70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

16 Ocak menüm:)
sabah 10:30
bı yumurta, beş zeytin, bir dilim kaşar peyniri, çörekotlu cevizli kuru domates, çeyrek simit, bı çay kaşığı bal, bıçak ucuyla tereyağı, tere, maydonoz, bı bardak çay

12:00 sade türk kahvesi bı parca bitter çikolata

öğlen 14:00
bir kase tarhana çorbası

akşam 17:30
bır kase turplu cacık, bir porsiyon zeytinyağlı barbunya, iki kaşık bulgur pilavı

suyu pek icemedim buğu inşallah yatana kadar tamamlicam🙏

çocuğu uyutunca da spor yapcam :)

2 öğün ağırlıklı olduğu için bence uyarlaması zor olmaz diye düşündüm ❤️

benim için oruç çok verimli oluyo:) erkenden kalkıp kahvaltımı yapıp ders çalışabiliyorum:)

o zaman iki öğüne böleyim öyle yapayım😍 spor olarak Leslie mi yapılacak canım

tabiki öneriler için seni kitap topigine de etiketlerim:)

kamu yönetimi okuduğum için az çok tarih kitaplarını bilirim:)

iyi çalışmalar canım 😍😍 sen başlamışken ben de çalışayım sana eşlik edeyim
Calistin mi canim:KK19:
Bugün menün çok güzel olmuş civcivim ❤️
Teşekkürler canm😍
Bugün Ne Yedim?

11.45 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 tk bal, 1 elma

18.00 1 kase mercimek çorbası, 6 yk et sote, 1 kase yoğurt ve yeşil salata

3 litre su
Afiyet olsun aslim güzel olmus menün💚
bı yumurta, beş zeytin, bir dilim kaşar peyniri, çörekotlu cevizli kuru domates, çeyrek simit, bı çay kaşığı bal, bıçak ucuyla tereyağı, tere, maydonoz, bı bardak çay

bir kase tarhana çorbası

bır kase turplu cacık, bir porsiyon zeytinyağlı barbunya, iki kaşık bulgur pilavı

Afiyet olsun canim dengeli bi menü olmus ☺️
benim için oruç çok verimli oluyo:) erkenden kalkıp kahvaltımı yapıp ders çalışabiliyorum:)

o zaman iki öğüne böleyim öyle yapayım😍 spor olarak Leslie mi yapılacak canım
Canim sen bildiğimiz oruc mu tutuyosun sahurlu iftarli? Yoksa aralikli oruc duzeninden mi bahsediyosun 🤔

İyi akşamlar Canlarım

18 Ocak-22 Ocak arası 5 günlük bir diyet programımız olacak. Hedefimiz günlük 1 saatlik sporla birlikte 5 günde 1 kilo vermek ❤️ Herkes kendi kilosuna göre ve eldeki malzemelere göre protein karbonhidrat dengesini bozmadan listeyi revize edebilir❤️ Değişimler için isterseniz sorabilirsiniz❤️ Çok güzel sonuçlar alacağımızdan eminim ❤️ Programa Pazartesi kilo resminizi paylaşıp beni etiketleyerek başlıyoruz❤️ Akşam menü ve spor bildiriminde de etiketlerseniz süper olur ❤️ Cumartesi sabah tartı bildirimi ile programı bitirmiş oluyoruz ❤️ Bol eksilerimiz olsun ❤️

@asliogretmen @enerji_kusagi Felicio Felicio @inci-tepik Nego Nego @birmuhendisanne kk birinci noteri kk birinci noteri Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik @sudem34 sonngulen sonngulen @Mysonismysun
Tamamdir canim bu biraz daha uygulanabilir olmus sanki benim icin. Aksam yemekleri hep benim yaptigim evdeki buzlugumdaki yemeklerden🤩
İnsallah bu hafta güzel sonuçlar alicaz💚

Calistin mi canim:KK19:

Teşekkürler canm😍

Afiyet olsun aslim güzel olmus menün💚

Afiyet olsun canim dengeli bi menü olmus ☺️

Canim sen bildiğimiz oruc mu tutuyosun sahurlu iftarli? Yoksa aralikli oruc duzeninden mi bahsediyosun 🤔

