Ben de sütle yiyemiyorum canım, yoğurtla seviyorum ama klasik kahvaltının yerini tutmuyor.Ben de yulaf yedim ama yogurtla hic sevemiyorum bu sefer gün icinde abur cubura saldiririm diye sevdigim gibi yaptim. Biraz sut katip yedim. Gozumun doyması daha önemli malum benimki tamamen duygusal aclik
Allah kolaylık versin balım, inşallah hepsi hemencik bitsin.Bugün coook isim var benimki 3 gundur evde evi sey goturuyobugün hazir ise gitmisken hunharca temizlik yapmaliyim üstune yemek spor ders kosturmacali bir gün yine.
Sag ol canim sana da kolay gelsin❤Ben de sütle yiyemiyorum canım, yoğurtla seviyorum ama klasik kahvaltının yerini tutmuyor.
Gözünü doyurman iyi olmuş balım, afiyet olsun.
Allah kolaylık versin balım, inşallah hepsi hemencik bitsin.
Ben de okulun işlerini halletmeliyim bugün.
Yaa bugünkü cicekleri de ben cook begendim menekse mi bunlar değil galiba pek cicekten anlamam ama
İyi ki yanindalar canım, kafası dagiliyordur.Annem çok şükür iyi canım,abimler yanında şimdilik ailecek, sağolsunlar.
Evet büyük olan canım,kilo verdi bile.Bir ayı tamamlayınca pizza pasta sözü verdim
Ohh be içim açılıyor bunları görünce
Yanından bile geçmiyor canımYaa bugünkü cicekleri de ben cook begendim menekse mi bunlar değil galiba pek cicekten anlamam ama
Bi tek orkide bilir severim
Çiçeklerden anlamam bi sansimi deniyim dedimYanından bile geçmiyor canımortancaydi galiba adı, çocukken çok vardı bizim. Ben de adını yanlış söylemiş olabilirim tabi ama kesinlikle menekşe değil
Evet doğru bildin ortanca deniyor BoncuğumYanından bile geçmiyor canımortancaydi galiba adı, çocukken çok vardı bizim. Ben de adını yanlış söylemiş olabilirim tabi ama kesinlikle menekşe değil
Yaa adi da cok güzelmis. Artik ikinci favori cicegim oldu kendisiEvet doğru bildin ortanca deniyor BoncuğumÇok güzel çiçek ya,
Bir adı daha vardı ama onu hatırlayamadım. Begonvil begonya o tarz bir isimdi ama..
7 de kalkış canım ama evi topla,eşi uğurla ancaGünaydın
Eki Görüntüle 2764206
Detoks menüm kahve ile başladı
Kahvaltım da hazır yulafın yoğurdu çekmesini bekliyorum
Nego uyanmadin mı daha bak civcivim çayı da koymuş
OrtancaYaa bugünkü cicekleri de ben cook begendim menekse mi bunlar değil galiba pek cicekten anlamam ama
Bi tek orkide bilir severim
İyi edersin canim hazir bebis uyuyoken yapip cikarim dedimGünaydın canım
Günaydın canım, afiyet olsunben de kahvemi yapiyorum şimdi.
Süper yapmışsın canım, ben de kısa bir yürüyüş mu yapsam diye düşünüyorum kahvaltı öncesi.
Günaydın canım
Ay ben cok hummwli temizlik yapacaksam o gun spor yapmiyom artikBugün coook isim var benimki 3 gundur evde evi sey goturuyobugün hazir ise gitmisken hunharca temizlik yapmaliyim üstune yemek spor ders kosturmacali bir gün yine.
Sistem Sudem diye boşa dememiş Enerji banaAynı şeyi düşünmüşüzanalist sudem balımdan da hiç kaçmıyor kg aldığımız ben kabul etmeyeceğim gram aldım kilo değil iyiki
İyi fikirGünlüğe fazla gelmeyen olursa şiir yazalım
Ha haSen oraya gelene kadar ben de 5leri göreyim, birlikte kutlama yapalım balım
Ben de dün gece çok acıktım, şeytan çok yokladı
Afiyet olsun balım menün de sporun da çok güzel
Afiyet olsun balım menün de sporun da çok güzel olmuş
Oğlum, nolur salatayı bana bırakın deyince yiyemedim canım, tam bir salatacı kendisi.
Eşimin bana ilk aldığı çiçek mor menekşe idiYaa adi da cok güzelmis. Artik ikinci favori cicegim oldu kendisimenekseleri de severim ama mor mor
Ben de 8.29 da kalktım7 de kalkış canım ama evi topla,eşi uğurla anca
Canım benimYaa adi da cok güzelmis. Artik ikinci favori cicegim oldu kendisimenekseleri de severim ama mor mor
Kolay gelsin canım, yardım lazım mıAy ben cok hummwli temizlik yapacaksam o gun spor yapmiyom artik
ÇiçeğimAdımlar ne alemde ben daha 336 dayım
Çay da hazır artık ayakta çay adım
Çiçeklerden anlamam bi sansimi deniyim dedim
Yine bir gun odun oldugumu belli etmemeye calisiyorumdur
Begonvil bodrumdaki kapılarda duvarlarda mor renkli olan canım, begonya farklı olabilir ama balımEvet doğru bildin ortanca deniyor BoncuğumÇok güzel çiçek ya,
Bir adı daha vardı ama onu hatırlayamadım. Begonvil begonya o tarz bir isimdi ama..
Ortancanin her rengi var canım nerdeyse, top top çiçekleri harika duruyor. Annem gözü gibi bakardı biz çocukken. Senin mor mor menekşe dediğin nasıl bir çiçek acaba, sonuçta ortancaya menekşe demiş kişisinYaa adi da cok güzelmis. Artik ikinci favori cicegim oldu kendisimenekseleri de severim ama mor mor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?