70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

İnşaallah😅
Psikolojik olarak kötü bir dönemdeyim,Songül ve civciv biliyor halimi.
Tamamen duygusal açlıktan yiyorum diyebilirim son zamanlarda.
O yüzden başlayıp başlayıp bırakıyorum ama sağlığım için 10 kilo vermem şart💪💪
Kilo vermeye başladıkça en azından bu konuda kendini iyi hissedeceksin canım 😘
Enerjiniz harika zaten😍😍
Bana da bulaşır diye geldim🤣
Çok bulaşıcı zaten canım, iyi gelecek sana da.
Bir kaç güne adapte olacaktır, kendiliğinden rayına girecektir Boncuğum, Girmezse A,B,C..... planlarını devreye sokarız 😁😁😁
Tamam balım 😍
İyi ki 💕💕💕

Fazla enerji gece sigortayı attırdı Balım😁
Sandık ki su geldi elektrikler kesildi 😂

Dün yazarken uyumuşum yorgunluktan. Bir ara yeşilçay içiyordum uyur içer olaraktan😁😁😁
Uzatma kablosu prizinin içine yeşil çay damlatmışım nasıl olduysa. İyi ki kaçak akım rölesini icat etmişler. Ama geç dank etti kafa 😨😨😨
Kuzum ya Allah korumuş, aman dikkat et. Korkmuş olmana bile üzülürüm 😔

Merhaba hanimlar 72 den 52 kiloya dusmustum fakat suan 60.4 um. Yaz beni mahvettim.. o kadar cok yedimki dunyalari diyebilirim 🤣 otelde zaten recep ivedik gbi yemekleri insanlar benim onumden alacakti nerdeyse 🤣🤣🤣 simdi tekrar 52-53 cuvari olmak istuyorum. Duzenli spor yapardim onu da biraktim yani gobek elden giyiyaah 🤣🤣 beni de yazarsaniz sevinirim
Merhaba hoşgeldin aramıza. Kilon çok yokmuş, çabucak verirsin bence. Boyun ve yaşın kaç acaba.

💋💋

Sudem Balım sağ gösterip sol vuruyorsun 😂
Sırlarını mı anlatsın, nasıl sırmış bu bakem az biraz anlat hele civcivim heyecanlı oluyor demek ki😂
Sır yok bebeğim gece gec uyudunya sabah bi kere erken kalk sonra o gün cok kötu olup gece erkenden uyumak zorunda kalcaksin heh orda dur:stop: orasi gidisatin degisecegi yer. Gece erkenden yatinca sabah kendiliginden uyanmaya baslicaksin erkenden. Bi haftaya senin is tamam:-)
Ha ha 🤣🤣
Sen tam geçmiş yapmadin zaar:confused:
Mekik 1 Enerji:KK70:
Mekik 2 sen :KK70:
Dun mu konusuldu bunlar:KK70: dünse evet okuyamadım bugün kacirmis olamam:KK12:
Yalniz iyi güldüm ben de ciddi ciddi kargo geldi sandim🤦🏼‍♀️
Kızlar sırrı yeni evli olmak 😂😂
Yok kız ben kendimi bildim bileli erken uyanmayı coook severim. Gün bereketli oluyo öğlen olmadan butun islerini bitirip eline kahveni alip kafa dinlemek benim en büyük zevkim:KK36:
Cocuk olursa da degismez insallah inaniyorum inanmak istiyorum:KK53:
🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️ şu ana kadar hayatimin her alaninda uydu. Işe girdim sabah 7de orda olup aksam 4e kadar calisiyodum. Ev arkadasim da öğlen gidip gece gec saate kadar calisiyodu. Nasil uyaniyosun her sabah diyodu tabi benim erken kalkma seysimi psikopatlik olarak algiliyodu canim benim:KK53:

Arabaya benzin aldım valla 🤣🤣
Trafikte arada mesajlara baktım 😂😂
Aklım sende gözüm yolda sevdiceğim 😁😁
Euro power fulle diyeydin pompacıya 😂😂

Gözün yolda gönlün darda olmasın Çiçeğim🌹🌹🌹

Koyun can derdinde kasap et derdinde,
Benimki de çay derdinde 😂😂

Yani;
Sevdiceğinin ise eli işte gözü oynaşta :KK70:

Sır yok bebeğim gece gec uyudunya sabah bi kere erken kalk sonra o gün cok kötu olup gece erkenden uyumak zorunda kalcaksin heh orda dur:stop: orasi gidisatin degisecegi yer. Gece erkenden yatinca sabah kendiliginden uyanmaya baslicaksin erkenden. Bi haftaya senin is tamam:-)

Dun mu konusuldu bunlar:KK70: dünse evet okuyamadım bugün kacirmis olamam:KK12:
Yalniz iyi güldüm ben de ciddi ciddi kargo geldi sandim🤦🏼‍♀️

Yok kız ben kendimi bildim bileli erken uyanmayı coook severim. Gün bereketli oluyo öğlen olmadan butun islerini bitirip eline kahveni alip kafa dinlemek benim en büyük zevkim:KK36:
Cocuk olursa da degismez insallah inaniyorum inanmak istiyorum:KK53:
🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️ şu ana kadar hayatimin her alaninda uydu. Işe girdim sabah 7de orda olup aksam 4e kadar calisiyodum. Ev arkadasim da öğlen gidip gece gec saate kadar calisiyodu. Nasil uyaniyosun her sabah diyodu tabi benim erken kalkma seysimi psikopatlik olarak algiliyodu canim benim:KK53:
Civcivim sen arada bir geç yat bence :KK70:

Sudemle biz geç yatıp erken kalkıyoruz. Gece-gündüz mesai yapıyoruz, arada secret 😁😁😁

Uyumuyordumsa mekik konusu bugün geçti 😁

Civcivim sen arada bir geç yat bence :KK70:

Sudemle biz geç yatıp erken kalkıyoruz. Gece-gündüz mesai yapıyoruz, arada secret 😁😁😁

Uyumuyordumsa mekik konusu bugün geçti 😁
Nasil kaciririm:KK57:
Aslinda erken yatis saatim 11 12 cok da erken değil sanki.
Gerci siz gece 2 lerde hala hesap kitap yapiyonuz burda. Size gore erken :KK70:

Bir an beni de şüpheye düşürdün cadı seni... Sana kendimden çok güvendiğim için ben yanılıyorumdur dediydim 😂😂😂
Yok kiz okuyorum da hizli gectiysem demekki :oops:

Öööretmeniiim enerci bene sıkıstırıyoooo:-) bene diyo gecmis bile okumuyo bu burdan gitsin diyo bu bal arisi degilmis civcivmis araya sıkışmış diyo:sus:

X