Kac kilosun suan?Bende 55olsam ne güzel olur:)
Kac kilosun suan?
Rejimdemisin[/QUOTEgün boyu 4 kiloyum bayramda bi kilo aldim daya dikkat ediyorum sadece diyet yapamiyorum gun boyu disarda olabiliyorum bi de ogrenciyim
Bol su? ekmegi kesmek (2 dilim tam bugdayli ekmek), porsiyon dusurmek, 6dan sonra yememek :)Merhaba tebrik ederim :) ben de geçen sene 10 kilo aldım ve 70 e çıktım çok fazla yediğim bir dönemdi ama aklım başıma geldi 1 senedir düzenli spor yapıyorum ekmek şeker tuzu kestim ama 1 kilo bile veremedim böyle olunca günde en az bir çikolatamı kesmemeye başladım çünkü verememek psikolojimi bozmaya başladı sorun çikolata mı yoksa metabolizmam mi çalışmıyor bilmiyorum ama hızlandırmak için neler yapabilirim önerileriniz var mı ?
ya kocaman bir çukulayta yiyorsun, ya başka cısss mamalar yiyorsun ya da metabolizmanda veya hormonlarında bozukluk var...Merhaba tebrik ederim :) ben de geçen sene 10 kilo aldım ve 70 e çıktım çok fazla yediğim bir dönemdi ama aklım başıma geldi 1 senedir düzenli spor yapıyorum ekmek şeker tuzu kestim ama 1 kilo bile veremedim böyle olunca günde en az bir çikolatamı kesmemeye başladım çünkü verememek psikolojimi bozmaya başladı sorun çikolata mı yoksa metabolizmam mi çalışmıyor bilmiyorum ama hızlandırmak için neler yapabilirim önerileriniz var mı ?
Mrb bende doğuma 83 ile girdim sanırım çıktığımda seninle aynıydık ama sezeryandan hemen sonra korse takamadım sadece bel içindi oda yukarı toplanıp dikişimi acıttı siz dizden göbek üstüne kadar alırsan iyi olur tavsiye yoksa diğrei tam bir acıCanım oncelikle tebrik ederim seni bende kilo konusunda rahatsızım ama benim durum farklı ben 10 gün önce sezeryan doğum yaptım 85 kiloyla doguma gırdım evevgeldıkten 3 gun sonra tartıldım 78 kiloydum karnım sarkık yarın korse almayı dusunuyorumemzırdıgım ıcın de dıyet yapamıyorum dıyetısyene gıtmek ıcın de erken dıyolar nasıl yapacağım bilmiyorum
Bugün regl oldum ama yinede spora başladım üstümde bi şişkinlik vardı zaten tamda bugün olmam beni pes ettirmedi sabah tartıldım ve 61 kilo geldim olsun dedim bu hafta regl olsamda toparlayacağımı düşünüyorum haftaya pazartesi ye kadar hiç tartılmıyacağım :) ne yiyip içtiğimi de günün sonunda yazmayı planlıyorum çok azimliyim ve çok istiyorum 55 kiloya düşmeyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?