kendi çabam emeğim derken merak ettim eğitim, statü vs durumunuzu.
Bu konu iyice cıvıklaşmaya başladı. Konusabi yerinde olsam kapatırım bu konuyu.Ceyl_an
Aramızda cinsel ilişki ve benzeri yakınlaşma hiç olmadı .
Hpv ve prezervatif sorunsalı ?
Merhaba arkadaşlar aylardır hpv ile savaşıyorum. Bir çok şey yaptım operasyon dahi oldum şuan operasyon sonrası smear sonucumu bekliyorum ki aylardır dikkat ettiğim bir nokta olan prezervatif ile ilişki konusu ufak bir talihsizlik yaşadı. Bugünkü ilişkimde sebebini anlayamadığımız bir şekilde...www.kadinlarkulubu.com
peki bu ne
bu da başka biri mi
ama konuyu Mayıs ayında açmışsınız, nişanlınızla 4 aydır birlikteymişsinizEvet başka biri bu nişanlımla yeni olduğumu yazmıştım. Bu benim eski erkek arkadaşım.
Çelişkiler silsilesine bir madde daha eklendiama konuyu Mayıs ayında açmışsınız, nişanlınızla 4 aydır birlikteymişsiniz
o zaman başkasıyla birlikteyken nişnalınızla mı beraber olmaya başladınız
ama konuyu Mayıs ayında açmışsınız, nişanlınızla 4 aydır birlikteymişsiniz
o zaman başkasıyla birlikteyken nişnalınızla mı beraber olmaya başladınız
Peki arkadaşınızın size ayarlamak istedigi kişi ile ilgili konuyu Ekim 2018 de açmanız aynı zamanda 1,5 yıllık sevgilinizin sizle evlenmek istememesi ile ilgili konuyu Ocak 2019 da açmanız.Evet . Nişanlanacağım şahsı yaklaşık olarak 4 aydır tanıyordum bunu yazdım zaten. Diğer sizin alıntıladığınız konudaki benim beraber yaşamak isteyen evlenmek istemeyen sevgilim. Onla alakalı da konu var. Bu yazılan mesajın kısa bir süre sonrasında Biz kendisiyle ayrıldık bir çok sorunumuz vardı zaten. Nişanlanacak olduğum kişi benle epey ilgili idi böylece daha sonra bu nişanlanacağım kişi ile ciddi bir ilişkiye başladım ve kısa sürede nişan kararı alındı.
kusura bakmayın ya çoooooookkkkk hızlı yaşıyorsunuz bu hayatı ya da epeeeyyyyy yalanEvet . Nişanlanacağım şahsı yaklaşık olarak 4 aydır tanıyordum bunu yazdım zaten. Diğer sizin alıntıladığınız konudaki benim beraber yaşamak isteyen evlenmek istemeyen sevgilim. Onla alakalı da konu var. Bu yazılan mesajın kısa bir süre sonrasında Biz kendisiyle ayrıldık bir çok sorunumuz vardı zaten. Nişanlanacak olduğum kişi benle epey ilgili idi böylece daha sonra bu nişanlanacağım kişi ile ciddi bir ilişkiye başladım ve kısa sürede nişan kararı alındı.
aynen öyle 4 aydır birlikteyiz dedi şimdi 4 aydır tanışıyoruz diyor 11 mayısta birliktelik yaşadığını belirtiyor diyelim 11 mayısta da ayrıldı daha 3 ay geçmemiş üzerinden bu adamla nişanlanmaya kalkmış güyaÇelişkiler silsilesine bir madde daha eklendi
Peki arkadaşınızın size ayarlamak istedigi kişi ile ilgili konuyu Ekim 2018 de açmanız aynı zamanda 1,5 yıllık sevgilinizin sizle evlenmek istememesi ile ilgili konuyu Ocak 2019 da açmanız.
Bunun anlamı şu
Bir buçuk yıllık sevgilin varken aynı zamanda arkadaşının sana birini ayarlaması...
Sadecee bu mu? Ekim 2018 de arkadaşı biri ile görüştürüyor( evlilik il K amaçlı) başka bir konuda 2019 Ocak ayında konu açıyor nir bucuk yıllık sevgilim var diye.aynen öyle 4 aydır birlikteyiz dedi şimdi 4 aydır tanışıyoruz diyor 11 mayısta birliktelik yaşadığını belirtiyor diyelim 11 mayısta da ayrıldı daha 3 ay geçmemiş üzerinden bu adamla nişanlanmaya kalkmış güya