70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Boncuğum zaten iyi sallamışım netten baktım begonvil de başka çiçek gibi
Yine de bilindik bir adı vardı ama

Ben o saatte yatakları düzeltmiş,evi toplamış,wc temizlemiş,banyo ovmuş,kahvaltı hazırlamış oluyorum
Adımlar ne alemde ben daha 336 dayım
Çay da hazır artık ayakta çay adım
2100 adım

Valla bilmiyorum hizli kosan atin boku seyrek duser misali basliyorum bi hizla ondan sonra 2 gun yokoluyorum. Bu sefer artik sonuxa ulasicam insallah hocanm masallah hocam
Civciv 1 sen 2, kedicikler sizi, gözüm üstünüzde ha

Ben o saatte yatakları düzeltmiş,evi toplamış,wc temizlemiş,banyo ovmuş,kahvaltı hazırlamış oluyorum

2100 adım
Adımlarım şekil önümden çekil diyosun
İstersen kapısalim
Bugün kaç adım olsun hedef
Ama gece 00 a kadar vakit var
Ben Arap atı gibi son saatler açılıyorum

2100 adım
Vayy be, hatta vay vay vayyy yani

Tam örnek model; evinin kadını, çocuklarının anası, enişte de Kadir İnanır gibiyse tam film gibi
Hiç böyle birisi olamadım.
İş dışında erkenden kalk, her işini yap.
Çok imreniyorum böyle. Bi ara çabaladım 1 ay ancak sürdü. Sonra eski düzene döndüm. İçimde yoksa demek ki

Ay ben cok hummwli temizlik yapacaksam o gun spor yapmiyom artik
Normalde yapmam ama bilmiyorum iyi hissediyorum gibiyim yapcak gibiyim du bakalim hayirlisi
Yaa ben bu sarkiyi bilmiyorum hemen accam simdi dinlicem❤ yasarin sesini de severim cocuklugumu hatirlatir hep
Adımlar ne alemde ben daha 336 dayım
Çay da hazır artık ayakta çay adım
Benim tel paso sarjda oldugu icin 134 adimda kaldi garibim ama sabahtan beri oturmadim su an terler akiyor simdi de %15 sarji birazdan yine yuvasina donecek emektar
Haha yok bu sefer googledan bakip onayladim gerçekten menekşe
Begonville begonyanin da adini cook beğendim kizim olursa koysam mi begonyaa gel kizim buraya cikma oralara yavrum
Boncuğum zaten iyi sallamışım netten baktım begonvil de başka çiçek gibi
Yine de bilindik bir adı vardı ama
Yalniz grupça ciceklere olan ilgimiz gözlerimi yasartti gercekten hepimiz birbirimizden ilgili bilgili cicegin dili olsa sövecek bana zaten koskoca ortancayi menekse yaptim cok şükür
Hiiiii ama bunlar cok güzellll özellikle su eflatun rengi genel olarak cok severim bunlara da cok yakismis. Eskiden hic cicek dikkatimi cekmezdi simdi bi tane orkidem var o da mor. Ayy habire goncasi cikiyo cok hosuma gitti evladım gibi oldu

Hisst esim burayi okuyosan bene bunlardan aleflatunundan ama

Adım sayar saat mı alsak sana balım
Adım yarışları başlar artık
Benimki de şu an şarjda

Hatta hepimiz temin etsek haftaya kadar
Spora ara vermeyelim
Hazır bu hafta ısınmışken

İyi geceler balım yarın gündüz gelmeye çalışacağım muhakkak
Balım
Bak 23 den sonra uykuya geçersek hormonlar aktif salgılanıyor
Genciz genç kalalım
Senle uykularımıza bir el atalım
Hem özlem çekmeyiz bu kadar
Sudemim çok beğenmiştim şiiri kesin şımarma etkisi ile bir kendinden geçme durumları oldu bende bir tane daha yaz söz bak vereceğim Kıralım bu zinciri
50 in Garanti olsun
Hiç riske atamam balım i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…