- 17 Ekim 2021
- 11.332
- 37.607
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Saol dostumValla artı da olabilir demek ki, dikkat et leslie filan yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol dostumValla artı da olabilir demek ki, dikkat et leslie filan yap
dostum afiyet olsun23 AGUSTOS SALI
Kahvalti klasik+1 yuvarlak ekmek (3-4 dilim ekmek eder)
Öğle
1 tabak kadar pirinc pilavı
2 karniyarik
Çoban salata
Akşam
Tavuk dürüm
Ayran
Su
3 litreye yakın
Fotoyla ugrasamadim yogunluktan, cektim.ama duzenleyemedim. Hem bakıp kacmak yok öyle
Sagol, afiyet olsun sana dadostum afiyet olsun
ben devasa bir gobit arası et döner yedim
Bu benim için çok fazla mesela ben böyle yesem kilo veremem ama.sen verebiliyorsan bu muhtesem23 AGUSTOS SALI
Kahvalti klasik+1 yuvarlak ekmek (3-4 dilim ekmek eder)
Öğle
1 tabak kadar pirinc pilavı
2 karniyarik
Çoban salata
Akşam
Tavuk dürüm
Ayran
Su
3 litreye yakın
Fotoyla ugrasamadim yogunluktan, cektim.ama duzenleyemedim. Hem bakıp kacmak yok öyle
Teselli için asla değil ama hayatımızda inişler çıkışlar olduğu gibi kilo da da olabilir.hayatimiz veremediğimiz kilolara üzülmekten daha değerli..Elbet olacak illa ki olacak sen ki buraya kadar geldin daha iyi yerlere getireceksin ve sindire sindire vermek en güzeli..Kıramıyorum 71 i ya. Aynıyım. Ama basaricam.
Allah askina teselliye gelmeyin. Emildi enerjim.
Günlüğüme yaziyorum ben.
Nerdeee, sadece dün çok yedim şaşırtmak için vücudumu.Bu benim için çok fazla mesela ben böyle yesem kilo veremem ama.sen verebiliyorsan bu muhtesem
Afiyet olsun canim, bu arada günaydın. Wc bende de yok. Yuruyus kesin faydali olmustur.Ben De dün dışarı çıktım.dun döner günüydü galiba tavuk durumler gobit ekmekler bende tavuk döner yedim 1 bardak kola içtim çaylar kahveler derken gün bitti ama kahvaltim varla yok arası birsey di..
Teselli kısmıma gelirsek aynı kilo da gözüküyorum artı yok..hala tuvalete çıkamadım cok afedersiniz.hala umut var..birde güzel yürüdük yokuş felan çıktık.. muhakkak onun da faydası olmuştur.. hayirlisi olsun bakalim.boza son iki gün başarabiliriz ben inanıyorum kolay gelsin..
Valla sen istedigini yaz. Şu şu kisiler haric yazacaktim ama tartisma cikar, insanlar güzellikle soylenen tercihlere bile sitem edebiliyor. Cok sagol guzel cumlelerin içinTeselli için asla değil ama hayatımızda inişler çıkışlar olduğu gibi kilo da da olabilir.hayatimiz veremediğimiz kilolara üzülmekten daha değerli..Elbet olacak illa ki olacak sen ki buraya kadar geldin daha iyi yerlere getireceksin ve sindire sindire vermek en güzeli..
Kuzum bayağıdır negatif yorum yapmaya gelen yok farkındaysanKıramıyorum 71 i ya. Aynıyım. Ama basaricam.
Allah askina teselliye gelmeyin. Emildi enerjim.
Günlüğüme yaziyorum ben.
Evet, baslarda cok geldiler de simdi agZimin tadiyla sinirlenemiyorum, tam da bu asamada yaZiliyor.neyse bosver kapatalim konuyu. "Sakin ol"bile demeyin banaKuzum bayağıdır negatif yorum yapmaya gelen yok farkındaysan
Sen eleştirmeyin dedikten sonra yazmıyorlar
Afiyet olsun canımY Yeni ben lazim
Kahvaltı
Kıymalı yumurta
1dilim cavdar ekmegi
15,:30 civarlari
2 bucuk kıymalı pişi
Ev yapımı dondurma, 2 meyveli pestil gibi bir sey, elma, nektari, ayran, kıvırcık salata vb.urunler. Hatirladiklarim
Adım sayar da yine sorun oldu ama 6.000 i gecmedim tahminim
Sagol canimAfiyet olsun canım
Cumanın gelişi persembe den belli olur bende seninle aynı durumda yim..bakalim bugun hafif geçirelim yarına Allah büyüktürY Yeni ben lazim sen neler yedin? Wc oldu mu? Benim oldu şükür. Son 1 gün kaldı. Sabah bakalım kaç olduk. İyi geceler