• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ballarım köye geçiyorum . Geçmeden kilo bildirimimi yapayım. Akşam evimde ve sizlerle olurum ❤️ Sizi seviyorum :KK36:
27 Şubat : 74,100
6 Mart : 73,500

Fark : 600 gram

Yüzdeliği : 0,809 gram
Tebrik ediyorum canım yine güzel bir eksiyle gelmişsin.
Günaydın ballarım❤️❤️❤️
kilo bildirimim geçen hafta 50,2
Bu Cumartesi kilom 50,7
Fark +500 gram % 0,996 + maalesef
sonngulen sonngulen
Bu kiloları korumak bile büyük başarı canım, üzme kendini.
Geçen Cumartesi 63.8
Pazartesi 63.3
Dün 64.4
Bugün 63.8

Şimdilik sabitim.

Fark, farksızlık gibi oldu. Yarına biraz daha düşer mi acaba. Hala yorgunum ama şiş olabilir miyim bilmiyorum.
Canım sabit olmak da iyidir, yorgunluk ve yolculuk hemen geçmiyor, muhtemelen pazartesi asıl kilonu görürsün.
Kilo Bildirimi
Gecen hafta: 67.5
Bugün:66.8
Fark: 700 gr

**İtiraf edeyim hedefim 65.9 u görmekti cok rahat görüyodum çünkü 66.8 i bikac gün önce de görmüstüm. Ama 2 gün yatili misafirin gelmesi tüm duzenimi bozdu spor hak getire zaten ama ne yedigimi de bilmiyorum ayak üstü atıştırdım sadece.
Cook daha iyi olabilirdi kisacasi sansim yaver gitmedi. Acikliyim dedim😅
700 gr çok iyi zaten canım ama düzen bozulunca elbette etkiliyor. Haftaya çok iyi bir rakam gelecek senden.
Günaydın balım 🍯
Sosyalleşmek iyi geldi balım 🍯
Sağlıkla inşallah 🧿 gider geliriz 🤗
Havalar ısındıkça yürüyüşler artar 💕
Sabah erken kalkmak biraz zor geliyor 🤪
Akşam erkenden uykum geliyor 🤣
Bazen 10.30 da bile yatıyorum 😂

Kilon iyi balım 🍯
Artı eksi gidecek artık 🤭
9.ay bitiyor ikimizde de 🧿
Çok şükür koruma kilomuzu geçmedik🧿
4.5 aydır koruyoruz 🧿

Günaydın güzeller 💕
Kilom 68.2
Geçen hafta 67.4 diye hatırlıyorum.
Fark +800
Uzun süredir kilonu koruyor olman bile büyük başarı, haftaya yine depoları boşaltip eksi göreceğine eminim ben.
Leslie sayesinde ama şu arkasina yaptigim 10-20 dk pilates varya inanılmaz sıkılaştıriyo sekillendiriyo gercekten 😍
Cok mutlu oldum bu gazla bu haftayi da cikaririm artik:KK70:
İşlerim bitince ben de lesliye döneyim canım, ölçü tablosu çok iyi oldu bence, ne halde olduğumuzu görebiliyoruz. Belli birinin pilates programını mı yapıyorsun canım.

Boncuğum😘 bugün ölçüp yazıp paylaşayım. Gittiğim yerde ölçüp atarım dedim ama atamadım tabi. Birde şişkinlik sorunu yaşadım orada, ondan da ölçmeye cesaret edemedim, fırsatımda pek olmadı. Kusura bakma olur mu?
Yok bitanem ne kusuru, bazen insan fırsat bulamıyor. En azından mart ayı için de takip yapmış oluruz böylece.

