- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Evet Balım Leylammenerji_kusagi balım bak aldım kimyon tohumunu rezeneye benziyormuş bu
Şimdi ben bunu aç karına 1 Tk mı içeceğim suyla
Enerjim napiyosun bebisimEvet Balım Leylamm
Rezene Anason tarzı bir şey
1 tk iç. Gece yatmadan önce de içebilirsin. Tok da içebilirsin. İlk bir kaç gün her gün sonra arasını açabilirsin duruma göre. Afiyet şifa olsun Leylam
Evet kuşum coook pahaliasliogretmen Aslım çok geçmiş olsun, çocuk iyidir inşaallah
Yemek için kolay gelsin,şimdiden afiyet olsun
Mikrodalga bende de yok hiç almayı da düşünmüyorum
sonngulen Boncuğum Bence de balık sorun olmaz, şimdiden afiyet olsun
Spor de idolümdün hep biliyorsun
Saricivcivcikcik minnoş kuşum benim, kolay gelsin , afiyet olsun
Sporda civcivim sahalara mı dönüyor
Fiyatlar maalesef çok yüksek. Bizde alışveriş yaptık az önce, her şey o biçim. Kuruyemiş vs kg 30 tl aşağısı bir şey yok. Meyveler de öyle, her şey öyle.
Çok canım sıkılıyor benimde, hiç kıymeti de yok paranın. İki üç şey alıyorsun 100 lira üstü tutuyor. Geçinmek zor, para kazanmak zor, hayat zor.
inci-tepik Balım İncim dönüşün muhteşem oldu Sporlar o biçim
@Pembe Lotus canım sende çok azimli görünüyorsun, tebrik ederimHangi yemeğe karar verdiysen afiyet olsun
Felicio ❤ @sudem34 ❤ sizi çok özledim
Neyi bozmayalim kiz diyeti mi?Enerjim napiyosun bebisimSaricivcivcikcik kizlar sakin bozmayin valla cok fenayim ben
Diyeti diyeti evet vicdan azabi fena suan bendeEvet kuşum coook pahali
Evet gecen hafta hic spor yapamamistim bu hafta şükür yapabiliyorum enercim tesekkur ederim
Neyi bozmayalim kiz diyeti mi?
Evet bozunca toparlamasi zor oluyo vicdan azabi ayri dert zaten
Bosvr vicdan da yapma bence yedin tadini cikardin öyle bak. Yarin dengeleme zamani kendini strese sokarsan daha kötü olurDiyeti diyeti evet vicdan azabi fena suan bende
YedimOlur tabiki balım
Yağlı değilse kıymalı ise menüyü karşılar bence afiyet olsun
Yanına yoğurtta yersen olur balım tabiki
Daha iyi enerji ablasıasliogretmen Aslım çok geçmiş olsun, çocuk iyidir inşaallah
Fiyatlar maalesef çok yüksek. Bizde alışveriş yaptık az önce, her şey o biçim. Kuruyemiş vs kg 30 tl aşağısı bir şey yok. Meyveler de öyle, her şey öyle.
Çok canım sıkılıyor benimde, hiç kıymeti de yok paranın. İki üç şey alıyorsun 100 lira üstü tutuyor. Geçinmek zor, para kazanmak zor, hayat zor.
@Pembe Lotus canım sende çok azimli görünüyorsun, tebrik ederimHangi yemeğe karar verdiysen afiyet olsun
Canım myson'cım ne yapayım misafir gelecekmiş çaya, kısa süreli olsun diye totem yapıyorumEnerjim napiyosun bebisimSaricivcivcikcik kizlar sakin bozmayin valla cok fenayim ben
Neden bizim beş günlük programımıza katılmadın ki?Diyeti diyeti evet vicdan azabi fena suan bende
Valla evet yarin dengelemem lazim yoksa gidisat iyiye gitmiyorBosvr vicdan da yapma bence yedin tadini cikardin öyle bak. Yarin dengeleme zamani kendini strese sokarsan daha kötü olur
Ayyy fazlasiyla hemde ver anam atese ver ne edersen etCanım myson'cım ne yapayım misafir gelecekmiş çaya, kısa süreli olsun diye totem yapıyorum
Sen iyice saldım çayıra oldun, hangi çayır orası ateşe verecem vallaaz kaldı
Guvenemiyom popomaNeden bizim beş günlük programımıza katılmadın ki?
