- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.891
En akilli yorumBi dakika yaa. Bu adamin amaci evlilik vadi ile kandirip birlikte olmak falan olabilir mi acaba? Bakti olmuyor daha fazla masraf yapmadan tüydü gitti..
Ay valla çok haklısınız... Bazen görüyorum bir elde tektaş ve beştaş diğer elde alyans... beştaş,tamtur,yarımtur hepsi alyans yerine geçip evliliği temsil ediyor bence...Aynı anda takılınca bana aşırı göze sokma geliyor...Damla şeklinde tektaş, tamtur, alyans..
Fazlaca beklenti
Mesela benim alyansım yok.. eksikliğini hiç hissetmedim.. çünkü tamtur'um var.. tamtur'un maksadı da bence bu.. hem alyans hem tek taş hem tamtur takıp yüzüklerin efendisi gibi gezmeye gerek yok bence bilemedim şuan da..
ben bir tek tamtur takıyorum.. eşimde gümüş düz normal bir alyans takıyor..
özel günler de vs tek taşımı da önüne takıp çıkıp gidiyorum..
tamtur var sa alyansa , alyans varsa tamtur'a gerek yoktur..
bence.
Aynen kesinlikle..Ay valla çok haklısınız... Bazen görüyorum bir elde tektaş ve beştaş diğer elde alyans... beştaş,tamtur,yarımtur hepsi alyans yerine geçip evliliği temsil ediyor bence...Aynı anda takılınca bana aşırı göze sokma geliyor...
Sadece 4 ay tanıdığınız biriyle evlenmek isteme sebebiniz ne ise ona yanın bence.
Ertesi gün nişan olacak ve giyilecek şeyler takılar bir gün öncesi üstelik geceye kalıyor. Yeme bizi ya burada kimseye bunu yazmadım ama bence sen ciddi ciddi hastasın. "Uydurma" gibi bir hastalıgın var. Bunu bir düşün derimArkadaşlar neden banlandığımı anlayamadığım bir sebepten banlandığımdan beri yazamadığımdan olanları kısaca özet geçmek istedim;
Kendisi dün biraz mesaj yazdı bana polemik şeklinde sonra dayanamayıp aradı bir kaç kez aramasının ardından annem açtı telefonu ben açmadım. Çünkü beni ağlatmasına rağmen bir özür dilememiş bana sanki bir şey olmamış gibi bir akrabaları var ona gidelim diyordu nişanı da erteleyelim gibisinden konuştu mesajlarda. Ben ona diyorum 3 saattir ağlıyorum o bana bir şey olmamış gibi gel akrabaya gidelim diyor. Neyse annem telefonu açtı ve kadına demiş ki neden oldu bittiye getiriyorsunuz nişan işini biz tabi şok olduk annem dedi ki sen istedin kendin bize dedin derhal yapalım sen ne diyorsun. Ki evet kendi götürdü bizi alışverişe kuyumcudan sonra da nişanlık vs almaya gitmiştik. Nişanlık dediğim de bizim konseptimiz biraz ada ve yemek stili olduğundan tam abiye olmayan pullu dallı olmayan şık bir elbise ve ayakkabı şeklinde idi. Bir de kendi isteği ile bunu da aynen kendi teklif etti yanımızda olan kız kardeşime hediye elbise aldı. Biz bu alışverişi yaparken kuyumcu vs işlerinden ötürü gece biraz geç saate kaldık koştur koştur yapıldı. Ertesi gün nişan olacaktı çünkü erkek mağazası kapandı. Ona da bir gömlek alınacaktı. Dedik yarın yüzükleri almaya gelcez nasılsa bu tarafa o zaman alırız . Anneme demiş ki siz de bana gömlek almadınız.Bana gömleğimi almanız lazımdı. Ya biz önceki mağazada gömlek bakarken gömleği keten diye beğenmedi dedi başka mağazaya bakarız sizin işiniz bitince bitene kadar da kapandı ne yapalım zaten ertesi gün gidecektik. Bize kalkmış bunu söylüyor. Biz almayalım demedik ki zaten. Bunun hesabını yapmış şok olduk. Bayağı bildiğiniz o zengin adam anneme telefonda para muhabbeti yapmış.
Veee asıl şok olacağınız nokta adam anneme öyle bir şey demiş ki terbiyesizlik diz boyu.
Kendisi ile bu aralar ayrı şehirlerde olduğumuzdan nişan işlemleri için benim yanıma gelmişti. Şuan adaya yakın bir kıyı kesimindeyim burdan daha rahat olacaktı zaten yani. Dolayısıyla o burada otelde kalıyordu. Anneme telefonda senin kızın beni sevmiyor geldiğimden beri otele yanıma gelmedi demiş. Ya bu bir anneye söylenir mi ? Annem de bende şok olduk. Hem adamın para muhabbeti hem bu iğrençti. Bu adamı nasıl tanıyamadım aklım almadı gerçi biraz kısa zamanda alınmış bir evlilik kararıydı bu hatam oldu sanırım.
