• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

22 Şubat Pazartesi menüsü

12.30 kahvaltı
3 kaşık menemen, 7 siyah zeytin, 1.5 dilim beyaz peynir, tere ve maydanoz, 3 dilim ekmek, 3 ceviz, yarım kuru incir.

18.00 ara
Yarım muz.

19.15 akşam
Fırında sardalya, yeşil salata, 2 dilim ekmek.

20.00 ara
Çay yanı 3 kuru kayısı ile 10-12 civarı çiğ badem.

Su 3 lt olur.
Spor 7500 adım

Afiyet olsun kuzum, akşam biraz fazla gibi görünüyor ama sporunu yemekten sonra yaptın diye biliyorum, eminim erimiştir. Ben de bugün ekmek batağına düştüm resmen, hemen gidip menü yazayım.
Evet canim bugün cozuttum son dakikalarda gozüm döndü:D
Onun icin leslie yi fazla yaptim su an bacagim agriyo fazla zipladim galiba :D:D

12.30 kahvaltı
3 kaşık menemen, 7 siyah zeytin, 1.5 dilim beyaz peynir, tere ve maydanoz, 3 dilim ekmek, 3 ceviz, yarım kuru incir.

18.00 ara
Yarım muz.

19.15 akşam

20.00 ara

Su 3 lt olur.
Spor 7500 adım
Canim senin de dedigin gibi ekmek birazcik fazla olmus. Ama sıkıntı yok yarin dengelersin ❤
Onun dışında menün de adimlarin da cok güzel😍
Bu saatten sonra bol su icelim ikimiz ödem olmasin bari:D

Evet canim bugün cozuttum son dakikalarda gozüm döndü:KK70:
Onun icin leslie yi fazla yaptim su an bacagim agriyo fazla zipladim galiba :KK70::KK70:
Kuzum ya keşke zorlamasaydın kendini o kadar, inşallah ağrı devam etmez. Bugün benim de gözüm dönmüş gibi, kendimi tutmasam birçok şeye saldırabilirdim.
Canim senin de dedigin gibi ekmek birazcik fazla olmus. Ama sıkıntı yok yarin dengelersin ❤
Onun dışında menün de adimlarin da cok güzel😍
Bu saatten sonra bol su icelim ikimiz ödem olmasin bari:KK70:
Yarın sebze günü yapıp ekmeği minumumda tutmayı planlıyorum canım, inşallah bu hafta dümdük 67 görürüm :KK70: :KK70:

22 Şubat Menüm
Sabah 08.00 1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir cherry domates 1 kuru kayısı
Ara 09.30 sütlu kahve 1 kivi

Öğlen 12.45 2 kasik firin sebze 2 kasik yogurt
Ara 14.00 yarım dondurduğum muz(yesil uzum ve muzu dondurup yemeyi severim🤩) +1 portakal

Akşam 17.00 4 kıymalı içli köfte(böyle biseyi neden yaptim ben de bilmiyorum)

Spor;
Leslie 5 mil 53 dk
Pilates 10 dk
Temizlik 3 saat

Su; 2.5 litre
Kuşum az yesen daha iyiymiş demeyeyim yemişsin artık afiyet olsun😋
1 saat spora da içli köftenin dışı gitmiş içi kalmıştır inşaallah 😂
Şimdi netten baktım;
4 adet orta boy içli köfte 651 kalori. Ortalama diyet içerikli akşam menüsü 250-450 arası olsa. 300 diyelim.
Leslie 5 mil 60 dk 350 kalori yaktırıyormuş. 650-350=300 ile bugünü kafa kafaya geçirmiş bulunmaktasın. Ev temizliği ile de az biraz eksiye geçmiş olabilirsin. Sen yine de gevşeme tabi balım 😘

Balımmm çok sevindim, dediğin gibi hem oğlun için arkadaş olurlar, hem gelir kaynağı olur hem de evinde daha çok vakit geçirme fırsatın olur. İnşallah aranızda güzel bir anlaşma da yaparsınız canım.

Kuzum peki buraya nasıl giriliyor diye sorarken link gördüm :KK70: :KK70: Sadece burda mı var yoksa başka sayfalar da var mı.
Bence başka yerlerde vardır Boncuğum. Burası şimdilik bize yeter gibi gelince yeni sayfalara bakmadım ama yine bakar buluruz. Burası youtube gibi. Orada birisinin ismine girince, onun sayfasında tüm yüklemeleri çıkıyor.

