70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Canim en basindan beri hep 1200 cal mi yapiyosun? Hic dusurmedin mi?
Surekli ayni seyi sormus gibi oldum ama gözlerime inanamadim ben cok zorlanmistim da 50lerde:KK70: :KK70: insallah benimki de senin gibi olur
Bu 5 günlük diyetlerde 1000-1100 e denk getirdim 1280 oldu belki ama daha azı olmadı spora ağırlık verdim birde

Balım ben dunkunu tablomuz için aldım,bugünkü kilo kamp için 😘

Merhabalar, hoşgeldin demiş miydim hatırlayamadım, inşallah 5 gün sonunda güzel bir rakam göreceğiz.

Güzel aile hekimim benim 😘😍

Ahhh binde tutsa balım 😍 dur ben üfleyerek havayı sizin oraya yönlendirecem 😂😂

Abartan halimiz bu olsa keşke 😂😂
Hosbuldum tşk ederim 😍

Ben de 5 günlük programımız öncesi kilo bildirimimi yapayım.
Kilom : 78.400
Beş gün sonundaki hedefim : 77.600

Felicio Felicio Leylammm ❤️

78DF1407-FB47-4214-BFE7-08D4375990FC.jpeg

Kızlar 2 öğün beslenmeye başladım ben öğle yemeği yerine kahve çiğ kuruyemiş yiyorum
Sizlerin beslenme şekli nasıl

Kendimi bi duzene oturtamadim
Ben normalde 3 öğün ara diyetlerde 2 öğün bu yaptığımız diyetin menülerini normalde de uyguluyorum çok rahat hafif hissettiriyor bana meyve yoğurt Chia karışımı mesala keten tohumu da katınca efsane birşey oluyor

ge
Canimmm çok sağol,evet öyle ama resmen nefes alamıyorum şişlikten.

İlaçlardan oluyor sanırım canım, bir de aptal gibi doktor yeme dediği halde iki küçük kornişon yedim bu akşam. Üstüne üstlük dün de regl olmuştum, hepsi bir arada zorladı sanırım.
geçmiş olsun balımm. dikkat et kendine bol bol dinlen :)

Kızlar 2 öğün beslenmeye başladım ben öğle yemeği yerine kahve çiğ kuruyemiş yiyorum
Sizlerin beslenme şekli nasıl

Kendimi bi duzene oturtamadim
Ben normal düzenimde ara öğünsüz iki öğün besleniyorum canım, sabah ve akşam var sadece.
ge

geçmiş olsun balımm. dikkat et kendine bol bol dinlen :)
Sağol balım 😘 sabah iyi uyandım, kahvaltı yapınca yine şiştim, sağlık olsun bakalım biraz böyle idare edeceğim çok dert değil 😘
spor olarak neler yapalımmm . fikirleşelim bakalım :)
Ben şimdi biraz yürüyüşe çıkacağım balım, gün içinde belki koşu bandında yürüme ve biraz da bölgesel yaparım. İnternetten birini takip ediyorum onun günlük spor programını yapmayı düşünüyorum.

Ben normal düzenimde ara öğünsüz iki öğün besleniyorum canım, sabah ve akşam var sadece.

Sağol balım 😘 sabah iyi uyandım, kahvaltı yapınca yine şiştim, sağlık olsun bakalım biraz böyle idare edeceğim çok dert değil 😘

Ben şimdi biraz yürüyüşe çıkacağım balım, gün içinde belki koşu bandında yürüme ve biraz da bölgesel yaparım. İnternetten birini takip ediyorum onun günlük spor programını yapmayı düşünüyorum.
sen iyi olda balım onlar zamanla gecer inşallahh :KK60: bende oglanı uyuttum başlıycam şimdi spora

Hoşgeldin Beyazkuğu🌷
Felicio Felicio sudem34 sudem34 kizlar size bisey sorcam. Ben gecen sene kilo verirken son kilolarim( tam da son sayilmaz hedef 52ydi ben 59da yavaslamaya basladim) cok cok zor gitmeye basladi. Bide ben en basindan cok az yiyerek basladim diyete orda hata yaptim son zamanlar normal yesem bile arti gelebiliyodum hemen vücut tepki gösteriyodu.
Bu sefer yediklerimi yavas yavas azaltcam birden ögun kesince sonrasi zor oluyo.

Siz nasil atlattiniz bu yavaslama duraklama dönemini aklima takildi sorayim dedim.
Cunku bakiyorum ideal kilonuzda (degilseniz bile yakinsinizdir) olmaniza ragmen iyi veriyosunuz yine de. Ben 200 gr versem sukrediyodum. Sorayim dedim beni bi aydinlatin
Canım ben plato evresine girmedim girdiysem de anlamadım .
Çünkü hep diyet yöntem taktiğini değiştirdim.
Önce çok yiyerek 83 lerde başladım.
2 ay sonra if e başladım.
Sporu hiç eksik etmedim.
Yazın 2 saate yakın tempolu yürüyüş yaptığım olurdu.
Ayda bir 5 günlük detoks lardan yaptık.
İf yaparken hep aynı pencere yapmadım metabolizma yavaşlamasın diye.
Bazen 14/10 yaptım.
Baktın diyetle gitmiyor sporu yardirinca yine gidiyor.
Kabızlık çözmek lazım hep.

Back