Dünden beri de zaten asla aramadı gitmiştir sanırım . Ki ben hayli yorgun ve mutsuzum
Benim senin gibi bir kuzenim var da oradan biliyorum. Böyle gerçekte olmayan şeyleri uydurup durur. O kadar bariz olur ki salladığı seninki de o hesap. Üç günde sevgili değiştirmek, zengin olup da kendine güzel bakacak koca peşinde olmak, kendi aralarında olan nişanın bilmem ne adasında olması, nişandan bir gün önce alışveriş ( nişan kıyafetleri ve takı), annenin her şeye bu kadar tepkisiz olması vs vs.
Sana kızmıyorum çünkü senin durumunda olanlar bunu bilerek yapmıyor ama bir yakınının bunun farkedip seni tedavi i çi in yönlendirmesi gerekiyor
Pırlantalarım takılarıö var dedin bu zenginlik alameti degil mi? Bulundugum cevreye ve bana göre yedi binlik takı normal dedin. Hangi ülkede yaşıyorsun da normal geliyor? Herkese göre normal degil çünkü. Benim eşim asgari ücret üstü alıyor üç ay önce evlendik ve 1800 ile o işi hallettik. Bize çok mesela. Birçok kişiye de normal degil çok. Hepsini geçtim yirmi otuz yaş farkı ile iyi yaşatacak koca aramanın manevi yanı degil maddi yanı agır basar. İnkar etsen de derdin belli. Ayrıca konu bu da degil baştan aşağı çelişkilisin.:))) beni gerçekten güldürdünüz. Ben zenginim demedim ki herşeyimi kendim yaptım çok şükür durumum yerinde 7000 tl lik bir yüzüğe ihtiyacım yok dedim.
Arkadaşlar cidden 7000 tl bakınız bugün 1000 euro anca ediyor. Paramızın değeri o kadar düşük aslında gerçekten de 7000 tl para değil. Bugün bir kilo pirzola 100 tl iken en özel mücevherlerden olan pırlantanın 7000 tl olması evet bana ucuz geliyor. 7000 tl nin pırlanta için uygun bir fiyat geldiği insanın zengin olmasına gerek yok maddi durumu normal iyi olan birine de uygun gelir .
Ben zenginim demedim çevrem bunu normal kaldırcak düzeyde dedim. Ben zenginim diye bir şey hiç iddia etmedim ama ya . Adam varlıklı ben zengin değilim sadece halim vaktim bu konuda bahsi geçen meblağaya ihtiyacım olmayacak şekilde çok şükür dedim .
Ertesi gün nişan olacak ve giyilecek şeyler takılar bir gün öncesi üstelik geceye kalıyor. Yeme bizi ya burada kimseye bunu yazmadım ama bence sen ciddi ciddi hastasın. "Uydurma" gibi bir hastalıgın var. Bunu bir düşün derim
Arkadaşım zenginim demedim neden ısrarla zengin diyorsunuz bana ayrıca ben varoşlarda büyümüş birisiyim. Zengin bir çevrede büyümedim. Sonradan kendi emeğimle çabamla kendi maddi imkanımı elime aldım çevrem biraz daha değişti ve halim vaktim 7 binlik yüzüğe muhtaç olacak bir durumda değil çok şükür iyi. Birisine muhtaç olmamak pırlanta sahibi olmak için zengin olmaya gerek yok ki durumu öyle böyle normal iyi birisi de bunları yapabilir.yanlış anlama ama zengin bir çevrede büyümüş birisi 7bin liralık yüzüğe zaten pek bakmaz çok sevmiyorsa.
bir de acaba çok mu istedim diye konu açmaz. çünkü bilir ki 7bin lira o adamın da kendi çevresinin de neredeyse (sizin dediğinize göre de) bir haftalık günlük yemek parası. o sebeple konu belki herkese inandırıcı gelmemiştir.
adam çok zengin ve 7bin liraya laf ediyor, gömlek lafı ediyor vs.
Arkadaşım zenginim demedim neden ısrarla zengin diyorsunuz bana ayrıca ben varoşlarda büyümüş birisiyim. Zengin bir çevrede büyümedim. Sonradan kendi emeğimle çabamla kendi maddi imkanımı elime aldım çevrem biraz daha değişti ve halim vaktim 7 binlik yüzüğe muhtaç olacak bir durumda değil çok şükür iyi. Birisine muhtaç olmamak pırlanta sahibi olmak için zengin olmaya gerek yok ki durumu öyle böyle normal iyi birisi de bunları yapabilir.
Ben 100 binlik bir yüzüğü normalleştirmedim ki kendimce 7 binlik yüzük normal dedim . 7 binlik yüzüğün normal olması zengin olduğumu göstermez ki.
Ama adam zengindi ya da en azından ben öyle zannediyorum. - Ki bence zengindi ama benle amacı başkaymış bunu zaten anladım ayrıldık da - Ve ben bu zengin adama nasıl olur da çok gelir 7 binlik yüzük buna şaşırdım . Konunun şaşırma kısmı adam zengin bana bunu alırken böyle davrandı. Ben Kendim şaşırdım buna o yüzden açtım bu konuyu nerede yalnış yaptığımı tartışmak amacıyla .
BenBu konuda konu sahibinin tüm yorumlarını okudum
Hakaret yok polemik uok
Neden banlandı? Bazen ban sistemini anlayamıyorum
Ben mi kaçırdım bir şey acaba