Kilo bildirimi yapayım tabloya yazdım ama daha rahat görün :KK70: :KK70:

Geçen hafta 66.7
Bugün 66.5
Fark -200 gr

Aslında birkaç gün önce de bu rakamı görmüştüm, bugün planlarıma göre 66 görmeliydim ama olmadı. Tekrar kortizon ve antibiyotik başlandı, aynı zamanda reglim belki bunlar yüzündendir. Haftaya bir aksilik olmazsa ve ilaçlara devam etmek zorunda kalmazsam sanırım onların etkilerini de atmış olurum üzerimden. Çünkü haftaya 65 görmek zorundayım 25 mayısa yetişebilmek için :dua::dua:

Enercim ben abant kahvecisi diye bi kahveciden aldim. 5 farkli cesidinden aldim brazil colombian falan diye farkli farkli denemek istedim 100er gram. Taze cekip gonderiyolar güzeldi beğendim 😍💕
O zaman seninkini ben bulamam size afiyet olsun bacım:KK70:
Kahve cok güzel bi buluş degil mi ya güzel ve faydali nadir şeylerden:KK70:
Afiyet olsun Bebişim 😋
Abant ı severim. Kahvesini de severim. Seni daha çok severim :KK60:

Bana ne gelecek bilmiyorum sürpriz bakalım😂 Belki bilindik veya bulunabilir bir marka gelir 😜

Canlarım burası için bugünlük yapmam gerekenleri yaptığım için artık çıkıyorum. Hemen teze dönmem lazım. Akşam uğramaya çalışacağım, hepimize kolay gelsin, öpüldünüz :KK68:
Teşekkür ederiz balım başarılar

Rüzgardan nasil şiştin kız:KK57:
Olabilir canim su bile fazla icince hemen arti gelebiliyo insan cok takilma keske ben de o kiloda olsam😍
Balım rüzgar olunca alerjim artıyor ödem yapıyorum hiç iyi gelmiyor bana rüzgar 🙄
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik Bebişim ne güzel eksiyle gelmişsin, tebrik ederim :nazar:Bencede misafirin olmasa 1,5 kiloya kadar eksiyle gelirdin 😍 Olsun bu hafta hallederiz beraber :KK8:

Felicio Felicio Leylamm❤ o kadar artı-eksi normal bence. 1 kilo bile almıyorsun hiç. Gayet de güzel koruyorsun:nazar: İmreniyoruz bilesin 😍

sudem34 sudem34 Leylam için yazdıklarım senin içinde geçerli. Gerçi sen 2-3 kilo oynuyorsun bazen ama haftasında toparlıyorsun:nazar: Gayet iyi gidiyorsun 👍
Teşekkür ederim enerjim ❤️❤️❤️

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik Bebişim ne güzel eksiyle gelmişsin, tebrik ederim :nazar:Bencede misafirin olmasa 1,5 kiloya kadar eksiyle gelirdin 😍 Olsun bu hafta hallederiz beraber :KK8:

Felicio Felicio Leylamm❤ o kadar artı-eksi normal bence. 1 kilo bile almıyorsun hiç. Gayet de güzel koruyorsun:nazar: İmreniyoruz bilesin 😍

sudem34 sudem34 Leylam için yazdıklarım senin içinde geçerli. Gerçi sen 2-3 kilo oynuyorsun bazen ama haftasında toparlıyorsun:nazar: Gayet iyi gidiyorsun 👍
Sağol Sevgi😎darısı sana olsun 😉
Senin haftalık kilo takibini revize edelim istersen .
Hedef kiloya göre haftada belli bir limit koyalım.
Mesela en az 500 gram olsa ayda 2 kilo yapar önemli olan iddiayı tutturmak 😍bir de kalıcı olması 😉
Doğum gününe yetişir mi ?
Planlaman nasıl su an?
Çok seyahat ettin üst üste hepte uzun yol misafir bir yandan agirladin sık sık.
Yavaştan korumuş da olursun bir yandan da sıkılaşirsin.👏

Canım sabit olmak da iyidir, yorgunluk ve yolculuk hemen geçmiyor, muhtemelen pazartesi asıl kilonu görürsün.

700 gr çok iyi zaten canım ama düzen bozulunca elbette etkiliyor. Haftaya çok iyi bir rakam gelecek senden.

Uzun süredir kilonu koruyor olman bile büyük başarı, haftaya yine depoları boşaltip eksi göreceğine eminim ben.

