Ben başından beri bu konuda bir gariplik var düşüncesindeyim. Adamın porchesi var, binaları var ama bir yandan da ailesi yok, düğünü kendisi yapacak vurgusu. Adam Herhangi bir yemek için 500 lira ödeyebiliyor ama 7,000 liralık bir alışverişin ödemesini yapmak için ertesi gün tekrar gelmesi gerekiyor dükkana. Bir de konu sahibinin bir cümlesi vardı konuyu ilk açarken : “Kendisinin sadece normal alyansla aramızda yüzük takacağımızı düşündüğünü” söylediğini yazmıştı ama daha sonrasında nişanlısının nişanı Yunan Adalarında yapacağını da yazmıştı. Ben hatta konu sahibine kaç yaşında olduğunu sormuştum ve cevap alamadım. Zira bir yoruma karşılık olarak , ben hiçbir erkeğin, babanın, kocanın veya erkek kardeşin maddi imkanlarından faydalanmadan herşeye sahibim zaten demişti. Pırlantalarım var, takılarım var demişti ben de o yüzden özellikle yaşını öğrenmek istemiştim. Burada da ayrıca bir ayrıntı var gözüme çarpan : kendi zenginliği, pırlantaları, takıları olan bir kişi bir tektaş için bile çok az olan 7,000 tl lik bir rakamı üç yüzüğe bölerek , en ucuzundan yüzükler seçmez. O da olsun, bu da olsun nev’inden Davranmaz. Bir tane alır, tam alır.