Afiyet olsun canım menü güzel, sadece salam sağlıksız olduğu için olmasa güzel olurdu. Bizle birlikte listeyi yapıyorsun galiba. Sporun muhteşem18ocak menüm
10:30 haşlanmış yumurta,2dilim salam,bi dilim peynir 5zeytin domates salatalık 2dilim tb ekmegi sade kahve
15:00 sade kahve, mandalina 6cig badem
17:00
5 köfte,1kozlenmis biber,bol salata
Spor
2saat yürüyüş
30dk bölgesel hareket
1000ipsiz atlama
250 squat
150sn plank
Afiyet olsun canım, gayet güzel olmuş günün.iyi akşamlar herkese
sonunda eve gelip oturdum
evet sabah 58.6 geldim ama vaktim yoktu tartilirken sabah ödem oluyo bende sağlıklı bı rakam olmayabilir kızlar:) yine de başlangıç alabiliriz tabiki
18 Ocak menüm
sabah 10:30
bir yumurta, beş zeytin, iki üç dilim turp, iki kurutulmuş domates, bir dilim peynir, tere, bir dilim ekmek
13:30
bir kutu activa, iki kayısı, üç ceviz
üç köfte, üç kaşık yoğurt, üç kaşık barbunya
2 lt su
iki Türk kahvesi içtim, iki bardak çay içtim.
6.000 adım attım. sporu biraz ders çalıştıktan sonra yapicam:)
Balık yedim canım ben de. Spor konusunda sen çok iyiydin o zamanlarda da, şimdi yine harika gidiyorsun balımasliogretmen Aslım çok geçmiş olsun, çocuk iyidir inşaallah
Menü yazmadan olmuyor canım, insan yoldan çıkıyor,buraya yazacak olunca yemeye çekiniyorum ben.Kizlaaar ah kizlae menu yazmim kendim yapim diyorum ama olmadi evdeki hesap carsiya uymadi. Bi basiretsizlik var bi nefse hakim olamama var bende 20 kiloyu verdim 6 kiloyu veremiyorum bilmoyorum neden... Bundan sonra menuleri yazicam tekrardan bu haftaki hedefim 59 da kalayim yeter yani gercekten...
Afiyet olsun canım menün çok güzel, spor da harika civcivim18 Ocak Menüm
Sabah 09.30 1 haslanmis yumurta bol yesillik 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 5 zeytin
Ara 13.20 sade türk kahvesi+1 badem 1 ceviz 1 hurma
Ara 15.30 1 bardak kefir+1 kuru erik+ 1 kuru kayisi
Aksam 17.40 3 mangal köfte+ 3 kasik firinda karisik sebze+ 1 bardak ayran+ 1 kasik soğan söğüş
Spor; 40 dk leslie 5 mil+ 3000 adım(muhtemelen adim daha fazladir tel surekli elimde degildi)
Su az ictim 2 lt olmamistir uyuyana kadar icerim.
Felicio
Tehlike çanları çalıyor desene, misafir işi diyette zor geliyor banaCanım myson'cım ne yapayım misafir gelecekmiş çaya, kısa süreli olsun diye totem yapıyorum
Sen iyice saldım çayıra oldun, hangi çayır orası ateşe verecem vallaaz kaldı
Yaparsın canım ya, çok zorlu bir liste değil. Hatta bana fazla yemişim gibi geliyor bu listede.Guvenemiyom popoma
Afiyet olsun balım,çok güzel olmuş.18 Ocak
Bugün Ne Yedim ?
10.30 2 bardak limonlu su
11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, 3 ceviz
16.00 4 yk yoğurt, 2 gün kurusu kayısı
18.45 6 yk taze fasulye, 2 yk bulgur pilavı, 3 yk yoğurt
3 litre su
Afiyet olsun canım,menü de spor da çok güzelİyi akşamlar kızlar menüm
Sabah 09.00
2 bardak limonlu su
Kahvaltı 10.00
1 tumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
Salatalık domates
Ara 11.30
Sade türk kahvesi
Ara 16.00
Beyaz çay
17.00
2 parça trabzon hurması kurusu
Akşam 18.45
2 kşık patlıcan yemegi
4 kasık yogrt
(Köfteyi yarına yapıcam )
spor
45 dk 5k lesli
30 dk lesli boosted
5000 ip atlama
Adım devam edecek sonra atarım
Su 2lt devm ediyor
Afiyet olsun canım menü güzel, sadece salam sağlıksız olduğu için olmasa güzel olurdu. Bizle birlikte listeyi yapıyorsun galiba. Sporun muhteşem
Afiyet olsun canım, gayet güzel olmuş günün.
