• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Sağol balım 🍯
Yoğun geçiyor hafta içi.😉
Ben de çok özledim 😍

Geçmiş olsun 💐
Bahar geliyor yine mi azdı alerjin.😔

Selam ballar 🍯

Geçmiş yapamadım daha . Etiketin olduğu sayfaya yazdım direk mesaj.

Herkes iyi mi?

Dün biraz yürüyüş yaptım iyi geldi günler sonra.💃

Tartıya cumartesiden beri korkudan hiç çıkamadim.🤪

Yarın tartılsam iyi olacak🎯

Şurada iki gün kalmış tartıya:KK17:
Hoş geldin canım, çok şükür iyiyim ben. İki gündür çok yoğundum. Bugün daha dingindi.

Haftaya daha yoğun olursun, okullar açılıyor. Hazır mısın ? 🥰

İyi Akşamlar
❤️
Ballarım

🍯

Bugün Ne Yedim ?
😋

08.45 2 bardak kayısılı su ( geceden ıslatılmış kayısının suyu )

10.15 1 yk yulaf ezmesi, 1 biber ve 2 yumurta ile yapılmış omlet, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, 5 Antep fıstığı, 5 badem, 5 kaju, 2 gün kurusu kayısı ( sabah sıyunu içtiğim kayısılar )

16.30 1 muz

18.45 2 parça tavuk, 4 yk yoğurt ve salata

3 litre su
Masallah aslim cok güzel afiyet olsun👏👏👏

Hoş geldin canım, çok şükür iyiyim ben. İki gündür çok yoğundum. Bugün daha dingindi.

Haftaya daha yoğun olursun, okullar açılıyor. Hazır mısın ? 🥰
Balım 🍯
Aslında hiç hazır değilim 🤭
Aşı olmadık daha 😔

Zümre toplantısı vs hepsi yarın 😉
Bizim müdür son dakika haber verir😂
Seminer zamanı Mayıs i bulur dedi 🤪

Sen neler yapacaksın?😍
Haftaya evden mı merkezden mı çalışacaksın?

Kilo ne durumda 🤓
Güzel sonuçlar bekliyorum senden bal 🍯 boğam 💕

Balım 🍯
Aslında hiç hazır değilim 🤭
Aşı olmadık daha 😔

Zümre toplantısı vs hepsi yarın 😉
Bizim müdür son dakika haber verir😂
Seminer zamanı Mayıs i bulur dedi 🤪

Sen neler yapacaksın?😍
Haftaya evden mı merkezden mı çalışacaksın?

Kilo ne durumda 🤓
Güzel sonuçlar bekliyorum senden bal 🍯 boğam 💕
Balım, bende biir an ben şüphe ettim, ben mi yanlış biliyorum diye 🤭😅😂

Bizim dün toplantımız vardı, yüz yüze İl Miili Eğitim Müdüremizle. Şimdilik değişen bir şey yok bizim için. Evden çalışmaya devam. Ama süreç ne gösterir bilmiyorum.
Regl olmak üzereyim ama olamadım. Karnım şiş, bu hafta eksi gelmek için çaba sarfetmeyi bırakmadım. Ama korkuyorum :KK61:yarın akşam belki yemek bile yemem.🙈

23 Şubat Menüm

09:30
1 kupa filtre kahve, 1 kk peynir,
1 salatalık,1 biber, 3 ceviz, 1/2 dilim ekmek

12:00
1 kase çorba
Tere,maydanoz

Ara:
1/2 muz
1 mandalina
1 kivi

16:30
1 kase cacık
1 karnıyarık

23:00
1 filtre kahve

Su 2 lt
Çaylar bolca açık şekersiz

Spor: 7174 adım
15 dk bisiklet
Afiyet olsun balım, menü de spor da çok güzel her zamanki gibi :KK60:
Onun secretla alakasi yok senin kendi akilliligin bal hemsehrim😍

Tüh ben nasil uyudum ya bu firsati kaçırıp🤦🏼‍♀️ hic aklima gelmedi gece algilarim kapandıysa demek ki:deli:
Bu gece de aynıyım canım, yine fırsatın var yani :KK70::KK70:ama sabah tartıda gördüğüm rakamdan sonra kesseler yemem :KK70::KK70:enerji balıma verdiğim sözü tutuyorum, 25 mayısa 55 kilo gelecek inşallah, ilk haftanın hesabı tutmak üzere :KK60:En Büyük KK
Günaydın Songül balım son listeyi bende aldım emeğine sağlık menüye biraz ekle Perşembe Cuma yapmak istiyorum 😘
İnşallah faydasını da görürsün canım, ben de uzun süreli bir menüyü yapıyorum, güzel rakamlar görüyorum şimdilik :KK60:
Geçmiş olsun ah o alerji belası bende de var civcivim 🌸🌸🌸

