70den 48e yolculuk

başarıcakmıyım ?

• evet

OY: 7 87,5%
  • hayır

OY: 1 12,5%

• Ankete Katılan
    8

sedef77

Başarabiliriz
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
540
593
Kızlar merhaba , tekrardan geldim hemde kilo alarak ( bayaaa bir kilo ) hedefim 48 e düşmek ve 1 hafta deneme sürem var daha çok sıvı ağırlıklı beslenicem ve 500 kalori sınırım var yürüyebilirsem 1 saat yürüyüş bana katılmak isteyen arkadaşları bekliyorum :)

VEE YARIN BAŞLIYORUMM KIZLAR BİRAZCIK HEYECAN VAR YİNE BAŞARAMIYCAĞIM DİYE KORKUYORUM ARAŞTIRMA YAPIYORUM YARINA HAZIRIMMM

08.10.2017 2 kase tavuk suyu çorbası yarım bardak nescafe 1 adet mandaline ve bolca su

Ne yaptınız kilo verme konusunda. Benimde hedefim 65. Suan 80 kiloyum 3 gündür hedfime sağlam adımlarla yürüyorum . Benimle 48 gunde 14-15 kilo vermek isterseniz arkadaşlık edebiliriz.

Ne yaptınız kilo verme konusunda. Benimde hedefim 65. Suan 80 kiloyum 3 gündür hedfime sağlam adımlarla yürüyorum . Benimle 48 gunde 14-15 kilo vermek isterseniz arkadaşlık edebiliriz.

Canim ben isterkm ya valla naisl olacak ne yygulcaz

Canim ben isterkm ya valla naisl olacak ne yygulcaz
Canim ben oldukca az kalori aliyorum. Kimisi zararlı diyor ama ben en fazla iki ay sonra hedefime ulasacaksam suan zararla ugrasamam. Günde 700-750 ip atlıyorum 200 mekik cekiirum. 50 squat yapıyorum. 10 dakika falan da hareketli oryantal oynuyorum. Ancak evde imkanım böyle. Ve en önemlisi o gün çok çok çok yemek yesem bile tartida en az 100 gram eksi çıkıyorum. Bunun için formulum var istersen paylasabilirim. Biraz ara vermek zorunda kaldım. Ama iki üç gundur devam ediyorum. Suan 77.5 im. Ve eminim yarin 77.3 olarak uyanacam

Paylasirsan sevinirim benim cok acil vermme gerek

Paylasirsan sevinirim benim cok acil vermme gerek

Canım geceden bir bardak suya bu sarimsak bir ceviz içi atıyorum. Üstünü kapatıyorum. Sabah onu içiyorum. Geçişleri yiyorum. Sarimsagi da kesip yutuyorum suyla. Günde 3 litre su içiyorum. Bana dua edeceksin. Bir dene bakalım akşam kat sabah iç. Diğer gün tartil bakalım goreceksin

Sarimsak ve ceviz peki diyet menu felan.yaoio musun
Hayir canim sadece az yiyorum o kadar. Bazen kaçırdığım da oluyor ama kilo almıyorum. Mesela ben kahvaltı yapmayı sevmem. Şekersiz türk kahvesi icerim sporumu yaparım. Öğlen yerim hafif şeyler. Akşam da aynı şekilde. Bu yöntemle kilo verirsem 15 tatile kadar. Zaten başarı oykumi sizlerle paylasirim.

Tadi nasil peki bunun

Bu bana saglıklı görünmüyor..ama kilolu kalip başaramamakta sağlıklı değil . Ne yapsam acaba kahvalti etmesem ne guzel olur kafadan kaloriler cope ama kas kaybetme riski basliyor o zaman . Bir keresinde dengesizlikler yapmistim 10 gunde 2 kilo kadar kas kaybim olmustu ve yagdan hiç gitmemisti.

Hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…