70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Afiyet olsun canım menün de sporun da çok güzel 😘

Denemek istedim canım, senin için sorun yoksa devam edeyim ben kontrol etmeye.

Afiyet olsun canım, güzel menü olmuş 😘

İşte güzel programımız başlıyor 😍

Aramıza hoşgeldin, ben Songül. 36 yaşındayım, 8.5 yaşında oğlum var. Cumartesi günleri kilo bildirimi yapıyoruz, birbirimizi takip ediyoruz. Akşamları menü paylaşıyoruz. Devamlılık sağlarsan birlikte güzel kilolar veriyoruz hep beraber. Felicio Felicio mun dediği gibi güzel arkadaşlar bir aradayız burda.

Çok güzel sonuçlar aldık biz bu listeyle.

Harika görünüyor 🤩

Alan arkadaşlar ne yapsın balım 😂😂

Keşke burda da yagsaydi, oğlum deli olurdu.

Afiyet olsun canım menün güzel olmuş 🤩
Songül balım, biriciğim . Benim için nasıl sorun olabilir ❤️ ❤️ ❤️ 😘

anlaştık :KK5:

sahurda filtre kahve tavsiye ederim ama:) bütün gün kafa ayık gezmek zor oluyo yoksa:KK70::KK70:
Cok mantıklı da. Sadece filtre kahve degil dimi kahvalti ustune kahve mi nasil yapiyosun zaman kaliyo mu:D kafamda deli sorular :D
Arkadaşlar bugünkü kilolarınızı ve hedefinizi yazabilir misiniz rica etsem, tabloyu guncelleyeyim hemen 😘
Bugun tartilmadim ama ugrasmamak icin istersen son kilomu alabilirsin. Yok dersen yarin zaten tartilcam insallah.
Son kilom:68.4
Hedef:55 (ilk hedef)

15 Ocak Menüm

09:00
2,5 su bardağı kefir
(tarihi sondu mecbur içtim)

12:30
1 sb haşlanmış kuru fasulye üzerine
1 haşlanmış yumurta+10 dal maydanoz
1 silme yk sade tahin+1 yk limon suyu+
1 tk kimyon+1tk sirke ve biraz tuz
(Tavsiye ederim,güzel oluyor)

14:00
1 sb yarım yağlı süt ile Türk Kahvesi

19:00
20 küçük hamsi
Biraz yeşillik

Su 2 lt civarı, 3e kadar devam edeceğim

Spor: dün çok yaptığım için bugün dinlenme vermiştim.

Bu dünkü menümdü kopyaladım

Cok mantıklı da. Sadece filtre kahve degil dimi kahvalti ustune kahve mi nasil yapiyosun zaman kaliyo mu:KK70: kafamda deli sorular :KK70:

Bugun tartilmadim ama ugrasmamak icin istersen son kilomu alabilirsin. Yok dersen yarin zaten tartilcam insallah.
Son kilom:68.4
Hedef:55 (ilk hedef)

kahveyi demliyorum. kendime güzel bı kahvaltı tabağı hazırlıyorum:) çay yerine kahve içiyorum. hem vakitten tasarruf oluyo hem çay demlemekten kurtuluyorm:D

kahvekolik değilsin burdan bunu anladım civcivim:KK70::KK70:
Ooo orda bi yanlislik oldu samdanim kahvenin dibine vururum hem de 😂 nescafe türk kahvesi filtre kahve bunlar cogaltilabilir sürekli depoluyorum eve 😂
Yazin burasi cok sicak oluyo kahve icemiyorum napsam derken buzlu kahve yapip icmeye basladim koca fincanlarda😂 cook seviyorum. Hic cayciligim yok benim de ama🤷🏼‍♀️

Ooo orda bi yanlislik oldu samdanim kahvenin dibine vururum hem de 😂 nescafe türk kahvesi filtre kahve bunlar cogaltilabilir sürekli depoluyorum eve 😂
Yazin burasi cok sicak oluyo kahve icemiyorum napsam derken buzlu kahve yapip icmeye basladim koca fincanlarda😂 cook seviyorum. Hic cayciligim yok benim de ama🤷🏼‍♀️

aaaaaaa bı ortak nokta daha😁😁

ama kahvaltıda da tavsiye ederim tatlı kız. çok güzel oluyo😍

bizim de filtre kahvemiz bitti bitecek. nerden ne marka aliyosun canım. tavsiyen varsa ondan alayım:)

aaaaaaa bı ortak nokta daha😁😁

ama kahvaltıda da tavsiye ederim tatlı kız. çok güzel oluyo😍

bizim de filtre kahvemiz bitti bitecek. nerden ne marka aliyosun canım. tavsiyen varsa ondan alayım:)
Canim filtreye bu sene basladim ben de. Esim almis marketten markası colombian. İlk defa kullaniyorum baska marka deneme firsatim olmadi bitmedi bi türlü😂
Ama begendim güzel. Daha önce a101den tek fincanlik posette olanlardan denemistim ona göre farkli geldi tadi. Gerci bunu makinede yapiyorum bilmiyorum ondan mi.
Sen ne kullaniyosun?

Canim filtreye bu sene basladim ben de. Esim almis marketten markası colombian. İlk defa kullaniyorum baska marka deneme firsatim olmadi bitmedi bi türlü😂
Ama begendim güzel. Daha önce a101den tek fincanlik posette olanlardan denemistim ona göre farkli geldi tadi. Gerci bunu makinede yapiyorum bilmiyorum ondan mi.
Sen ne kullaniyosun?

ben Jacobs monarc kullanıyorum canım:) french presste demliyorum:)

makineyi alcam ama mutfakta doğru düzgün yer yok maalesef.
benim de çok uzun zamandır içtiğim bı kahve değil aslında:) ama ben Tchibo denedim o bu kadar güzel değildi. belki de benim aldığımda sıkıntı vardır.

kahve dünyasıninkini mi denesem diyodum

Back