70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Hoşgeldiniz 🌺
Şu an 7 günlük yağ yakıcı bir kür uyguluyoruz.🌺
Eğer yapmak isterseniz size özelden atabilirim.🌺

teşekkür ederim:) müsait olduğunuzda verebilirsiniz uymaya çalışırım

Sanmıyorum canım.Çocukluktan itibaren böyle,bu sefer çok düşmüş.
İf sana iyi geliyor neden olmasın😘

👀👀👀

Yiğidoya varmasın sonu🤣

inşallah toparlarsin negom ya. iş yerinde bı arkadaş vardı erkek. Akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğum için hiç bi zaman normal değerde olmicakmis kanım demişti. o yüzden sorayım dedim.

Genel olarak bireysel yapıyoruz ama aralarda özellikle Felicio Felicio önderliğinde listeler üzerinden gideceğiz. Bu hafta öyle yapıyoruz mesela. Bu arada kendinizi tanıtabilir misiniz bize.

Geçmiş olsun canım, takviyelere başladın mı.

Ben de genelde if yapiyorum.

Seni göremeyince uyuduğunu tahmin ettim canım. Güne çok enerjik başlamışsın ne güzel.

Günaydın balım 😍

tabiki :)
ben evliyim bı oğlum var 3 yaşında. memurum İstanbul'da yaşıyorum. şu an 1.60 boy 60 kiloyum:)

bı ara kilo alamadığım için tok olsamda durdukça yemeye başladım. şu anda da isim varsa yemek aklıma gelmez ama boş duruyosam yemek ihtiyacı hissediyorum. sanki çok zayiflicakmisim gibi geliyo.

sağlıklı bı beslenme düzeni kurup biraz da kilo vermek temel hedefim. if diyeti ve oruç da nefsini terbiye etmek için temel olarak:)

Çiçeğim🍃 verdin gazı, koşuya mı çıksam ne yapsam 😍 heyecan yaptım seni de görünce 💕💕💕

Bugün biraz abartasım var sporu 💪💪💪
Oyy enerjine kurban💕💕
Yüzümü saniyede güldüren güzel :KK60:
Sanmıyorum canım.Çocukluktan itibaren böyle,bu sefer çok düşmüş.
İf sana iyi geliyor neden olmasın😘

👀👀👀

Yiğidoya varmasın sonu🤣
Sen basliycam demedin ya hemen sana da 😁😁

Genel olarak bireysel yapıyoruz ama aralarda özellikle Felicio Felicio önderliğinde listeler üzerinden gideceğiz. Bu hafta öyle yapıyoruz mesela. Bu arada kendinizi tanıtabilir misiniz bize.

Seni göremeyince uyuduğunu tahmin ettim canım. Güne çok enerjik başlamışsın ne güzel.

Günaydın balım 😍
Bal Songülümmmmm ❤️

Sevgili diyet sever arkadaşlarım hoşgeldiniz🍀🍀🍀🍀
Nego Nego kk birinci noteri kk birinci noteri

Bu hafta aşağıdaki listeyi, Leslie 3 mile veya adım eşliğinde yapıyoruz ❤
Program yedi günlük yağ yakma programı eğer katılmaya karar verdinizse bazı kurallarımız olduğunu açıklamak isterim 💕
Öncelikle kilo boy bilgimizi asliogretmen asliogretmen arkadışımı etiketleyerek bildiriyoruz 🌸
Diyeti kendimize göre uyarlamamız, abartmamak, diyet dışına çakmamak kaydı ile serbest 🌸
Düzenli menü ve spor bildirimi yapıyoruz 🌸
Başladığımız seti acil sağlık dışında bir nedenle bırakmıyoruz🌸
Umarım çok güzel sonuçlar almanızı sağlar ❤️❤️❤️

