• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Teşekkür ederim Neşem ❤ Çok aminn, birlikte rast gitsin inşaallah🙏
Biraz yoğun Canımın içi ❤ Sen neler yapacaksın bakalım, bugün ders var mı?
İnşallahhhh şiirim benim 🤲🏻🥰 bugün dersim yok. ❤️ Sadece cumartesi günleri şimdilik 😉 Bugün 4.sınıf fen bilimleri soru ve etkinliği hazırlayacağım yine.
Garajı seramik yaptırıyoruz. Usta çalışıyor, kayınpederim yanında onlara öğle yemeği vereceğim birazdan. Sonrası rutin kuzum ❤️😘

Kolay gelsin Bebişimm 💋
Bende çayımı bitirince biraz temizlik, alışveriş, yürüyüş vs birazda ders çalışır gelirim.
Teşekkürler balim sana da kolay gelsin😍
Balım dinlediğin şey müzikten farklı birşey mi? Tek bildiğim radyo tarzı yayınları da olabildiği. Birde ders gibi diyaloglu da olabildiği ama açıp bir kere dinlemiş değilim. Netten bir bakayım. Baktım.
İTunes, Spotify de çok içerik var gibi.

42 dakika, Fularsız entellik, yeni haller, nereden başlasam, karı-koca muhabbetleri vs güzel deniyor. Bunların her biri ayrı bir kanal veya ne denir, sanatçı gibi işte. Fularsız entellik ilk 5 teymiş mesela. Çok övülmüş bebişim. Bilgili ve tatlı biri gibi anlaşılan.

Bende merak ettim sayende 😂
Sen bir bak, beğenirsen denerim ilk fırsatta 😜
Canim benim dinledigim podcast mesela bi konu hakkinda sohbet havasinda bilgi veriyo. Ama dinlerken hic sıkılmıyorsun.
Mesela ben geçen insan psikolojisi üzerine birini dinledim cok güzeldi kendimden de cevremden de cok sey buldum. Bu bundaymiymis dedim

Cookk tesekkur ederim yazdıklarının birine bakarak basliyim bugün 🤩 sen de dinle ama birbirimize yorum yapariz😚
Tamam begenirsem sana da aktaririm :D

Bi kısmı da ücretli oluyo bakalim seninkiler onlardan mı 😬

İnşallahhhh şiirim benim 🤲🏻🥰 bugün dersim yok. ❤️ Sadece cumartesi günleri şimdilik 😉 Bugün 4.sınıf fen bilimleri soru ve etkinliği hazırlayacağım yine.
Garajı seramik yaptırıyoruz. Usta çalışıyor, kayınpederim yanında onlara öğle yemeği vereceğim birazdan. Sonrası rutin kuzum ❤️😘
Kolay gelsin aslim☺️

Hımm.. Seninde epey işlerin varmış, sana da çok kolay gelsin Neşem❤💋

Teşekkürler balim sana da kolay gelsin😍

Canim benim dinledigim podcast mesela bi konu hakkinda sohbet havasinda bilgi veriyo. Ama dinlerken hic sıkılmıyorsun.
Mesela ben geçen insan psikolojisi üzerine birini dinledim cok güzeldi kendimden de cevremden de cok sey buldum. Bu bundaymiymis dedim

Cookk tesekkur ederim yazdıklarının birine bakarak basliyim bugün 🤩 sen de dinle ama birbirimize yorum yapariz😚
Tamam begenirsem sana da aktaririm :KK70:

Bi kısmı da ücretli oluyo bakalim seninkiler onlardan mı 😬
Demek ücretlide mi oluyormuş 😬
Kimisi Google podcast gibi programdan indirip öyle dinliyormuş. İnternet kotasından da çok az gidiyor demişler.
Bak bakalım Bebişim beğenirsen peşinden gelirim 😂 Birazdan bende ingilizce ile ilgili var mı ona bakayım, varsa indireyim bir.

Hatta bunlarda tarih gibi ders içerikli yayınlar da olur sanki. Senin Kpss derslerinde faydalı da olur. Belki eğlenceli de olur. İngilizce için bakarken ona da bakayım bir neler çıkacak 😉

Kimisi Google podcast gibi programdan indirip öyle dinliyormuş. İnternet kotasından da çok az gidiyor demişler.
Bak bakalım Bebişim beğenirsen peşinden gelirim 😂 Birazdan bende ingilizce ile ilgili var mı ona bakayım, varsa indireyim bir.

Hatta bunlarda tarih gibi ders içerikli yayınlar da olur sanki. Senin Kpss derslerinde faydalı da olur. Belki eğlenceli de olur. İngilizce için bakarken ona da bakayım bir neler çıkacak 😉
Direkt ingilizce olanlar var canim hatta daha fazla.
Tarih icerikli olanlari arastirmak hic aklima gelmedi bak cok mantikli ben de bakayim bi.

