70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ben de yulaf yedim ama yogurtla hic sevemiyorum bu sefer gün icinde abur cubura saldiririm diye sevdigim gibi yaptim. Biraz sut katip yedim. Gozumun doyması daha önemli malum benimki tamamen duygusal aclik🤣
Ben de sütle yiyemiyorum canım, yoğurtla seviyorum ama klasik kahvaltının yerini tutmuyor.

Gözünü doyurman iyi olmuş balım, afiyet olsun.
Bugün coook isim var benimki 3 gundur evde evi sey goturuyo🤣 bugün hazir ise gitmisken hunharca temizlik yapmaliyim🤦🏼‍♀️ üstune yemek spor ders kosturmacali bir gün yine.
Allah kolaylık versin balım, inşallah hepsi hemencik bitsin.
Ben de okulun işlerini halletmeliyim bugün.

Ben de sütle yiyemiyorum canım, yoğurtla seviyorum ama klasik kahvaltının yerini tutmuyor.

Gözünü doyurman iyi olmuş balım, afiyet olsun.

Allah kolaylık versin balım, inşallah hepsi hemencik bitsin.
Ben de okulun işlerini halletmeliyim bugün.
Sag ol canim sana da kolay gelsin❤

Yaa bugünkü cicekleri de ben cook begendim menekse mi bunlar değil galiba pek cicekten anlamam ama😬🤣
Bi tek orkide bilir severim🤩
Yanından bile geçmiyor canım 😂😂 ortancaydi galiba adı, çocukken çok vardı bizim. Ben de adını yanlış söylemiş olabilirim tabi 😂😂 ama kesinlikle menekşe değil 😂

Yanından bile geçmiyor canım 😂😂 ortancaydi galiba adı, çocukken çok vardı bizim. Ben de adını yanlış söylemiş olabilirim tabi 😂😂 ama kesinlikle menekşe değil 😂
Çiçeklerden anlamam bi sansimi deniyim dedim :KK70: :KK70:
Yine bir gun odun oldugumu belli etmemeye calisiyorumdur :D

Evet doğru bildin ortanca deniyor Boncuğum 😍 Çok güzel çiçek ya,
Bir adı daha vardı ama onu hatırlayamadım. Begonvil begonya o tarz bir isimdi ama..

Bir adı daha vardı ama onu hatırlayamadım. Begonvil begonya o tarz bir isimdi ama..
Yaa adi da cok güzelmis. Artik ikinci favori cicegim oldu kendisi🤩 menekseleri de severim ama mor mor :oops:

Günaydın canım 😘

Günaydın canım, afiyet olsun 😘 ben de kahvemi yapiyorum şimdi.

Süper yapmışsın canım, ben de kısa bir yürüyüş mu yapsam diye düşünüyorum kahvaltı öncesi.

Günaydın canım 😘
İyi edersin canim hazir bebis uyuyoken yapip cikarim dedim

Bugün coook isim var benimki 3 gundur evde evi sey goturuyo🤣 bugün hazir ise gitmisken hunharca temizlik yapmaliyim🤦🏼‍♀️ üstune yemek spor ders kosturmacali bir gün yine.
Ay ben cok hummwli temizlik yapacaksam o gun spor yapmiyom artik

Aynı şeyi düşünmüşüz 😁😁😁 analist sudem balımdan da hiç kaçmıyor kg aldığımız 😁😁😁 ben kabul etmeyeceğim gram aldım kilo değil iyiki 🤣🤣🤣
Sistem Sudem diye boşa dememiş Enerji bana:cool:
Ha ha sen bide iki kez aldın 😂
Sana iki şiir yazdım diye bide iki kez kilo aldın🤪
Hem cuma hem pazartesi 😁
Çift dikiş oldu resmen 😁
200 gram biri 200 gram öbürü 😂
Her şiir 200 gram yapıyor:KK70:
Günlüğe fazla gelmeyen olursa şiir yazalım 😎😎😎
İyi fikir:confused:
Sen oraya gelene kadar ben de 5leri göreyim, birlikte kutlama yapalım balım 😍

Ben de dün gece çok acıktım, şeytan çok yokladı 😂😂

Afiyet olsun balım menün de sporun da çok güzel 😘

Afiyet olsun balım menün de sporun da çok güzel olmuş 🤩

Oğlum, nolur salatayı bana bırakın deyince yiyemedim canım, tam bir salatacı kendisi.
Ha ha 🤭
Hadi bakalım kim önce inecek😂
Yaa adi da cok güzelmis. Artik ikinci favori cicegim oldu kendisi🤩 menekseleri de severim ama mor mor :oops:
Eşimin bana ilk aldığı çiçek mor menekşe idi 😁
Sonra tabi orkide lilyum😂
7 de kalkış canım ama evi topla,eşi uğurla anca😍
Ben de 8.29 da kalktım 😁
Yine senden geç 😂
7 de bi WC geri yatış 🤪

Canım benim 😘
Benimde ikici favori Çiçeğimdir 😍
Menekşelerde güzeldir, narindir.

Birde Yaşar'ın Cezayir Menekşesi diye şarkısı vardır. Onu da çook severim 😍
Sana armağan ediyorum o şarkıyı da ❤
---------------------------------------------------------------
"Yine kar yağıyor sokaklara
Sana yar yol bulamıyorum
Dinlenmiyor şu gönlümün kavuşmak endişesi
Gözlerin cezayir menekşesi"

Çiçeklerden anlamam bi sansimi deniyim dedim :KK70: :KK70:
Yine bir gun odun oldugumu belli etmemeye calisiyorumdur :KK70:
😂😂
Begonvil bodrumdaki kapılarda duvarlarda mor renkli olan canım, begonya farklı olabilir ama balım 😍
Ortancanin her rengi var canım nerdeyse, top top çiçekleri harika duruyor. Annem gözü gibi bakardı biz çocukken. Senin mor mor menekşe dediğin nasıl bir çiçek acaba, sonuçta ortancaya menekşe demiş kişisin 😂😂

Back