İlaçların ödemi çabuk gider hiç sıkma canını balımHem de ne yaramak balımbakalım yarın sabah ne göreceğim tartıda, yükselmeye devam edecek mi çok merak ediyorum
TV onun da olsa telefon çok fazla elimde olunca göze batıyor bazen![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaçların ödemi çabuk gider hiç sıkma canını balımHem de ne yaramak balımbakalım yarın sabah ne göreceğim tartıda, yükselmeye devam edecek mi çok merak ediyorum
TV onun da olsa telefon çok fazla elimde olunca göze batıyor bazen![]()
Balım bu sefer film acti esim rehin aldi beni gelemedim aksamCivcivim ders mi çalışıyorsun fringe mi izliyorsun ne yapıyorsun bakim
Bugün üstteki emojiler çıkmıyor mu ya, bende mi arıza var acaba
Akilli bidigim dimiAferin benim kuzuma, akıllı bıdığıma.![]()
Boşver be sudem kardes onlar kendilerini biliyor. Gittikçe konusma tarzim aynali tahire kayıyo yalnizHa ha
Bana sadece oğlum sinir oluyor yine kk diye
Ha ha
Kimmiş o fesatlar![]()
Böyle demlik demlik cay icen insanlara gıptayla bakiyorum valla ne güzel ya. Ben de deniyim bugün biAyakta çay keyfî
Akşam akşam ikinci demlik
Sabahlar olmasın![]()
Afiyet olsun enercim bazi yerleri ben de uydurdum kendi menumde18 Ocak Menüm
Sabah 11:00
1 yumurta
1 yk lor peyniri (beyaz peynir yerine)
Biraz yeşillik
1 dilim tt ekmek
Ara 1
250 ml süt ile Bosnova Kahvesi(ayran yerine)
10 çiğ fındık (3 ceviz yerine)
Ara 2
4 kaşık yoğurt, 2 hurma (2 kayısı yerine)
Akşam 18:00
2 kepçe işkembe çorbası(2köfte yerine)
1 çorba kasesi salata (sebze yerine)
Su yaklaşık 3 lt, az daha içerim
Çay 5 kupa açık şekersiz
1 sade maden suyu içine 1/4 limon
Spor:
12.543 adım
80 dk bisiklet
Felicio Leylam menüyü böyle uydurdum
![]()
Teşekkür ederim leylam uymaya çalıştım bayagiSüpersin Civcivim çok güzel olmuş menün hakkını vermişsin![]()
Evet olmuyo salamLotusum sen benden iyi bilirsin diyette salam yenilmiyor
Öğle arasında kayısılı yoğurdunu da yesen mükemmel olurdu
yine de oldukça başarılı atlatmışsın sporuna bayıldım![]()
Aynen tamamen psikolojik 20 kilo verdim ama bumu veremiyorum cunku istemedim insallah artik bu sefer menuleri tekrar yazicam ve silkelenicemCanım en az 55-56 ol benceverememek tamamen psikolojik
ipin ucunu bırakırsan yine aynı sonuçları yaşamam muhtemel olur
Menünü yazsan hep birlikte yüklenirdik sana belki faydası olurdu canım
Hedeflerini kendine verdiğin sözü unutma olur mu
![]()
Sen oraya gelene kadar ben de 5leri göreyim, birlikte kutlama yapalım balımBeraber geliriz balım
Bende daha gelemedim
Benim ideal 62 bakalım ne zamana gelecem![]()
Ben de dün gece çok acıktım, şeytan çok yokladıMaşallah kac sayfa ilerlemiş kızlar
Çok acıktım birazdan yatarım
Afiyet olsun balım menün de sporun da çok güzel18 Ocak Menüm
Sabah 11:00
1 yumurta
1 yk lor peyniri (beyaz peynir yerine)
Biraz yeşillik
1 dilim tt ekmek
Ara 1
250 ml süt ile Bosnova Kahvesi(ayran yerine)
