70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Donduk yine activia lara usuyoruz Tabata Reis enerji_kusagi enerji_kusagi 🤣🤣napti dunku misafirlwe iyi gecti mi bari
Reis darda 😁
Misafir en sevdiğim tatlılardan almış gelmiş😋 Yani böyle misafire can kurban, hem az oturdu, hem haberli geldi, hem tatlı getirmiş 😁😁

Civcivimin bir türküsü vardı dokunmayın aman çok fenayaamm diye onu çalacam tatlı kutusuna bakarken 😢😢

Reis darda 😁
Misafir en sevdiğim tatlılardan almış gelmiş😋 Yani böyle misafire can kurban, hem az oturdu, hem haberli geldi, hem tatlı getirmiş 😁😁

Civcivimin bir türküsü vardı dokunmayın aman çok fenayaamm diye onu çalacam tatlı kutusuna bakarken 😢😢
Ne getirmis ne getirmis(mazosist staylaaaa) 🤣🤣🤣
Can kurban ama tatliyi yiyemediktem sonea neyleyim oyle sohbeti 🤣🤣

Bende mazoşist olacam 😁

Diyeti de yakacam kendimi de yakacam bugün :D
Elim değmişken kutuyu bitireyim boğulacaksam büyük denizde boğulam :D

Bende mazoşist olacam 😁

Diyeti de yakacam kendimi de yakacam bugün :KK70:
Elim değmişken kutuyu bitireyim boğulacaksam büyük denizde boğulam :KK70:
Nolur boz diyeyi ben de vicdanimi rahatlatim 🤣🤣 saka yapiyoeum bosvwr yeme yiyeceksende koy buzluga haftasonu ye baei icin rahat ede ede 🤣

Adımlarım şekil önümden çekil diyosun 🤪
İstersen kapısalim 😁
Bugün kaç adım olsun hedef 😍
Ama gece 00 a kadar vakit var 😁
Ben Arap atı gibi son saatler açılıyorum🤪
Mecburi temizlik yapıyorum,maalesef yarışa icabet edemiycem🤣
5200 olmuş adımım

Vayy be, hatta vay vay vayyy yani 👏

Tam örnek model; evinin kadını, çocuklarının anası, enişte de Kadir İnanır gibiyse tam film gibi 😍
Hiç böyle birisi olamadım.
İş dışında erkenden kalk, her işini yap.
Çok imreniyorum böyle. Bi ara çabaladım 1 ay ancak sürdü. Sonra eski düzene döndüm. İçimde yoksa demek ki😁
Enişte bugün gözümde kötü adam karakterleri gibi🤣🤣
Genel olaraksa Kıvanç Tatlıtuğun ayaz yemiş hali gibi olabilir🤣
İnsan mutlu olduğu şekilde yaşamalı,erkenden ev derli toplu olunca ruhen iyi hissediyorum,kendim için yapıyorum hiç kimse için değil🤗
Şimdi sende böyle mutluysan en güzeli budur😘😘

Normalde yapmam ama bilmiyorum iyi hissediyorum gibiyim yapcak gibiyim du bakalim hayirlisi :KK53:

Yaa ben bu sarkiyi bilmiyorum hemen accam simdi dinlicem❤ yasarin sesini de severim cocuklugumu hatirlatir hep🤩

Benim tel paso sarjda oldugu icin 134 adimda kaldi garibim🤣🤣 ama sabahtan beri oturmadim su an terler akiyor🤣 simdi de %15 sarji birazdan yine yuvasina donecek emektar🤣

Haha yok bu sefer googledan bakip onayladim gerçekten menekşe 😂😂🤭
Begonville begonyanin da adini cook beğendim 😍 kizim olursa koysam mi begonyaa gel kizim buraya cikma oralara yavrum😂😂😂

Yalniz grupça ciceklere olan ilgimiz gözlerimi yasartti gercekten 😂😂 hepimiz birbirimizden ilgili bilgili 😂cicegin dili olsa sövecek bana zaten koskoca ortancayi menekse yaptim cok şükür

Hiiiii ama bunlar cok güzellll😍 özellikle su eflatun rengi genel olarak cok severim bunlara da cok yakismis. Eskiden hic cicek dikkatimi cekmezdi simdi bi tane orkidem var o da mor. Ayy habire goncasi cikiyo cok hosuma gitti evladım gibi oldu😂

Hisst esim burayi okuyosan bene bunlardan al😂eflatunundan ama:KK8:
Sene en güzellerini alsın enişte,çiçek gibi kadınsın💜

Sudem meşgulmüş beni yolladı temsilci olarak 😁😁
Sen de olursun gel bakalim yamacima:KK8:
Reis darda 😁

Haha ne tatlisi getirmis kiz :D o zaman siradaki sarkimiz enercinin tatli misafiri icin:D
Aman dokunmayin cok fenayyaaamm baykus tünemiss binayaaaa eeeyyhhh:KK75::KK75:
Ben de hep gece uyumadan yemek tatli tarif videolari izliyorum galiba ben de mazoşistim :D :D sabah haşlanmış yumurtaya devamke tabi :D

Nolur boz diyeyi ben de vicdanimi rahatlatim 🤣🤣 saka yapiyoeum bosvwr yeme yiyeceksende koy buzluga haftasonu ye baei icin rahat ede ede 🤣
Hayır yemem artık canım, bağrıma taş bastım 😑

Senin dediğin böreğe baktım netten, mercimekli yumurtalı vs yapılıyormuş. Güzel görünüyor 😋
Yeşil mercimekle de oluyor mu?
Birde bu kek gibi mi oluyor çok mu dağılıyor?

Aha devamini da buldum. enerji_kusagi enerji_kusagi

Çörek aydır ayaktayam mi diyo orayi anlamadim. Sarkiyi da cöreğe baglamis olamam bence:KK53:
Ben bende degilem büügüüünnn:KK75:

Ne çöreği gızz :D
Çeyrek aydır diyormuş 😁
Allahım açlık ne hallere düşürdü bizi 😁
Bende anlamadım da netten baktım 😜

Ne çöreği gızz :KK70:
Çeyrek aydır diyormuş 😁
Allahım açlık ne hallere düşürdü bizi 😁
Bende anlamadım da netten baktım 😜
Üsendim bakmaya valla tahmin etmistim cörek demicegini😂😬 ama insan duyduguna inanmak istiyo iste😂
Bugün hic doyamiyorum zaten aksam yemegi yemek icin aksam olmasini bekliyorum kac saattir :KK53:

Hayır yemem artık canım, bağrıma taş bastım 😑

Senin dediğin böreğe baktım netten, mercimekli yumurtalı vs yapılıyormuş. Güzel görünüyor 😋
Yeşil mercimekle de oluyor mu?
Birde bu kek gibi mi oluyor çok mu dağılıyor?
Ben de pirasa ve yesil mercimekle yapilan kekimsi saglkli bi tarif buldum gecen pirasalar israf olmasin diye.
Onu denicem bi ara guzel olursa sana da söylerim hep beraber yiyelim😂

Back