70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Senin 65 i görmen demek benimde görmem demek 😍
Mühendiscim de 105 gr la peşimizde. Bakalım kim burun farkıyla geçecek 😂

Pazartesi çok heyecanlı olacak.
Kızların tartılarını da çok merak ediyorum.
Günler geçmiyor sanki, hemen tarti günü gelse, hepimiz 65 görsek o tartıda 😍😍

Nego Nego geldim negom😍😍😍

herkes bireysel diyet mi yapıyo yoksa belli bı diyet var mı:)
Bende henüz başlamadım,bilmiyorum😅
Dün kan vermiştim demir yerlerde,d vitaminine artık asm de bakılmadığı için ne durumda bilmiyorum.İlaç başlıycam.

Dün kan vermiştim demir yerlerde,d vitaminine artık asm de bakılmadığı için ne durumda bilmiyorum.İlaç başlıycam.

aaaa geçmiş olsun canım ya:KK43: Akdeniz anemisi taşıyıcısı olma ihtimalin var mı negom. bu kansızlık hiç bitmiyo sende:KK43:

ben baktım göremedim:) if yapicam eğer belirli bi diyet yoksa. şu an reglim. regl bitince de oruç tutucam inşallah:)

Canım ben mesajını tam okumadım mi diye hayret ettim kendime, sanırım chole programını soruyorsun, şimdilik ben ve Leyla yapacak gibi duruyoruz, yarın akşam başlıyoruz, 21 günlük bir program.

Kondisyon ve spor deneyimin nasıl, kızlar o programın kas yırtığı yapabileceğini söylediler bugün. Leyla ideal kilosuna olduğu için,ben de spor gecmisim olduğu için kendimize uygun bulduk, ona göre kararını ver balım.
Tamam biriciğim, ben videoları inceleyim. Ona göre dönüş yaparım. ❤️

aaaa geçmiş olsun canım ya:KK43: Akdeniz anemisi taşıyıcısı olma ihtimalin var mı negom. bu kansızlık hiç bitmiyo sende:KK43:

ben baktım göremedim:) if yapicam eğer belirli bi diyet yoksa. şu an reglim. regl bitince de oruç tutucam inşallah:)
Sanmıyorum canım.Çocukluktan itibaren böyle,bu sefer çok düşmüş.
İf sana iyi geliyor neden olmasın😘
Hoşgeldiniz 🌺
Şu an 7 günlük yağ yakıcı bir kür uyguluyoruz.🌺
Eğer yapmak isterseniz size özelden atabilirim.🌺
👀👀👀
O zaman her yol 'Sivas' :KK8:
Yiğidoya varmasın sonu🤣

Nego Nego geldim negom😍😍😍

herkes bireysel diyet mi yapıyo yoksa belli bı diyet var mı:)
Genel olarak bireysel yapıyoruz ama aralarda özellikle Felicio Felicio önderliğinde listeler üzerinden gideceğiz. Bu hafta öyle yapıyoruz mesela. Bu arada kendinizi tanıtabilir misiniz bize.
Geçmiş olsun canım, takviyelere başladın mı.

Ben de genelde if yapiyorum.
Günaydın ballarım, dün gece oğlumu uyuturken bende uyuyakalmışım. 😔

Sabah yürüyüşüm tamam, kahvaltım tamam, şimdi bir iki bardak çay içeyim de içim ısınsın. ❤️
Seni göremeyince uyuduğunu tahmin ettim canım. Güne çok enerjik başlamışsın ne güzel.
Günaydın 💕💕💕💕

Forumun

En güzel 💕
En güçlü 💕
En iyi kalpli💕
En dost💕
En fit 💕

Kadınları 💕💕💕💕
Günaydın balım 😍

X