İşlerim bitince ben de lesliye döneyim canım, ölçü tablosu çok iyi oldu bence, ne halde olduğumuzu görebiliyoruz. Belli birinin pilates programını mı yapıyorsun canım.
İnşallah 🧿 Songül.
Yemeyi bırakamadım da en azından sporu arttırsam iyi olacak.😍
Bu hafta sadece iki gün yürüdüm 13 er bin üstü oldu ancak.26-27 bin arası oda yetmedi tabi depolar nasıl boşalsin.

İlaçların tekrar mı başladın?😔
Tedavi ne kadar sürecek ?
Kontrolün ne zaman?
Oğlun okula gidiyor mu?

İnşallah 🧿bir an önce sağlığına kavuşursun 😍

Kızlar hepinizi tebrik ederim 💕

Herkes çok güzel kilo vermiş 👏

Sevgi sendeki yol ödemi zaten.Yoksa iyi gidiyorsun 👏 Haftaya daha da iyi olur kesin.😉

Civciv 🐣 incelmen için ayrıca tebrikler 👏

Leyla'm sen le ben bir ileri iki geri artık idare edicez🤭Aslında 59.9 olmak istiyorum ama ne yazık ki şu an sadece 68 koruyorum🤭

Songül liste uygulayinca güzel gidiyor senden bu hafta liste uygularsan 65 göreceğinden şüphem yok😍 listeler için eline emeğine sağlık 😍

Ballar kilo tablomuzu da Mart ayı için güncelledim, birmuhendisanne birmuhendisanne kuzum müsait olunca ve tartıldaysan kilonu bildir ekleyeyim, inci-tepik inci-tepik kaçak nerelerdesin günlerdir gelmemişssin, umarım iyisindir canım. Sen de kilonu bildirince ekleyeceğim.
Cnm kusura bakma ancak girebildim.
Geçen hafta 63,25 kg
Bu cumartesi 64,05 kg
Fark: +800 Gr

Bence de tablo iyi oldu beyin bazi seyleri net bi sekilde görmeyince ikna olmuyo çünkü ❤
Afiyet olsun Bebişim 😋
Abant ı severim. Kahvesini de severim. Seni daha çok severim :KK60:

Bana ne gelecek bilmiyorum sürpriz bakalım😂 Belki bilindik veya bulunabilir bir marka gelir 😜
Ben de seni severim enercim:KK60: abanta hep gitmeye niyetlendim hic gitmedim inşallah bi tatile giderim😍
Balım rüzgar olunca alerjim artıyor ödem yapıyorum hiç iyi gelmiyor bana rüzgar 🙄

Teşekkür ederim enerjim ❤️❤️❤️
Gecmis olsun canim:(
Songülüm yaşımı da ekler misin?
Yaş 35, Dante gibi ortasındayız ömrün 🤭
Ya varya durup durup öyle bi konusuyosun ki kendimi gülmekten alamiyorum:D gencsin daha:KK73:

Sağol Sevgi😎darısı sana olsun 😉
Senin haftalık kilo takibini revize edelim istersen .
Hedef kiloya göre haftada belli bir limit koyalım.
Mesela en az 500 gram olsa ayda 2 kilo yapar önemli olan iddiayı tutturmak 😍bir de kalıcı olması 😉
Doğum gününe yetişir mi ?
Planlaman nasıl su an?
Çok seyahat ettin üst üste hepte uzun yol misafir bir yandan agirladin sık sık.
Yavaştan korumuş da olursun bir yandan da sıkılaşirsin.👏

İnşallah 🧿 Songül.
Yemeyi bırakamadım da en azından sporu arttırsam iyi olacak.😍
Bu hafta sadece iki gün yürüdüm 13 er bin üstü oldu ancak.26-27 bin arası oda yetmedi tabi depolar nasıl boşalsin.

İlaçların tekrar mı başladın?😔
Tedavi ne kadar sürecek ?
Kontrolün ne zaman?
Oğlun okula gidiyor mu?

İnşallah 🧿bir an önce sağlığına kavuşursun 😍
Spor diyeti desteklemek için çok önemli ama sanırım hepimiz tekrar bir yoğunluk içine girince bıraktık gibi. Civcivim yapıyor maşallah. Yoğunluk geçince ben de spora çok ağırlık vereceğim.

