- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Canim bugün regl oldum cook karnim agridi maalesef yok adim
Yürüyen Güzeller 8 Şubat 9 Şubat 10 Şubat 11
Şubat12 Şubat Toplam Leyla 11.173 14.057 11.344 11.866 Aslı 20.044 14.021 15.329 10.251 Sudem 10.956 11.610 12.874 9.385 Civciv 3.300 15.000 yok 6.800 Hayriye 8.247 2.592 6.994 Enerji 2.364 2.162 4.467
Yarışma bugün bitiyor.
Adımların ss lerini attıktan sonra beni etiketleneyi unutmayın
birmuhendisanne enerji_kusagi dünkü adımları atmayı unutmayın
Dünkü adımım Eki Görüntüle 2781823
Miyendizim profilinde ne yaziyo okumaya calistm ama resmin tamami acilmadi profilin kapali oldugundan. Cok merak ettim komik biseye benziyo soyle de gulelim birazBen home ofisi az önce bitirdim canım, o zaman dans dedim. Dans ediyorum
Annemde Esra Erol'da bişey varmis, gel gel diyor
Hoşbuldum 'Güzelliğim' ❤Hoşgeldin evine enerjimYol yordu mu güzel balım
Canım geçmiş olsun, kekik kaynatıp içersen ağrıyı hemen kesiyor aklında bulunsunCanim bugün regl oldum cook karnim agridi maalesef yok adimbattaniyenin icine girip öyle yattim hep
Miyendizim profilinde ne yaziyo okumaya calistm ama resmin tamami acilmadi profilin kapali oldugundan. Cok merak ettim komik biseye benziyo soyle de gulelim biraz
Aaa bunu ilk kez duyuyorum valla. Su an iyiyim ama baslarsa yine yapiyim da iciyim teşekkür ederim mavişimCanım geçmiş olsun, kekik kaynatıp içersen ağrıyı hemen kesiyor aklında bulunsun
Ben tadını sevmediğim için hiç içmiyorum ama çok etkili balımAaa bunu ilk kez duyuyorum valla. Su an iyiyim ama baslarsa yine yapiyim da iciyim teşekkür ederim mavişim❤
Canım bugun basladım ben ama daha 8.000 oldu spor da yaptım spor içine dahil degil birde bu spor için adımlarımızı yazdıgımız sekilde temayı nasıl yapıcamÇiçeğim
Hoşgeldinİstanbul da seni çok özledi bence
Aslı Leyla ve ben detoks yaptık bugün bitti
Adım yarışı da günlükce yaptık oda bugün bitiyor
Bugün başlamış İnci
Bizimki de bugün bitiyor
Gelince anlatır detayları etiket yapip duyuru yapar
Enerjim hoşgeldin bugun basladım isterse kızlard isterse yapalım diyorum bu hafta ekstrda 30 dk lesli yapalım hrgün.Evet Çiçeğimçok doğru, bravo
Hemde o biçim yürürüm
Zaten grupça severiz yürümeyi
Ne zaman kiminle yapacakmış Balım?
Leslie yaparim canim. Da diger kısmı anlamadim liste mi var onu mu yapalım diyosunEnerjim hoşgeldin bugun basladım isterse kızlard isterse yapalım diyorum bu hafta ekstrda 30 dk lesli yapalım hrgün.
sudem34 asliogretmen Saricivcivcikcik Felicio sonngulen birmuhendisanne enerji_kusagi
Adımdan bahsetmiştim canınLeslie yaparim canim. Da diger kısmı anlamadim liste mi var onu mu yapalım diyosun
Canım nasil istersen yapCanım bugun basladım ben ama daha 8.000 oldu spor da yaptım spor içine dahil degil birde bu spor için adımlarımızı yazdıgımız sekilde temayı nasıl yapıcambilgşsayrda yapmak gerekiyor galiba ama yazarsanız not alır bitince payşasırım
Ne zaman başlayacak neler olacak?Enerjim hoşgeldin bugun basladım isterse kızlard isterse yapalım diyorum bu hafta ekstrda 30 dk lesli yapalım hrgün.
sudem34 asliogretmen Saricivcivcikcik Felicio sonngulen birmuhendisanne enerji_kusagi
Hoşbuldum BalımEnerjim hoşgeldin bugun basladım isterse kızlard isterse yapalım diyorum bu hafta ekstrda 30 dk lesli yapalım hrgün.
Canim bugün regl oldum cook karnim agridi maalesef yok adimbattaniyenin icine girip öyle yattim hep
Miyendizim profilinde ne yaziyo okumaya calistm ama resmin tamami acilmadi profilin kapali oldugundan. Cok merak ettim komik biseye benziyo soyle de gulelim biraz
Haha tahmin ettiğim gibi güzel ve komik bi sözmüşBen sana cahil olma demiyorum, hobi olarak yine ol yazıyor civcivim...