Kolay gelsin aslim☺️
Teşekkür ederim minnoşum ❤️
Hımm.. Seninde epey işlerin varmış, sana da çok kolay gelsin Neşem❤💋
Teşekkür ederim şiirimmm ❤️
Bugünlük bitti ama yoruldum.
Hiç bilgim yok balım 😘

Kolay gelsin canım, evde ustalar varsa büyük yorgunluk, işleriniz rast gitsin balım 😘
teşekkür ederim Songül Balım, şimdilik sadece garajı hallettik. Ev yaza inşallah . ❤️😘
Canlarim bugun bi gelisme oldu. Komsumun 2 cocugu var kadin 2 aydir calismaya basladi cocuklarada kayinvalidesi gelmisti bakmak icin ama bazi sorunlar oldu kayinvalide gitcek dedi bakicak birini ariyoruz falan demislerdi bende hep evdeyim benim oglanda surekli arkadas ariyor sıkıldim falan diyor ben bakayim dedim bende. Zaten ust komsum sabah 9 aksam 5 e kadar. Cok sevindim ya hem oglan icin hemde ek gelir yani😂😂
hayırlı olsun canım.
22 Şubat Menüm
Sabah 08.00 1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir cherry domates 1 kuru kayısı
Ara 09.30 sütlu kahve 1 kivi

Öğlen 12.45 2 kasik firin sebze 2 kasik yogurt
Ara 14.00 yarım dondurduğum muz(yesil uzum ve muzu dondurup yemeyi severim🤩) +1 portakal

Akşam 17.00 4 kıymalı içli köfte(böyle biseyi neden yaptim ben de bilmiyorum)

Spor;
Leslie 5 mil 53 dk
Pilates 10 dk
Temizlik 3 saat

Su; 2.5 litre
Afiyet olsun canım, gayet güzel 👏🏻❤️ akşam yemeği erken olduğu için sorun olacağını düşünmüyorum 😉

12.30 kahvaltı

18.00 ara
Yarım muz.

19.15 akşam

20.00 ara

Su 3 lt olur.
Spor 7500 adım
afiyet olsun Songül Balım ❤️

Balımmm çok sevindim, dediğin gibi hem oğlun için arkadaş olurlar, hem gelir kaynağı olur hem de evinde daha çok vakit geçirme fırsatın olur. İnşallah aranızda güzel bir anlaşma da yaparsınız canım.

Kuzum peki buraya nasıl giriliyor diye sorarken link gördüm :KK70: :KK70: Sadece burda mı var yoksa başka sayfalar da var mı.
Aynen canim ya ama birazda ogluma eksik kalirmiyim diye de dusunuyorum🙄

22 Şubat Menüm

11:00
1 tabak mercimek çorbası
1 dilim ekmek

Ara
1 mandalina
1 kivi
( asliogretmen asliogretmen Aslımm, ne zaman kivi yesem kayınvalidenin kivi ağacı ağacı aklıma geliyor😍)

18:00
1 adet karnı yarık
3 yk pilav
3 yk yoğurt

Su; 1,5 lt, 3e kadar zorlayacağım
Çaylar açık şekersiz sınırsız
Kahveyi unutmuşum yine, bir ara içerim 😂

Spor : 4885 adım, 10bine tamamlıyorum

Teşekkür ederim minnoşum ❤️

Teşekkür ederim şiirimmm ❤️
Bugünlük bitti ama yoruldum.

teşekkür ederim Songül Balım, şimdilik sadece garajı hallettik. Ev yaza inşallah . ❤️😘

hayırlı olsun canım.

Afiyet olsun canım, gayet güzel 👏🏻❤️ akşam yemeği erken olduğu için sorun olacağını düşünmüyorum 😉

afiyet olsun Songül Balım ❤️
Tesekkur ederim canim

22 Şubat Menüm

1 tabak mercimek çorbası
1 dilim ekmek

Ara
1 mandalina
1 kivi
( asliogretmen asliogretmen Aslımm, ne zaman kivi yesem kayınvalidenin kivi ağacı ağacı aklıma geliyor😍)

1 adet karnı yarık
3 yk pilav
3 yk yoğurt

İnşallahhhh bir gün beraberrr,

dalından alıp yemek nasip olur şiiriimmm ❤️

Kuşum az yesen daha iyiymiş demeyeyim yemişsin artık afiyet olsun😋
1 saat spora da içli köftenin dışı gitmiş içi kalmıştır inşaallah 😂
Şimdi netten baktım;
4 adet orta boy içli köfte 651 kalori. Ortalama diyet içerikli akşam menüsü 250-450 arası olsa. 300 diyelim.
Leslie 5 mil 60 dk 350 kalori yaktırıyormuş. 650-350=300 ile bugünü kafa kafaya geçirmiş bulunmaktasın. Ev temizliği ile de az biraz eksiye geçmiş olabilirsin. Sen yine de gevşeme tabi balım 😘
Balim ben de size bisey sorcaktim. Konu acilmisken sorayım.
Ben YAZIO diye bi program indirdim de. Orda günlük almam gereken kalori miktarı 1360 gorunuyo fazla degil mi benim minnos bünyeme bu kalori ya :D :D
Bi yanlislik olmalı :D

22 Şubat Menüm

1 tabak mercimek çorbası
1 dilim ekmek

Ara
1 mandalina
1 kivi

1 adet karnı yarık
3 yk pilav
3 yk yoğurt

Güzel enercim afiyet olsun 😍
Kahve icmeyi unutman:KK20:
Ballarımmm
🍯
Bugün Ne Yedim ?