Kizlar bisey sorcam bu aralar podcastlere merak saldim. Gecen ilk kez dinledim temizlik yaparken iyi geldi.
Özellikle takip ettiginiz bildiğiniz sayfalar var mı bu tip?
Uzun zamandir duyuyodum ama hic acip dinlememiştim guzelmis.
Hiç bilgim yok balım 😘
Kolay gelsin canım, evde ustalar varsa büyük yorgunluk, işleriniz rast gitsin balım 😘

İngilizce sınavlarla ilgili taktik tarzı varsa bana da çok iyi olur balım, ben de akşam bakayım mutlaka.

Canlarim bugun bi gelisme oldu. Komsumun 2 cocugu var kadin 2 aydir calismaya basladi cocuklarada kayinvalidesi gelmisti bakmak icin ama bazi sorunlar oldu kayinvalide gitcek dedi bakicak birini ariyoruz falan demislerdi bende hep evdeyim benim oglanda surekli arkadas ariyor sıkıldim falan diyor ben bakayim dedim bende. Zaten ust komsum sabah 9 aksam 5 e kadar. Cok sevindim ya hem oglan icin hemde ek gelir yani😂😂

İngilizce sınavlarla ilgili taktik tarzı varsa bana da çok iyi olur balım, ben de akşam bakayım mutlaka.
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Fıstıklarım biraz önce şurayı keşfettim. Burada çok malzeme var.

Boncuğum arama kısmına ingilizce yazdım. Her türlü sınavlarla ilgili de podcastler var 😉

Bebişim derslere de baktım. Tarih, Osmanlı Tarihi, Tarih sohbeti, biyoloji, felsefe vs de var. Buralardan epey bir şey buluruz gibi 😍

Canlarim bugun bi gelisme oldu. Komsumun 2 cocugu var kadin 2 aydir calismaya basladi cocuklarada kayinvalidesi gelmisti bakmak icin ama bazi sorunlar oldu kayinvalide gitcek dedi bakicak birini ariyoruz falan demislerdi bende hep evdeyim benim oglanda surekli arkadas ariyor sıkıldim falan diyor ben bakayim dedim bende. Zaten ust komsum sabah 9 aksam 5 e kadar. Cok sevindim ya hem oglan icin hemde ek gelir yani😂😂
Ayy cok sevindim canim cok güzel bi firsat olmus bence🤩

Boncuğum arama kısmına ingilizce yazdım. Her türlü sınavlarla ilgili de podcastler var 😉

Bebişim derslere de baktım. Tarih, Osmanlı Tarihi, Tarih sohbeti, biyoloji, felsefe vs de var. Buralardan epey bir şey buluruz gibi 😍
Cook teşekkürler kuzum bakicam😍
Bugün temizlik yaparken biraz dinlicektim sarjim azaldi dinleyemedim gözattim sadece☺️

Balım hayırlı olsun çok iyi denk gelmiş. Ne güzel oğluna da arkadaş çıktı 😍

22 Şubat Menüm
Sabah 08.00 1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir cherry domates 1 kuru kayısı
Ara 09.30 sütlu kahve 1 kivi

Öğlen 12.45 2 kasik firin sebze 2 kasik yogurt
Ara 14.00 yarım dondurduğum muz(yesil uzum ve muzu dondurup yemeyi severim🤩) +1 portakal

Akşam 17.00 4 kıymalı içli köfte(böyle biseyi neden yaptim ben de bilmiyorum)

Spor;
Leslie 5 mil 53 dk
Pilates 10 dk
Temizlik 3 saat

Su; 2.5 litre

Balımmm çok sevindim, dediğin gibi hem oğlun için arkadaş olurlar, hem gelir kaynağı olur hem de evinde daha çok vakit geçirme fırsatın olur. İnşallah aranızda güzel bir anlaşma da yaparsınız canım.

Kuzum peki buraya nasıl giriliyor diye sorarken link gördüm :KK70: :KK70: Sadece burda mı var yoksa başka sayfalar da var mı.

22 Şubat Menüm
Sabah 08.00 1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir cherry domates 1 kuru kayısı
Ara 09.30 sütlu kahve 1 kivi

Öğlen 12.45 2 kasik firin sebze 2 kasik yogurt
Ara 14.00 yarım dondurduğum muz(yesil uzum ve muzu dondurup yemeyi severim🤩) +1 portakal

Akşam 17.00 4 kıymalı içli köfte(böyle biseyi neden yaptim ben de bilmiyorum)

Spor;
Leslie 5 mil 53 dk
Pilates 10 dk
Temizlik 3 saat

Su; 2.5 litre
Afiyet olsun kuzum, akşam biraz fazla gibi görünüyor ama sporunu yemekten sonra yaptın diye biliyorum, eminim erimiştir. Ben de bugün ekmek batağına düştüm resmen, hemen gidip menü yazayım.

Back