Hergün ama cok yapabildiklerini yazarı canım.Hoşbuldum Balım
Adımda uyarım sana, bu hafta malum pek yürüyemedim. Acısını çıkarırım.
Leslie her gün için mi 30 dk yoksa 1 hafta İçin 1 kere mi 30 dk?
Her gün için olursa düzenli uyamayabilirim
Biriciğim çok uğraştım ama bu kadar oldu. Sağlık olsunAslım eksi ile gelmişsin süper tebrik ederim
harikasın şansım
11.00
2 kuru kayısı, 1 yk sızma zeytinyağı,1 kupa ılık sirkeli su
11.15
2 dilim süzme peynir,1 haş.yum3,5 Chery , 1salatalık ,1 dlm tam buğday ekmek
14.10
1 dlm tam buğday üzeri krem peynir ve yeşil çay
16.10
1 kepçe mercimek çorbası,bol ,1 tabak ıspanak yemeği .
Adım henüz 762belki bugün of günü yaparım kaslar için bilmiyorum.
00 dan önce resim çekerim
asliogretmen Felicio güzeller dünün kahvaltı ve akşam yemeği bugünün ara öğünü yaptım 3 günlük kamp tamamdır
Şansım, hem misafirimin olması ( misafir olarak kabul etmesem deOlur
Tamam Civcivim
Haber verdiğin için sağol
Tamam bekliyorum
Balım
Harikasın
Aslı m takımında kaç yüzde yaptın bugün kaç kilo verdin bakamadım
Şimdiden tebrik ederim
Balım
Bende çok özledim
Balım
Toplantı vardı bugün bir ara uyandım kahvaltı yaptım sonra geri uyudum uyandım toplantı yemek vs şimdi geldim bu sefer de sen yoksun
Benim adım 762 saatin de şarji bitti şimdi takarım tekrar
Of günü mü yapsam kararsızım
Sağ dizim çok yürüyünce hafif ağrıyor.
Bide dışarda oğlanla çıkınca park aleti vs de yapıyorum onu sallaet uğraşıyoruz
Ben yönetemem istersen sen yönet kızlara etiket yap.
Benim canlı dersler başlıyor birde hava soğuk kar geliyor İstanbul a.
Evde iyi kötü ne atarsak sana destek oluruz.
Ben dışarda yürümeyi çok seviyorum
Ben teşekkür ederim en güzel şansım benimasliogretmen Felicio
3 günlük if kampinda bana eşlik ettiğiniz için çok teşekkür ederim
Sizinle birlikte kamp yapmak çok keyifliydi
Umarım yarın çok güzel sonuçlar alırız
Leyla'm 49.9 görür müssun bir de
Aslı'm senin de çok iyi bir sonuç alacağından şüphem yok
Yarın en geç 12 de sonuçları açıklayacağım
ne çok özlemiştimBu sabah jet hızıyla geldim Balımevdeyim
Pas pas bile attım yatmadan
Size bir an önce kavuşayım diye❤ yaklaşık 8 saatte girdim İstanbul a
Şükür annemleri de gördüm iyiler
Siz ne yaptınız detoks mu varmışmış
Ben yine Fransız kaldım
Şuan ayrıntılı bakamadım canım , birazdan incelerim. Teşekkür ederizEki Görüntüle 2781963 Eki Görüntüle 2781964 Eki Görüntüle 2781965 Eki Görüntüle 2781967 Eki Görüntüle 2781970 Eki Görüntüle 2781971 Eki Görüntüle 2781963 Eki Görüntüle 2781964 Eki Görüntüle 2781965 Eki Görüntüle 2781967 Eki Görüntüle 2781970 Eki Görüntüle 2781971 Eki Görüntüle 2781973 Eki Görüntüle 2781975 Eki Görüntüle 2781977
BalBiriciğim çok uğraştım ama bu kadar oldu. Sağlık olsunBal Leylam benim
harikasın şansım
Şansım, hem misafirimin olması ( misafir olarak kabul etmesem de) hem de bugün ki il zümre toplantısının 4 saat sürmesi buraya gelememe sebep oldu. Maalesef yüzdeliğim 0,462 buna da şükür , ne yapalım
Ben teşekkür ederim en güzel şansım benim
ne çok özlemiştimiyi ki geldin şiirim
Şuan ayrıntılı bakamadım canım , birazdan incelerim. Teşekkür ederiz
İnci hangi diyetisyen in listesi?Eki Görüntüle 2781963 Eki Görüntüle 2781964 Eki Görüntüle 2781965 Eki Görüntüle 2781967 Eki Görüntüle 2781970 Eki Görüntüle 2781971 Eki Görüntüle 2781963 Eki Görüntüle 2781964 Eki Görüntüle 2781965 Eki Görüntüle 2781967 Eki Görüntüle 2781970 Eki Görüntüle 2781971 Eki Görüntüle 2781973 Eki Görüntüle 2781975 Eki Görüntüle 2781977
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?