Anlattığın kadarıyla Baban tam bir Pussy magnet
70 yaşındaki bir erkeğin 30 yaşındaki kadınla olan win-win ilişkisinde, paranın kıymetli bir araç olmasından mütevellit genç olan kadın avantajlı
görünse de işin aslı bence öyle olmuyor. Çünkü 70 yaşına gelmiş varlıklı adam için o döktüğü binlerce lira "dışardan bakan" insanlar gibi çok ehemmiyeti olan bişey değil...
Belki 3-5 sonra ölücek ve o parasının hiçbir önemi kalmıcak bu yüzden Baban bu win-win ilişkisinde daha karlı olan taraf bence...
Konuya gelirsek de dönemlik 50 bin$ falan işte kadına ayda alınan 100 binlerce liralık hediyeler falan derken babanın mal varlığı epey bi varmış...
Memur maaşı alıp 35 sene çoluklu, çocuklu tonla eziyet çekip aldığı 3+1 evini, 70 yaşına gelince kendinden 20 yaş bir
kadın bulup gözleri körelip hanzo gibi tüm mal varlığıyla kadının 2 dudağı arasına bakan görmemiş tiplerden olunmadığı sürece sorun yok bence...
Anlattığın kadarıyla baban sürekli genç sevgili değiştirdiğine göre öyle hadi bir kız buldum nikahı basıyım yoksa beni bırakır diyecek bi tip değil bu tarz bi davranışta bulunmadığı sürece istediği kişiyle takılsın haa bu arada "eskortlarla" birliktesin vs. demek yerine Babacım zaten sürekli sevgili değiştiriyorsun bunda sorun yok istediğini yapabilirsin fakat her birlikte olduğun kadını hayatıma almak zorunda değilim senin bile buna karşı çıkman gerekir tarzında biraz gururunu okşayıp bulunduğu durumu ve davranışlarını eleştirmeden o kadınların geçici ama senin ile onun aile olduğunuzu vurgular nitelikte konuşsan bence daha etkili olur...
Kazanova Amcamız ne iş yapıyor bu arada en azından sektörü falan söyle merak ettim.