çalıştım civcivim:) hala hem buraya hem derse bakıyorum:D

bildiğimiz oruç tutuyorum canım:)

zaten imsak 06:50 iftar 18:05
sahuru yapıp ders çalışıyorum. sonra işe gidiyorum. geliyorum yemek yapıyorum iftarimi yapıyorum dinleniyorum:)

haftasonlari tutmuyorum ama oğlum yalnız yemek yemeyi sevmediği için beraber yiyip içiyoruz:)

İyi akşamlar Canlarım

18 Ocak-22 Ocak arası 5 günlük bir diyet programımız olacak. Hedefimiz günlük 1 saatlik sporla birlikte 5 günde 1 kilo vermek ❤️ Herkes kendi kilosuna göre ve eldeki malzemelere göre protein karbonhidrat dengesini bozmadan listeyi revize edebilir❤️ Değişimler için isterseniz sorabilirsiniz❤️ Çok güzel sonuçlar alacağımızdan eminim ❤️ Programa Pazartesi kilo resminizi paylaşıp beni etiketleyerek başlıyoruz❤️ Akşam menü ve spor bildiriminde de etiketlerseniz süper olur ❤️ Cumartesi sabah tartı bildirimi ile programı bitirmiş oluyoruz ❤️ Bol eksilerimiz olsun ❤️

@asliogretmen @enerji_kusagi Felicio Felicio @inci-tepik Nego Nego @birmuhendisanne kk birinci noteri kk birinci noteri Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik @sudem34 sonngulen sonngulen @Mysonismysun
Aa saatler simdi dikkatimi cekti. Kuşum eşim sabah 8 de ise gidiyo ben de erken uyandigim icin beraber erkenden yapiyoruz kahvaltiyi öne cekebilirim dimi? Aksami da ona göre cekerim öne.
Bu tip oynamalar yapabilirim😬

çalıştım civcivim:) hala hem buraya hem derse bakıyorum:KK70:

bildiğimiz oruç tutuyorum canım:)

zaten imsak 06:50 iftar 18:05
sahuru yapıp ders çalışıyorum. sonra işe gidiyorum. geliyorum yemek yapıyorum iftarimi yapıyorum dinleniyorum:)

haftasonlari tutmuyorum ama oğlum yalnız yemek yemeyi sevmediği için beraber yiyip içiyoruz:)
Yaa ne güzel borclarimi ben de tutmak istiyorum ne zamandir bi baslayamadim. Regl donemim bitsin de ben de basliyim.

Sabah calismak cok güzel oluyo zaten herkesler uyurken😁🤩

Yaa ne güzel borclarimi ben de tutmak istiyorum ne zamandir bi baslayamadim. Regl donemim bitsin de ben de basliyim.

Sabah calismak cok güzel oluyo zaten herkesler uyurken😁🤩

aynen canım senin regl bitince katil bana;) benim Ramazan'a kadar tutsam yine bitmiyo borcum:D:D çok borcum var çok:D hayat biçimin olana kadar tutcam sanırım:D

işten gelince zor oluyo yorgunlukla çalışmak. dediğin gibi sabah sessizken zihin açıkken mis gibi çalışıyorum😍

16 Ocak Menüm
Sabah 10.00 (Uyaninca yarim su bardagi gece ıslattigim kuru erik suyu)
3 kasik menemen yarim dilim ekmek 1 dilim peynir yarim cay kasigi fistik ezmesi

Ara 14.00 1 fincan nescafe+geceden ıslattigim iki kuru erik
Ara 16.00 1 elma (kakao serptim)

Akşam 17.30 2 kasik tavuklu bezelye yemegi+1 dilim ekmek+1 kase bol yesillikli salata
Ara 18.00 turk kahvesi iccem simdi.

Spor leslie boosted 30 dk+10 dk agirliklarla pilates
Su 2 litre
Afiyet olsun canım menün de sporun da çok güzel 😘
Balım, akşam bilgisayardan düzenleyecektim ama sen yapmışsın. ❤️😘🥰
Denemek istedim canım, senin için sorun yoksa devam edeyim ben kontrol etmeye.
Bugün Ne Yedim?