Eklentiler

• 80F77CF4-91D5-440B-BB39-52E294921481.png
    80F77CF4-91D5-440B-BB39-52E294921481.png
    495,7 KB · Görüntüleme: 34
  • 29CE6748-549A-4DFE-A925-F2E10D3A7946.png
    29CE6748-549A-4DFE-A925-F2E10D3A7946.png
    486,1 KB · Görüntüleme: 33
  • 58227A50-7F32-4202-B395-81AC4E13D460.png
    58227A50-7F32-4202-B395-81AC4E13D460.png
    522,1 KB · Görüntüleme: 35
  • 3D4E91A5-1AA3-4841-9C1E-F0C61F8DE7ED.png
    3D4E91A5-1AA3-4841-9C1E-F0C61F8DE7ED.png
    458,7 KB · Görüntüleme: 37
  • 7B23B71F-780D-49ED-B506-68A03DBBA524.png
    7B23B71F-780D-49ED-B506-68A03DBBA524.png
    467,9 KB · Görüntüleme: 29
  • 688E6E38-F0E7-4EAD-A9A1-7B3E594DD87F.png
    688E6E38-F0E7-4EAD-A9A1-7B3E594DD87F.png
    503,9 KB · Görüntüleme: 37
  • B9D60839-D156-4BB5-BCA5-158A2FC7081C.png
    B9D60839-D156-4BB5-BCA5-158A2FC7081C.png
    480,5 KB · Görüntüleme: 29
  • 2F1BE3D1-0DCB-49AC-8BF5-7FF151DA7951.png
    2F1BE3D1-0DCB-49AC-8BF5-7FF151DA7951.png
    416 KB · Görüntüleme: 33
  • AE7DE700-00D5-40BA-A4E0-E99A17CC3232.jpeg
    AE7DE700-00D5-40BA-A4E0-E99A17CC3232.jpeg
    433,7 KB · Görüntüleme: 36

inşallah toparlarsin negom ya. iş yerinde bı arkadaş vardı erkek. Akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğum için hiç bi zaman normal değerde olmicakmis kanım demişti. o yüzden sorayım dedim.

ben evliyim bı oğlum var 3 yaşında. memurum İstanbul'da yaşıyorum. şu an 1.60 boy 60 kiloyum:)

bı ara kilo alamadığım için tok olsamda durdukça yemeye başladım. şu anda da isim varsa yemek aklıma gelmez ama boş duruyosam yemek ihtiyacı hissediyorum. sanki çok zayiflicakmisim gibi geliyo.

sağlıklı bı beslenme düzeni kurup biraz da kilo vermek temel hedefim. if diyeti ve oruç da nefsini terbiye etmek için temel olarak:)
Memnun oldum,benim adım Songül. Evliyim 8.5 yaşında bir oğlum var, akademisyenim. 1.60 boy 67-68 kilo civarındayim. Hedefim 55 olmak. 78 kiloyla başlayıp 59la bitirmiştim ama pandemide tekrar aldım.. şimdi sonuna kadar gitmek istiyorum.

Program yedi günlük yağ yakma programı eğer katılmaya karar verdinizse bazı kurallarımız olduğunu açıklamak isterim 💕
Öncelikle kilo boy bilgimizi asliogretmen asliogretmen arkadışımı etiketleyerek bildiriyoruz 🌸
Diyeti kendimize göre uyarlamamız, abartmamak, diyet dışına çakmamak kaydı ile serbest 🌸
athena athena aynı sorunlardan muzdaribiz katılmak istersen programımız yukarıda 🌸 şimdi yapamayacaksan bile biz yapıyoruz ve sonuçları haftaya pazartesi açıklayacağız merak edersen bekleriz 🌹🌹🌹🌹

teşekkür ederim notlarımı aldım :) kilo bildirimini yarın sabah aç karnına tartilip yazayım arkadaşa.

