- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
O kadar ileri gideceğini sanmıyorumSanmıyorum canım.Çocukluktan itibaren böyle,bu sefer çok düşmüş.
İf sana iyi geliyor neden olmasın
Yiğidoya varmasın sonu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar ileri gideceğini sanmıyorumSanmıyorum canım.Çocukluktan itibaren böyle,bu sefer çok düşmüş.
Yiğidoya varmasın sonu
Hoşgeldiniz
Şu an 7 günlük yağ yakıcı bir kür uyguluyoruz.
Eğer yapmak isterseniz size özelden atabilirim.
Sanmıyorum canım.Çocukluktan itibaren böyle,bu sefer çok düşmüş.
Yiğidoya varmasın sonu
Genel olarak bireysel yapıyoruz ama aralarda özellikle Felicio önderliğinde listeler üzerinden gideceğiz. Bu hafta öyle yapıyoruz mesela. Bu arada kendinizi tanıtabilir misiniz bize.
Geçmiş olsun canım, takviyelere başladın mı.
Ben de genelde if yapiyorum.
Seni göremeyince uyuduğunu tahmin ettim canım. Güne çok enerjik başlamışsın ne güzel.
Günaydın balım
Oyy enerjine kurbanÇiçeğim verdin gazı, koşuya mı çıksam ne yapsam heyecan yaptım seni de görünce
Bugün biraz abartasım var sporu
Sen basliycam demedin ya hemen sana daSanmıyorum canım.Çocukluktan itibaren böyle,bu sefer çok düşmüş.
Yiğidoya varmasın sonu
Bal SongülümmmmmGenel olarak bireysel yapıyoruz ama aralarda özellikle Felicio önderliğinde listeler üzerinden gideceğiz. Bu hafta öyle yapıyoruz mesela. Bu arada kendinizi tanıtabilir misiniz bize.
Seni göremeyince uyuduğunu tahmin ettim canım. Güne çok enerjik başlamışsın ne güzel.
Günaydın balım
Memnun oldum,benim adım Songül. Evliyim 8.5 yaşında bir oğlum var, akademisyenim. 1.60 boy 67-68 kilo civarındayim. Hedefim 55 olmak. 78 kiloyla başlayıp 59la bitirmiştim ama pandemide tekrar aldım.. şimdi sonuna kadar gitmek istiyorum.teşekkür ederim:) müsait olduğunuzda verebilirsiniz uymaya çalışırım
inşallah toparlarsin negom ya. iş yerinde bı arkadaş vardı erkek. Akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğum için hiç bi zaman normal değerde olmicakmis kanım demişti. o yüzden sorayım dedim.
tabiki :)
ben evliyim bı oğlum var 3 yaşında. memurum İstanbul'da yaşıyorum. şu an 1.60 boy 60 kiloyum:)
bı ara kilo alamadığım için tok olsamda durdukça yemeye başladım. şu anda da isim varsa yemek aklıma gelmez ama boş duruyosam yemek ihtiyacı hissediyorum. sanki çok zayiflicakmisim gibi geliyo.
sağlıklı bı beslenme düzeni kurup biraz da kilo vermek temel hedefim. if diyeti ve oruç da nefsini terbiye etmek için temel olarak:)
Bal aslım, özledim seni dün akşamBal Songülümmmmm
athena aynı sorunlardan muzdaribiz katılmak istersen programımız yukarıda şimdi yapamayacaksan bile biz yapıyoruz ve sonuçları haftaya pazartesi açıklayacağız merak edersen beklerizSevgili diyet sever arkadaşlarım hoşgeldiniz
Nego kk birinci noteri
Bu hafta aşağıdaki listeyi, Leslie 3 mile veya adım eşliğinde yapıyoruz ❤
Program yedi günlük yağ yakma programı eğer katılmaya karar verdinizse bazı kurallarımız olduğunu açıklamak isterim
Öncelikle kilo boy bilgimizi asliogretmen arkadışımı etiketleyerek bildiriyoruz
Diyeti kendimize göre uyarlamamız, abartmamak, diyet dışına çakmamak kaydı ile serbest
Düzenli menü ve spor bildirimi yapıyoruz
Başladığımız seti acil sağlık dışında bir nedenle bırakmıyoruz
Umarım çok güzel sonuçlar almanızı sağlar
Mutlaka incelicem canim simdi az isim varathena aynı sorunlardan muzdaribiz katılmak istersen programımız yukarıda şimdi yapamayacaksan bile biz yapıyoruz ve sonuçları haftaya pazartesi açıklayacağız merak edersen bekleriz
Sevgili diyet sever arkadaşlarım hoşgeldiniz
Nego kk birinci noteri
Program yedi günlük yağ yakma programı eğer katılmaya karar verdinizse bazı kurallarımız olduğunu açıklamak isterim
Diyeti kendimize göre uyarlamamız, abartmamak, diyet dışına çakmamak kaydı ile serbest
Memnun oldum,benim adım Songül. Evliyim 8.5 yaşında bir oğlum var, akademisyenim. 1.60 boy 67-68 kilo civarındayim. Hedefim 55 olmak. 78 kiloyla başlayıp 59la bitirmiştim ama pandemide tekrar aldım.. şimdi sonuna kadar gitmek istiyorum.
