• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

İnaniyorum bu hafta fazla fazla telafi edicem:KK55::KK15::KK76:
Sen benim biriciğimsin ya. Senin mesajlarını okuyunca karşına geçip yanaklarını sıka sıka sevesim geliyo yaaa. Dişlerim acıyo sana yazarken, seni sıkamayıp dişlerimi sıktığım için :KK70:

20.02.21 Cumartesi 65.2
27.02.21 Cumartesi 63.8

Fark -1.400 gr

Eklentiler

• upload_2021_02_27_13_03_25_441.jpg
    upload_2021_02_27_13_03_25_441.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 15
Hangi dizi kiz o neden diyette tehlikeli. Muhtesem yuzyildan bahsetmiyo musunuz ben zinhar falan diyince o sandim:KK70: :KK70: Allahim insallah dogru anlamisimdir:KK70:
Bu arada oglusun hangi kitaba duygulanip agladi kiz yerim onuu hele minnoş🤩

Valla aynen denendi onaylandi senelerdir bu böyle ben yaris diyince vücut sen orda dur diyo:KK70: kesin haftaya güzel eksiyle gelirim artik yaris bittiğine göre:rolleyes:
Eskiden de cuma günleri yerine hep pazartesi günleri eksi geliyodum niye böyleyim ben ya:KK70:
Bir ara muhteşem yüzyıla takmıştım canım, sürekli zinhar diyesim geliyordu ama bıraktım, şimdiki bahsettiğim Aramızda Kalsın isimli eski bir dizi. Binnur kaya, uğur yücel, caner cindoruk ve gökçe bahadır oynuyor. Antepli ve eğinli bir aile, sürekli yemek yiyorlar, kahvaltıda kıymalı yumurtalar ve pişiler, akşam yemeklerinde içli köfteler ve lahmacunlar eksik olmuyor :KK70: :KK70: Gel de dayan bunlara.

Çocuk Kalbi isimli kitabı okuyorduk canım. İlkokul ücüncü sınıfa giden (İtalyada) bir çocuk günlük tutmuş, babası da bunu kitaba çevirmiş araya bağlama cümleleri, edebi anlatım koyarak. Ben çocukken okumuştum oğlum da okusun istedim. Bölümün birinde birinci sınıf cocuğuna araba çarpmasın diye daha büyük bir çocuk atlayıp onu kurtarıyor ama büyük çocuğun ayağı teker altında eziliyor (eski at arabaları). Hem kurtarılan çocuğun hem de kurtaran çocuğun anneleri ağlıyor birbirlerine destek olmaya çalışıyor falan, öyle bir anlatım yapılmış, orayı okuyunca dayanamadı ağladı, neden ağlıyorsun diyince de bu sadece roman değil ki, gerçekler anlatılmış çocuğa çok üzüldüm dedi. Benim gibi aşırı duygusal oğlum da.

Senin bünye şahsına münhasır canım :KK70::KK70:Beni kimseyle diyaloga sokma diyor sana :KK70::KK70:

Sen benim biriciğimsin ya. Senin mesajlarını okuyunca karşına geçip yanaklarını sıka sıka sevesim geliyo yaaa. Dişlerim acıyo sana yazarken, seni sıkamayıp dişlerimi sıktığım için :KK70:
Yaa ama bu cok güzel bi mesaj:KK68: ben de seni yerim asliiimm:KK60:
Yi beni asli öp beni asli:KK8:
Kızlar gunaydinnn 😍
Geçen hafta 63,95 kg
Bu cumartesi 63,25 kg
Fark: -700 Gr
63 hedefini tabi ki tutturamadim 🤭🤭 , secret boşa gitti...

