70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Kizlar ben 1 bardak ayran ictim yarim saat önce bu arada. Ders calisirken canim sıkıldı da. Eskiden cips cikileta kola gotururdum soru cozerken bence ayran bayagi masum kaldi :oops:
O degil de soylerken bile cips kola ikilisiyle beraber soru cözesim geldi valla :KK53: acilen bu aliskanligi beynime unutturmaliyim. Su yesilcay ayran icmeliyim calisirken sadece ki beyin inansin:KK53:

Kizlar ben 1 bardak ayran ictim yarim saat önce bu arada. Ders calisirken canim sıkıldı da. Eskiden cips cikileta kola gotururdum soru cozerken bence ayran bayagi masum kaldi :oops:
Bencede gayet masum bir tercih olmuş:super:

ASLI
Hem çok kibarsın hem nazlı
Konuşmaların öyle tatlı mı tatlı
Keremin olamamki be Aslı
Maalesef ben kalçalı o kaslı

Gönlü her an mutlu her an yaslı
Gel anlat bana nedir bu işin aslı
Görse kıyamaz bir kuşu yaralı
Kıramaz kimseyi çok imtiyazlı

Sabahtan başlar yine yürüyüş faslı
Çabucak halleder işini oldukça hızlı
Sanki peşinden kovalar onu bir atlı
Verecek kiloları bu sefer kesin kararlı

Enstrüman severse olacak illa yaylı
Görse dayanamaz bu yazıyı bence haklı
Hazetmez replikadan tercihi hep Aslı
Şiirde enerji oldu tam bir alaylı

Yazar : Alaylı 😜

18 ocak menüsü

9:30 : 1 haşlanmış yumurta,3 zeytin,peynir,maydanoz,dereotu,iki dilim tbe

13:30 : 1 kase tavuk çorbası, 8 kaşık sebzeli mercimek yemeği,3 kaşık yoğurt,salata

15:30 :Yarım ayva,yarım portakal

19:00 : 8 kaşık ıspanak yemeği,3 kaşık makarna,3 kaşık yoğurt (ıspanakla yoğurt olmaz ama,iki üç gündür ani açlıklar yaşıyorum,şekerimi dengelesin diye yedim)

Su: 2 litre
Spor: 6 bin adım
Afiyet olsun canım menün çok güzel olmuş 🤩
Bir kaç gündür tadım yoktu canım,şimdi daha iyiyim🤗
Sen nasılsın,ağrıların azaldı mı?
Çok şükür canım çok daha iyiyim. Az önce küçük bir spor yaptım, baktım boğazım zorlanacak bıraktım. Dikkat etmeye çalışıyorum.

Sen bir süre daha bir iyi bir kötü olacaksın canım, insanın anı anını tutmuyor bu durumlarda. Annen nasıl peki.
Bende Aslıma yazdım şiir. Bakalım Aslım bizi ya öldürecek ya güldürecek takımda 😁😁😁
Hiç riske atmasa mıydın acaba balım 😂😂
A ha ha😅 şimdi şöyle oluyor,üç dilim yediğim ekmekler fırın ekmeğiydi dilimler küçüktü,bunlar paketli dilimler daha büyük🤣
İnşaallah canım ya 10 kilo gitsin de rahatlasın bedenim,oğlumla yapıyoruz ya o yüzden de bozamadım😅
Sizlerin enerjisi de motive ediyor❤
Eşlikçin de çok güzelmiş valla, fazla kilosu mu vardı canım,büyük olan yapıyor dimi.
Almasini istediğim yok be sudem fesatlarin icinin kötülüğü dışına vuruyo zaten Allahindan bulmuslar diyip konuyu tatliya bagliyorum :confused: :KK53:

Ben geldim🤩

İyi aksamlar canim🌸

Yarin neden tartilcaksin canim🤔

Afiyet olsun menü guzel canim adimlar da iyi🤩
Kalbi güzel civcivim 😍

Ödemi takip etmek için tartilacagim canım, çok şükür yarından itibaren kortizon yarıya düşecek.
Diğerlerinin yanında tabiki çok masum balım,benim de aklımdan türlü türlü şeyler geçiyor,tutuyorum kendimi. İşin kötüsü benim de çalışmam lazım biraz.

ASLI
Hem çok kibarsın hem nazlı
Konuşmaların öyle tatlı mı tatlı
Keremin olamamki be Aslı
Maalesef ben kalçalı o kaslı

Gönlü her an mutlu her an yaslı
Gel anlat bana nedir bu işin aslı
Görse kıyamaz bir kuşu yaralı
Kıramaz kimseyi çok imtiyazlı

Sabahtan başlar yine yürüyüş faslı
Çabucak halleder işini oldukça hızlı
Sanki peşinden kovalar onu bir atlı
Verecek kiloları bu sefer kesin kararlı

Enstrüman severse olacak illa yaylı
Görse dayanamaz bu yazıyı bence haklı
Hazetmez replikadan tercihi hep Aslı
Şiirde enerji oldu tam bir alaylı

Yazar : Alaylı 😜
Vayyy be, benim enerji balımın ne hünerleri varmış da ortaya çıkmayı beklermiş bunca zaman 😍😍

Hem de ne yaramak balım 😂😂 bakalım yarın sabah ne göreceğim tartıda, yükselmeye devam edecek mi çok merak ediyorum 😂😂

TV onun da olsa telefon çok fazla elimde olunca göze batıyor bazen 😊
Ha ha 🤭
Bana sadece oğlum sinir oluyor yine kk diye 😁
Almasini istediğim yok be sudem fesatlarin icinin kötülüğü dışına vuruyo zaten Allahindan bulmuslar diyip konuyu tatliya bagliyorum :confused: :KK53:

Ben geldim🤩

İyi aksamlar canim🌸

Yarin neden tartilcaksin canim🤔

Afiyet olsun menü guzel canim adimlar da iyi🤩
Ha ha 😂
Kimmiş o fesatlar:KK11:

Afiyet olsun canım menün çok güzel olmuş 🤩

Çok şükür canım çok daha iyiyim. Az önce küçük bir spor yaptım, baktım boğazım zorlanacak bıraktım. Dikkat etmeye çalışıyorum.

Sen bir süre daha bir iyi bir kötü olacaksın canım, insanın anı anını tutmuyor bu durumlarda. Annen nasıl peki.

Hiç riske atmasa mıydın acaba balım 😂😂

Eşlikçin de çok güzelmiş valla, fazla kilosu mu vardı canım,büyük olan yapıyor dimi.

Kalbi güzel civcivim 😍

Ödemi takip etmek için tartilacagim canım, çok şükür yarından itibaren kortizon yarıya düşecek.

Diğerlerinin yanında tabiki çok masum balım,benim de aklımdan türlü türlü şeyler geçiyor,tutuyorum kendimi. İşin kötüsü benim de çalışmam lazım biraz.
Ok yaydan çıktı bir kere Boncuğum,
Bindik bir alamete gideyoz kıyamete 😁

Back