Memnun oldum,benim adım Songül. Evliyim 8.5 yaşında bir oğlum var, akademisyenim. 1.60 boy 67-68 kilo civarındayim. Hedefim 55 olmak. 78 kiloyla başlayıp 59la bitirmiştim ama pandemide tekrar aldım.. şimdi sonuna kadar gitmek istiyorum.

aaa ne güzel boylarimiz da aynı:) ben de 55 56 olsam yeter diye düşünüyorum :)
inşallah başarırız 🙏🙏

Hoşgeldin canım 😘
Hoş buldum canım😘

Günaydın balım 😍
D vitamini ve c vitamini kullanıyorum zaten,bugün demir ilacım da gelecek inşaallah

Belkide canım,ayrıntılı baktırmam lazım
Oyy enerjine kurban💕💕
Yüzümü saniyede güldüren güzel :KK60:

Sen basliycam demedin ya hemen sana da 😁😁
Tam hazır hissetsem😅
Nego Nego özel mesaj kutun kapalı 😁😁
Takip ettiklerime açtım sadece.Mesaj gönderen çok oluyar da😅

Hemen inceliyorum.Umarım bana uyar ve başlamama vesile olur💕

teşekkür ederim notlarımı aldım :) kilo bildirimini yarın sabah aç karnına tartilip yazayım arkadaşa.

aaa ne güzel boylarimiz da aynı:) ben de 55 56 olsam yeter diye düşünüyorum :)
inşallah başarırız 🙏🙏
Demek 55-56,niye kıskanayım canım:110::110:

Hoş buldum canım😘

D vitamini ve c vitamini kullanıyorum zaten,bugün demir ilacım da gelecek inşaallah

Belkide canım,ayrıntılı baktırmam lazım

Tam hazır hissetsem😅

Takip ettiklerime açtım sadece.Mesaj gönderen çok oluyar da😅

Hemen inceliyorum.Umarım bana uyar ve başlamama vesile olur💕
Vitaminler konusunda çok doğru karar almışsın benimde Demir eksikliğim vardı ilaçlar kilo yapar diye çok korkmuştum sadece ilk başta şişkinlik yaptı onun dışında kilo vermemi bile hızlandırdı diyebilirim 🌸

Vitaminler konusunda çok doğru karar almışsın benimde Demir eksikliğim vardı ilaçlar kilo yapar diye çok korkmuştum sadece ilk başta şişkinlik yaptı onun dışında kilo vermemi bile hızlandırdı diyebilirim 🌸
Bende maalesef yapıyor,ağrı kesici bile ama sağlığım daha önemli tabi.Demir bağlama vs riskli sınırda.
D vitamini de ağır eksik hep.En son 13 e yükselebilmişti.
Endokrin doktoruna gitmem lazım.

Felicio Felicio inceledim.Sebahat hanımın programları güzel oluyor👍
Uygulayabilirim.Umarım cesaretim gelir artık😅
Diyetimi sabote eden bir eşim var da🤣 özellikle bu dönem asla istemiyor ama ben istiyorum😎
Şimdi ben her gün bir çay kaşığı propolisli bal,bir çay kaşığı zencefil zerdeçallı bal,bir çay kaşığı acı bal yiyordum şükür o bitti😅 birde keçi boynuzu özü yiyorum😬
Bunlar sorun olur mu?

Bende maalesef yapıyor,ağrı kesici bile ama sağlığım daha önemli tabi.Demir bağlama vs riskli sınırda.
D vitamini de ağır eksik hep.En son 13 e yükselebilmişti.
Endokrin doktoruna gitmem lazım.
Ben ağrı kesici içmiyorum direniyorum diyelim Demir ilaçları çeşit çeşit ben ferro sanol diye bir ilacı kullandım olmadı Demir ilaçlarını tek tek denemen gerekebilir negoo cum ❤️ Muhakkak içinde senin bünyene uygun birtanesi vardır ❤️ Sağlık bu hiç aksatmamak gerek 🌸 çok geçmiş olsun 💐

Ben ağrı kesici içmiyorum direniyorum diyelim Demir ilaçları çeşit çeşit ben ferro sanol diye bir ilacı kullandım olmadı Demir ilaçlarını tek tek denemen gerekebilir negoo cum ❤️ Muhakkak içinde senin bünyene uygun birtanesi vardır ❤️ Sağlık bu hiç aksatmamak gerek 🌸 çok geçmiş olsun 💐
Haklısın denemek lazım.Ne yazdı bilmiyorum,gelince görücem.
Teşekkür ederim💕

X