- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
Teşekkür ederim kuzumİyi geceler
İyi geceler
Çok güzel ilk günü atlatmışsın tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kuzumİyi geceler
İyi geceler
Çok güzel ilk günü atlatmışsın tebrik ederim
Sen diyet konusunda ne yapacağını benden iyi biliyorsun tabiki olur özünü kaybetmedikten sonra afiyet bal olsun derim tabikiLeylam yarın sabah iki dilim peynir vardı yaa onlardan biri yerine avokado ekleyebilir miyim, hem çok özledim hem de evdeki çürüyecek. 7 günlük programda da hiç yer almıyor bari yarın değerlendireyim dedim. Ne dersin balım.
Hiç öyle bir iddiam yok canım, ne bildiysem sizlerden öğrendim. sabahı artık daha heyecanlı bekleyebilirim, oğlum da çok sevinecek.Sen diyet konusunda ne yapacağını benden iyi biliyorsun tabiki olur özünü kaybetmedikten sonra afiyet bal olsun derim tabiki
Benim asil arkadaşım çok da alçak gönüllüHiç öyle bir iddiam yok canım, ne bildiysem sizlerden öğrendim. sabahı artık daha heyecanlı bekleyebilirim, oğlum da çok sevinecek.
Afiyet olsun canım bu ne intizam, neredeyse tamamı tamamına uymuşsun listeye ne kadar güzel, spor da yapılmış , su da içilmiş2 Ocak menüsü
11.00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, 1 dilim ekmek.
13.15 öğle
3 kaşık yoğurt, 1 yeşil elma, yarım çay kaşığı tarçın, 2 kaşık yulaf, 1 tatlı kaşığına yakın fıstık ezmesi, yarısına yakınını oğlum yedi.
15.30 ara
1 bardak ayran, 5 çiğ badem.
17.30 akşam
Yeşil salata, lor yoktu o yüzden biraz ton balığı ekledim, bir iki kaşık kadar.
18.00 çay yanı biraz antep fıstığı, 10-15 adet.
Su 2,5 litre
Leslie boosted.
İyi geceler Can'ımİyi geceler tatlı rüyalar
67-68 arası çok fena takıldım canım, düzgünce yapayım da yakın zamanda 65 göreyim artık istiyorum.Afiyet olsun canım bu ne intizam, neredeyse tamamı tamamına uymuşsun listeye ne kadar güzel, spor da yapılmış , su da içilmiş
İyi geceler canım, güzel rüyaların olsun.İyi geceler tatlı rüyalar
Evet güzel gözlüm, bir kaç gün sıkarsak beraber de görebiliriz. 67.8 çıktım, sayılarımızda tutuyor. Zaten neyimiz tutmuyor da67-68 arası çok fena takıldım canım, düzgünce yapayım da yakın zamanda 65 göreyim artık istiyorum.
Ben burdayım cnm Leslie yapıp geldim.Herkes uykuya gitmiş galiba, leptin mi neydi çalışsın bakalım. Sabaha görüşmek üzere, hepinize iyi geceler diliyorum bal böceklerim
Hakkaten her şeyimiz aynı canım ne güzel. Yarın da iki günlük listeyi yapıyoruz canım, ben bugün de tam uymuştum, pazartesi güzel bir rakam bekliyorum. Sonrasında yağ yakma listesinde yine birlikteyizEvet güzel gözlüm, bir kaç gün sıkarsak beraber de görebiliriz. 67.8 çıktım, sayılarımızda tutuyor. Zaten neyimiz tutmuyor da
Şimdi yarın yani bugün yine listeyi yapıyoruz dimi?
Sonra 1 haftalık yağ yakma listesine mi geçiyoruz
Sudem iyi geceler demediyse gelir galiba, görmedim yazı.Herkes uykuya gitmiş galiba, leptin mi neydi çalışsın bakalım. Sabaha görüşmek üzere, hepinize iyi geceler diliyorum bal böceklerim
afiyet olsun canım, biraz karbonlu bir gün olmuş, kardeşinin doğum günü kutlu olsun, nice mutlu yılları olsun inşallah.Ben burdayım cnm Leslie yapıp geldim.
02.01.2021 menüm;
Sabah 10:45
1 küçük dilim ekmek üstüne yağ ve reçel, 1 haşlanmış yumurta, domates salatalık, 1 sekersiz çay
15:40
3 mandalina ,
16:45
2 fırın tavuk budu, 2 YK pilav, salata, 1 meyveli soda , şekersiz duble türk kahvesi
20:00 1 ince dilim pasta ( kardeşimin d.gunuydu, yarısını yedim)
1 sekersiz americano
2 lt ye yakın su
Leslie 30 min boosted Walk( 3 Miles planlamistim ama bu saate kaldık)
aaayyy utandım, demeyin kuzum öyle, hepimiz bal böcekleriyiz artıkSudem iyi geceler demediyse gelir galiba, görmedim yazı.
Melatonin hormonu ve leptin oluyor canım.
İyi geceler Kraliçe Arım
Çok sağol cnm, 33 bitti onunda şaka gibiafiyet olsun canım, biraz karbonlu bir gün olmuş, kardeşinin doğum günü kutlu olsun, nice mutlu yılları olsun inşallah.
Tamam canım.Hakkaten her şeyimiz aynı canım ne güzel. Yarın da iki günlük listeyi yapıyoruz canım, ben bugün de tam uymuştum, pazartesi güzel bir rakam bekliyorum. Sonrasında yağ yakma listesinde yine birlikteyiz