- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.015
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle, bazen ay olur kimse gelmez, bazen de öyle durmadan peşpeşe aynı anda gelirler böyle bir de sınav haftası filan olur özellikleAy ne bu böyle arkadaşım? tüm çevren senin diyetini bozmak için sozlesmis gibiUmarim sınavların iyi geçer.Eger bu hafta dikkat edersen yüksek tempodan dolayı daha bile zayiflarsin bence
Ben de yarından itibaren size katılıyorum kızlar 77.7kg olarak başlıyorum bakalım geçen sene 63 kiloya düşmüştüm 79 kilodan şimdi tekrar 77 ye çıktım umarım temmuza kadar biraz fazlalıklardan kurtulurum
Günaydın herkesesuçluyum dün akşam eşim sıcak pide getirmişti gece saat 12.00 gibi. Onu yedik afiyetleçok pişmanımBu akşam yürüyüş yapacağım kesin. Misafirim varken yürüyüş de yapamadım. Bugün rutinime dönüyorum. Gerçi bugün tekrar yatılı misafirim geldi. Kayınvalidem. Ve sınav haftam bu hafta. Ev hanımı olarak 2. Üniversite okuyorum uzaktan. Daha doğrusu okumaya çalışıyorum. Bu gidişle bu dönemdeki dersleri de zor veririm. Allahım bu hafta hepimize yardım et Amin
Hoş buldum canımHoşgeldiiiiin aramıza :)
Çok teşekkürler Aurora19. Bu ara ipini koparan bize gelmese çok güzel olacak ama nüfusumuza eşimin teyzesi de eklendi. Artık şu an herşeyin hayırlısı diyorum. Biraz gergin olabilirim. Gerginken de herşeyi yiyebilirimBugün bir an evvel bitsin ve yarın olsun istiyorumhem dersler hem spor diyet ve 2 çocuk var ilgilenmem gereken. Nasıl bir haftaya girdiysem bitmiyordu bir türlü hiçbirşeyİlk önce sınavında başarılar Swetdream Oluyor öyle arada kaçamaklar hepimizin. Bence önemli olan kaçamak yptktan sonra amaan nasılsa bozdum diyerek diyeti bırakmamak. Ben önceden hep öyle yapıyordum
Harika olurrrrAlmazmiyiz? Zaten haftaya sen de 79 sun.
Bende de geceleri birşey oluyor. Saat 12.00-01.00 de bir canavar çıkıyor içimden herşeyi yemek istiyorum. Gündüz o kadar rahatım ki. Zaten benim problemimim sebebi gece atıştırmaları. Artık bunu değiştirmem lazım. Karnım tıkabasa dolu olmadan uyuyamıyorum 6’lı rakamları görmek istiyorum artık. İnşallah başaracağızGunaydiiin güzelim.Ben hafta sonu artık gözümün önünde dans eden şeyleri yedim.Dun ve bu gün için amacım c.tesi sabahına dönmek (olayım teraziye çıktıktan sonra vur patlasın ,çal oynasın yemek).Ama ben ana yemek olarak delleniyorum.Yani çok tatlı da cozutmuyorum.Swetdream bence sen şu an özel dönem nedeniyle istiyorsun dondurmayı.Birkac top ye bence gunduzden(niyetli değilsen)
Biliyorsun ben 2 Nisan'da başladım ve spor kesinlikle yapmıyorum.Ben de evde olduğum için hergun tatlı,poğaça,borekden birini yapıyordum.Ve çok çay içen birisiyim .Sürekli çayın yanına tabak hazırlıyordum.Simdi bunu çok azalttim.Aksamlari da 7 den sonra hicbirsey yemiyorum.Bir iki kez içim çok kazininca yeşil elma yedim.Kesinlikle gece beslenmeni birakmalisinBende de geceleri birşey oluyor. Saat 12.00-01.00 de bir canavar çıkıyor içimden herşeyi yemek istiyorum. Gündüz o kadar rahatım ki. Zaten benim problemimim sebebi gece atıştırmaları. Artık bunu değiştirmem lazım. Karnım tıkabasa dolu olmadan uyuyamıyorum 6’lı rakamları görmek istiyorum artık. İnşallah başaracağız
Biliyorsun ben 2 Nisan'da başladım ve spor kesinlikle yapmıyorum.Ben de evde olduğum için hergun tatlı,poğaça,borekden birini yapıyordum.Ve çok çay içen birisiyim .Sürekli çayın yanına tabak hazırlıyordum.Simdi bunu çok azalttim.Aksamlari da 7 den sonra hicbirsey yemiyorum.Bir iki kez içim çok kazininca yeşil elma yedim.Kesinlikle gece beslenmeni birakmalisin
Evet bırakmam lazım. Spor ben de son 3 gündür yapamıyorum. Bu hafta da yapamam kanımca sınava kadar. Misafirlerim gitti inşallah bu hafta daha gelen olmaz. Tartıldım kilo almış görünüyorum belki de ödem bilmiyorum. Cumartesiye dönüp biraz daha vermem lazım. Ders çalışırken de çok zor oluyor yememek. Bakalım bu haftayı 74 lerde atlatırsam çok mutlu olucam.
Ben de bu kizdan ses seda çıkmıyor omuram yaramazlık yapmıyor diyordum.Sweatdream bence gece acıkınca salatalık falan ye yanında kavrulmamış fındık ceviz vs. Seni çoook iyi anlıyorum.Bende üniversitede vize ve finallere hazırlanırken deyim yerindeyse bir oturuşta bir kuzu yerdim resmen. Tokolsam bile stresten yerdim. Ama sen sakınnnnn benim yaptığımı yapma en azından salatalık, kavrulmamış kuruyemiş vs. daha yararlı olur sanki en azından yemekten daha masum diye düşünüyorum.
Bir acıkıyorum ders çalışırken anlatamam. Hep çikolata kurabiye filan yiyesim geliyor. Düşünmek şeker ihtiyacını artıran birşeymiş. Ama yemiyorum bunları. Sanırım gece salatalık yiyeceğim ben de. Teşekkür ederim Aurora19Sweatdream bence gece acıkınca salatalık falan ye yanında kavrulmamış fındık ceviz vs. Seni çoook iyi anlıyorum.Bende üniversitede vize ve finallere hazırlanırken deyim yerindeyse bir oturuşta bir kuzu yerdim resmen. Tokolsam bile stresten yerdim. Ama sen sakınnnnn benim yaptığımı yapma en azından salatalık, kavrulmamış kuruyemiş vs. daha yararlı olur sanki en azından yemekten daha masum diye düşünüyorum.
Ben de bu kizdan ses seda çıkmıyor omuram yaramazlık yapmıyor diyordum.
Bir acıkıyorum ders çalışırken anlatamam. Hep çikolata kurabiye filan yiyesim geliyor. Düşünmek şeker ihtiyacını artıran birşeymiş. Ama yemiyorum bunları. Sanırım gece salatalık yiyeceğim ben de. Teşekkür ederim Aurora19
Süpersin Aurora19 Hep aynı tartıda, aynı saatte aynı şekilde tartılmak önemliKızlaaar sizi dinledim ve tartı aldım bugün. Artık bahanem yok