70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Üsendim bakmaya valla tahmin etmistim cörek demicegini😂😬 ama insan duyduguna inanmak istiyo iste😂
Bugün hic doyamiyorum zaten aksam yemegi yemek icin aksam olmasini bekliyorum kac saattir :KK53:
Açlık oyunları bunlar hep civcivim 😁😁
O sırada yemek yiyordum üşenmedim demek ki bakmaya 😁
Enişteyi mi bekliyorsun yoksa listedeki saati mi?

Ben de pirasa ve yesil mercimekle yapilan kekimsi saglkli bi tarif buldum gecen pirasalar israf olmasin diye.
Onu denicem bi ara guzel olursa sana da söylerim hep beraber yiyelim😂
Tamam iyi olur valla evde sebzeleri tam uyduramadım listeye hergün en az 1 defa bakışıyoruz, iyiler şimdilik 😁 elini çabuk tut deneyeceksenn 😜

Enişte bugün gözümde kötü adam karakterleri gibi🤣🤣
Genel olaraksa Kıvanç Tatlıtuğun ayaz yemiş hali gibi olabilir🤣
İnsan mutlu olduğu şekilde yaşamalı,erkenden ev derli toplu olunca ruhen iyi hissediyorum,kendim için yapıyorum hiç kimse için değil🤗
Şimdi sende böyle mutluysan en güzeli budur😘😘
Bazen yorumlara emoji seçmekte çok zorlanıyorum, güleyim mi muhteşem mi diyeyim beğendim mi diyeyim keşke şaşkınım deseydim 😁

Kıvanç ın ayaz yemişi ha :D

Hayır olsun Ayaz Enişte sinir mi etti bugün seni niye adamı kötü karaktere yazdın 😁

Bazen yorumlara emoji seçmekte çok zorlanıyorum, güleyim mi muhteşem mi diyeyim beğendim mi diyeyim keşke şaşkınım deseydim 😁

Kıvanç ın ayaz yemişi ha :KK70:

Hayır olsun Ayaz Enişte sinir mi etti bugün seni niye adamı kötü karaktere yazdın 😁
Evde küf sorunu var ve kalıcı çözüm bulmaktan kaçıyor,bugün ekstra bütün günümü aldı nerdeyse bu sorun😑
Haklı bir isyan içindeyim ama nafile😬
Neyse iyi yönü,adım attım bir sürü🤣

Hayır yemem artık canım, bağrıma taş bastım 😑

Senin dediğin böreğe baktım netten, mercimekli yumurtalı vs yapılıyormuş. Güzel görünüyor 😋
Yeşil mercimekle de oluyor mu?
Birde bu kek gibi mi oluyor çok mu dağılıyor?
Kabarmamis kek gni canim ama fema doyuruyo yesil mercimekle dememedim

Sen de olursun gel bakalim yamacima:KK8:

Haha ne tatlisi getirmis kiz :KK70: o zaman siradaki sarkimiz enercinin tatli misafiri icin:KK70:
Aman dokunmayin cok fenayyaaamm baykus tünemiss binayaaaa eeeyyhhh:KK75::KK75:

Ben de hep gece uyumadan yemek tatli tarif videolari izliyorum galiba ben de mazoşistim :KK70: :KK70: sabah haşlanmış yumurtaya devamke tabi :KK70:
Ben oruc tutunxa da onu yapiyorum ilginc bi kafa

çok gülerek geldim bu da spor olarak kayıtlara geçsin lütfen 😁

sabah 8:30
iki bardak su

9:30
bir kahve

10:30 kahvaltı
beş kası yoğurt, iki kaşık yulaf, iki ceviz, bir yeşil elma. ben sade yulaf sevmediğim yoğurda da tarçın yakistirmadigim için oynadım. bir tatlı kaşığı çörek otu, birazcık toz zerdeçal koydum cips sosu gibi oluyo tadı 😋😋

12:30 ara
bir sade türk kahvesi

15:00 ara
bir bardak ayran iki kuru kayısı

17:30 akşam yemeği
zeytinyağlı bamya 7 8 kaşık kadar 🙈 çoban salata, üç yemek kaşığı bulgur pilavı. bı köfte kadar et

suyum tamam bugün 👍
spor yok birazdan inşallah

Açlık oyunları bunlar hep civcivim 😁😁
O sırada yemek yiyordum üşenmedim demek ki bakmaya 😁
Enişteyi mi bekliyorsun yoksa listedeki saati mi?
Canim sabah 8de kahvalt yaptim dolayisiyla listedeki saate uyamiyorum. Enisteyi bekliyodum geldi yedim mutluyum :KK53:
Tamam iyi olur valla evde sebzeleri tam uyduramadım listeye hergün en az 1 defa bakışıyoruz, iyiler şimdilik 😁 elini çabuk tut deneyeceksenn 😜
5 gunluk liste bitsin denicem insallah pirasa çürümez :halay:
Hemn menu yaxiyorum bi dha bisey yemim gunu kapatim
Sabh:
1 kase kirmzi meyveli nesfit sutlu