Balık yedim canım ben de. Spor konusunda sen çok iyiydin o zamanlarda da, şimdi yine harika gidiyorsun balım
Menü yazmadan olmuyor canım, insan yoldan çıkıyor,buraya yazacak olunca yemeye çekiniyorum ben.
Afiyet olsun canım menün çok güzel, spor da harika civcivim
Tehlike çanları çalıyor desene, misafir işi diyette zor geliyor bana
Yaparsın canım ya, çok zorlu bir liste değil. Hatta bana fazla yemişim gibi geliyor bu listede.
Afiyet olsun balım,çok güzel olmuş.
Afiyet olsun canım,menü de spor da çok güzel
Saol balımAfiyet olsun canım menü güzel, sadece salam sağlıksız olduğu için olmasa güzel olurdu. Bizle birlikte listeyi yapıyorsun galiba. Sporun muhteşem
Balık yedim canım ben de. Spor konusunda sen çok iyiydin o zamanlarda da, şimdi yine harika gidiyorsun balım
Menü yazmadan olmuyor canım, insan yoldan çıkıyor,buraya yazacak olunca yemeye çekiniyorum ben.
Yaparsın canım ya, çok zorlu bir liste değil. Hatta bana fazla yemişim gibi geliyor bu listede.
Afiyet olsun canim cok güzel spor da yakıyor masallah18ocak menüm
10:30 haşlanmış yumurta,2dilim salam,bi dilim peynir 5zeytin domates salatalık 2dilim tb ekmegi sade kahve
15:00 sade kahve, mandalina 6cig badem
5 köfte,1kozlenmis biber,bol salata
Spor
2saat yürüyüş
30dk bölgesel hareket
1000ipsiz atlama
250 squat
150sn plank
Afiyet olsun samdan balim gayet dengeli bi menü spor da eklenirse daha harika oluriyi akşamlar herkese
sonunda eve gelip oturdum
evet sabah 58.6 geldim ama vaktim yoktu tartilirken sabah ödem oluyo bende sağlıklı bı rakam olmayabilir kızlar:) yine de başlangıç alabiliriz tabiki
18 Ocak menüm
sabah 10:30
bir yumurta, beş zeytin, iki üç dilim turp, iki kurutulmuş domates, bir dilim peynir, tere, bir dilim ekmek
13:30
bir kutu activa, iki kayısı, üç ceviz
üç köfte, üç kaşık yoğurt, üç kaşık barbunya
2 lt su
iki Türk kahvesi içtim, iki bardak çay içtim.
6.000 adım attım. sporu biraz ders çalıştıktan sonra yapicam:)
Cigköfte hic de fazla olmamis bence gayet normal bi ara öğün olmus canm afiyet olsun menün genel olarak da güzel18 Ocak pazartesi menüsü
10.00 şekersiz türk kahvesi
11.30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 5 yeşil zeytin, marul maydanoz domates, 1 dilim esmer ekmek.
14.45 ara
Yoğurt, iki çilek, 5-6 ince yuvarlak dilim muz, 2 ceviz, 1 çay kaşığı fıstık ezmesi.
15.15 (gereksiz bir yeme) avuç kadar lavaş ile 1 sıkım çiğköfte. Keşke yemeseydim.
17.45 akşam
Fırında sardalya, limonlu tere, soğan salatası, köz patlıcan (hepsinden birer kaşık ancak yedim, çok azdı)
Su 2.5 litre
Sporu sonra yazacağım.
Masallah hemsehrim cok güzel olmus menün18 Ocak
Bugün Ne Yedim ?
10.30 2 bardak limonlu su
11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, 3 ceviz
16.00 4 yk yoğurt, 2 gün kurusu kayısı
18.45 6 yk taze fasulye, 2 yk bulgur pilavı, 3 yk yoğurt
3 litre su
Menü dengeli spordan gözlerimi alamadim inci balim masallah cok güzelİyi akşamlar kızlar menüm
Sabah 09.00
2 bardak limonlu su
Kahvaltı 10.00
1 tumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
Salatalık domates
Ara 11.30
Sade türk kahvesi
Ara 16.00
Beyaz çay
17.00
2 parça trabzon hurması kurusu
Akşam 18.45
2 kşık patlıcan yemegi
4 kasık yogrt
(Köfteyi yarına yapıcam )
spor
45 dk 5k lesli
30 dk lesli boosted
5000 ip atlama
Adım devam edecek sonra atarım
Su 2lt devm ediyor
Bi bakim o zaman canimAfiyet olsun canım menü güzel, sadece salam sağlıksız olduğu için olmasa güzel olurdu. Bizle birlikte listeyi yapıyorsun galiba. Sporun muhteşem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?