70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

2 Ocak Menüm

Sabah 08:30
1/2 tt mini ekmek (mandalina şeklinde)
5-6 adet fındık
2 fincan şekersiz çay

Ara : temizlik, çay

Öğlen 13:00
1 kupa sütlü Türk Kahvesi
1 mandalina (elma,armut yoktu)
1 keçi boynuzu (yulaf yoktu)

Ara 16:00
1 ince dilim ananas
7-8 badem

Akşam 18:00
1 sb kadar yeşil salata
3 adet'e yakın sarıkanat balık
(toplam 250-300 gr civarı)

Su gündüz ancak 1 lt civarı, 3e tamamlayacağım, gece uzun 😊

Spor:
2500 adım
Leslie 3 mil (birazdan kesin yapacağım)
Saygılar efendim 🐝
Afiyet olsun canım, menün güzel olmuş, önceden çok aç kalıyorsun derdim sana hatırladın mı.

Allah allah o kadar büyümüşler mi Aslım ya, buradan çok minnoş görüyordum seni 9 aylık olmasın kızın 😊
Allah bağışlasın, Maşaallah.
Enerjim yaaaa :KK60: Kızımın ablası gibiyim ama 😉😅 sağlık ocağına geçen ay boş gebelik olduğunu bilmeden kan verdiğimde, kanı alan hemşire ilk çocuğunuz mu dedi, ben havalarda 😅🤭🥰 teşekkür ederim 😘😘💐❤️

İceyim mi? İf de genelde hicbisey yemeyin diyolarya yesil cay su kahve hariç ondan yemiyorum icmiyorum ben de😁
Ben if yapmadığım için o zaman şekersiz Türk kahvesi keser canım
Sen bozma diyetini tabiki sizden göre göre öğreneceğim ifi
Canını çektirdimse kusuruma bakma olur mu😘

Evet canım, Allah razı olsun ❤🥰❤️

Canım, İnan yine meraktayım. 1 ayı geçti. İnternette 30 / 35 gün sonra diyor . Bir iki gün daha bekleyip gideyim diyorum. Bütün belirtiler var hissediyorum ama olmuyorum . 😔 yaklaşık 4 aydır düzene girmedi
Tamam canım dikkat et kendine, herhangi bir sorun olmasın. İnşallah en kısa zamanda düzene girer her şey.
Ballarım

02 Ocak Spor Bildirimi

Bunların hepsini mi yaptın canım yoksa bize örnek olsun mu diye attın. bir ara ben de zumba yapardım, özellikle oğlumla çok keyifli oluyordu. Tekrar onunla yapmaya başlayayım ben de.

Enerjim yaaaa :KK60: Kızımın ablası gibiyim ama 😉😅 sağlık ocağına geçen ay boş gebelik olduğunu bilmeden kan verdiğimde, kanı alan hemşire ilk çocuğunuz mu dedi, ben havalarda 😅🤭🥰 teşekkür ederim 😘😘💐❤️
Kalp gözüm açılmış demek ki benim, anladım zaten genç gösterdiğini 😍😍😍

Tamam canım dikkat et kendine, herhangi bir sorun olmasın. İnşallah en kısa zamanda düzene girer her şey.

Bunların hepsini mi yaptın canım yoksa bize örnek olsun mu diye attın. bir ara ben de zumba yapardım, özellikle oğlumla çok keyifli oluyordu. Tekrar onunla yapmaya başlayayım ben de.
Hepsini yaptım canım 🥰 oğlumla yapıyoruz bizde ❤️ ama çok eğlenceli, tavsiye ederim. 😘

Ben if yapmadığım için o zaman şekersiz Türk kahvesi keser canım
Sen bozma diyetini tabiki sizden göre göre öğreneceğim ifi
Canını çektirdimse kusuruma bakma olur mu😘
Yok kiz zaten öyle düzenli bi if yapmiyorum. Gecen sene kilo verirken bayagi ise yaramisti aksam yemeginden sonra mideyi bos birakmak ondan kalan aliskanlik 😬
Yok kuzum canim cekse nolur sanki yarin yine icerim😍 sen bisey demeden de canim her seyi cekuyo 😂

X