• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Rica ederim balimm :KK60:

Her türlü ortinim sormaya bile gerek yok enerciim:KK8:
Bu aralar colombiani sattim gibi oldu kuşum ya digerlerini daha cok sevdim sanki. Özellikle costarika, guatemala ve brezilya santos bunlari begeniyorum daha hafif gibi colombiana göre. Bide sey vardi Handuras mi ne o da guzeldi ama su an net hatirlamiyorm😬
İsimleri de masallah azrail zulmü gibi mübarek:KK53: ciktigi yerlerin adiymis:KK53:

Bu arada mehmet efendininki evet senin dedigin gibi bayağı sertti ya bi daha alir miyim bilmiyorum :KK43: son aldiklarimi daha cok sevdim taze cekim oldugu icin de olabilir tabi.
:KK60:Cazibeli bir Ortim var artık :KK68:

Honduras diye bir ülke vardı, oranın adı galiba? Amerika'dan aşağılarda bir yerde. Brezilya da o taraflarda galiba.

Hımm dünya haritasından baktım 😂
Amerikanın hemen altında kalıyor saydıkların. Mexica sınırından sonra. Demek ki Amerika bitişi ile Brezilya aralığında ki kahveleri beğeniyorsun. Hımm... Guatemala, Kosta Rika, Honduras dip dibe. Aralarında senin Kolombiya var. Onu atlayarak geç, Brezilya 😂 Kolombiya'yı sevmedin ama araya kara kedi gibi girmiş :KK70:
Dur ekran resmini de koyayım coğrafyamız ilerlesin😜

Yani bu Guatemala vs vs orada Karayip Denizi var. Hani senin filmini severek izlediğin korsanların denizi :KK70:

Artık bu bilgileri unutmazsın Ortim soru falan gelirse sevdiğin kahveleri düşün :D

Eklentiler

• Screenshot_2021-03-09-13-45-20.webp
    Screenshot_2021-03-09-13-45-20.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Evet simdi içiyorum 😍
Biraz daha gec iciyim diyodum ama yok dayanamadim:KK70:
Ormanli yollari severim bayilirim cok güzel yuruyus yapilir😍
Ama çok ıssız minnoşum, cesaret edemiyorum :KK43:
Bebişlerimle zevklerimiz bile aynı 😍

Belki bir gün hep birlikte buluşup ormana yürüyüşe gideriz, dağlara çıkarız, piknik yaparız 😍

Aslımm, sen yinede cesaret edeme, bir hayvan çıkar, hayvansılar çıkar, Allah korusun, ne olacağı belli olmaz😟 Geç buldum zaten seni ❤

:KK60:Cazibeli bir Ortim var artık :KK68:

Honduras diye bir ülke vardı, oranın adı galiba? Amerika'dan aşağılarda bir yerde. Brezilya da o taraflarda galiba.

Hımm dünya haritasından baktım 😂
Amerikanın hemen altında kalıyor saydıkların. Mexica sınırından sonra. Demek ki Amerika bitişi ile Brezilya aralığında ki kahveleri beğeniyorsun. Hımm... Guatemala, Kosta Rika, Honduras dip dibe. Aralarında senin Kolombiya var. Onu atlayarak geç, Brezilya 😂 Kolombiya'yı sevmedin ama araya kara kedi gibi girmiş :KK70:
Dur ekran resmini de koyayım coğrafyamız ilerlesin😜

Yani bu Guatemala vs vs orada Karayip Denizi var. Hani senin filmini severek izlediğin korsanların denizi :KK70:

Artık bu bilgileri unutmazsın Ortim soru falan gelirse sevdiğin kahveleri düşün :KK70:
Ahh be ortim kpss müfredat dışi kaldi bu konu dünya cografyasindan sorumlu degiliz sadece türkiye cografyasindan sorumluyuz :D :D
Ama hiiic onemli değil bilgi her yerde bilgidir genel kultürdur bi daha unutmam bunu icerken hep anarim aydinlattigin icin teşekkürler :KK60:

8 Mart Menüm
Sabah 08.45 1 yumurta 4 ince halka sucukla sucuklu yumurta+yarim dilim peynir+1 dilim ekmek+maydanoz+yesil soğan+domates+salatalik
Ara 09.30 sütlü kahve

Öğlen 13.00 2 kasik mantarli et sote
Ara 14.00 kücük 1 kase yogurt+1 portakal
Ara 16.00 1 bardak süt+2 kasik meyve parcacikli yulaf+1 tatli kasigi tahin karistirip yedim

