
Ben De dün dışarı çıktım.dun döner günüydü galiba tavuk durumler gobit ekmekler 😀😀 bende tavuk döner yedim 🙊🙈🙈 1 bardak kola içtim çaylar kahveler derken gün bitti ama kahvaltim varla yok arası birsey di..
Teselli kısmıma gelirsek aynı kilo da gözüküyorum artı yok..hala tuvalete çıkamadım cok afedersiniz.hala umut var..birde güzel yürüdük yokuş felan çıktık.. muhakkak onun da faydası olmuştur.. hayirlisi olsun bakalim.boza son iki gün başarabiliriz ben inanıyorum kolay gelsin..
Afiyet olsun canim, bu arada günaydın. Wc bende de yok. Yuruyus kesin faydali olmustur.
Teselli için asla değil ama hayatımızda inişler çıkışlar olduğu gibi kilo da da olabilir.hayatimiz veremediğimiz kilolara üzülmekten daha değerli..Elbet olacak illa ki olacak sen ki buraya kadar geldin daha iyi yerlere getireceksin ve sindire sindire vermek en güzeli..
Valla sen istedigini yaz. 😀 Şu şu kisiler haric yazacaktim ama tartisma cikar, insanlar güzellikle soylenen tercihlere bile sitem edebiliyor. Cok sagol guzel cumlelerin için ❤️❤️❤️

Kuzum bayağıdır negatif yorum yapmaya gelen yok farkındaysan
Sen eleştirmeyin dedikten sonra yazmıyorlar 😳
Evet, baslarda cok geldiler de simdi agZimin tadiyla sinirlenemiyorum, tam da bu asamada yaZiliyor.neyse bosver kapatalim konuyu. "Sakin ol"bile demeyin bana :KK34:

Y Yeni ben lazim

Kahvaltı
Kıymalı yumurta
1dilim cavdar ekmegi

15,:30 civarlari
2 bucuk kıymalı pişi

Ev yapımı dondurma, 2 meyveli pestil gibi bir sey, elma, nektari, ayran, kıvırcık salata vb.urunler. Hatirladiklarim

Adım sayar da yine sorun oldu ama 6.000 i gecmedim tahminim

X