70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

ben de hep susturuldum aslim. o yüzden anlıyorum seni. haksızlığa ugradiysam onun sınırı ve hazımsızlığıyla ağzımi açmadan ağlardım. ağlamamak için de hiç konuşmadım.

zamanla insan yaralana yaralana herşeyin üstesinden gelecek kadar pişiyomus:)

Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. o zamandan bu zamana hayatım çok değişti. ama bu ben çok değiştiğim için oldu bence:)

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik canım benim herşey biz insanlar için. tabiki pes etme😍😍 öyle on sene sonraya falan da ihtiyacın yok😍😍 iki üç seneye kadar tamam o iş evelallah:)
İnşallah canim benim amiiinnn 😍bence de 1.5 sene sonra o puan benim olacak😍
Çok geciktim ama bildirimi yapayım hemen, önce açıklama gelsin 😂😂

Kortizon, bu sabah gelen regl ve pazartesiden beri serbest beslenmeyle birlikte bayağı bir artı gördüm. Geldiği gibi giderler diyor ve paylaşıyorum 😍

Eki Görüntüle 2762340
Geçen cumartesi 66.1
Bugün 68.8
Fark +2.7 kilo
İlaclar regl hepsi toplanip ödem yapmis hemencecik atarsin canim.
Ben reklam arası 15 dakika ya o arada hızlı hızlı yürüyup 1500 adım atardim 😁

Bide gece 00 olmadan adım mı eksik diziyi ayakta koşarak yerimde tamamlardim😁
Reklam arasi cook mantikli. Ayni seyi ders aralarina uyarlasam harika olur valla ahh gecen sene dusuneydim verdigim kilolari geri almamis olurdum😂
Aşırı sinirlendim kaynanana yaa, ne halden anlamaz insanlar bunlar.
Tak picagi gitsin songülüm😂🔪
Bu fark hiç dert değil balım, çok güzel koruyorsun da veriyorsun da.

Tebrik ederim canım 😘

Helal sana balım 😍

Keşke tartilsaydin canım, haftaya daha motive olurdun.

Tebrik ederim canım çok güzel 😘

Çabucak gidecektir canım 😘

Tebrik ediyorum canım eksi görmek her zaman iyidir.
İstersen yarin sabah tartilirim canim?

Songül 3.000.mesaj sana nasip olmuş 😁

Artık devamke 😁

kk birinci noteri kk birinci noteri canım aşk için sanırım taşın altına elini sokmuş baya mücadele vermişsin 💕

Zira açık açık kv istemediyse o evliliği yıpratma dinamiğine sahiptirler 😉

Ama akılli kv öyle yapmıyor o da ayrı.😉

Neyse ki geçmiş gitmiş hepsi bir tecrübe olmuş 😁

Bizler tecrübelerimiz le yolumuza devam ederiz 😍

Elimize diken batsada gül 🌹 koklamaktan vazgeçecek değiliz 🌹

Güçlü kadın boşuna olmadık💃

Herşeye ve herkese rağmen güçlü 😍

Artık devamke 😁

kk birinci noteri kk birinci noteri canım aşk için sanırım taşın altına elini sokmuş baya mücadele vermişsin 💕

Sudemim sen filozofta mı oldun Çiçeğim😍
Hem kişisel gelişim, hem terapist hem felsefe 😍

Cankuşlarim tablo işini çözmeye çalışıyorum, ilk kez deniyorum. En son Sudem balım yapıp paylaşmıştı, üzerinde düzenleme yapıyorum. Negomu ekleyeceğim inşallah bı de bildirimlerin hepsini bulamadım sanırım, eksik olanlar yazarsa eklerim hemen.

Civcivim istersen yarın tartil sen de ya da kalsın dersen sorun olmaz, haftaya yazarız.

Artık devamke 😁

işte ben başta anlamadım canım:) kimse anlamadı. herkese ayrı oynamış kadın:KK70::KK70:

sonradan dank etti bana. ben basit kaynana tripleri kıskançlıklari saniyodum. yavaş yavaş öğrendim duydum gördüm:)

mesela eltisi anneanneme benim sözümün olduğu gün anlatmis bişeyler. ama anneannem bana evlendikten çok sonra söyledi. siz birbirinizi seviyodunuz oğlan gözünün içine bakıyordu o sevmese nolur dedi bana🤷 eltisine agliyomus ben istemiyorum diye. bana da diyodu ki artık beklemeyin evlenin. x in işi var nasılsa maaşı da iyi falan...

yalan söylediğini kimse fark etmemiş ben gelin gelene kadar. çok sonra fark etti eşim falan. çok uyanık ama saf ayağına yatan biri:)

Ben de dün fazla yapmisim fazla var getirirdim sana ama aramizda 1.5 2 saat kadar mesafe var be songülüm😂😂 o zamana kadar siparis versen daha cabuk gelir😂
Sipariş verdim canım, reglin ilk günü ağır geçiyor benim, battaniye altındayım. Bugün de dışardan olsun artık. Senin düşünmen yeter balım, eline koluna sağlık 😘
İnşallah canim benim amiiinnn 😍bence de 1.5 sene sonra o puan benim olacak😍

İlaclar regl hepsi toplanip ödem yapmis hemencecik atarsin canim.

