- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
İnşallah canim benim amiiinnn bence de 1.5 sene sonra o puan benim olacakben de hep susturuldum aslim. o yüzden anlıyorum seni. haksızlığa ugradiysam onun sınırı ve hazımsızlığıyla ağzımi açmadan ağlardım. ağlamamak için de hiç konuşmadım.
zamanla insan yaralana yaralana herşeyin üstesinden gelecek kadar pişiyomus:)
Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. o zamandan bu zamana hayatım çok değişti. ama bu ben çok değiştiğim için oldu bence:)
Saricivcivcikcik canım benim herşey biz insanlar için. tabiki pes etme öyle on sene sonraya falan da ihtiyacın yok iki üç seneye kadar tamam o iş evelallah:)
İlaclar regl hepsi toplanip ödem yapmis hemencecik atarsin canim.Çok geciktim ama bildirimi yapayım hemen, önce açıklama gelsin
Kortizon, bu sabah gelen regl ve pazartesiden beri serbest beslenmeyle birlikte bayağı bir artı gördüm. Geldiği gibi giderler diyor ve paylaşıyorum
Eki Görüntüle 2762340
Geçen cumartesi 66.1
Bugün 68.8
Fark +2.7 kilo
Reklam arasi cook mantikli. Ayni seyi ders aralarina uyarlasam harika olur valla ahh gecen sene dusuneydim verdigim kilolari geri almamis olurdumBen reklam arası 15 dakika ya o arada hızlı hızlı yürüyup 1500 adım atardim
Bide gece 00 olmadan adım mı eksik diziyi ayakta koşarak yerimde tamamlardim
Tak picagi gitsin songülümAşırı sinirlendim kaynanana yaa, ne halden anlamaz insanlar bunlar.
İstersen yarin sabah tartilirim canim?Bu fark hiç dert değil balım, çok güzel koruyorsun da veriyorsun da.
Tebrik ederim canım
Helal sana balım
Keşke tartilsaydin canım, haftaya daha motive olurdun.
Tebrik ederim canım çok güzel
Çabucak gidecektir canım
Tebrik ediyorum canım eksi görmek her zaman iyidir.