Ne yaptınız kilo verme konusunda. Benimde hedefim 65. Suan 80 kiloyum 3 gündür hedfime sağlam adımlarla yürüyorum . Benimle 48 gunde 14-15 kilo vermek isterseniz arkadaşlık edebiliriz.
Canim ben oldukca az kalori aliyorum. Kimisi zararlı diyor ama ben en fazla iki ay sonra hedefime ulasacaksam suan zararla ugrasamam. Günde 700-750 ip atlıyorum 200 mekik cekiirum. 50 squat yapıyorum. 10 dakika falan da hareketli oryantal oynuyorum. Ancak evde imkanım böyle. Ve en önemlisi o gün çok çok çok yemek yesem bile tartida en az 100 gram eksi çıkıyorum. Bunun için formulum var istersen paylasabilirim. Biraz ara vermek zorunda kaldım. Ama iki üç gundur devam ediyorum. Suan 77.5 im. Ve eminim yarin 77.3 olarak uyanacamCanim ben isterkm ya valla naisl olacak ne yygulcaz
Paylasirsan sevinirim benim cok acil vermme gerekCanim ben oldukca az kalori aliyorum. Kimisi zararlı diyor ama ben en fazla iki ay sonra hedefime ulasacaksam suan zararla ugrasamam. Günde 700-750 ip atlıyorum 200 mekik cekiirum. 50 squat yapıyorum. 10 dakika falan da hareketli oryantal oynuyorum. Ancak evde imkanım böyle. Ve en önemlisi o gün çok çok çok yemek yesem bile tartida en az 100 gram eksi çıkıyorum. Bunun için formulum var istersen paylasabilirim. Biraz ara vermek zorunda kaldım. Ama iki üç gundur devam ediyorum. Suan 77.5 im. Ve eminim yarin 77.3 olarak uyanacam
Paylasirsan sevinirim benim cok acil vermme gerek
Hayir canim sadece az yiyorum o kadar. Bazen kaçırdığım da oluyor ama kilo almıyorum. Mesela ben kahvaltı yapmayı sevmem. Şekersiz türk kahvesi icerim sporumu yaparım. Öğlen yerim hafif şeyler. Akşam da aynı şekilde. Bu yöntemle kilo verirsem 15 tatile kadar. Zaten başarı oykumi sizlerle paylasirim.Sarimsak ve ceviz peki diyet menu felan.yaoio musun
Hayir canim sadece az yiyorum o kadar. Bazen kaçırdığım da oluyor ama kilo almıyorum. Mesela ben kahvaltı yapmayı sevmem. Şekersiz türk kahvesi icerim sporumu yaparım. Öğlen yerim hafif şeyler. Akşam da aynı şekilde. Bu yöntemle kilo verirsem 15 tatile kadar. Zaten başarı oykumi sizlerle paylasirim.
GüzelTadi nasil peki bunun
Tamm canimm cok saol insallah okimizde verriz bu sklde
Bu bana saglıklı görünmüyor..ama kilolu kalip başaramamakta sağlıklı değil . Ne yapsam acaba kahvalti etmesem ne guzel olur kafadan kaloriler cope ama kas kaybetme riski basliyor o zaman . Bir keresinde dengesizlikler yapmistim 10 gunde 2 kilo kadar kas kaybim olmustu ve yagdan hiç gitmemisti.Hayir canim sadece az yiyorum o kadar. Bazen kaçırdığım da oluyor ama kilo almıyorum. Mesela ben kahvaltı yapmayı sevmem. Şekersiz türk kahvesi icerim sporumu yaparım. Öğlen yerim hafif şeyler. Akşam da aynı şekilde. Bu yöntemle kilo verirsem 15 tatile kadar. Zaten başarı oykumi sizlerle paylasirim.
HayirlisiBu bana saglıklı görünmüyor..ama kilolu kalip başaramamakta sağlıklı değil . Ne yapsam acaba kahvalti etmesem ne guzel olur kafadan kaloriler cope ama kas kaybetme riski basliyor o zaman . Bir keresinde dengesizlikler yapmistim 10 gunde 2 kilo kadar kas kaybim olmustu ve yagdan hiç gitmemisti.