- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar ben starbuckstan aliyodum fakat anneme verdim makinayo bu hafta cunku ne hikmetse ictigim zaman kalbimde bi carpinti oluyodu anlamadigim bi sekilde... Arada anneme gidince icerim daha evde tchibo vardi o da yapti ne hikmetseCanim filtreye bu sene basladim ben de. Esim almis marketten markası colombian. İlk defa kullaniyorum baska marka deneme firsatim olmadi bitmedi bi türlü
Ama begendim güzel. Daha önce a101den tek fincanlik posette olanlardan denemistim ona göre farkli geldi tadi. Gerci bunu makinede yapiyorum bilmiyorum ondan mi.
Sen ne kullaniyosun?
Canim yazina hayran oldum cok guzel anlatmissin her seyi. Esinle sana mutlu mesut huzur dolu bi hayat diliyorum Allah yuvanizin dirligini bozmasinkahvekolik değilsin burdan bunu anladım civcivim![]()
Geceden uykusuz kalmışım bir yatayım dedim 2 saat uyumuşum şimdi uyandım
Kizlar ben starbuckstan aliyodum fakat anneme verdim makinayo bu hafta cunku ne hikmetse ictigim zaman kalbimde bi carpinti oluyodu anlamadigim bi sekilde... Arada anneme gidince icerim daha evde tchibo vardi o da yapti ne hikmetse
Canim yazina hayran oldum cok guzel anlatmissin her seyi. Esinle sana mutlu mesut huzur dolu bi hayat diliyorum Allah yuvanizin dirligini bozmasin
Aslinda denenebilir kahve dünyasininkinin kotü olcagini sanmiyorumben Jacobs monarc kullanıyorum canım:) french presste demliyorum:)
makineyi alcam ama mutfakta doğru düzgün yer yok maalesef.
benim de çok uzun zamandır içtiğim bı kahve değil aslında:) ama ben Tchibo denedim o bu kadar güzel değildi. belki de benim aldığımda sıkıntı vardır.
kahve dünyasıninkini mi denesem diyodum
Aslinda denenebilir kahve dünyasininkinin kotü olcagini sanmiyorum
Bana da haber ver deneyince![]()
Evet bayagi iyi oluyo orasitamam canım
önce ekşi sözlüğü karıştırayimhiç ordan deneyip memnun kalmadığım şey olmadı
![]()
Evet bayagi iyi oluyo orasi
Bu arada burcun ne senin samdan bacim de hele. bu kadar benzerliğin bi aciklamasi olmalı![]()
Amin canim.benim amin bu yuvalar kolay kurulmuyo kolay yurutulmuyo hatilar gonuller emekler... Evlilik oyle resimlerde goruldugu gibi kolay degil Allah herkesin yuvasini korusun.sana dokunuyodur belki kahve canım. bide kafeinsiz kahve mi denesen?
bide bazen stresli dönemlerde kahve çay da ekstra etki ediyo vücuda
teşekkür ederim canım aminnncümlemizin yuvasından eksik olmasın mutluluk huzur sağlık
![]()
Amin canim.benim amin bu yuvalar kolay kurulmuyo kolay yurutulmuyo hatilar gonuller emekler... Evlilik oyle resimlerde goruldugu gibi kolay degil Allah herkesin yuvasini korusun.
Evet cok ama cok uykusuzum bunun etkisi var muhtemelen uykuta o kadar mubtacimki anlatakam yani
Evet ve hic uyumuyo ya disi ya gazi ya baska bisey bahanesi cok sagolsunneden uyuyamiyosun ki canımufak bebek falan mı var
Bende o akılsız kafalılardanım civcivimBenim daha fazla
Ahh akıllı kafam ne güzel gecen sene 57 olmustum sen niye devam etmezsin![]()
Aaah ah bogazi tutmak gercwkten cok zor resmen beynimde yiywcwk odul olarak kodlanmis durumdaBende o akılsız kafalılardanım civcivim![]()
Durumuna üzüldüm, üzgün emoji, anlatmana güldüm, kahkaha emojiEvet ve hic uyumuyo ya disi ya gazi ya baska bisey bahanesi cok sagolsun![]()
Benimkiside akşam oturmuş bana sandviç ekmeği, hamburger ekmeği alalım, köfteyi şöyle yapalım, senin marullardan koyalım vs baya bi anlattı anlattı anlattı... Dost musun düşman mısın ne ayaksın dedim diyetteyim artıkAaah ah bogazi tutmak gercwkten cok zor resmen beynimde yiywcwk odul olarak kodlanmis durumda