70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Hedef kiloma 52 demistim ama esimle konustuk gercekren boyuma gore o kiloya gelmemi iatemiyo ve o istemedikce benim diyette sekteye ugruyor onu anladim. 52 den 54 e yukselterek pazarlikla hedef kilomu degistiriyorum.52 de hatlarim kalmiyor sanirim skinti bu. Bu arada eczanede ayakkabisiz tartildim boyum 166 geldi en son lisede 2 demi ne tartilmistim buraya 164 boy yazdirmisim. Onu da yazmak istedim kizlar. Bugun esim evde oldugu icin fazla giremedim simdi yazdiklarinizi okicam

16 Ocak Menüm

09:00
2 haşlanmış yumurta
1 yk lor
1 dilim tt ekmek
Biraz yeşillik

13:00
200ml yarım yağlı süt ile Türk Kahvesi
1 hurma+2 çiğ fındık

18:00
1 orta kase yeşil salata içine
1tk zeytinyağı+2 yk keten tohumu
1 mandalina

Su: 3 litreyi geçti, az daha içerim
Çaylar : 5 kupa açık şekersiz,
1 kupa sade zencefil

Spor :
12.227 adım
40 dk kondisyon bisiklet

Spor Puanı:
50 puan/5000 adım= 1 adım 0.01 puan
12.227x0.01= 122 puan
40dk ×3 = 120 puan

Toplam = 242 puan

Eklentiler

• 20210116_222601.jpg
    20210116_222601.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_2021-01-16-22-24-14.png
    Screenshot_2021-01-16-22-24-14.png
    89,5 KB · Görüntüleme: 43
Canim filtreye bu sene basladim ben de. Esim almis marketten markası colombian. İlk defa kullaniyorum baska marka deneme firsatim olmadi bitmedi bi türlü😂
Ama begendim güzel. Daha önce a101den tek fincanlik posette olanlardan denemistim ona göre farkli geldi tadi. Gerci bunu makinede yapiyorum bilmiyorum ondan mi.
Sen ne kullaniyosun?
Kizlar ben starbuckstan aliyodum fakat anneme verdim makinayo bu hafta cunku ne hikmetse ictigim zaman kalbimde bi carpinti oluyodu anlamadigim bi sekilde... Arada anneme gidince icerim daha evde tchibo vardi o da yapti ne hikmetse

Kizlar ben starbuckstan aliyodum fakat anneme verdim makinayo bu hafta cunku ne hikmetse ictigim zaman kalbimde bi carpinti oluyodu anlamadigim bi sekilde... Arada anneme gidince icerim daha evde tchibo vardi o da yapti ne hikmetse

sana dokunuyodur belki kahve canım. bide kafeinsiz kahve mi denesen?

bide bazen stresli dönemlerde kahve çay da ekstra etki ediyo vücuda

Canim yazina hayran oldum cok guzel anlatmissin her seyi. Esinle sana mutlu mesut huzur dolu bi hayat diliyorum Allah yuvanizin dirligini bozmasin

teşekkür ederim canım aminnn😍 cümlemizin yuvasından eksik olmasın mutluluk huzur sağlık 😍😍

ben Jacobs monarc kullanıyorum canım:) french presste demliyorum:)

makineyi alcam ama mutfakta doğru düzgün yer yok maalesef.
benim de çok uzun zamandır içtiğim bı kahve değil aslında:) ama ben Tchibo denedim o bu kadar güzel değildi. belki de benim aldığımda sıkıntı vardır.

kahve dünyasıninkini mi denesem diyodum
Aslinda denenebilir kahve dünyasininkinin kotü olcagini sanmiyorum☺️
Bana da haber ver deneyince☺️

sana dokunuyodur belki kahve canım. bide kafeinsiz kahve mi denesen?

bide bazen stresli dönemlerde kahve çay da ekstra etki ediyo vücuda

teşekkür ederim canım aminnn😍 cümlemizin yuvasından eksik olmasın mutluluk huzur sağlık 😍😍
Amin canim.benim amin bu yuvalar kolay kurulmuyo kolay yurutulmuyo hatilar gonuller emekler... Evlilik oyle resimlerde goruldugu gibi kolay degil Allah herkesin yuvasini korusun.
Evet cok ama cok uykusuzum bunun etkisi var muhtemelen uykuta o kadar mubtacimki anlatakam yani

Amin canim.benim amin bu yuvalar kolay kurulmuyo kolay yurutulmuyo hatilar gonuller emekler... Evlilik oyle resimlerde goruldugu gibi kolay degil Allah herkesin yuvasini korusun.
Evet cok ama cok uykusuzum bunun etkisi var muhtemelen uykuta o kadar mubtacimki anlatakam yani

neden uyuyamiyosun ki canım:( ufak bebek falan mı var

Evet ve hic uyumuyo ya disi ya gazi ya baska bisey bahanesi cok sagolsun 🤣🤣
Durumuna üzüldüm, üzgün emoji, anlatmana güldüm, kahkaha emoji
Yol yakınken döneyim,şaşkın emoji
Hep kadınlar ilgileniyor,kızgın emoji

Seç beğen al myson cım, kolay gelsin

Aaah ah bogazi tutmak gercwkten cok zor resmen beynimde yiywcwk odul olarak kodlanmis durumda
Benimkiside akşam oturmuş bana sandviç ekmeği, hamburger ekmeği alalım, köfteyi şöyle yapalım, senin marullardan koyalım vs baya bi anlattı anlattı anlattı... Dost musun düşman mısın ne ayaksın dedim diyetteyim artık 😁😁😁
Seninki gibi vermeyeyimden çok, sağlıklı ol ,herşeyi ye, birde ona eşlik edeyim istiyor aynı zamanda kilo verince hoşuna gidiyor nasıl olacaksa 😁😁😁

Back