70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ben de yulaf yedim ama yogurtla hic sevemiyorum bu sefer gün icinde abur cubura saldiririm diye sevdigim gibi yaptim. Biraz sut katip yedim. Gozumun doyması daha önemli malum benimki tamamen duygusal aclik
Ben de sütle yiyemiyorum canım, yoğurtla seviyorum ama klasik kahvaltının yerini tutmuyor.

Gözünü doyurman iyi olmuş balım, afiyet olsun.
Bugün coook isim var benimki 3 gundur evde evi sey goturuyo bugün hazir ise gitmisken hunharca temizlik yapmaliyim üstune yemek spor ders kosturmacali bir gün yine.
Allah kolaylık versin balım, inşallah hepsi hemencik bitsin.
Ben de okulun işlerini halletmeliyim bugün.

Sag ol canim sana da kolay gelsin❤

Yaa bugünkü cicekleri de ben cook begendim menekse mi bunlar değil galiba pek cicekten anlamam ama
Bi tek orkide bilir severim
Yanından bile geçmiyor canım ortancaydi galiba adı, çocukken çok vardı bizim. Ben de adını yanlış söylemiş olabilirim tabi ama kesinlikle menekşe değil

Yanından bile geçmiyor canım ortancaydi galiba adı, çocukken çok vardı bizim. Ben de adını yanlış söylemiş olabilirim tabi ama kesinlikle menekşe değil
Çiçeklerden anlamam bi sansimi deniyim dedim
Yine bir gun odun oldugumu belli etmemeye calisiyorumdur

Evet doğru bildin ortanca deniyor Boncuğum Çok güzel çiçek ya,
Bir adı daha vardı ama onu hatırlayamadım. Begonvil begonya o tarz bir isimdi ama..

Bir adı daha vardı ama onu hatırlayamadım. Begonvil begonya o tarz bir isimdi ama..
Yaa adi da cok güzelmis. Artik ikinci favori cicegim oldu kendisi menekseleri de severim ama mor mor

İyi edersin canim hazir bebis uyuyoken yapip cikarim dedim

Bugün coook isim var benimki 3 gundur evde evi sey goturuyo bugün hazir ise gitmisken hunharca temizlik yapmaliyim üstune yemek spor ders kosturmacali bir gün yine.
Ay ben cok hummwli temizlik yapacaksam o gun spor yapmiyom artik

Aynı şeyi düşünmüşüz analist sudem balımdan da hiç kaçmıyor kg aldığımız ben kabul etmeyeceğim gram aldım kilo değil iyiki
Sistem Sudem diye boşa dememiş Enerji bana
Ha ha sen bide iki kez aldın
Sana iki şiir yazdım diye bide iki kez kilo aldın
Hem cuma hem pazartesi
Çift dikiş oldu resmen
200 gram biri 200 gram öbürü
Her şiir 200 gram yapıyor
Günlüğe fazla gelmeyen olursa şiir yazalım
İyi fikir
Ha ha
Hadi bakalım kim önce inecek
Yaa adi da cok güzelmis. Artik ikinci favori cicegim oldu kendisi menekseleri de severim ama mor mor
Eşimin bana ilk aldığı çiçek mor menekşe idi
Sonra tabi orkide lilyum
7 de kalkış canım ama evi topla,eşi uğurla anca
Ben de 8.29 da kalktım
Yine senden geç
7 de bi WC geri yatış

Canım benim
Benimde ikici favori Çiçeğimdir
Menekşelerde güzeldir, narindir.

Birde Yaşar'ın Cezayir Menekşesi diye şarkısı vardır. Onu da çook severim
Sana armağan ediyorum o şarkıyı da ❤
---------------------------------------------------------------
"Yine kar yağıyor sokaklara
Sana yar yol bulamıyorum
Dinlenmiyor şu gönlümün kavuşmak endişesi
Gözlerin cezayir menekşesi"

Çiçeklerden anlamam bi sansimi deniyim dedim
Yine bir gun odun oldugumu belli etmemeye calisiyorumdur

Begonvil bodrumdaki kapılarda duvarlarda mor renkli olan canım, begonya farklı olabilir ama balım
Ortancanin her rengi var canım nerdeyse, top top çiçekleri harika duruyor. Annem gözü gibi bakardı biz çocukken. Senin mor mor menekşe dediğin nasıl bir çiçek acaba, sonuçta ortancaya menekşe demiş kişisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…