- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Tebrik ediyorum canım yine güzel bir eksiyle gelmişsin.Ballarım köye geçiyorum . Geçmeden kilo bildirimimi yapayım. Akşam evimde ve sizlerle olurumSizi seviyorum
27 Şubat : 74,100
6 Mart : 73,500
Fark : 600 gram
Yüzdeliği : 0,809 gram
Bu kiloları korumak bile büyük başarı canım, üzme kendini.Günaydın ballarım
kilo bildirimim geçen hafta 50,2
Bu Cumartesi kilom 50,7
Fark +500 gram % 0,996 + maalesef
sonngulen
Canım sabit olmak da iyidir, yorgunluk ve yolculuk hemen geçmiyor, muhtemelen pazartesi asıl kilonu görürsün.Geçen Cumartesi 63.8
Pazartesi 63.3
Dün 64.4
Bugün 63.8
Şimdilik sabitim.
Fark, farksızlık gibi oldu. Yarına biraz daha düşer mi acaba. Hala yorgunum ama şiş olabilir miyim bilmiyorum.
700 gr çok iyi zaten canım ama düzen bozulunca elbette etkiliyor. Haftaya çok iyi bir rakam gelecek senden.Kilo Bildirimi
Gecen hafta: 67.5
Bugün:66.8
Fark: 700 gr
**İtiraf edeyim hedefim 65.9 u görmekti cok rahat görüyodum çünkü 66.8 i bikac gün önce de görmüstüm. Ama 2 gün yatili misafirin gelmesi tüm duzenimi bozdu spor hak getire zaten ama ne yedigimi de bilmiyorum ayak üstü atıştırdım sadece.
Cook daha iyi olabilirdi kisacasi sansim yaver gitmedi. Acikliyim dedim![]()
Uzun süredir kilonu koruyor olman bile büyük başarı, haftaya yine depoları boşaltip eksi göreceğine eminim ben.Günaydın balım
Sosyalleşmek iyi geldi balım
Sağlıkla inşallahgider geliriz
Havalar ısındıkça yürüyüşler artar
Sabah erken kalkmak biraz zor geliyor
Akşam erkenden uykum geliyor
Bazen 10.30 da bile yatıyorum
Kilon iyi balım
Artı eksi gidecek artık
9.ay bitiyor ikimizde de
Çok şükür koruma kilomuzu geçmedik
4.5 aydır koruyoruz
Günaydın güzeller
Kilom 68.2
Geçen hafta 67.4 diye hatırlıyorum.
Fark +800
İşlerim bitince ben de lesliye döneyim canım, ölçü tablosu çok iyi oldu bence, ne halde olduğumuzu görebiliyoruz. Belli birinin pilates programını mı yapıyorsun canım.Leslie sayesinde ama şu arkasina yaptigim 10-20 dk pilates varya inanılmaz sıkılaştıriyo sekillendiriyo gercekten
Cok mutlu oldum bu gazla bu haftayi da cikaririm artik![]()