Hoş buldum canımHoşgeldin canım
D vitamini ve c vitamini kullanıyorum zaten,bugün demir ilacım da gelecek inşaallahGenel olarak bireysel yapıyoruz ama aralarda özellikle Felicio önderliğinde listeler üzerinden gideceğiz. Bu hafta öyle yapıyoruz mesela. Bu arada kendinizi tanıtabilir misiniz bize.
Günaydın balım
Belkide canım,ayrıntılı baktırmam lazımteşekkür ederim:) müsait olduğunuzda verebilirsiniz uymaya çalışırım
inşallah toparlarsin negom ya. iş yerinde bı arkadaş vardı erkek. Akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğum için hiç bi zaman normal değerde olmicakmis kanım demişti. o yüzden sorayım dedim.
tabiki :)
ben evliyim bı oğlum var 3 yaşında. memurum İstanbul'da yaşıyorum. şu an 1.60 boy 60 kiloyum:)
bı ara kilo alamadığım için tok olsamda durdukça yemeye başladım. şu anda da isim varsa yemek aklıma gelmez ama boş duruyosam yemek ihtiyacı hissediyorum. sanki çok zayiflicakmisim gibi geliyo.
sağlıklı bı beslenme düzeni kurup biraz da kilo vermek temel hedefim. if diyeti ve oruç da nefsini terbiye etmek için temel olarak:)
Tam hazır hissetsemOyy enerjine kurban
Yüzümü saniyede güldüren güzel
Sen basliycam demedin ya hemen sana da
Takip ettiklerime açtım sadece.Mesaj gönderen çok oluyar daNego özel mesaj kutun kapalı
Hemen inceliyorum.Umarım bana uyar ve başlamama vesile olurSevgili diyet sever arkadaşlarım hoşgeldiniz
Nego kk birinci noteri
Benim her daim tatlı balım güzel Enerjim Hem tatlı hem komik hem sevecen hem de çok güzelsinGünaydın tatlım
Şimdilik 'tatlım' belki yarın 'balım'
Demek 55-56,niye kıskanayım canımteşekkür ederim notlarımı aldım :) kilo bildirimini yarın sabah aç karnına tartilip yazayım arkadaşa.
aaa ne güzel boylarimiz da aynı:) ben de 55 56 olsam yeter diye düşünüyorum :)
inşallah başarırız
Vitaminler konusunda çok doğru karar almışsın benimde Demir eksikliğim vardı ilaçlar kilo yapar diye çok korkmuştum sadece ilk başta şişkinlik yaptı onun dışında kilo vermemi bile hızlandırdı diyebilirimHoş buldum canım
D vitamini ve c vitamini kullanıyorum zaten,bugün demir ilacım da gelecek inşaallah
Belkide canım,ayrıntılı baktırmam lazım
Tam hazır hissetsem
Takip ettiklerime açtım sadece.Mesaj gönderen çok oluyar da
Hemen inceliyorum.Umarım bana uyar ve başlamama vesile olur
Bende maalesef yapıyor,ağrı kesici bile ama sağlığım daha önemli tabi.Demir bağlama vs riskli sınırda.Vitaminler konusunda çok doğru karar almışsın benimde Demir eksikliğim vardı ilaçlar kilo yapar diye çok korkmuştum sadece ilk başta şişkinlik yaptı onun dışında kilo vermemi bile hızlandırdı diyebilirim
Biliyorsun, Mecnunun olurdum...Benim her daim tatlı balım güzel Enerjim Hem tatlı hem komik hem sevecen hem de çok güzelsin
Ben ağrı kesici içmiyorum direniyorum diyelim Demir ilaçları çeşit çeşit ben ferro sanol diye bir ilacı kullandım olmadı Demir ilaçlarını tek tek denemen gerekebilir negoo cum Muhakkak içinde senin bünyene uygun birtanesi vardır Sağlık bu hiç aksatmamak gerek çok geçmiş olsunBende maalesef yapıyor,ağrı kesici bile ama sağlığım daha önemli tabi.Demir bağlama vs riskli sınırda.
D vitamini de ağır eksik hep.En son 13 e yükselebilmişti.
Endokrin doktoruna gitmem lazım.
Haklısın denemek lazım.Ne yazdı bilmiyorum,gelince görücem.Ben ağrı kesici içmiyorum direniyorum diyelim Demir ilaçları çeşit çeşit ben ferro sanol diye bir ilacı kullandım olmadı Demir ilaçlarını tek tek denemen gerekebilir negoo cum Muhakkak içinde senin bünyene uygun birtanesi vardır Sağlık bu hiç aksatmamak gerek çok geçmiş olsun