- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Kolay gelsin canim benden sana bol kahveler bol enerjilerGünaydın ballarım, çalışmaya başlamadan önce sizlere bir bakayım dedim![]()

Kahve pek sevmezsin ama olsun diri tutar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin canim benden sana bol kahveler bol enerjilerGünaydın ballarım, çalışmaya başlamadan önce sizlere bir bakayım dedim![]()
ben evde oldugum zamanlar chloe ting videolarındn yapıyorum gerci onlar seri seklindeYürüyüşe cikasim var ama hava ne soguk ne sicak degisik. Şimdi iki saat ne giysem derdinden yuruyusten vazgeciyorumkararlilik desen var
![]()
Merhaba. Tavsiyeniz icin teşekkürler bi ara onu yaptim ama şu an ideal kiloma cok uzak olduğum icin agir geldi sakatlanma ihtimaline karsi biraktim. Leslie ile devam ediyorumben evde oldugum zamanlar chloe ting videolarındn yapıyorum gerci onlar seri seklinde
leslie den fayda gördünüz mü?Merhaba. Tavsiyeniz icin teşekkürler bi ara onu yaptim ama şu an ideal kiloma cok uzak olduğum icin agir geldi sakatlanma ihtimaline karsi biraktim. Leslie ile devam ediyorum![]()
Hadi yaBelki de yanımdan geçmişsindir. Belki de lunaparkta beraber eğlenmişizdir.
Benim için yeri biraz farklı tesislerin. Eşimle ilk orada buluşmuştukAh ya sudem aklıma ne anılar getirdin
![]()
Ne hızGünaydın Ballarımmm
Az önce döndüm evime. Mis gibi bırakıyorum buraları, ben uyurken çok tepişmeyin
Dinlenince gelirimmm![]()
VayyAfiyet olsun aslim cok güzel
Ya ben en son cocukken bizim mahallede (zeytinburnu) biniyodum bisiklete. Sonra yillar gecti bi ara arkadaslarla hadi kiralayip binelim dediler ayy unutmus gibi olmusum sendeleye sendeleye bi hal oldum
nerde o iki elini havaya kaldirarak artistlik yapan civciv
Ellerine saglik enercim hoşgeldin![]()
Evet kesinlikle cok faydasini gördum acayip sıkılastim sekillendi vücudum.leslie den fayda gördünüz mü?
Sen soyleyince hatirladim oralari unutmusum hep. kucukken ordaydik sonra taşındık ama cok güzel gecti cocuklugum orda sokaklarda aksama kadarHadi ya
Ooo
Sen bol bol enişteyi al git bence
Anılarını tazelersin
Bizim ilk buluşmalar hep Ankara'da
Ne hız
1 ay kalıcam demiştin 5 günde gidip geldin 2 gün zaten yol
Demekki 3 günde bir aylık iş yaptın Sevgi
Vayy
Benim bir pisikletim bile olmadı
Çocukken komşunun çocuğunun bisikletinden ablam arkadan ittirip çok fena düşürmüştübaya parmağım derin yara almıştı
hala izi var kemiğe kadar açılmıştı zira
Ben Yedikule de 5 yıl oturdum Civciv
Olivium a çok giderdik
Bir de ordaki kültür merkezine tiyatro ya çok giderdikçok ünlüyü orda tiyatro da izledim , gördüm
bide 58 bulvar caddesi var orda da dişçim vardı
![]()
Evet biz çok hızlıyızdırHadi ya
Ooo
Sen bol bol enişteyi al git bence
Anılarını tazelersin
Bizim ilk buluşmalar hep Ankara'da
Ne hız
1 ay kalıcam demiştin 5 günde gidip geldin 2 gün zaten yol
Demekki 3 günde bir aylık iş yaptın Sevgi
Vayy
Benim bir pisikletim bile olmadı
Çocukken komşunun çocuğunun bisikletinden ablam arkadan ittirip çok fena düşürmüştübaya parmağım derin yara almıştı
hala izi var kemiğe kadar açılmıştı zira
Ben Yedikule de 5 yıl oturdum Civciv
Olivium a çok giderdik
Bir de ordaki kültür merkezine tiyatro ya çok giderdikçok ünlüyü orda tiyatro da izledim , gördüm
bide 58 bulvar caddesi var orda da dişçim vardı
![]()
Yok ya benim öyle travmalarım pek olmazEvet kesinlikle cok faydasini gördum acayip sıkılastim sekillendi vücudum.
