Başlıkta yaşlara vurgu yapmissıniz, icerikte "iliskilerine ses cikarmadim, insta muhabbetine tartistik " demissiniz.
Bu konuyu acmanizin amacı nedir?
ayrica 70 yasinda adamla takılan bir kadın adamin ailesi ile samimi olmaya tanismaya vs calismaz die tahmin ediyorum.
Salak degilse genelde toplumun ozelde adamin ailesinin iliskilerine hos bakmayacagini kendisini kabul etmeyeceklerini en iyi ihtimalle de gecici bir iliski olarak gordukleri icin kadini gormezden geleceklerini bilir.
Amacı bir süre takılmak bir miktar takmak olan bu tarz kadınlar olabildigince dikkat cekmeden, hele ki adamin ailesi vs ile basini belaya sokmadan zaman gecirmek ister??
Nie sizinle muhabbet kurmaya calistigini anlamadm?
Babaniz da o kadar varlıklı iken nie kendine uygun birisini bulamiyor?
30 yaşından yukarı kadınlara yanasamayan 70 yasinda adamda ciddi sorun vardir gibi geliyo.
Ayrica insta'nızı nerden bulmus? babaniz tüm ailenizi isim soyisim sosyal medya vermis mi kadina?
Sahsen tanisma vs olmadan insta eklemesi ile aileye yakınlaşmaya calisân "eskort" olasi gelmedi.
sorulariniza sirayla cevap vereyim.
iliski bana basindan beri absurt geliyor ama ses etmiyorum cunku babamin hayatina karismam. ama bana gereksiz yere firca atmaya geldiginde de konusurum. konuya babam bana bunu dedi ben ona bunu dedim diye yazmadim ama birbirimizle konusurken ben en cok yas farki uzerinde durdum. basligi once yazmistim, konu uzamasin diye bazi detaylari silinde havada kaldi. umarim o konudaki merakiniz gitmistir.
bu konuyu acmamin amaci bunu arkadaslarimla konusamayacak olmam. benim konusacak bir kardesim, annem, teyzem, halam veya bir yakinim yok. sadece arkadaslarim var ve onlara da ailevi mevzulari anlatmam. buradan da genelde fikir alirim cunku cogunlugun yasi benden buyuk, iyi akil verirler bircok uyeyi de severim.
kadinla daha once karsilastik, selamlastik, ben samimiyete girmeden yanlarindan ayrildim. amacinin ne oldugunu bilemem belki de evlenmek istiyor ama ben niyet okuyuculugunu sevmiyorum. o yuzden beni neden ekledigini de bilemem. fikri olan varsa yazsin.
babamin neden kendine uygun birini bulamadigini bilmiyorum sormak da istemiyorum zaten bu sorunun muhatabi neden benim anlamadim.
yas takintisinin sebebi nedir, kendini genc mi hissetmek istiyor onu da bilmiyorum. yine bu sorunun muhatabi neden benim bilemedim.
instami bulmakta bir sorun yok, babamin sayfasind boy boy fotograflarimiz var. zaten digital footprint boyle bir sey. istedigimiz istemedigimiz herkes bizi buluyor.
kadin eskortlugu meslek edinmedigi icin belki de bana iyi niyetle yaklasti bilemem ama ben onyargiliyim. bu da son cumlenizin cevabi.