Ölçülerimi almayı unuttum kizlar, timurdan teli kaciramadim diye fotoda çekemedim ama yarın sabahtan eklerim en kotu.
Maşallah hayris daha ne olsun 250 gram sapmis sadece secret:D o kadar da olsun artik o da nazar cikti diyelim:D
Tebrikler🤩

Neşemm💚 aynı şeyleri aynı şekilde mi seviyoruz acep :kk77:
Bazen bende Civcivimizi böyle hırpalaya hırpalaya hoyratça sevesim geliyor, hem öpeyim hem sıkıştırayım :KK8:

Aslım, bu haşinlik, bizde biraz psikopatlık yok di mi :D

Secret bacı, Secret bacı, sana sesleniyorum. Sebatkar bir psikolog gönder bize, lütfen, nolur nolurr :D

Bir ara muhteşem yüzyıla takmıştım canım, sürekli zinhar diyesim geliyordu ama bıraktım, şimdiki bahsettiğim Aramızda Kalsın isimli eski bir dizi. Binnur kaya, uğur yücel, caner cindoruk ve gökçe bahadır oynuyor. Antepli ve eğinli bir aile, sürekli yemek yiyorlar, kahvaltıda kıymalı yumurtalar ve pişiler, akşam yemeklerinde içli köfteler ve lahmacunlar eksik olmuyor :KK70: :KK70: Gel de dayan bunlara.

Çocuk Kalbi isimli kitabı okuyorduk canım. İlkokul ücüncü sınıfa giden (İtalyada) bir çocuk günlük tutmuş, babası da bunu kitaba çevirmiş araya bağlama cümleleri, edebi anlatım koyarak. Ben çocukken okumuştum oğlum da okusun istedim. Bölümün birinde birinci sınıf cocuğuna araba çarpmasın diye daha büyük bir çocuk atlayıp onu kurtarıyor ama büyük çocuğun ayağı teker altında eziliyor (eski at arabaları). Hem kurtarılan çocuğun hem de kurtaran çocuğun anneleri ağlıyor birbirlerine destek olmaya çalışıyor falan, öyle bir anlatım yapılmış, orayı okuyunca dayanamadı ağladı, neden ağlıyorsun diyince de bu sadece roman değil ki, gerçekler anlatılmış çocuğa çok üzüldüm dedi. Benim gibi aşırı duygusal oğlum da.

Senin bünye şahsına münhasır canım :KK70::KK70:Beni kimseyle diyaloga sokma diyor sana :KK70::KK70:
Yaa o diziyi biliyorum oturup ozellikle izlemesem de daha önce tekrarlari yayinlaninca öylesine bakmisligim var güzeldi🤩 evet bayagi güzel yemekler var:D
Yaa kitap cok güzelmis üstelik gerçek hikaye ❤
Evet canim minnos bünyem bana kafa tutuyo:D

Neşemm💚 aynı şeyleri aynı şekilde mi seviyoruz acep :kk77:
Bazen bende Civcivimizi böyle hırpalaya hırpalaya hoyratça sevesim geliyor, hem öpeyim hem sıkıştırayım :KK8:

Aslım, bu haşinlik, bizde biraz psikopatlık yok di mi :KK70:

Secret bacı, Secret bacı, sana sesleniyorum. Sebatkar bir psikolog gönder bize, lütfen, nolur nolurr :KK70:
Yaaa utandim ama :KK68: o sizin tatlisliginiz ballar:KK8:

Ayy bigün gerçekten sayfaya psikolog gelirse ne gülerim ama varya:D :D söyleye söyleye getircez valla:D

Maşaallah kuzuya be :nazar: hem akıllı hem duygusal, hem tatlı😍 Tam anasının kuzusu 💜
Boncuğum aferim hiç malzemeden kaçmamışsınız 😂
O kitabı bende okuyayım bir bakim. Bende Küçük Prens'i okumuştum. O da çok hoşuma gitmişti. Bir çocuk gözünden yazılıp çizilmiş ama gayet başarılıydı.

Şubat Ayı Yüzdeleri ve Dereceler

1. asliogretmen asliogretmen 4,016 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
2. enerji_kusagi enerji_kusagi 3,333 :sampiyon::sampiyon:
3. birmuhendisanne birmuhendisanne 3,287 :sampiyon:

Ballarım öncelikle sizi çok tebrik ediyorum, bir ay boyunca çok muhteşem devam edip güzel kilolar verdiniz. Vücudunuzdan güzel yüzdeler attınız :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Diğer ballarımı ve kendimi de tebrik ediyorum :sampiyon: geriden gelsek de, bir alıp bir versek de, kilomuzu korusak da hepimiz başarılıyız bence, bu ay çok daha güzel olacak inşallah, yürekten inanıyorum hepimize.

