70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

IMG_20210118_112623~2.jpg

Klasik hafta sonu sonrası ödemimi tuttuğuma göre detoks başlayabilir 😍
Hedefim 65.9 görmek 😍

Balım ben dunkunu tablomuz için aldım,bugünkü kilo kamp için 😘

Merhabalar, hoşgeldin demiş miydim hatırlayamadım, inşallah 5 gün sonunda güzel bir rakam göreceğiz.

Güzel aile hekimim benim 😘😍

Ahhh binde tutsa balım 😍 dur ben üfleyerek havayı sizin oraya yönlendirecem 😂😂

Abartan halimiz bu olsa keşke 😂😂
Bu mesaji yazdiktan sonra alışverişe ciktim şaka gibi kar basladi😂😂 1 saat falan yagdi simdi durdu ama kaldirimlar falan tutmustu. Şaşkınim 😂
Buraya 2 3 yilda bir yagiyomus normalde gerci
Hoşgeldin Beyazkuğu🌷

Canım ben plato evresine girmedim girdiysem de anlamadım .
Çünkü hep diyet yöntem taktiğini değiştirdim.
Önce çok yiyerek 83 lerde başladım.
2 ay sonra if e başladım.
Sporu hiç eksik etmedim.
Yazın 2 saate yakın tempolu yürüyüş yaptığım olurdu.
Ayda bir 5 günlük detoks lardan yaptık.
İf yaparken hep aynı pencere yapmadım metabolizma yavaşlamasın diye.
Bazen 14/10 yaptım.
Baktın diyetle gitmiyor sporu yardirinca yine gidiyor.
Kabızlık çözmek lazım hep.

Sen 59 a gel buluruz bir yol😍
Tamam sudem balim teşekkür ederim beraber basarcaz inşallah 🤩
Bakalım hangimizin ödemi kazanacak 😂😂 benimkini gördün mü, borsadan daha hızlı yükselmiş 😂😂
:D :D :D

Bu mesaji yazdiktan sonra alışverişe ciktim şaka gibi kar basladi😂😂 1 saat falan yagdi simdi durdu ama kaldirimlar falan tutmustu. Şaşkınim 😂
Buraya 2 3 yilda bir yagiyomus normalde gerci

Tamam sudem balim teşekkür ederim beraber basarcaz inşallah 🤩

:KK70: :KK70: :KK70:
Dedim sana üfleyip göndereceğim diye 😂😂 bizim burda en son 2011 ocakta yağmıştı, hamileydim, bayağı da tutmuştu, bugünkü havada eridi resmen 😔
Bi alisveris yapiyim dedim parayi biraktim geldim ortada bisy de yok aldigim. Gecinmenin taragi gecmis valla ne kadar pahali her sey ya:KK43:
Aynen öyle canım, ben de pazardan aldım geldim, sadece balık var ekstra, 100 liradan fazla harcadım. Aldığım domates salatalık biber gibi şeyler. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Dedim sana üfleyip göndereceğim diye 😂😂 bizim burda en son 2011 ocakta yağmıştı, hamileydim, bayağı da tutmuştu, bugünkü havada eridi resmen 😔

Aynen öyle canım, ben de pazardan aldım geldim, sadece balık var ekstra, 100 liradan fazla harcadım. Aldığım domates salatalık biber gibi şeyler. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Yagmaya devam etse tutar ama pek sanmıyorum bakalim☺️
Evet pazara da gittim öyleydi maalesef :(

Felicio Felicio balım, bugün köfte yerine 3. Günün balık menüsünü yiyebilir miyim. Çok güzel balık gelmişti pazara, çarşambaya kadar beklerse kötü olur. Bence olur ama sence de olur mu 🤩
Bende Songül balımın sorusuna benzer bir soru soracağım Leylam . Yarının akşam menüsünü yapabilir miyim? Fasulye ve bulgur. Biz yine doktora gittikte kıymayı dondurucudan çıkarmayı unutmuşum. Çözülmez şimdi. Mikrodalgamda yok 😔
Felicio Felicio ❤️

