- 8 Mart 2020
- 5.437
- 27.035
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu 5 günlük diyetlerde 1000-1100 e denk getirdim 1280 oldu belki ama daha azı olmadı spora ağırlık verdim birdeCanim en basindan beri hep 1200 cal mi yapiyosun? Hic dusurmedin mi?
Surekli ayni seyi sormus gibi oldum ama gözlerime inanamadim ben cok zorlanmistim da 50lerde![]()
insallah benimki de senin gibi olur
Hosbuldum tşk ederimBalım ben dunkunu tablomuz için aldım,bugünkü kilo kamp için
Merhabalar, hoşgeldin demiş miydim hatırlayamadım, inşallah 5 gün sonunda güzel bir rakam göreceğiz.
Güzel aile hekimim benim
Ahhh binde tutsa balımdur ben üfleyerek havayı sizin oraya yönlendirecem
Abartan halimiz bu olsa keşke![]()
Ben normalde 3 öğün ara diyetlerde 2 öğün bu yaptığımız diyetin menülerini normalde de uyguluyorum çok rahat hafif hissettiriyor bana meyve yoğurt Chia karışımı mesala keten tohumu da katınca efsane birşey oluyorKızlar 2 öğün beslenmeye başladım ben öğle yemeği yerine kahve çiğ kuruyemiş yiyorum
Sizlerin beslenme şekli nasıl
Kendimi bi duzene oturtamadim
Kilonu kaydettim Aslım sonucu sabırsızlıkla bekleyeceğimBen de 5 günlük programımız öncesi kilo bildirimimi yapayım.
Kilom : 78.400
Beş gün sonundaki hedefim : 77.600
Felicio Leylammm
Eki Görüntüle 2763508
Bende Leylam bende.Kilonu kaydettim Aslım sonucu sabırsızlıkla bekleyeceğim![]()
Hiç çıkarmadınız kiBende Leylam bende.
Ellerine, emeğine sağlık.
İnşallah emeğini boşa çıkarmayacağız![]()
geçmiş olsun balımm. dikkat et kendine bol bol dinlen :)Canimmm çok sağol,evet öyle ama resmen nefes alamıyorum şişlikten.
İlaçlardan oluyor sanırım canım, bir de aptal gibi doktor yeme dediği halde iki küçük kornişon yedim bu akşam. Üstüne üstlük dün de regl olmuştum, hepsi bir arada zorladı sanırım.
hoşgeldiniz geç gördüm :)Hosbuldum tşk ederim![]()
Ben normal düzenimde ara öğünsüz iki öğün besleniyorum canım, sabah ve akşam var sadece.Kızlar 2 öğün beslenmeye başladım ben öğle yemeği yerine kahve çiğ kuruyemiş yiyorum
Sizlerin beslenme şekli nasıl
Kendimi bi duzene oturtamadim
Sağol balımge
geçmiş olsun balımm. dikkat et kendine bol bol dinlen :)
Ben şimdi biraz yürüyüşe çıkacağım balım, gün içinde belki koşu bandında yürüme ve biraz da bölgesel yaparım. İnternetten birini takip ediyorum onun günlük spor programını yapmayı düşünüyorum.spor olarak neler yapalımmm . fikirleşelim bakalım :)
sen iyi olda balım onlar zamanla gecer inşallahhBen normal düzenimde ara öğünsüz iki öğün besleniyorum canım, sabah ve akşam var sadece.
Sağol balımsabah iyi uyandım, kahvaltı yapınca yine şiştim, sağlık olsun bakalım biraz böyle idare edeceğim çok dert değil
Ben şimdi biraz yürüyüşe çıkacağım balım, gün içinde belki koşu bandında yürüme ve biraz da bölgesel yaparım. İnternetten birini takip ediyorum onun günlük spor programını yapmayı düşünüyorum.
Hoşgeldin Beyazkuğu
Canım ben plato evresine girmedim girdiysem de anlamadım .Felicio
sudem34 kizlar size bisey sorcam. Ben gecen sene kilo verirken son kilolarim( tam da son sayilmaz hedef 52ydi ben 59da yavaslamaya basladim) cok cok zor gitmeye basladi. Bide ben en basindan cok az yiyerek basladim diyete orda hata yaptim son zamanlar normal yesem bile arti gelebiliyodum hemen vücut tepki gösteriyodu.
Bu sefer yediklerimi yavas yavas azaltcam birden ögun kesince sonrasi zor oluyo.
Siz nasil atlattiniz bu yavaslama duraklama dönemini aklima takildi sorayim dedim.
Cunku bakiyorum ideal kilonuzda (degilseniz bile yakinsinizdir) olmaniza ragmen iyi veriyosunuz yine de. Ben 200 gr versem sukrediyodum. Sorayim dedim beni bi aydinlatin
Sen 59 a gel buluruz bir yolCanim en basindan beri hep 1200 cal mi yapiyosun? Hic dusurmedin mi?
Surekli ayni seyi sormus gibi oldum ama gözlerime inanamadim ben cok zorlanmistim da 50lerde![]()
insallah benimki de senin gibi olur