Farkedildiği üzere yine bilgisayardayım ve yukarıdaki emojiden başka kutlama emojisi bulamadım, işi bilenler bir el atsın kutlamalara. Hepinizi çok seviyoreeee :KK200::KK60::KK200::KK60:

Şubat Ayı Yüzdeleri ve Dereceler

1. asliogretmen asliogretmen 4,016 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
2. enerji_kusagi enerji_kusagi 3,333 :sampiyon::sampiyon:
3. birmuhendisanne birmuhendisanne 3,287 :sampiyon:

Ballarım öncelikle sizi çok tebrik ediyorum, bir ay boyunca çok muhteşem devam edip güzel kilolar verdiniz. Vücudunuzdan güzel yüzdeler attınız :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Diğer ballarımı ve kendimi de tebrik ediyorum :sampiyon: geriden gelsek de, bir alıp bir versek de, kilomuzu korusak da hepimiz başarılıyız bence, bu ay çok daha güzel olacak inşallah, yürekten inanıyorum hepimize.

Farkedildiği üzere yine bilgisayardayım ve yukarıdaki emojiden başka kutlama emojisi bulamadım, işi bilenler bir el atsın kutlamalara. Hepinizi çok seviyoreeee :KK200::KK60::KK200::KK60:
Ellerine saglik balim🤩
Kizlar ben de hepimizi tebrik ediyorum iyi mücadele ettik bu ay bence iyi iş çıkardık 🤗🥰😍

Tamam ölçüleri yarin sabah alirim songülüm ❤

Ayy ben kahvalti yaptim ama ölçülerimi almayi unuttum ya:KK43:
Simdi alsam olur mu ama şu an tokum karnim şiş 😂. Yarin sabah aliyim mi bence olur 😬😬 sonngulen sonngulen
Olur balım, yarın unutma ama olur mu, liste işi yarına kaldı, kimse bildirmedi bugün.
Günaydın 💕

Kilom 67,4

Ölçülerim 🤓

Boyun 35 cm
Kollar 28 cm
Göğüs 90 cm
Bel 75 cm
Karın 95 cm
Kalça 98 cm
Basen 98 cm
Üst bacak 57 cm
Alt bacak 37 cm
Geçen haftaya göre güzel kilo vermişsin canım, bu arada ölçüleri yarın yazacağım, sen ve benim dışımda ölçüler yok şu an.
Kuşum 100 gr dahi eksi gelmen çok iyi ama üzüldüm. Çünkü ne kadar iyi kilolar verebildiğini biliyorum. Seni 66lı bir rakamla bekliyordum. Acaba neden ters tepiyor ki bunu bir çözseydik. Vücudun yarışı duyunca niye böyle stres yaşıyor.
Yani bilinçaltı fazla özgüvenden mi, amann zaten istediğim an her türlü çok iyi verebiliyorum rahatlığından mı yoksa yine bilinçaltı ne yapsamda kazanamam ben kırıklığı mı var? Bu stresin kaynağını bir çözelim derim bence.

Mesela bende de vardı benzer bir şey. En, en zayıf olduğum zaman çok kötü bir zamandı. Çünkü aşırı sıkıntıdan zayıflamıştım. Psikolojik olarak sanki çok zayıflayınca yine o günlere mi gideceğim korkusunu yakaladım beynimde. Kendiğimden biraz zayıfladığımı anlasam tok olsam dahi bir şeyler yeme gereği duyuyordum ama bana sebepsiz gibi geliyordu. Vücutta birşey eksik ondan mı diyordum ama değilmiş. Demek ki bilinçaltı bu duygu oluşmuş. Bunu bilip yüzleşince işim kolaylaştı. Böyle işte bebeğim. Bir kurcala bakalım ne olabilir?
Sanırım yarış strese de sokuyor civcivimizi, bundan sonra güzel rakamlarla gelecek bence kuzum.
Oooo, bu çok güzel oldu, fevkalade 😍
Boncuğum bu ayarda gidersen 14 Mayıs a da yetişir😍
Çok tebrik eder:nazar: Çok severim seni 💜
Her hafta bir kilo veremezsem bu verdiğim fazlalıklar onları dengeler diye düşündüm canım, inşallah 25 mayısa yetişsin de doğum günü hediyem olsun.
Enercim galiba nedenini az cok biliyorum kendimce🤭 emin olmamakla beraber😬