Ogle:
Cilek dilimlwnmis yogurt 1 kase yulafli 3 yk kadar
5 xeviz

Aksam:
2,5 dilim karatay borek
2 tahra kasigi et sote

Spor:
30 dk tabata
Afiyet olsun canim güzel menü spor da iyi🤗
Ben oruc tutunxa da onu yapiyorum ilginc bi kafa
Ben de :D
Ballarım bu mesaj yazılan yerdeki kk emojileri pasif görünüyor bende, sizde nasıl?
Kullanma sınırı mı var yoksa bir yere basıp kapatmış olabilir miyim? Bilen bir aydınlatsın beni
Evet muhtemelen yanlislikla bastin canim ben de bazen yapiyorum.
Da baktim nereye bastigimi bulamadim :( tekrar basinca düzeliyodu ayni yere de.

iki bardak su

bir kahve

beş kası yoğurt, iki kaşık yulaf, iki ceviz, bir yeşil elma. ben sade yulaf sevmediğim yoğurda da tarçın yakistirmadigim için oynadım. bir tatlı kaşığı çörek otu, birazcık toz zerdeçal koydum cips sosu gibi oluyo tadı 😋😋

bir sade türk kahvesi

zeytinyağlı bamya 7 8 kaşık kadar 🙈 çoban salata, üç yemek kaşığı bulgur pilavı. bı köfte kadar et

suyum tamam bugün 👍
Menü güzel canim afiyet olsun mekikler de güzel😂

19 Ocak Menüm
Sabah 08.00
2 kasik yulaf yarim bardaktan biraz fazla süt (yulafi yogurtla hic sevemiyorum:( ) 1 tatli kasigi tahin 1 kuru kayisiyi ince doğradım (evde elma var saniyodum yokmus)hepsini karistirip yedim + 2 ceviz

Ara 09.30 1 fincan nescafe (dün hic icmemistim😬) + 5 6 badem 1 hurma
Ara 12.00 2 hurma+1 bardak kefir
Ara 15.00 1 dilim ekmek 3 çeri domatesi tuzlayip yedim (cok acikmistim)

Akşam 18.00 4 kasik taze fasulye+ 3 kasik bulgur pilavi+ bol salata

Spor; su anlik yok.
Su; 2 litre

Gülerken karın kaslarini calistirdigin mekikler kiz😂🤭 o da bi spor lütfen😂

Ben bu hafta menüyü komple Felicio Felicio nun listesinden yaptim valla iyi oldu dusunmedim hic😂

ah bebişim benim kocamla oğlum doymaz onlarla:D:D

onlara ekstra yapıyorum yemek😬

Vayy be, hatta vay vay vayyy yani 👏

Tam örnek model; evinin kadını, çocuklarının anası, enişte de Kadir İnanır gibiyse tam film gibi 😍
Hiç böyle birisi olamadım.
İş dışında erkenden kalk, her işini yap.
Çok imreniyorum böyle. Bi ara çabaladım 1 ay ancak sürdü. Sonra eski düzene döndüm. İçimde yoksa demek ki😁
Hiç öyle olamadım ben de balım, zoraki yapıyorum resmen.
Bende mazoşist olacam 😁

Diyeti de yakacam kendimi de yakacam bugün :KK70:
Elim değmişken kutuyu bitireyim boğulacaksam büyük denizde boğulam :KK70:
Aman yapma diyecektim, neyse ki şeytana uymamışsın balım 😘
Ballarım bu mesaj yazılan yerdeki kk emojileri pasif görünüyor bende, sizde nasıl?
Kullanma sınırı mı var yoksa bir yere basıp kapatmış olabilir miyim? Bilen bir aydınlatsın beni
Bilgim yok kuzum 😍

iki bardak su

bir kahve

bir sade türk kahvesi

suyum tamam bugün 👍
Maşallah canım çok güzel menü olmuş.
19 Ocak Menüm
Sabah 08.00
2 kasik yulaf yarim bardaktan biraz fazla süt (yulafi yogurtla hic sevemiyorum:KK43: ) 1 tatli kasigi tahin 1 kuru kayisiyi ince doğradım (evde elma var saniyodum yokmus)hepsini karistirip yedim + 2 ceviz

Ara 09.30 1 fincan nescafe (dün hic icmemistim😬) + 5 6 badem 1 hurma
Ara 12.00 2 hurma+1 bardak kefir
Ara 15.00 1 dilim ekmek 3 çeri domatesi tuzlayip yedim (cok acikmistim)

Akşam 18.00 4 kasik taze fasulye+ 3 kasik bulgur pilavi+ bol salata

Spor; su anlik yok.
Su; 2 litre
Afiyet olsun canım, çok güzel olmuş. Bugün ben de çok acıktım, yulaflı kahvaltı beni tok tutmuyor malesef.

Gülerken karın kaslarini calistirdigin mekikler kiz😂🤭 o da bi spor lütfen😂

Ben bu hafta menüyü komple Felicio Felicio nun listesinden yaptim valla iyi oldu dusunmedim hic😂
Liste olunca ne pisirecegim derdi olmuyor ne güzel 🤩
ah bebişim benim kocamla oğlum doymaz onlarla:KK70::KK70:

onlara ekstra yapıyorum yemek😬
Ben de benimkilere listem bu, size uymazsa söyleyin ekstra yapayım diyorum, çok şükür genelde uyum sağlıyorlar.

Back