• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Gunaydin canlarim😍 7 de kalktim butun evin isi bitti camasirlar yikandi , oglusun ogle yemegi hazir olmak uzere , bugun ne yenecegi planlandi , ölcu bildirimi alindi , gecmis yapildi ve geldimmmm😂😂😂
Hey masallah incim ben daha bisey yapmadim grip gibi uyandim bugün🤦🏼‍♀️
Kahvemi iciyorum titanik batarken keman calan amca gibi :D

Boncuğum kısa süreli de olsa öğrenciliği tatmış oldunuz 😂
Bende yazarken çok eğlendim.
O deniz canlısı Mersin balığı mı? Öyle bir şey vardı sanki?
Bir kere Mersin'e gitmiştik. Babam bize özel balık siparişi verdi. Adı Kum Gridası demişti. En güzeli de en uygunu da orada olur demişti.

Çok teşekkür ederim Balım, seni özel sınav yapayım pek hoşuma gitti :KK8: :KK60:
Evet canım Mersin balığı, galiba havyar üretimi o balıktan yapılıyor. Kum gridasini duymadım canım. Balığı genel olarak çok severim ama. Bugün akşam menüde de balık olacak inşallah.

Tamam balım sınavlarına her zaman hazırım 🤩🤩
Parti baslayamadan bitti balim esimden önce uyudum :KK70: kitap okuyodum en son zaten bi baktım uyuyakalmisim:KK70:

Vaayy songül hocam böyle kendimize 100 verebiliyo muyuz :KK70:
Cevaplamis bide sinav kagidini okuyup 100 vermis o da güzel:KK70:
Kız minnoş kendime puan vermedim 😂😂 enerci balımın emeğine 100 verdim 😂😂
Gunaydin canlarim😍 7 de kalktim butun evin isi bitti camasirlar yikandi , oglusun ogle yemegi hazir olmak uzere , bugun ne yenecegi planlandi , ölcu bildirimi alindi , gecmis yapildi ve geldimmmm😂😂😂
Maşallah canım ne hamaratsin böyle. Senden ilham alıp hemen yerimden kalkıyorum ve pazar alışverişi yapmaya gidiyorum 😂😂
Kontrol bildirimi
Cumartesi. 80.80
Bugün. 80.90
Fark +100 gr

Tamam kabul ediyorum dun biraz abartmis olabilirim🙄🙄🙄 ama bayada yogun bir gundu bugun dengelerim ben onu💪💪
Çok fazla artı değilsin canım ama bugünden itibaren dikkat et olur mu.
Kahvemi iciyorum titanik batarken keman calan amca gibi :KK70:
Aman canım hasta olma inşallah. Kahve yerine bitki çayları iç de hemen toparlan balım 😘😍

Günaydım ballarım 😍

İncim sabah sabah bu ne hamaratlık 😍
Daha benim afyonum patlamadı sanki😂
Tartın iyi fazla artı gelmemiş.

Civcivim afiyet olsun. Bende sütlü kahveyi sağlamca yapıp vermiş bulunmaktayım 😂
Şimdi kendime hazırlıyorum.
Afiyet olsun enercim💕😚
Evet canım Mersin balığı, galiba havyar üretimi o balıktan yapılıyor. Kum gridasini duymadım canım. Balığı genel olarak çok severim ama. Bugün akşam menüde de balık olacak inşallah.

Maşallah canım ne hamaratsin böyle. Senden ilham alıp hemen yerimden kalkıyorum ve pazar alışverişi yapmaya gidiyorum 😂😂

Aman canım hasta olma inşallah. Kahve yerine bitki çayları iç de hemen toparlan balım 😘😍
Evet canim hunharca bitki cayi demleyip icmeliyim😁 Tahminimce alerjik ama bas agrisi da var hafif bakalim insallah gecer hemen🤲

Kahvemi iciyorum titanik batarken keman calan amca gibi :KK70:
Geçmiş olsun kuşum😟
Daha yeni okuduğumu anlıyorum😂
Az benimde öyle gibi bugünlerde. Alerjiyle alakalı olabilir. Sinüsleride çok etkiliyorya. Burun tıkanıklığı, kaşıntı, başağrısı gibi şeyler yapar. Suyu çok içelim bugün. Hatta arada limonlu su içelim.