Felicio Felicio balım, bugün köfte yerine 3. Günün balık menüsünü yiyebilir miyim. Çok güzel balık gelmişti pazara, çarşambaya kadar beklerse kötü olur. Bence olur ama sence de olur mu 🤩
Olur tabiki balım ❤️❤️❤️
2saat yürüyüş yaptım 😍aksama firinda patlıcan oturtma var ondan mi yiyeyim yoksa köftemi yapayim kendime kızlar
Yağlı değilse kıymalı ise menüyü karşılar bence afiyet olsun 🌸🌸🌸
Bende Songül balımın sorusuna benzer bir soru soracağım Leylam . Yarının akşam menüsünü yapabilir miyim? Fasulye ve bulgur. Biz yine doktora gittikte kıymayı dondurucudan çıkarmayı unutmuşum. Çözülmez şimdi. Mikrodalgamda yok 😔
Felicio Felicio ❤️
Yanına yoğurtta yersen olur balım tabiki ❤️❤️❤️

18ocak menüm

10:30 haşlanmış yumurta,2dilim salam,bi dilim peynir 5zeytin domates salatalık 2dilim tb ekmegi sade kahve

15:00 sade kahve, mandalina 6cig badem

17:00
5 köfte,1kozlenmis biber,bol salata

Spor
2saat yürüyüş
30dk bölgesel hareket
1000ipsiz atlama
250 squat
150sn plank

iyi akşamlar herkese😍😍

sonunda eve gelip oturdum😁
evet sabah 58.6 geldim ama vaktim yoktu tartilirken sabah ödem oluyo bende sağlıklı bı rakam olmayabilir kızlar:) yine de başlangıç alabiliriz tabiki

18 Ocak menüm

sabah 10:30
bir yumurta, beş zeytin, iki üç dilim turp, iki kurutulmuş domates, bir dilim peynir, tere, bir dilim ekmek

13:30
bir kutu activa, iki kayısı, üç ceviz

17:00
üç köfte, üç kaşık yoğurt, üç kaşık barbunya

2 lt su
iki Türk kahvesi içtim, iki bardak çay içtim.

6.000 adım attım. sporu biraz ders çalıştıktan sonra yapicam:)

asliogretmen asliogretmen Aslım çok geçmiş olsun, çocuk iyidir inşaallah 🙏
Yemek için kolay gelsin 😍,şimdiden afiyet olsun😋
Mikrodalga bende de yok hiç almayı da düşünmüyorum 😜

sonngulen sonngulen Boncuğum Bence de balık sorun olmaz, şimdiden afiyet olsun😋
Spor de idolümdün hep biliyorsun 😘

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik minnoş kuşum benim, kolay gelsin💪, afiyet olsun 😋
Sporda civcivim sahalara mı dönüyor 😍

Fiyatlar maalesef çok yüksek. Bizde alışveriş yaptık az önce, her şey o biçim. Kuruyemiş vs kg 30 tl aşağısı bir şey yok. Meyveler de öyle, her şey öyle.
Çok canım sıkılıyor benimde, hiç kıymeti de yok paranın. İki üç şey alıyorsun 100 lira üstü tutuyor. Geçinmek zor, para kazanmak zor, hayat zor.

inci-tepik inci-tepik Balım İncim dönüşün muhteşem oldu 😍 Sporlar o biçim 💪

Pembe Lotus Pembe Lotus canım sende çok azimli görünüyorsun, tebrik ederim 😍 Hangi yemeğe karar verdiysen afiyet olsun 😋

Felicio Felicio sudem34 sudem34 ❤ sizi çok özledim🌹🌹

Kizlaaar ah kizlae menu yazmim kendim yapim diyorum ama olmadi evdeki hesap carsiya uymadi. Bi basiretsizlik var bi nefse hakim olamama var bende 20 kiloyu verdim 6 kiloyu veremiyorum bilmoyorum neden... Bundan sonra menuleri yazicam tekrardan bu haftaki hedefim 59 da kalayim yeter yani gercekten...

Back