7000 tl lik altın çok mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kendi çabam emeğim derken merak ettim eğitim, statü vs durumunuzu.

İyi bir üniversitenin iyi bir bölümünden mezunum.
Uzun yıllar özel sektörde çalıştım. Şimdi okuduğum bölümden bağımsız bir alanda freelance kendi işimi yapıyorum.

durumu iyiyse tektaş yerine düşündüğünüz damla şeklindeki yüzük + alyans alınabilirdi.
ama ekstra yarım tur yüzük vs. istemeniz nişan için bencede olmamış.
sonuçta şuan herkes evlenme teklifini pırlanta ile yapıyor.
ki ben erkek olsam bi kaç ay geç teklif yaparım gerekirse biriktirir bende pırlantayla yaparım :)

tabi bu içinden gelmeli sizin zorlamanızla olmamalı :)

2 yuzuk icin 7 bin tl bana cok geldi,bilmiyorum. Esim de bana tektaşla evlenme teklif etmisti. Sonradan fiyatini ogrendim 3 bin tl ymis. Uzulmustum o kadar para vermeseydin daha uygun alsaydin keske diye. Sonucta tektas benim icin sembolik biseydi. Nisanimizda da bana bilezik takti, birlikte begenmistik,isciliksiz yatirimlik olsun istedim o da 3 bin tl civariydi mesela.

Aramızda cinsel ilişki ve benzeri yakınlaşma hiç olmadı .

peki bu ne
bu da başka biri mi

peki bu ne
bu da başka biri mi

Evet başka biri bu nişanlımla yeni olduğumu yazmıştım. Bu benim eski erkek arkadaşım.

Pardon nişanlım değil yani nişanlım olacaktı olmadı zaten ayrıldık ve bitti .

Evet başka biri bu nişanlımla yeni olduğumu yazmıştım. Bu benim eski erkek arkadaşım.
ama konuyu Mayıs ayında açmışsınız, nişanlınızla 4 aydır birlikteymişsiniz
o zaman başkasıyla birlikteyken nişnalınızla mı beraber olmaya başladınız

ama konuyu Mayıs ayında açmışsınız, nişanlınızla 4 aydır birlikteymişsiniz
o zaman başkasıyla birlikteyken nişnalınızla mı beraber olmaya başladınız

Evet . Nişanlanacağım şahsı yaklaşık olarak 4 aydır tanıyordum bunu yazdım zaten. Diğer sizin alıntıladığınız konudaki benim beraber yaşamak isteyen evlenmek istemeyen sevgilim. Onla alakalı da konu var. Bu yazılan mesajın kısa bir süre sonrasında Biz kendisiyle ayrıldık bir çok sorunumuz vardı zaten. Nişanlanacak olduğum kişi benle epey ilgili idi böylece daha sonra bu nişanlanacağım kişi ile ciddi bir ilişkiye başladım ve kısa sürede nişan kararı alındı.

Altinda porshe varmis, binalari varmis, disarida yediginiz gundelik bir yemegin hesabi 500 tlymis. Oyle ise 7 bin liralik yuzuk o adam icin cerez sayilirdi. Zaten sizin istemenize gerek kalmadan o yapardi jestini. Burda tuhaf olan biseyler var ama anlayamadim. Ne kadar zamandir birliktesiniz ve ne kadar taniyorsunuz kendisini?

Evet . Nişanlanacağım şahsı yaklaşık olarak 4 aydır tanıyordum bunu yazdım zaten. Diğer sizin alıntıladığınız konudaki benim beraber yaşamak isteyen evlenmek istemeyen sevgilim. Onla alakalı da konu var. Bu yazılan mesajın kısa bir süre sonrasında Biz kendisiyle ayrıldık bir çok sorunumuz vardı zaten. Nişanlanacak olduğum kişi benle epey ilgili idi böylece daha sonra bu nişanlanacağım kişi ile ciddi bir ilişkiye başladım ve kısa sürede nişan kararı alındı.
Peki arkadaşınızın size ayarlamak istedigi kişi ile ilgili konuyu Ekim 2018 de açmanız aynı zamanda 1,5 yıllık sevgilinizin sizle evlenmek istememesi ile ilgili konuyu Ocak 2019 da açmanız.
Bunun anlamı şu
Bir buçuk yıllık sevgilin varken aynı zamanda arkadaşının sana birini ayarlaması...

Bu arada benim konum neden kapanmıyor ? Ben kapansın istiyorum? Çözülecek bir şey kalmadı çünkü artık .

kusura bakmayın ya çoooooookkkkk hızlı yaşıyorsunuz bu hayatı ya da epeeeyyyyy yalan

Kadının özel hayatını deşmenin bize ne faydası var, zaten ayrılmışlar konu kalmamış ortada. Kim kimin ahlak bekçisi, neden? bize ne?

Allah'tan bi'sey istememissin bi'de istedeydin ne isteyecektin kim bilir. Kime cift yuzuk takiliyor da sen hem o olsun hem de yarim tur bilmem ne arti alyans isteyebildin? Boyle bir adet ulkenin hic bi'yerinde duymadim ben.
Durumu iyi bile olsa ana baba olmadan tek basina yapacakmis her seyi. Boyle gormemis gibi gozukmussun kusura bakma ayni firsatini bulmusken ne koparsam kardir gibi olmus.
Cogu yerde nisanda zaten dugunde takilacak 5 altinin 2si takiliyo ektra takilmiyo.

Çelişkiler silsilesine bir madde daha eklendi
aynen öyle 4 aydır birlikteyiz dedi şimdi 4 aydır tanışıyoruz diyor 11 mayısta birliktelik yaşadığını belirtiyor diyelim 11 mayısta da ayrıldı daha 3 ay geçmemiş üzerinden bu adamla nişanlanmaya kalkmış güya

Peki arkadaşınızın size ayarlamak istedigi kişi ile ilgili konuyu Ekim 2018 de açmanız aynı zamanda 1,5 yıllık sevgilinizin sizle evlenmek istememesi ile ilgili konuyu Ocak 2019 da açmanız.
Bunun anlamı şu
Bir buçuk yıllık sevgilin varken aynı zamanda arkadaşının sana birini ayarlaması...

Offf gerçekten arkadaşım benim peşime neden düştün ya o zaman otur adam gibi oku konularımı ya !!
O konuda da o sırada sevgilimle ayrı olduğumu ondan kurtulmak için zaten ekim 2018 deki sevgili ayarlama mevzusunun olduğunu söylemiştim. Evlenmek istemeyen sevgili ciddi manada sorunlu bir ilişkiydi ve arada bir aylık falan ayrılıkların yaşandığı bir ilişkiydi. İkisini aynı anda yürütmediğimi hepsini açıklamıştım. Madem bu kadar önemli senin için aç ve tek tek yorumlarımı her satırıyla oku .
Bu nedir ? Ya ben uyduruyor olsam sana ne fayda ben bir den fazla kişiyle beraber olsam ne ?
Ben sadece bir konuda yorum istedim fikir istedim hepsi bu?
Cinayet çözmeye çalışan müge anlı gibi neden davranıyorsun ?

aynen öyle 4 aydır birlikteyiz dedi şimdi 4 aydır tanışıyoruz diyor 11 mayısta birliktelik yaşadığını belirtiyor diyelim 11 mayısta da ayrıldı daha 3 ay geçmemiş üzerinden bu adamla nişanlanmaya kalkmış güya
Sadecee bu mu? Ekim 2018 de arkadaşı biri ile görüştürüyor( evlilik il K amaçlı) başka bir konuda 2019 Ocak ayında konu açıyor nir bucuk yıllık sevgilim var diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X