Balım benim ablamın aldığı bir program var busuu diye konular karışık geliyor ondan çalışıyorum ilk seviyeyi tamamladım dün çalıştım biraz şimdi 2. Seviyeden devam ediyorum defter kitap olayıyla daha güzel English gramer today diye bir kitap var elimde ona da başlamayı düşünüyorum

Kolay gelsin balım ❤️ Çok zor yatılı misafir Arada bak bize çok özletme😘 hep misafire yedir hiç kendin yeme balım ❤️

Bende çok özledim sizi hep özlüyorum 🥰🥰🥰

Sakın yeme Songül balım 🤓 bir dilime dolarım offf kurtuluş olmaz 😘

Aynen işte o biziz 🤩🤩🤩

Günaydın Aslım balım 💕

Günaydın enerji balım ❤️🧿❤️🧿❤️ Benim titiz temiz en pırıltılım🔆
Yemedim Leylam yemedim, bugün de aynı durumdayım ama düne göre daha iyiyim. Akşam yemeğini 5 gibi yiyorum o yüzden erkenden acıkıyorum ama iyi oluyor, bol bol leptin :KK200:

Gitmiyo canim ya 2 gün calisip 2 gun calismiyorum gibi oluyo düzeni oturtamadim. Tabi biraz canım sıkılıyo sürekli evdeyim falan kapana kısılmıs gibi hissediyorum onun da etkisi var🤦🏼‍♀️
Önümu göremiyorum yoruldum artik🤦🏼‍♀️
Bir dokun bin ah işit al sana :KK70:
Kuzum kendini kötü hissetme, sürekli evde olmak bunalttı herkesi, eminim en kısa zamanda düzenini oturtursun sen.
İyi Akşamlar
❤️
Ballarım

🍯

Bugün Ne Yedim ?
😋

08.45 2 bardak kayısılı su ( geceden ıslatılmış kayısının suyu )

10.15 1 yk yulaf ezmesi, 1 biber ve 2 yumurta ile yapılmış omlet, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, 5 Antep fıstığı, 5 badem, 5 kaju, 2 gün kurusu kayısı ( sabah sıyunu içtiğim kayısılar )

16.30 1 muz

18.45 2 parça tavuk, 4 yk yoğurt ve salata

3 litre su
Afiyet olsun balım, harika bir menü. Dediğin gibi sabah sağlam bir kahvaltı yapmışsın çok sevindim :KK60: :KK200:

24 Şubat Çarşamba Menüsü

11.45 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, domates, 3 ceviz, yeşillik.

17.00 akşam
2 tane fırın baget, 4 kaşık pazı kavurma, üzerine sarımsaklı yoğurt, 1 dilim ekmek.

2.5 lt su
4000 adım
Afiyet olsun canim cok güzel menün😍

24 Şubat Çarşamba Menüsü

11.45 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, domates, 3 ceviz, yeşillik.

17.00 akşam
2 tane fırın baget, 4 kaşık pazı kavurma, üzerine sarımsaklı yoğurt, 1 dilim ekmek.

2.5 lt su
4000 adım
Afiyet olsun Songül Balım, muhteşemsin ❤️
Kuzum kendini kötü hissetme, sürekli evde olmak bunalttı herkesi, eminim en kısa zamanda düzenini oturtursun sen.

Afiyet olsun balım, harika bir menü. Dediğin gibi sabah sağlam bir kahvaltı yapmışsın çok sevindim :KK60: :KK200:
Evet sözümü tuttum bebeğim :KK60:

Günaydın kızlar:temizlik:
Yemeğim hazir kahvaltimi yaptim bugün disari cikcam yürüyüşe sonra da alışverişe falan gitcez muhtemelen 4ü falan bulur gelmem yazamayabilirim merak etmeyin :KK60:
Günaydınnn 😍
Fıstığım bu ne hız sabahtan herşey tamam, maşaallah:nazar:
Çok sevindim çıkmanıza hem kafan dağılır hem güzel güzel yürümüş olursun. İyi eğlenceler balım :KK60:

Back