10 çiğ fındık (3 ceviz yerine)
Ara 2
4 kaşık yoğurt, 2 hurma (2 kayısı yerine)
Akşam 18:00
2 kepçe işkembe çorbası(2köfte yerine)
1 çorba kasesi salata (sebze yerine)
Su yaklaşık 3 lt, az daha içerim
Çay 5 kupa açık şekersiz
1 sade maden suyu içine 1/4 limon
Spor:
12.543 adım
80 dk bisiklet
Felicio Leylam menüyü böyle uydurdum
![]()
Afiyet olsun balım menün de sporun da çok güzel olmuşİyi geceler ballarım menümü hemen paylaşayım
Neredeyse tamamen uydum diyebilirim sabah zeytin yerine bir parça daha peynir yedim sadece
45 dk Leslie yaptım 9000 de adımım var spor olarak
Oğlum, nolur salatayı bana bırakın deyince yiyemedim canım, tam bir salatacı kendisi.Balım menün güzel olmuş akşam keşke soğan piyaz limonlu tereden fazlaca yeseydin az olmuş akşam![]()
Dünden bugüne 1.3 gitti bile canımİlaçların ödemi çabuk gider hiç sıkma canını balım![]()
Sen bu saate kadar nasıl kaldın balımİyi geceler ballarımben de uyuyayım
Yarın erken nasıl kalkacağım
![]()
Günaydın minnakım, ahhh bı de kahvaltı olsa. O kadar açım ki, işin kötüsü bugün yoğurt yulaf varGünaydın kızlaarr
Cayinizi da koyuldu bilin![]()
Teşekkür ederim LeylammmmAslım menün de sporunda şahaneSüpersin
![]()
Ben de yulaf yedim ama yogurtla hic sevemiyorum bu sefer gün icinde abur cubura saldiririm diye sevdigim gibi yaptim. Biraz sut katip yedim. Gozumun doyması daha önemli malum benimki tamamen duygusal aclikDünden bugüne 1.3 gitti bile canım
Sen bu saate kadar nasıl kaldın balım
Günaydın minnakım, ahhh bı de kahvaltı olsa. O kadar açım ki, işin kötüsü bugün yoğurt yulaf varyumurtalı peynirli avokadolu kahvaltı çekiyor canım
![]()
Günaydın canımGünaydın mutlu sabahlar![]()
Günaydın canım, afiyet olsunGünaydın
Eki Görüntüle 2764206
Detoks menüm kahve ile başladı
Kahvaltım da hazır yulafın yoğurdu çekmesini bekliyorum
Nego uyanmadin mı daha bak civcivim çayı da koymuş
![]()
Süper yapmışsın canım, ben de kısa bir yürüyüş mu yapsam diye düşünüyorum kahvaltı öncesi.Gunaydin kizlar sporumu yaptim bekliyorum
Simdi kahvaltiya geciyorum once spor yaotimki usenmim ilk gunden
Günaydın canımGünaydın Ballarımmm
Güzel bir gün olsun.
Annem çok şükür iyi canım,abimler yanında şimdilik ailecek, sağolsunlar.Afiyet olsun canım menün çok güzel olmuş
Çok şükür canım çok daha iyiyim. Az önce küçük bir spor yaptım, baktım boğazım zorlanacak bıraktım. Dikkat etmeye çalışıyorum.
Sen bir süre daha bir iyi bir kötü olacaksın canım, insanın anı anını tutmuyor bu durumlarda. Annen nasıl peki.
Hiç riske atmasa mıydın acaba balım
Eşlikçin de çok güzelmiş valla, fazla kilosu mu vardı canım,büyük olan yapıyor dimi.
Kalbi güzel civcivim
Ödemi takip etmek için tartilacagim canım, çok şükür yarından itibaren kortizon yarıya düşecek.
Diğerlerinin yanında tabiki çok masum balım,benim de aklımdan türlü türlü şeyler geçiyor,tutuyorum kendimi. İşin kötüsü benim de çalışmam lazım biraz.