Akşam 18.00 1 kase tarhana çorbası+1 kase salata

Su; 2 litre
Spor; şu anlik 3147 adım ama birazdan leslie yapmaya gitcem onu da yazarim.
okurken canım sucuklu yumurta ve peynirden cekti :)))
ben gecen sene diyetisyene gittigimde bana sucuk kesinlikle yasak demisti, işlenmiş et diyet için büyük zararmıs :( yalnızca kıyma ve kavurma (işlenmemiş hakiki) yenilebiliyordu :/
ayrıca rezonansa gittigim icin süt, süt ürünleri, peynir 1 aydır yemedim :(
afiyet olsun size :)

okurken canım sucuklu yumurta ve peynirden cekti :)))
ben gecen sene diyetisyene gittigimde bana sucuk kesinlikle yasak demisti, işlenmiş et diyet için büyük zararmıs :KK43: yalnızca kıyma ve kavurma (işlenmemiş hakiki) yenilebiliyordu :/
ayrıca rezonansa gittigim icin süt, süt ürünleri, peynir 1 aydır yemedim :KK43:
afiyet olsun size :)
Sağ olun kisiden kisiye degisebilen seyler bunlar :)

Kizlar geçenlerde deneyip icine bile giremedigim bütün moralimi bozan 38 beden bi kıyafetimi denedim simdi. Olduuu olduu olduuu:KK73::KK73::KK73:
Ayy cok mutluyum :D ama tabi tam oturdu. Bikac kiloya daha dokümlü durmaya başlar. Sonra ver elini 36:KK76:
Bu gazla gidip sporumu yapiyim simdi.
Bi tane de 36 gorunumlu ama aslinda 34 beden olan bi kiyafetim var aldigimdan beri asla giyemedim çünkü cook dar kalip :D onu giyme challenge yapcam bu yaza :KK76:
Hadi bakalim dolaptaki giyilemeyen kiyafetler geri geliyor:halay:

evet hem öyle aslında hem de şu var sonuçta ömrümüzün sonuna kadar mı kaçacağız,
hayatın içinde var olan yiyecekler sonuçta bunlar.
aslında önemli olan ölçü sanırım :)
Evet kesinlikle öyle.. dört dörtluk beslenme de olur ama benim icin su an değil o.. önce 5leri göreyim sonra daha da saglikli beslenirim zamanla alisiyo insan. Beslenme de zor bi aliskanlik🤭
detoks olayındayım bu hafta :))
vücudumu ve midemi dinlendiriyorum ama kolay değil valla :)
Anladim kolay gelsin o zaman😊

9 Mart Menüm
Sabah 08.30 iki dilim kepekli ekmek 1 dilim kasarla yağsiz tost yarim dilim ezine peyniri cherry domates salatalik
Ara 09.30 sütlü nescafe+1 kivi

Ara 14.00 filtre kahve+yarim muz

Akşam 18.00 1 kase tarhana çorbası 2 kasik yogurtlu yağsiz makarna(makarna planda yoktu yemek bitince pratik diye direkt bunu yaptim)

Spor;
Leslie boosted=30 dk
İp atlama=100 tane
Pilates=10 dk

Su; 2 litre

bugün yediklerim,
kahvaltı 1 dilim ananas
öğle 1 dilim ananas
akşam 1 dilim ananas olacak :)
yeşilçay ve bolca su ihmal edilmiyor :)
Çok az olmuş menüm ben açlığa karşıyım detoks yerine normal diyet daha iyi değil mi güzel sarışın 🍀

bugün yediklerim,
kahvaltı 1 dilim ananas
öğle 1 dilim ananas
akşam 1 dilim ananas olacak :)
yeşilçay ve bolca su ihmal edilmiyor :)
Canım bu ne böyle? Resmen 1 ananasla gün geçirmişsin 😨 Arınma falan mı yapıyorsun vücuduna? Kaç gün böyle besleniyorsun?

Süt ürünleri yerine bol yeşillik ve baklagilleri bolca tüketebilirsin, hem sağlık hem diyet için oldukça faydalıdır.

Canım bu ne böyle? Resmen 1 ananasla gün geçirmişsin 😨 Arınma falan mı yapıyorsun vücuduna? Kaç gün böyle besleniyorsun?

Süt ürünleri yerine bol yeşillik ve baklagilleri bolca tüketebilirsin, hem sağlık hem diyet için oldukça faydalıdır.
+1 katiliyorum

9 Mart Menüm
Sabah 08.30 iki dilim kepekli ekmek 1 dilim kasarla yağsiz tost yarim dilim ezine peyniri cherry domates salatalik
Ara 09.30 sütlü nescafe+1 kivi

Ara 14.00 filtre kahve+yarim muz

Akşam 18.00 1 kase tarhana çorbası 2 kasik yogurtlu yağsiz makarna(makarna planda yoktu yemek bitince pratik diye direkt bunu yaptim)

Spor;
Leslie boosted=30 dk
İp atlama=100 tane
Pilates=10 dk

Su; 2 litre
Afiyet olsun Ortimm 😋 Bu kaşıklar çorba kaşığı mı?

Back