- 11 Şubat 2016
- 4.023
- 18.721
- 208
Çok haklısın şansımBalboğam
Her hafta yüzde iki olmazki vücut bu
Harika gidiyorsun
Aynen böyle devam
Kardeşin döndü mü?
Eline sağlık canımsudem34 enerji_kusagi sonngulen birmuhendisanne Saricivcivcikcik Felicio asliogretmen ben bunu attıgım listeyi yapıcam canlarım. Beraber yapalım derseniz cok isterim yapalım menüyü kendinize göre sekillendirirsiniz yada tam uyarsınız spor olarak adım ve lesli şemayı bilgisayarda yapar atarım takibini de yaparım
Tebrikler balım
Teşekkür ederim kimlerin arkadaşıyımTebrikler balım
Her zamanki gibi harikasın
Allah'ım yağlarım eridiTeşekkür ederim kimlerin arkadaşıyımo harikalık sizden yansıyor bana
Kk daki bazı üyeler için özellikle bıraktım civcivim, keşke hobi olarak cahil olsalar, gözlüksüz bakıyorum ne yazık ki hala cahiller işte...Haha tahmin ettiğim gibi güzel ve komik bi sözmüş
İyi geceler çiçeğimBallarım iyi geceler herkese
Erken yatıp dinleneyim.
Yarın diyet ve spora tam gaz devam.
Spor menü ve mesajları okumam yazmam lazım
sudem34
Bugün 4023 adım atabildim.
Tatlım ben dahil olamam, bir süre vaktimin çoğunu tezi bitirmeye ayiracagim.Enerjim hoşgeldin bugun basladım isterse kızlard isterse yapalım diyorum bu hafta ekstrda 30 dk lesli yapalım hrgün.
sudem34 asliogretmen Saricivcivcikcik Felicio sonngulen birmuhendisanne enerji_kusagi
1.5 ile 3 kilo arası canım öyle yazıyord. Diyetisyenin adını unuttum instada incelemiştim baya kilo verdirıyor insanlaraİnci hangi diyetisyen in listesi?
Kaç kalori?
Kaç kilo arasındaki kişiler yapabiliyor?
Ben iki haftadır kamp yaptım ya şimdilik hemen yapamam ama perşembe cuma sağlıklı beslenirim
Spor da yaparız evde artık Allah ne verdiyse dans , adım,Leslie
Tamam balımEline sağlık canımSen yap balım çok sağlam bir listeye benziyor sonra beraber de yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?