70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

enerji_kusagi enerji_kusagi balım bak aldım kimyon tohumunu rezeneye benziyormuş bu😁😁😁
Şimdi ben bunu aç karına 1 Tk mı içeceğim suyla
Evet Balım Leylamm 😍
Rezene Anason tarzı bir şey 😁
1 tk iç. Gece yatmadan önce de içebilirsin. Tok da içebilirsin. İlk bir kaç gün her gün sonra arasını açabilirsin duruma göre. Afiyet şifa olsun Leylam😋

Evet Balım Leylamm 😍
Rezene Anason tarzı bir şey 😁
1 tk iç. Gece yatmadan önce de içebilirsin. Tok da içebilirsin. İlk bir kaç gün her gün sonra arasını açabilirsin duruma göre. Afiyet şifa olsun Leylam😋
Enerjim napiyosun bebisim Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik kizlar sakin bozmayin valla cok fenayim ben

asliogretmen asliogretmen Aslım çok geçmiş olsun, çocuk iyidir inşaallah 🙏
Yemek için kolay gelsin 😍,şimdiden afiyet olsun😋
Mikrodalga bende de yok hiç almayı da düşünmüyorum 😜

sonngulen sonngulen Boncuğum Bence de balık sorun olmaz, şimdiden afiyet olsun😋
Spor de idolümdün hep biliyorsun 😘

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik minnoş kuşum benim, kolay gelsin💪, afiyet olsun 😋
Sporda civcivim sahalara mı dönüyor 😍

Fiyatlar maalesef çok yüksek. Bizde alışveriş yaptık az önce, her şey o biçim. Kuruyemiş vs kg 30 tl aşağısı bir şey yok. Meyveler de öyle, her şey öyle.
Çok canım sıkılıyor benimde, hiç kıymeti de yok paranın. İki üç şey alıyorsun 100 lira üstü tutuyor. Geçinmek zor, para kazanmak zor, hayat zor.

inci-tepik inci-tepik Balım İncim dönüşün muhteşem oldu 😍 Sporlar o biçim 💪

@Pembe Lotus canım sende çok azimli görünüyorsun, tebrik ederim 😍 Hangi yemeğe karar verdiysen afiyet olsun 😋

Felicio Felicio@sudem34 ❤ sizi çok özledim🌹🌹
Evet kuşum coook pahali :(
Evet gecen hafta hic spor yapamamistim bu hafta şükür yapabiliyorum enercim tesekkur ederim😍☺️
Enerjim napiyosun bebisim Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik kizlar sakin bozmayin valla cok fenayim ben
Neyi bozmayalim kiz diyeti mi?
Evet bozunca toparlamasi zor oluyo vicdan azabi ayri dert zaten🤭

Evet kuşum coook pahali :KK43:
Evet gecen hafta hic spor yapamamistim bu hafta şükür yapabiliyorum enercim tesekkur ederim😍☺️

Neyi bozmayalim kiz diyeti mi?
Evet bozunca toparlamasi zor oluyo vicdan azabi ayri dert zaten🤭
Diyeti diyeti evet vicdan azabi fena suan bende 💩💩

18 Ocak Menüm
Sabah 09.30
1 haslanmis yumurta bol yesillik 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 5 zeytin

Ara 13.20 sade türk kahvesi+1 badem 1 ceviz 1 hurma
Ara 15.30 1 bardak kefir+1 kuru erik+ 1 kuru kayisi

Aksam 17.40 3 mangal köfte+ 3 kasik firinda karisik sebze+ 1 bardak ayran+ 1 kasik soğan söğüş

Spor; 40 dk leslie 5 mil+ 3000 adım(muhtemelen adim daha fazladir tel surekli elimde degildi)
Su az ictim 2 lt olmamistir uyuyana kadar icerim.
Felicio Felicio

18 Ocak pazartesi menüsü
10.00 şekersiz türk kahvesi

11.30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 5 yeşil zeytin, marul maydanoz domates, 1 dilim esmer ekmek.

14.45 ara
Yoğurt, iki çilek, 5-6 ince yuvarlak dilim muz, 2 ceviz, 1 çay kaşığı fıstık ezmesi.

15.15 (gereksiz bir yeme) avuç kadar lavaş ile 1 sıkım çiğköfte. Keşke yemeseydim.

17.45 akşam
Fırında sardalya, limonlu tere, soğan salatası, köz patlıcan (hepsinden birer kaşık ancak yedim, çok azdı)

Su 2.5 litre
Sporu sonra yazacağım.

Olur tabiki balım ❤️❤️❤️

Yağlı değilse kıymalı ise menüyü karşılar bence afiyet olsun 🌸🌸🌸

Yanına yoğurtta yersen olur balım tabiki ❤️❤️❤️
Yedim 😋❤️

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik minnoş kuşum benim, kolay gelsin💪, afiyet olsun 😋

Fiyatlar maalesef çok yüksek. Bizde alışveriş yaptık az önce, her şey o biçim. Kuruyemiş vs kg 30 tl aşağısı bir şey yok. Meyveler de öyle, her şey öyle.
Çok canım sıkılıyor benimde, hiç kıymeti de yok paranın. İki üç şey alıyorsun 100 lira üstü tutuyor. Geçinmek zor, para kazanmak zor, hayat zor.