Saol balimmm😁 haydi bakalim isler bitsin spor yapilsin 😂hamaratlik ruhumuDa var da kiymetini bilen yok. Dikkat edicem canim merak etmeee😍😘

Geçmiş olsun kuşum😟
Daha yeni okuduğumu anlıyorum😂
Az benimde öyle gibi bugünlerde. Alerjiyle alakalı olabilir. Sinüsleride çok etkiliyorya. Burun tıkanıklığı, kaşıntı, başağrısı gibi şeyler yapar. Suyu çok içelim bugün. Hatta arada limonlu su içelim.
Limonlu suyla barisamadim pek enercim ya. Suya katinca cok dokunuyo saniyorum ona da alerjim var bogazimi mahvediyo.

Ama yesilcaya katınca bisey olmuyo cogu zaman neden acaba🤔
Evet aynen dedigin gibi tikanip duruyorum zaten kac gündür. Bugün yine bi toz aliyim da daha beter olmasin.
Biktim su toz almaktan :D :D hic bitmiyo sonsuz döngü resmen:D

Ben gideyim temizliğimi halledeyim.
Sonra ders spor derken akşam ederim zaten. Görüsürüz canlar:KK15:
Kolay gelsin Bebişimm 💋
Bende çayımı bitirince biraz temizlik, alışveriş, yürüyüş vs birazda ders çalışır gelirim.

Kizlar bisey sorcam bu aralar podcastlere merak saldim. Gecen ilk kez dinledim temizlik yaparken iyi geldi.
Özellikle takip ettiginiz bildiğiniz sayfalar var mı bu tip?
Uzun zamandir duyuyodum ama hic acip dinlememiştim guzelmis.
Balım dinlediğin şey müzikten farklı birşey mi? Tek bildiğim radyo tarzı yayınları da olabildiği. Birde ders gibi diyaloglu da olabildiği ama açıp bir kere dinlemiş değilim. Netten bir bakayım. Baktım.
İTunes, Spotify de çok içerik var gibi.

42 dakika, Fularsız entellik, yeni haller, nereden başlasam, karı-koca muhabbetleri vs güzel deniyor. Bunların her biri ayrı bir kanal veya ne denir, sanatçı gibi işte. Fularsız entellik ilk 5 teymiş mesela. Çok övülmüş bebişim. Bilgili ve tatlı biri gibi anlaşılan.

Bende merak ettim sayende 😂
Sen bir bak, beğenirsen denerim ilk fırsatta 😜

Kizlar bisey sorcam bu aralar podcastlere merak saldim. Gecen ilk kez dinledim temizlik yaparken iyi geldi.
Özellikle takip ettiginiz bildiğiniz sayfalar var mı bu tip?
Uzun zamandir duyuyodum ama hic acip dinlememiştim guzelmis.
İlk defa duydum kuzum :KK43:
Ben gideyim temizliğimi halledeyim.
Sonra ders spor derken akşam ederim zaten. Görüsürüz canlar:KK15:
kolay gelsin minnoşum 😘
Kolay gelsin Bebişimm 💋
Bende çayımı bitirince biraz temizlik, alışveriş, yürüyüş vs birazda ders çalışır gelirim.
gündem yoğunmuş şiirim ❤️ İşlerin hep rast gitsin biriciğim ❤️ Kolay gelsin 😘
1. Hayır değil.
2. Dağlık yapı
3. Tarım ve sanayi, biraz da turizm
4. Hayır sahip değil
5. Evet, ismiyle anılan bir deniz canlısı var 🤩
6. Doğuya daha yakın
12. Şehir kelimesi barındırmıyor.

Aradaki sorular çok profeşınıl geldi balım, kendi coğrafi bilgimle cevaplayamadim 😂😂😂

Emeğine 100 puan 😍🤩

Soru direkt bana olmayınca çok da üzerine atlamış olmayayım dedim balım ama cevaplar senin kölen olsun 😍😍
:KK9::sampiyon:
Allahımmm ne de çalışkan 🧿 ben sadece yürüyüş ve kahvaltı yapabildim.

İlk defa duydum kuzum :KK43:

kolay gelsin minnoşum 😘

gündem yoğunmuş şiirim ❤️ İşlerin hep rast gitsin biriciğim ❤️ Kolay gelsin 😘

:KK9::sampiyon:

Allahımmm ne de çalışkan 🧿 ben sadece yürüyüş ve kahvaltı yapabildim.
Teşekkür ederim Neşem ❤ Çok aminn, birlikte rast gitsin inşaallah🙏
Biraz yoğun Canımın içi ❤ Sen neler yapacaksın bakalım, bugün ders var mı?

Back