Sen soyleyince hatirladim oralari unutmusum hep. kucukken ordaydik sonra taşındık ama cok güzel gecti cocuklugum orda sokaklarda aksama kadar
Evet olivium biz ordayken açılmıştı ne meshurdu o aralar herkes oraya giderdi biz de her hafta sonu giderdik dolaşırdıkanilarim canlandı guzel günlerdi
Bisikletten düsup derin yara alman kötü olmus bisiklete karsi travma olusmustur![]()
Herşey hızlıEvet biz çok hızlıyızdırışık hızıyla gittik geldik. Apart düşünüyorduk ama beğenmedik, güzel bir yerde bulamadık. Büyük otellerin de çoğu kapalıydı. Bir otel bulduk 3 gün kaldık. Toplam 4 gün içinde çözdük herşeyi. Gidiş-dönüş 16-17 saat yol tuttu. Orada trafik yok böyle. Gün içinde 3 ilçeye gittik, araları 50-60 km, burada mümkün değil. Yeni ev arama, tutma vs işleri dahil eşim talimat verdi birilerine, onun için fazladan kalmamız gerekmedi. Taşınma netleşince evi tutun diyeceğiz yani. Oradaki bazı işlerimizde burada devam edecek. Seyehat yasağımız olmadığı içinde gece bastık geldik. Böyle işte.
Siz canımı çektirmedikçe kahve içmiyorum kuzumKolay gelsin canim benden sana bol kahveler bol enerjiler
Kahve pek sevmezsin ama olsun diri tutar![]()
Bugün burda hava muhteşemdi, evde durmak çok zor geldi o açıdan. Pencereleri açıp tişörtle falan oturdum o kadar iyiydi. Benim tez de bitince sözleşip yürüyüş yapalım senle balımYürüyüşe cikasim var ama hava ne soguk ne sicak degisik. Şimdi iki saat ne giysem derdinden yuruyusten vazgeciyorumkararlilik desen var
![]()
Olur balım yürürüz ayni anda paralel evren gibi olurSiz canımı çektirmedikçe kahve içmiyorum kuzum![]()
Bugün burda hava muhteşemdi, evde durmak çok zor geldi o açıdan. Pencereleri açıp tişörtle falan oturdum o kadar iyiydi. Benim tez de bitince sözleşip yürüyüş yapalım senle balım![]()
Ben o civcivi yirim, yeniden başlayalım beraber sürmeye, olmaz mıııııAfiyet olsun aslim cok güzel
Ya ben en son cocukken bizim mahallede (zeytinburnu) biniyodum bisiklete. Sonra yillar gecti bi ara arkadaslarla hadi kiralayip binelim dediler ayy unutmus gibi olmusum sendeleye sendeleye bi hal oldum
nerde o iki elini havaya kaldirarak artistlik yapan civciv
Ellerine saglik enercim hoşgeldin![]()
nasıl da güzel anlatmış. Aferin kızım,Merhaba. Tavsiyeniz icin teşekkürler bi ara onu yaptim ama şu an ideal kiloma cok uzak olduğum icin agir geldi sakatlanma ihtimaline karsi biraktim. Leslie ile devam ediyorum![]()
Oh ne iyi yapmışsınBallar
Ben yürüyüşteyim ancak fırsat buldum.
Sabah okul sonra ev, market , temizlik vs.
Ancak çıktım
Ama hava güzel
Radyo fenomenim açık ohh
Tempolu yürüyüş devamke
Yarınki tartı için hiç hazır değilim
Akşama buzluktan kabak yemeği çıkardım
Umarım herkes iyidir
Felicio yu
inci-tepik i
birmuhendisanne kızlar sizi göremedim
İyisinizdir umarım![]()
17 veya 30 günde 7 kilo veremeyeceğim için tarihler yatacak gibi ama belli olmaz. Bu seyehatler düzenimi çok bozdu. Birde ben hedef kilomu 52ye çekmiştim. Yani 10 kilo falan var. Özledim tabiki burayı, sizi, herşeyiHerşey hızlı
23 Mart a mı 4 Nisan a mı kep fırlatacaz sana çiçeğim
Beni özledin mı?![]()
NeşemmBallarım köye geçiyorum . Geçmeden kilo bildirimimi yapayım. Akşam evimde ve sizlerle olurumSizi seviyorum
27 Şubat : 74,100
6 Mart : 73,500
Fark : 600 gram
Yüzdeliği : 0,809 gram
Günaydın canımBallar
Ben yürüyüşteyim ancak fırsat buldum.
Sabah okul sonra ev, market , temizlik vs.
Ancak çıktım
Ama hava güzel
Radyo fenomenim açık ohh
Tempolu yürüyüş devamke
Yarınki tartı için hiç hazır değilim
Akşama buzluktan kabak yemeği çıkardım
Umarım herkes iyidir
Felicio yu
inci-tepik i
birmuhendisanne kızlar sizi göremedim
İyisinizdir umarım![]()