11.00 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 7 zeytin, 3 biber

18.45 Balık ( fırında ) ve bol yeşil salata

3 litre su
Cok guzel aslim afiyet olsun😍

Kizlar demin eşim ölçülerimi al incelmis miyim diye tutturdu onu ölcerken ufaktan kendimi de ölctüm bel ayni duruyo ama bacaklar ve göbek aman Yarabbi şok oldum:KK70:
Leslie candir gerisi heyecandir:KK8: Allah razi olsun o kadından:KK70:
Ne kadar incelme var canım :nazar:
Aynen canim ya ama birazda ogluma eksik kalirmiyim diye de dusunuyorum🙄
Kalmazsın bence canım, bir denge tutturursun diye düşünüyorum.
22 Şubat Menüm

1 tabak mercimek çorbası
1 dilim ekmek

Ara
1 mandalina
1 kivi

1 adet karnı yarık
3 yk pilav
3 yk yoğurt

Afiyet olsun kuzum, menün yine çok güzel.
Ballarımmm
🍯
Bugün Ne Yedim ?

11.00 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 7 zeytin, 3 biber

18.45 Balık ( fırında ) ve bol yeşil salata

3 litre su
Balım afiyet olsun, yine çok mükemmel bir menü olmuş.
Ben YAZIO diye bi program indirdim de. Orda günlük almam gereken kalori miktarı 1360 gorunuyo fazla degil mi benim minnos bünyeme bu kalori ya :KK70: :KK70:
Bi yanlislik olmalı :KK70:
Ben de bir program indirmiştim canım, bana da o civarlarda göstermişti sanırım, hatta ben de fazla olduğunu düşünmüştüm ama bazı değerleri iyi girmek gerekiyor galiba.

Ne kadar incelme var canım :nazar:

Kalmazsın bence canım, bir denge tutturursun diye düşünüyorum.

Afiyet olsun kuzum, menün yine çok güzel.

Balım afiyet olsun, yine çok mükemmel bir menü olmuş.

Ben de bir program indirmiştim canım, bana da o civarlarda göstermişti sanırım, hatta ben de fazla olduğunu düşünmüştüm ama bazı değerleri iyi girmek gerekiyor galiba.
4 5 cm civariydi canim🤩

Süpersin kuzum, bu ay sonu göreceğiz kesin rakamları, gerçi ben kilo da veremedim, sanırım incelme de olmamıştır.
İnşallah canim😍
Ama bazen kilo vermesen de sabit kalsan da spor sayesinde sıkılasıyosun gercekten farkediyo. Belki incelmissindir🤩
O yüzden tartiya cok takilmayin diyolarya.

Ben YAZIO diye bi program indirdim de. Orda günlük almam gereken kalori miktarı 1360 gorunuyo fazla degil mi benim minnos bünyeme bu kalori ya :KK70: :KK70:
Bi yanlislik olmalı :KK70:
Bence az çıkmış Bebişim. Senin 1500 altı çıkmaması lazım. Benim mesela 67-69 kg civarıyken az hareketli yaşam seçince 1600 küsürdü.

Senin diyetsiz günlük ihtiyacın yüksek çıkacak ki sen onu kısarak mesela 1000-1100-1200 kalorili beslenerek kalori açığı oluşturup depodaki yağından yakacaksın.

Misal;
Boy yaş kilona göre alman gereken 1600 ise; sen 1200 kalorili beslenirsen vücutta açık oluşur. Böylece eksik olan 400 kalori ihtiyacını vücudun yağlardan karşılar.

Günlük kalori dediğimiz, senin organlarının çalışması için her gün alınması gereken enerji miktarıdır.

Günlük kaloriyi hesaplarken sana hareket durumunu sormuştur. Çok hareketsiz, Az hareketli, Çok hateketli, Spor vs vs..

Atıyorum her gün spor yapıyorumu seçersen günlük alman gereken 1600 değilde 2200 çıkar gibi. Bu 2200e uyarsan kilon sabit kalır. Giren=çıkan dengesi yani.
Buna göre az çok bilirsin, günlük eksiyle mi kapattın artıyla mı? Eksik varsa kilo veriyorsun Bebişim 😍
9 kalori yakmak, 1 gr yağ eritmek demek.

Back