@Pembe Lotus canım sende çok azimli görünüyorsun, tebrik ederim 😍 Hangi yemeğe karar verdiysen afiyet olsun 😋

Daha iyi enerji ablası ❤️ Haftaya pazartesi tekrar gideceğiz.
Mikrodalga almaya benim de niyetim yok 😉 çamaşır kurutma makinası alaydım iyiydi amma . Bugünlerde en istediğim ☺️

Canım myson'cım ne yapayım misafir gelecekmiş çaya, kısa süreli olsun diye totem yapıyorum 😁

Sen iyice saldım çayıra oldun, hangi çayır orası ateşe verecem valla🔥🔥🔥 az kaldı 😁

Canım myson'cım ne yapayım misafir gelecekmiş çaya, kısa süreli olsun diye totem yapıyorum 😁

Sen iyice saldım çayıra oldun, hangi çayır orası ateşe verecem valla🔥🔥🔥 az kaldı 😁
Ayyy fazlasiyla hemde ver anam atese ver ne edersen et
Ayyy korona bahanesiyle yol vereydin keske 🤣🤣

İyi akşamlar kızlar menüm
Sabah 09.00
2 bardak limonlu su
Kahvaltı 10.00
1 tumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
Salatalık domates
Ara 11.30
Sade türk kahvesi

Ara 16.00
Beyaz çay
17.00
2 parça trabzon hurması kurusu

Akşam 18.45
2 kşık patlıcan yemegi
4 kasık yogrt
(Köfteyi yarına yapıcam )

spor
45 dk 5k lesli
30 dk lesli boosted
5000 ip atlama
Adım devam edecek sonra atarım

Su 2lt devm ediyor

18ocak menüm

10:30 haşlanmış yumurta,2dilim salam,bi dilim peynir 5zeytin domates salatalık 2dilim tb ekmegi sade kahve

15:00 sade kahve, mandalina 6cig badem

17:00
5 köfte,1kozlenmis biber,bol salata

Spor
2saat yürüyüş
30dk bölgesel hareket
1000ipsiz atlama
250 squat
150sn plank
Afiyet olsun canım menü güzel, sadece salam sağlıksız olduğu için olmasa güzel olurdu. Bizle birlikte listeyi yapıyorsun galiba. Sporun muhteşem 😍
iyi akşamlar herkese😍😍

sonunda eve gelip oturdum😁
evet sabah 58.6 geldim ama vaktim yoktu tartilirken sabah ödem oluyo bende sağlıklı bı rakam olmayabilir kızlar:) yine de başlangıç alabiliriz tabiki

18 Ocak menüm

sabah 10:30
bir yumurta, beş zeytin, iki üç dilim turp, iki kurutulmuş domates, bir dilim peynir, tere, bir dilim ekmek

13:30
bir kutu activa, iki kayısı, üç ceviz

üç köfte, üç kaşık yoğurt, üç kaşık barbunya

2 lt su
iki Türk kahvesi içtim, iki bardak çay içtim.

6.000 adım attım. sporu biraz ders çalıştıktan sonra yapicam:)
Afiyet olsun canım, gayet güzel olmuş günün.

Balık yedim canım ben de. Spor konusunda sen çok iyiydin o zamanlarda da, şimdi yine harika gidiyorsun balım 😍
Kizlaaar ah kizlae menu yazmim kendim yapim diyorum ama olmadi evdeki hesap carsiya uymadi. Bi basiretsizlik var bi nefse hakim olamama var bende 20 kiloyu verdim 6 kiloyu veremiyorum bilmoyorum neden... Bundan sonra menuleri yazicam tekrardan bu haftaki hedefim 59 da kalayim yeter yani gercekten...
Menü yazmadan olmuyor canım, insan yoldan çıkıyor,buraya yazacak olunca yemeye çekiniyorum ben.
18 Ocak Menüm
Sabah 09.30
1 haslanmis yumurta bol yesillik 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 5 zeytin

Ara 13.20 sade türk kahvesi+1 badem 1 ceviz 1 hurma
Ara 15.30 1 bardak kefir+1 kuru erik+ 1 kuru kayisi

Aksam 17.40 3 mangal köfte+ 3 kasik firinda karisik sebze+ 1 bardak ayran+ 1 kasik soğan söğüş

Spor; 40 dk leslie 5 mil+ 3000 adım(muhtemelen adim daha fazladir tel surekli elimde degildi)
Su az ictim 2 lt olmamistir uyuyana kadar icerim.
Felicio Felicio
Afiyet olsun canım menün çok güzel, spor da harika civcivim 😍

Tehlike çanları çalıyor desene, misafir işi diyette zor geliyor bana 😂😂
Guvenemiyom popoma 🤣🤣🤣
Yaparsın canım ya, çok zorlu bir liste değil. Hatta bana fazla yemişim gibi geliyor bu listede.
18 Ocak

Bugün Ne Yedim ?