Ben her konuda böyleyimdir mesela sinavlar.. bi arkadaşım gelip hadi yarisalim hangimiz yüksek alcak dese yok ben yarismiyim der kacarim hep 😁 kendimle yaris halindeyim hep. Ama yarismayinca genelde iyi de derece yaparim okul hayatimda da hep böyle oldu bu. Galiba iddiali olmayi sevmiyorum yapıma ters. Belki de kaybederim kendi kendime moralimi bozarim diye yarisa girmiyorum bilmiyorum ki🤔 bu sebeplerden biri muhtemelen 🤔

Hani okulda kesin 100 aldim diyip 60 alan tipler olurduya..Ben hic onlardan olmadim hep annem sinav nasildi diye sorunca idare eder derdim 100 alırdım. Sanirim biraz da kötüyü düsünüp iyi olunca sevinmek benim yaptığım. Hayal kirikligi yasamamak icin en kötü ihtimali düşünürüm.
Düsünürdum yani artik bu sene karar verdim olumlama yapiyorum secret a o yüzden taktim zaten😁 yanlis yaptigimi düşünüyorum çünkü her zaman olumlu dusunmek lazım 🤗
Nerden nereye bağladım valla 40 yillik psikolog böyle analiz edecek bi soru soramazdi enercim tebrik ediyorum:KK70: :KK70:
Kuzum bundan sonra senle rakiplik değil ortilik var öyleyse, minnak vücudunu strese sokmayalım boş yere :KK60:
Tebrikler songülüm cok iyisin🤩
Hedefe hizla kosuyosun hadi bakalim :KK4:
Sağol balım, kendime geldim artık.
Günaydın ballarım ❤️
öncelikli kilo bildirimi yapayım 49 olmak vardı🙃
Geçen hafta Cumartesi 51
Şimdi 50,2
-800 gram %1,569
Gayet iyisin sen canım, eminim haftaya da 49 görürsün ama artık durmalısın bence :KK60:
Balım sende korumuşsun hiç öyle düşünme haftaya çok vereceksin 🌹

Fazla bir hastalığım yok balım hafif seyirli hepsi kronik olarak sinüzit, gizli şeker ve allerji ve semptomları var balım

Ahh keşke çıksak Aslım

Günaydın çalışkan Civcivim 🐥

Süper kilo vermişsin 🍀🍀🍀🍀 hedefine ulaşmanı tebrik ederim balım 🧿🧿🧿
Çok teşekkür ederim canım, asıl hedefime bu sefer duraklamadan gideceğim inşallah.
Günaydın ☀️
Ballarımmmm 🍯
Günaydın balım :KK200:
:KK60: :KK200:

Afiyet olsun şiiirm, çok hafif bir menü olmuş. 😋

Günaydın minnoşum, haftaya daha güzel olacak. Hadi inanalım. 🥰

Günaydın Songül Balım, dün tartı bildirimini yaptıktan hemen sonra regl oldum. Onun da etkisi oldu sanırım. Ama daha dikkatli olacağım. 🙏🏻Semizotu, mis gibi inşallah bahçenizde çıkmıştır, pazarcı ıspanaklar bitince semiz çıkar, daha erken dedi ama nasip 😉😋

Tebrikler balım, harikasınnnnn 👏🏻👏🏻👏🏻❤️

Minnoşum bir ara senin çocukluğuna inelim :işsiz:

Balım, aile hekiminden tam kan tahlili isteyeceğim ama sanırım bir gün öncesi açılıyor. Sen yazınca tekrar sisteme baktım. Henüz açılmamıştı. Teşekkür ederim 🙏🏻
yediklerime de daha dikkat edeceğim. 😘

harikasın Leylammmm. ❤️

Keşke Leylam keşke 🥺
Regl mutlaka etkilemiştir canım, öncesinden başlıyor zaten şişkinliği, haftaya güzel bir rakam gelir öyleyse senden. Bahceye çıkıp baktım ama henüz çıkmamış, birazdan da çıkıp otları temizleyeceğiz. Çok büyümüş yaban otları.
27 Şubat Kilo Bildirimi