Annemlerdeyken ağrılarım yine başlamıştı, dönüşte zaten doktor kontrolüm vardı. Kontrolde ağrılarımı söyleyince tekrar test yapıldı ve bingooo, enfeksiyon daha da artmış. O yüzden hem kortizon hem antibiyotik tekrar başladı, şimdilik 1 hafta içeceğim, çarşamba tekrar randevu var KBBde. Duruma göre devam edeceğiz, ondan sonraki haftada endokrin görecek, bazı testler istedi onları yaptırıp gideceğim. Haftada bir hastanedeyim yani bu aralar. İnşallah artık geçer gider.

Oğlumu bu hafta okula göndermedim, o çok istiyor ama ben kararsızım. Gelecek hafta belki deneme olsun diye gönderirim. Sen ne yaptın gönderdin mi.

Kızlar hepinizi tebrik ederim 💕

Herkes çok güzel kilo vermiş 👏

Sevgi sendeki yol ödemi zaten.Yoksa iyi gidiyorsun 👏 Haftaya daha da iyi olur kesin.😉

Civciv 🐣 incelmen için ayrıca tebrikler 👏

Leyla'm sen le ben bir ileri iki geri artık idare edicez🤭Aslında 59.9 olmak istiyorum ama ne yazık ki şu an sadece 68 koruyorum🤭

Songül liste uygulayinca güzel gidiyor senden bu hafta liste uygularsan 65 göreceğinden şüphem yok😍 listeler için eline emeğine sağlık 😍
Haklısın aslında listeler çok iyi geliyor ama bu hafta liste takibi yapamam gibi duruyor yoğunluktan. Bu haftayı atlatınca bir dahaki hafta belki ketojenik denerim kısa bir süre, çok merak ediyorum. Benim gibi kh düşkünü biri becerebilir mi bilmiyorum ama deneyeceğim sanırım :KK70:

Neşemm💚 her türlü eksiyle geliyorsun, Maşaallah sana :nazar:
Bizde seni seviyoruz 😍
Güle güle git gel.Bakalım bu sefer kilon için nasıl tepkiler gelecek :KK8:
:KK36: :KK200: Çok zayıfladın diyorlar, hatta dün katıldığım bir programla ilgili fotoğraf paylaşmıştım, beni tanıyamamışlar 😍
Şiirimmmm her şeyimmm ❤️
Tebrikler aslim cok güzel😍
:KK60: Güzel minnoşum benimmmm ❤️
Kilo Bildirimi
Gecen hafta: 67.5
Bugün:66.8
Fark: 700 gr

**İtiraf edeyim hedefim 65.9 u görmekti cok rahat görüyodum çünkü 66.8 i bikac gün önce de görmüstüm. Ama 2 gün yatili misafirin gelmesi tüm duzenimi bozdu spor hak getire zaten ama ne yedigimi de bilmiyorum ayak üstü atıştırdım sadece.
Cook daha iyi olabilirdi kisacasi sansim yaver gitmedi. Acikliyim dedim😅
Tebrikler bir tanem 👏🏻e
BALLARRRRR🍯Yaş Boy Hedef27
Şubat
06
Mart
13
Mart
20
Mart
27
Mart
Verilen Yüzde
sudem34 sudem34 351716267.468.2
sonngulen sonngulen 361605566.766.5
Felicio Felicio 2716049.950.250.7
enerji_kusagi enerji_kusagi 311595263.863.8
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik 261575567.566.8
birmuhendisanne birmuhendisanne 1605563.25
inci-tepik inci-tepik 291526581.3
asliogretmen asliogretmen 401696874.173.5
Ellerine sağlık Songül Balım ❤️

:KK36: :KK200: Çok zayıfladın diyorlar, hatta dün katıldığım bir programla ilgili fotoğraf paylaşmıştım, beni tanıyamamışlar 😍
Şiirimmmm her şeyimmm ❤️

:KK60: Güzel minnoşum benimmmm ❤️

Tebrikler bir tanem 👏🏻e

Ellerine sağlık Songül Balım ❤️
Sağol canım benim :KK68:

Back