11.45 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 tk bal, 1 elma

18.00 1 kase mercimek çorbası, 6 yk et sote, 1 kase yoğurt ve yeşil salata

3 litre su
Afiyet olsun canım, güzel menü olmuş 😘
İyi akşamlar Canlarım

İşte güzel programımız başlıyor 😍
Çok teşekkür ederim davetiniz ve kahveniz için
Kendimi tanıtırsam evliyim bir kızım var 27 yaşındayım ve galiba 81 kiloyum
Aramıza hoşgeldin, ben Songül. 36 yaşındayım, 8.5 yaşında oğlum var. Cumartesi günleri kilo bildirimi yapıyoruz, birbirimizi takip ediyoruz. Akşamları menü paylaşıyoruz. Devamlılık sağlarsan birlikte güzel kilolar veriyoruz hep beraber. Felicio Felicio mun dediği gibi güzel arkadaşlar bir aradayız burda.
katılırım canım yapabileceğim bı diyetse😍😍 ben de çok isterim sizlerle birlikte bişeyler yapabilmeyi. hepinizi ayrı ayrı çok sevdim 😍😍

nedir acaba bu diyet🙈
Çok güzel sonuçlar aldık biz bu listeyle.
Harika görünüyor 🤩
Eline sağlık Songül’üm ❤️
Kilo veren /koruyan arkadaşlarımı tebrik ederim 🥳
Bu hafta biraz daha gayret edelim❤️
Alan arkadaşlar ne yapsın balım 😂😂
Çocuklar çıktı, herkes dışarıda ❤️🥰😘
Keşke burda da yagsaydi, oğlum deli olurdu.

bir kase tarhana çorbası

Afiyet olsun canım menün güzel olmuş 🤩

aynen canım senin regl bitince katil bana:KK66: benim Ramazan'a kadar tutsam yine bitmiyo borcum:KK70::KK70: çok borcum var çok:KK70: hayat biçimin olana kadar tutcam sanırım:KK70:

işten gelince zor oluyo yorgunlukla çalışmak. dediğin gibi sabah sessizken zihin açıkken mis gibi çalışıyorum😍
Tamam canim bekle arkandan geliyorum önumuzdeki hafta:KK55:

İyi akşamlar Canlarım

Canım ben bir süre daha kendi yöntemimle devam etmek istiyorum.Bu listeleri biraz daha geçince yapmayı düşünüyorum💕
Arkadaşlar bugünkü kilolarınızı ve hedefinizi yazabilir misiniz rica etsem, tabloyu guncelleyeyim hemen 😘
Bugün:75.5
Hedef: 65 şimdilik canım

Afiyet olsun canım menün de sporun da çok güzel 😘

Denemek istedim canım, senin için sorun yoksa devam edeyim ben kontrol etmeye.

Afiyet olsun canım, güzel menü olmuş 😘

İşte güzel programımız başlıyor 😍

Aramıza hoşgeldin, ben Songül. 36 yaşındayım, 8.5 yaşında oğlum var. Cumartesi günleri kilo bildirimi yapıyoruz, birbirimizi takip ediyoruz. Akşamları menü paylaşıyoruz. Devamlılık sağlarsan birlikte güzel kilolar veriyoruz hep beraber. Felicio Felicio mun dediği gibi güzel arkadaşlar bir aradayız burda.

Çok güzel sonuçlar aldık biz bu listeyle.

Harika görünüyor 🤩

Alan arkadaşlar ne yapsın balım 😂😂

Keşke burda da yagsaydi, oğlum deli olurdu.

Afiyet olsun canım menün güzel olmuş 🤩
Ben dahil alan arkadaşlar gayret etsin balım 😍😍😍

Aa saatler simdi dikkatimi cekti. Kuşum eşim sabah 8 de ise gidiyo ben de erken uyandigim icin beraber erkenden yapiyoruz kahvaltiyi öne cekebilirim dimi? Aksami da ona göre cekerim öne.
Bu tip oynamalar yapabilirim😬
Aynen civcivim abartmatılmadığı sürece ek vs serbest kuzum ❤️

Back