Geçen Hafta : 74,600

Bugün : 74,100

Fark : 500 gram

Yüzdelik : 0,670 gram
Tebrik ederim balım.
Kızlar gunaydinnn 😍
Geçen hafta 63,95 kg
Bu cumartesi 63,25 kg

Ölçülerimi almayı unuttum kizlar, timurdan teli kaciramadim diye fotoda çekemedim ama yarın sabahtan eklerim en kotu.
Maşallah canım benim, yine çok güzel vermişsin. Ölçüleri yarın bekliyorum kuzum.
20.02.21 Cumartesi 65.2
27.02.21 Cumartesi 63.8

Fark -1.400 gr
Heyyy maşallah kuzum, sen bu hafta beni yendin, tebrik ediyorum balım :KK60:

Ayy bigün gerçekten sayfaya psikolog gelirse ne gülerim ama varya:KK70: :KK70: söyleye söyleye getircez valla:KK70:
Söyleye söyleye onu da yapacağız bence :KK70::KK70:
Maşaallah kuzuya be :nazar: hem akıllı hem duygusal, hem tatlı😍 Tam anasının kuzusu 💜
Boncuğum aferim hiç malzemeden kaçmamışsınız 😂
O kitabı bende okuyayım bir bakim. Bende Küçük Prens'i okumuştum. O da çok hoşuma gitmişti. Bir çocuk gözünden yazılıp çizilmiş ama gayet başarılıydı.
Sağol bitanem, bazen keşke bu kadar duygusal olmasaydı diyorum.

Küçük Prens'i nedense sevemedim ben bir türlü. Şeker Portakalı ve Bir Şeftali Bin Şeftaliyi de çok severim, onlar da çocuk kitapları. Şeker Portakalındaki Zeze ye çok üzülürdüm hep.

Ellerine saglik balim🤩
Kizlar ben de hepimizi tebrik ediyorum iyi mücadele ettik bu ay bence iyi iş çıkardık 🤗🥰😍

Mart ayına daha sıkı asılalım balım, eski gücümüzü ortaya çıkaralım bence, geç kaldık diye düşünüyorum :KK60: :KK200:

Enercim galiba nedenini az cok biliyorum kendimce🤭 emin olmamakla beraber😬

Ben her konuda böyleyimdir mesela sinavlar.. bi arkadaşım gelip hadi yarisalim hangimiz yüksek alcak dese yok ben yarismiyim der kacarim hep 😁 kendimle yaris halindeyim hep. Ama yarismayinca genelde iyi de derece yaparim okul hayatimda da hep böyle oldu bu. Galiba iddiali olmayi sevmiyorum yapıma ters. Belki de kaybederim kendi kendime moralimi bozarim diye yarisa girmiyorum bilmiyorum ki🤔 bu sebeplerden biri muhtemelen 🤔

Hani okulda kesin 100 aldim diyip 60 alan tipler olurduya..Ben hic onlardan olmadim hep annem sinav nasildi diye sorunca idare eder derdim 100 alırdım. Sanirim biraz da kötüyü düsünüp iyi olunca sevinmek benim yaptığım. Hayal kirikligi yasamamak icin en kötü ihtimali düşünürüm.
Düsünürdum yani artik bu sene karar verdim olumlama yapiyorum secret a o yüzden taktim zaten😁 yanlis yaptigimi düşünüyorum çünkü her zaman olumlu dusunmek lazım 🤗
Nerden nereye bağladım valla 40 yillik psikolog böyle analiz edecek bi soru soramazdi enercim tebrik ediyorum:KK70: :KK70:
Bitanem benim, çok güzel yazmış açıklamışsın💛 Başarısızlık korkusu gibiymiş demek ki, kötüye alışayımda sürpriz olmasın gibi... Neyseki olumlu bakmaya karar vermişsin 😘 O zaman sen böyle olumlamaya devam et. Yine yarışırız, yarışa yarışa bu stres de kırılır belki. Zihnen bu düşünceye alışırsın. Belki de fazla aşar ortalığı yıkar geçersin 😍 Çok şeyler bekliyorum senden, potansiyel var ki ondan bekliyorum, kuru kuru beklenti değil yani 😍
Günaydın ballarım ❤️
öncelikli kilo bildirimi yapayım 49 olmak vardı🙃
Geçen hafta Cumartesi 51
Şimdi 50,2
-800 gram %1,569
Leylam ❤ Tünaydın Balım 💋
Tebrik ederim yine çok güzel eksiyle geldin :nazar:
Balım sende korumuşsun hiç öyle düşünme haftaya çok vereceksin 🌹

