70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

😂😂

Begonvil bodrumdaki kapılarda duvarlarda mor renkli olan canım, begonya farklı olabilir ama balım 😍

Ortancanin her rengi var canım nerdeyse, top top çiçekleri harika duruyor. Annem gözü gibi bakardı biz çocukken. Senin mor mor menekşe dediğin nasıl bir çiçek acaba, sonuçta ortancaya menekşe demiş kişisin 😂😂
Boncuğum zaten iyi sallamışım netten baktım begonvil de başka çiçek gibi 😁😁
Yine de bilindik bir adı vardı ama😁

Sistem Sudem diye boşa dememiş Enerji bana:cool:
Ha ha sen bide iki kez aldın 😂
Sana iki şiir yazdım diye bide iki kez kilo aldın🤪
Hem cuma hem pazartesi 😁
Çift dikiş oldu resmen 😁
200 gram biri 200 gram öbürü 😂
Her şiir 200 gram yapıyor:KK70:

İyi fikir:confused:

Ha ha 🤭
Hadi bakalım kim önce inecek😂

Eşimin bana ilk aldığı çiçek mor menekşe idi 😁
Sonra tabi orkide lilyum😂

Ben de 8.29 da kalktım 😁
Yine senden geç 😂
7 de bi WC geri yatış 🤪
Ben o saatte yatakları düzeltmiş,evi toplamış,wc temizlemiş,banyo ovmuş,kahvaltı hazırlamış oluyorum😅
Adımlar ne alemde ben daha 336 dayım🏃🏻‍♀️
Çay da hazır artık ayakta çay adım ☕🏃🏻‍♀️
2100 adım

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik bak ortancalar😍
images.jpeg-19.jpg images.jpeg-21.jpg images.jpeg-20.jpg

Valla bilmiyorum hizli kosan atin boku seyrek duser misali basliyorum bi hizla ondan sonra 2 gun yokoluyorum. Bu sefer artik sonuxa ulasicam insallah hocanm masallah hocam 🤣
Civciv 1 sen 2, kedicikler sizi, gözüm üstünüzde ha 😁😁

Ben o saatte yatakları düzeltmiş,evi toplamış,wc temizlemiş,banyo ovmuş,kahvaltı hazırlamış oluyorum😅

2100 adım
Adımlarım şekil önümden çekil diyosun 🤪
İstersen kapısalim 😁
Bugün kaç adım olsun hedef 😍
Ama gece 00 a kadar vakit var 😁
Ben Arap atı gibi son saatler açılıyorum🤪

2100 adım
Vayy be, hatta vay vay vayyy yani 👏

Tam örnek model; evinin kadını, çocuklarının anası, enişte de Kadir İnanır gibiyse tam film gibi 😍
Hiç böyle birisi olamadım.
İş dışında erkenden kalk, her işini yap.
Çok imreniyorum böyle. Bi ara çabaladım 1 ay ancak sürdü. Sonra eski düzene döndüm. İçimde yoksa demek ki😁

Ay ben cok hummwli temizlik yapacaksam o gun spor yapmiyom artik
Normalde yapmam ama bilmiyorum iyi hissediyorum gibiyim yapcak gibiyim du bakalim hayirlisi :KK53:
Canım benim 😘
Benimde ikici favori Çiçeğimdir 😍
Menekşelerde güzeldir, narindir.

Birde Yaşar'ın Cezayir Menekşesi diye şarkısı vardır. Onu da çook severim 😍
Sana armağan ediyorum o şarkıyı da ❤
---------------------------------------------------------------
"Yine kar yağıyor sokaklara
Sana yar yol bulamıyorum
Dinlenmiyor şu gönlümün kavuşmak endişesi
Gözlerin cezayir menekşesi"
Yaa ben bu sarkiyi bilmiyorum hemen accam simdi dinlicem❤ yasarin sesini de severim cocuklugumu hatirlatir hep🤩
Adımlar ne alemde ben daha 336 dayım🏃🏻‍♀️
Çay da hazır artık ayakta çay adım ☕🏃🏻‍♀️
Benim tel paso sarjda oldugu icin 134 adimda kaldi garibim🤣🤣 ama sabahtan beri oturmadim su an terler akiyor🤣 simdi de %15 sarji birazdan yine yuvasina donecek emektar🤣
😂😂