10.30 2 bardak limonlu su
11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, 3 ceviz

16.00 4 yk yoğurt, 2 gün kurusu kayısı

18.45 6 yk taze fasulye, 2 yk bulgur pilavı, 3 yk yoğurt

3 litre su
Afiyet olsun balım,çok güzel olmuş.
Sabah 09.00
2 bardak limonlu su
Kahvaltı 10.00
1 tumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
Salatalık domates
Ara 11.30
Sade türk kahvesi

Ara 16.00
Beyaz çay
17.00

Akşam 18.45
2 kşık patlıcan yemegi
4 kasık yogrt

spor
45 dk 5k lesli
30 dk lesli boosted
5000 ip atlama

Su 2lt devm ediyor
Afiyet olsun canım,menü de spor da çok güzel 😊

Afiyet olsun canım menü güzel, sadece salam sağlıksız olduğu için olmasa güzel olurdu. Bizle birlikte listeyi yapıyorsun galiba. Sporun muhteşem 😍

Balık yedim canım ben de. Spor konusunda sen çok iyiydin o zamanlarda da, şimdi yine harika gidiyorsun balım 😍

Menü yazmadan olmuyor canım, insan yoldan çıkıyor,buraya yazacak olunca yemeye çekiniyorum ben.

Yaparsın canım ya, çok zorlu bir liste değil. Hatta bana fazla yemişim gibi geliyor bu listede.

teşekkür ederim canım 😍 inşallah sporu da yaparsam süper olcak😁

Saol balım😘

18ocak menüm

10:30 haşlanmış yumurta,2dilim salam,bi dilim peynir 5zeytin domates salatalık 2dilim tb ekmegi sade kahve

15:00 sade kahve, mandalina 6cig badem

5 köfte,1kozlenmis biber,bol salata

Spor
2saat yürüyüş
30dk bölgesel hareket
1000ipsiz atlama
250 squat
150sn plank
Afiyet olsun canim cok güzel spor da yakıyor masallah🤩
iyi akşamlar herkese😍😍

sonunda eve gelip oturdum😁
evet sabah 58.6 geldim ama vaktim yoktu tartilirken sabah ödem oluyo bende sağlıklı bı rakam olmayabilir kızlar:) yine de başlangıç alabiliriz tabiki

18 Ocak menüm

sabah 10:30
bir yumurta, beş zeytin, iki üç dilim turp, iki kurutulmuş domates, bir dilim peynir, tere, bir dilim ekmek

13:30
bir kutu activa, iki kayısı, üç ceviz

üç köfte, üç kaşık yoğurt, üç kaşık barbunya

2 lt su
iki Türk kahvesi içtim, iki bardak çay içtim.

6.000 adım attım. sporu biraz ders çalıştıktan sonra yapicam:)
Afiyet olsun samdan balim gayet dengeli bi menü spor da eklenirse daha harika olur🤩Dersini calistin mi ben de simdi gitcem bugün hic totom yer görmedi yoruldum ama calismaadan kapatmak istemiyorm gunu🤗
18 Ocak pazartesi menüsü
10.00 şekersiz türk kahvesi

11.30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 5 yeşil zeytin, marul maydanoz domates, 1 dilim esmer ekmek.

14.45 ara
Yoğurt, iki çilek, 5-6 ince yuvarlak dilim muz, 2 ceviz, 1 çay kaşığı fıstık ezmesi.

15.15 (gereksiz bir yeme) avuç kadar lavaş ile 1 sıkım çiğköfte. Keşke yemeseydim.

17.45 akşam
Fırında sardalya, limonlu tere, soğan salatası, köz patlıcan (hepsinden birer kaşık ancak yedim, çok azdı)

Su 2.5 litre
Sporu sonra yazacağım.
Cigköfte hic de fazla olmamis bence gayet normal bi ara öğün olmus canm afiyet olsun menün genel olarak da güzel☺️🤩
18 Ocak

Bugün Ne Yedim ?

10.30 2 bardak limonlu su
11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, 3 ceviz

16.00 4 yk yoğurt, 2 gün kurusu kayısı

18.45 6 yk taze fasulye, 2 yk bulgur pilavı, 3 yk yoğurt

3 litre su
Masallah hemsehrim cok güzel olmus menün🤩 saglam bi eksi geliyo hadi bakalim🤩
Sabah 09.00
2 bardak limonlu su
Kahvaltı 10.00
1 tumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
Salatalık domates
Ara 11.30
Sade türk kahvesi

Ara 16.00
Beyaz çay
17.00

Akşam 18.45
2 kşık patlıcan yemegi
4 kasık yogrt

spor
45 dk 5k lesli
30 dk lesli boosted
5000 ip atlama

Su 2lt devm ediyor
Menü dengeli spordan gözlerimi alamadim inci balim masallah cok güzel🤩

Bi bakim o zaman canim

Back