Fazla bir hastalığım yok balım hafif seyirli hepsi kronik olarak sinüzit, gizli şeker ve allerji ve semptomları var balım

Ahh keşke çıksak Aslım

Günaydın çalışkan Civcivim 🐥

Süper kilo vermişsin 🍀🍀🍀🍀 hedefine ulaşmanı tebrik ederim balım 🧿🧿🧿
Çok şükür Leylam, olmasında inşaallah❤
:KK60: :KK200:

Afiyet olsun şiiirm, çok hafif bir menü olmuş. 😋

Günaydın minnoşum, haftaya daha güzel olacak. Hadi inanalım. 🥰

Günaydın Songül Balım, dün tartı bildirimini yaptıktan hemen sonra regl oldum. Onun da etkisi oldu sanırım. Ama daha dikkatli olacağım. 🙏🏻Semizotu, mis gibi inşallah bahçenizde çıkmıştır, pazarcı ıspanaklar bitince semiz çıkar, daha erken dedi ama nasip 😉😋

Tebrikler balım, harikasınnnnn 👏🏻👏🏻👏🏻❤️

Minnoşum bir ara senin çocukluğuna inelim :işsiz:

Balım, aile hekiminden tam kan tahlili isteyeceğim ama sanırım bir gün öncesi açılıyor. Sen yazınca tekrar sisteme baktım. Henüz açılmamıştı. Teşekkür ederim 🙏🏻
yediklerime de daha dikkat edeceğim. 😘

harikasın Leylammmm. ❤️

Keşke Leylam keşke 🥺
Teşekkür ederim Neşem 💚
27 Şubat Kilo Bildirimi

Geçen Hafta : 74,600

Bugün : 74,100

Fark : 500 gram

Yüzdelik : 0,670 gram
Tebrik ederim:nazar:Neşemm, daima eksiyle geliyorsun 💚
İnaniyorum bu hafta fazla fazla telafi edicem:KK55::KK15::KK76:
Hadi bakalım hodri meydan Kuşum😍
Kızlar gunaydinnn 😍
Geçen hafta 63,95 kg
Bu cumartesi 63,25 kg

Mühendis Balım💙 tebrikler :nazar: 250 gr sapmaya can kurban 😍 Bir wc ye bakar😂
Yaa ama bu cok güzel bi mesaj:KK68: ben de seni yerim asliiimm:KK60:
Yi beni asli öp beni asli:KK8:

Maşallah hayris daha ne olsun 250 gram sapmis sadece secret:KK70: o kadar da olsun artik o da nazar cikti diyelim:KK70:
Tebrikler🤩
Çok hoşsun ya, nazar çıktı diyor 😂😂😂

Ayy bigün gerçekten sayfaya psikolog gelirse ne gülerim ama varya:KK70: :KK70: söyleye söyleye getircez valla:KK70:
Mıncıklayamadan bile kızardı mı yanakların:KK60:

Ziyaretçilerden umutluydum ama :D
Söylemeye devam edersek gelir belki :D

Ballarım ben şimdilik çıkıyorum, bahçe işine gidip biraz kalori yakayım. Akşama görüşürüz, öpüldünüz :KK60:
Kolay gelsinnn Boncuğum💜 Balım, hepsi için ellerine sağlık:KK60:
Biraz benimde işlerim var, gelince güzel mesajlarına tek tek yazacağım 😍
Kutlamalar içinde hareketli gifler indirmiştim, onları da denerim bir.

Sana hep mor kalp koyuyorum. Neden?
Çünkü sen her zaman 'güçlüsün' 😉

Ellerine saglik balim🤩

Hepimize tebrikler Balım 😘
Bu ay 2 kiloya yakın verdin 💪
Isınmaları da yaptık Civcivim💛
Kesinlikle Mart ayını hep beraber çok verimli geçireceğiz 😍

Back