- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Boncuğum zaten iyi sallamışım netten baktım begonvil de başka çiçek gibi
Begonvil bodrumdaki kapılarda duvarlarda mor renkli olan canım, begonya farklı olabilir ama balım
Ortancanin her rengi var canım nerdeyse, top top çiçekleri harika duruyor. Annem gözü gibi bakardı biz çocukken. Senin mor mor menekşe dediğin nasıl bir çiçek acaba, sonuçta ortancaya menekşe demiş kişisin
Anladım Balım, uslu uslu duruyorsun dimi bugünBen degilSaricivcivcikcik yapacakmis canim ona yazdim
Valla bilmiyorum hizli kosan atin boku seyrek duser misali basliyorum bi hizla ondan sonra 2 gun yokoluyorum. Bu sefer artik sonuxa ulasicam insallah hocanm masallah hocamAnladım Balım, uslu uslu duruyorsun dimi bugün
Ben o saatte yatakları düzeltmiş,evi toplamış,wc temizlemiş,banyo ovmuş,kahvaltı hazırlamış oluyorumSistem Sudem diye boşa dememiş Enerji bana
Ha ha sen bide iki kez aldın
Sana iki şiir yazdım diye bide iki kez kilo aldın
Hem cuma hem pazartesi
Çift dikiş oldu resmen
200 gram biri 200 gram öbürü
Her şiir 200 gram yapıyor
İyi fikir
Ha ha
Hadi bakalım kim önce inecek
Eşimin bana ilk aldığı çiçek mor menekşe idi
Sonra tabi orkide lilyum
Ben de 8.29 da kalktım
Yine senden geç
7 de bi WC geri yatış
2100 adımAdımlar ne alemde ben daha 336 dayım
Çay da hazır artık ayakta çay adım
Civciv 1 sen 2, kedicikler sizi, gözüm üstünüzde haValla bilmiyorum hizli kosan atin boku seyrek duser misali basliyorum bi hizla ondan sonra 2 gun yokoluyorum. Bu sefer artik sonuxa ulasicam insallah hocanm masallah hocam
Nego bütün çiçekleri öğret bıze
Adımlarım şekil önümden çekil diyosunBen o saatte yatakları düzeltmiş,evi toplamış,wc temizlemiş,banyo ovmuş,kahvaltı hazırlamış oluyorum
2100 adım
Ben şimdi bölgesel yapıp sonra yürüyüşe çıkacağım canım, planım bu.Canlarrr bugün ne sporu yapalımmm. Kahvemi içip spora başlayacagımm
Günaydın balımGünaydın güzel bir gün dilerim
Vayy be, hatta vay vay vayyy yaniBen o saatte yatakları düzeltmiş,evi toplamış,wc temizlemiş,banyo ovmuş,kahvaltı hazırlamış oluyorum
2100 adım
Günaydın LeylammGünaydın güzel bir gün dilerim
Normalde yapmam ama bilmiyorum iyi hissediyorum gibiyim yapcak gibiyim du bakalim hayirlisiAy ben cok hummwli temizlik yapacaksam o gun spor yapmiyom artik
Yaa ben bu sarkiyi bilmiyorum hemen accam simdi dinlicem❤ yasarin sesini de severim cocuklugumu hatirlatir hepCanım benim
Benimde ikici favori Çiçeğimdir
Menekşelerde güzeldir, narindir.
Birde Yaşar'ın Cezayir Menekşesi diye şarkısı vardır. Onu da çook severim
Sana armağan ediyorum o şarkıyı da ❤
---------------------------------------------------------------
"Yine kar yağıyor sokaklara
Sana yar yol bulamıyorum
Dinlenmiyor şu gönlümün kavuşmak endişesi
Gözlerin cezayir menekşesi"
Benim tel paso sarjda oldugu icin 134 adimda kaldi garibimAdımlar ne alemde ben daha 336 dayım
Çay da hazır artık ayakta çay adım
Haha yok bu sefer googledan bakip onayladim gerçekten menekşe
Begonvil bodrumdaki kapılarda duvarlarda mor renkli olan canım, begonya farklı olabilir ama balım
Ortancanin her rengi var canım nerdeyse, top top çiçekleri harika duruyor. Annem gözü gibi bakardı biz çocukken. Senin mor mor menekşe dediğin nasıl bir çiçek acaba, sonuçta ortancaya menekşe demiş kişisin
Yalniz grupça ciceklere olan ilgimiz gözlerimi yasartti gercektenBoncuğum zaten iyi sallamışım netten baktım begonvil de başka çiçek gibi
Yine de bilindik bir adı vardı ama
Hiiiii ama bunlar cok güzellll
Adım sayar saat mı alsak sana balımNormalde yapmam ama bilmiyorum iyi hissediyorum gibiyim yapcak gibiyim du bakalim hayirlisi
Yaa ben bu sarkiyi bilmiyorum hemen accam simdi dinlicem❤ yasarin sesini de severim cocuklugumu hatirlatir hep
Benim tel paso sarjda oldugu icin 134 adimda kaldi garibimama sabahtan beri oturmadim su an terler akiyor simdi de %15 sarji birazdan yine yuvasina donecek emektar
Haha yok bu sefer googledan bakip onayladim gerçekten menekşe
Begonville begonyanin da adini cook beğendimkizim olursa koysam mi begonyaa gel kizim buraya cikma oralara yavrum
Yalniz grupça ciceklere olan ilgimiz gözlerimi yasartti gercektenhepimiz birbirimizden ilgili bilgili cicegin dili olsa sövecek bana zaten koskoca ortancayi menekse yaptim cok şükür
Hiiiii ama bunlar cok güzellllözellikle su eflatun rengi genel olarak cok severim bunlara da cok yakismis. Eskiden hic cicek dikkatimi cekmezdi simdi bi tane orkidem var o da mor. Ayy habire goncasi cikiyo cok hosuma gitti evladım gibi oldu
Hisst esim burayi okuyosan bene bunlardan aleflatunundan ama
Leslieye devam ediyorumAdım sayar saat mı alsak sana balım
Adım yarışları başlar artık
Benimki de şu an şarjda
Hatta hepimiz temin etsek haftaya kadar
Spora ara vermeyelim
Hazır bu hafta
Balımİyi geceler balımyarın gündüz gelmeye çalışacağım muhakkak
50 in Garanti olsunSudemim çok beğenmiştim şiiri kesin şımarma etkisi ile bir kendinden geçme durumları oldu bendebir tane daha yaz söz bak vereceğim Kıralım bu zinciri
Dur ben varim ben benKimse de yok ya gidip yatsam bari
Hazır erken kalkmisim
Üçe kadar sayıyorum gelen olmazsa yaticam ha
Eğitim vardı balımDur ben varim ben ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?