Reklam arasi cook mantikli. Ayni seyi ders aralarina uyarlasam harika olur valla ahh gecen sene dusuneydim verdigim kilolari geri almamis olurdum😂

Tak picagi gitsin songülüm😂🔪

İstersen yarin sabah tartilirim canim?
Ben böylesine takarım hakkaten haa 😂😂

Artık devamke 😁

Aaa gerçekten mi, nasıl bir tesadüf bana kısmet olması 😂😂 hiç haberim yokmuş gibi davranayim dedim oldu mu 😂😂
Canım Negoo birde hedef kilolarımiz😍
Tamam balım hedef kiloları da belirtin öyleyse ekleme yapayım. Şimdi nego için alt satır açmaya çalışacağım.

işte ben başta anlamadım canım:) kimse anlamadı. herkese ayrı oynamış kadın:KK70::KK70:

sonradan dank etti bana. ben basit kaynana tripleri kıskançlıklari saniyodum. yavaş yavaş öğrendim duydum gördüm:)

mesela eltisi anneanneme benim sözümün olduğu gün anlatmis bişeyler. ama anneannem bana evlendikten çok sonra söyledi. siz birbirinizi seviyodunuz oğlan gözünün içine bakıyordu o sevmese nolur dedi bana🤷 eltisine agliyomus ben istemiyorum diye. bana da diyodu ki artık beklemeyin evlenin. x in işi var nasılsa maaşı da iyi falan...

yalan söylediğini kimse fark etmemiş ben gelin gelene kadar. çok sonra fark etti eşim falan. çok uyanık ama saf ayağına yatan biri:)
Allah evinden barkindan uzak tutsun canım, gerçekten kötü niyetli biriymiş. Şükür ki eşinle aran iyi, Allah bozmasın.

Cankuşlarim tablo işini çözmeye çalışıyorum, ilk kez deniyorum. En son Sudem balım yapıp paylaşmıştı, üzerinde düzenleme yapıyorum. Negomu ekleyeceğim inşallah bı de bildirimlerin hepsini bulamadım sanırım, eksik olanlar yazarsa eklerim hemen.

Civcivim istersen yarın tartil sen de ya da kalsın dersen sorun olmaz, haftaya yazarız.
Tamam canim yarin sabah tartilip seni etiketlerim❤
Bu arada hedef kilom 55☺️

En tehlikeli kaynana tipi. Benimki ilk gelin oldugum icin henüz cok acemi yalandan aglamalari yemiyoruz arada bi tutturuyo tabi benimkinde de var cevher de :KK53: bi sure sonra dayanamayip acik acik yapiyo o zaman da esim her seyi farkedip engel oluyo canim benim kendi kendini ele veriyo:KK53:
Aman böyle devam etsin benimki de:KK70:

Allah evinden barkindan uzak tutsun canım, gerçekten kötü niyetli biriymiş. Şükür ki eşinle aran iyi, Allah bozmasın.

amin canım amin😍😍

öyle valla insan içindeyken göremiyo bazı şeyleri:) çok şükür ne yaptıysa eline koluna dolandı. Allah fırsat vermedi🙏🙏

nasip işte benim de görüp öğreneceğim şeyler varmış:)

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik nasıl çalışıyosun sınava:) taktik var mı:)

Tamam canim yarin sabah tartilip seni etiketlerim❤
Bu arada hedef kilom 55☺️

En tehlikeli kaynana tipi. Benimki ilk gelin oldugum icin henüz cok acemi yalandan aglamalari yemiyoruz arada bi tutturuyo tabi benimkinde de var cevher de :KK53: bi sure sonra dayanamayip acik acik yapiyo o zaman da esim her seyi farkedip engel oluyo canim benim kendi kendini ele veriyo:KK53:
Aman böyle devam etsin benimki de:KK70:

ben de ilk gelinim hatta şu an tek gelinim:KK70::KK70: kadının içinde varsa engel olamıyorum civcivim:KK70::KK70:

Allah fırsat vermesin seninkine de🙏🙏

Allah'ım ne ağladım onlar yüzünden ki ben çok zor ağlarım 😬😬

16 Ocak Menüm
Sabah 10.00 (Uyaninca yarim su bardagi gece ıslattigim kuru erik suyu)
3 kasik menemen yarim dilim ekmek 1 dilim peynir yarim cay kasigi fistik ezmesi

Ara 14.00 1 fincan nescafe+geceden ıslattigim iki kuru erik
Ara 16.00 1 elma (kakao serptim)

Akşam 17.30 2 kasik tavuklu bezelye yemegi+1 dilim ekmek+1 kase bol yesillikli salata
Ara 18.00 turk kahvesi iccem simdi.

Spor leslie boosted 30 dk+10 dk agirliklarla pilates
Su 2 litre

ben de ilk gelinim hatta şu an tek gelinim:KK70::KK70: kadının içinde varsa engel olamıyorum civcivim:KK70::KK70:

Allah fırsat vermesin seninkine de🙏🙏

Allah'ım ne ağladım onlar yüzünden ki ben çok zor ağlarım 😬😬
Kiyamam sana ben ya neyseki hepsi bitmis uzaklasmissiniz ona en büyük ceza olmuştur bosver sen üzme kendini💚
Allah herkesin niyetini kalbini göruyo nasilsa💚icini ferah tut☺️

Kiyamam sana ben ya neyseki hepsi bitmis uzaklasmissiniz ona en büyük ceza olmuştur bosver sen üzme kendini💚
Allah herkesin niyetini kalbini göruyo nasilsa💚icini ferah tut☺️

öyle tabi canım :)
sen bırakma çalışmayı kısaca civcivim:) nasibin nerden ne zaman geleceği belli olmuyo:)

senin alanın ne

İnşallah oyledir be samdan :confused: cok harika diyemem ama kötü değilim. Yeni nesil problemler falan cikmaya basladi bi tik tokezlemis olabilirim 😂

olur canım o kadar da:KK70:

sana tarih için taktik vereyim:) nasılsa daha coooooookkkk uzun zaman var önünde. kafana yatmayan yapamadığın konularla ilgili kitap okursan çağrışım yapar ve kalıcı olur:) daha rahat çözersin soruları:)

X