Begonvil bodrumdaki kapılarda duvarlarda mor renkli olan canım, begonya farklı olabilir ama balım 😍

Ortancanin her rengi var canım nerdeyse, top top çiçekleri harika duruyor. Annem gözü gibi bakardı biz çocukken. Senin mor mor menekşe dediğin nasıl bir çiçek acaba, sonuçta ortancaya menekşe demiş kişisin 😂😂
Haha yok bu sefer googledan bakip onayladim gerçekten menekşe 😂😂🤭
Begonville begonyanin da adini cook beğendim 😍 kizim olursa koysam mi begonyaa gel kizim buraya cikma oralara yavrum😂😂😂
Boncuğum zaten iyi sallamışım netten baktım begonvil de başka çiçek gibi 😁😁
Yine de bilindik bir adı vardı ama😁
Yalniz grupça ciceklere olan ilgimiz gözlerimi yasartti gercekten 😂😂 hepimiz birbirimizden ilgili bilgili 😂cicegin dili olsa sövecek bana zaten koskoca ortancayi menekse yaptim cok şükür
Hiiiii ama bunlar cok güzellll😍 özellikle su eflatun rengi genel olarak cok severim bunlara da cok yakismis. Eskiden hic cicek dikkatimi cekmezdi simdi bi tane orkidem var o da mor. Ayy habire goncasi cikiyo cok hosuma gitti evladım gibi oldu😂

Hisst esim burayi okuyosan bene bunlardan al😂eflatunundan ama:KK8:

Normalde yapmam ama bilmiyorum iyi hissediyorum gibiyim yapcak gibiyim du bakalim hayirlisi :KK53:

Yaa ben bu sarkiyi bilmiyorum hemen accam simdi dinlicem❤ yasarin sesini de severim cocuklugumu hatirlatir hep🤩

Benim tel paso sarjda oldugu icin 134 adimda kaldi garibim🤣🤣 ama sabahtan beri oturmadim su an terler akiyor🤣 simdi de %15 sarji birazdan yine yuvasina donecek emektar🤣

Haha yok bu sefer googledan bakip onayladim gerçekten menekşe 😂😂🤭
Begonville begonyanin da adini cook beğendim 😍 kizim olursa koysam mi begonyaa gel kizim buraya cikma oralara yavrum😂😂😂

Yalniz grupça ciceklere olan ilgimiz gözlerimi yasartti gercekten 😂😂 hepimiz birbirimizden ilgili bilgili 😂cicegin dili olsa sövecek bana zaten koskoca ortancayi menekse yaptim cok şükür

Hiiiii ama bunlar cok güzellll😍 özellikle su eflatun rengi genel olarak cok severim bunlara da cok yakismis. Eskiden hic cicek dikkatimi cekmezdi simdi bi tane orkidem var o da mor. Ayy habire goncasi cikiyo cok hosuma gitti evladım gibi oldu😂

Hisst esim burayi okuyosan bene bunlardan al😂eflatunundan ama:KK8:
Adım sayar saat mı alsak sana balım 🍯
Adım yarışları başlar artık :KK8:
Benimki de şu an şarjda 😁

Hatta hepimiz temin etsek haftaya kadar :KK8:
Spora ara vermeyelim 🥰
Hazır bu hafta ısınmışken😍

İyi geceler balım 💋😍❤️😘 yarın gündüz gelmeye çalışacağım muhakkak 💕
Balım 🍯
Bak 23 den sonra uykuya geçersek hormonlar aktif salgılanıyor😍
Genciz genç kalalım 😍
Senle uykularımıza bir el atalım 😍
Hem özlem çekmeyiz bu kadar 🤗
Sudemim çok beğenmiştim şiiri kesin şımarma etkisi ile bir kendinden geçme durumları oldu bende 😁😁😁 bir tane daha yaz söz bak vereceğim ❤️ Kıralım bu zinciri 😁😁😁😍😘
50 in Garanti olsun😁
Hiç riske atamam balım 🍯 i :KK70:

Back