• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağlıksız beslenmiyorum şekersiz çay ekmek yok sahurda 1 saat dans iftardan sonra dans hamur işleri sıfır...
Tamam canım.Biliyorsun zayiflamak önemli ama herşeyin başı sağlık.Cok kısa zamanda istediğin kiloya ulasicaksin o zaman.Farki herkes farkediyordur,mutlu oldun mu?

Tamam canım.Biliyorsun zayiflamak önemli ama herşeyin başı sağlık.Cok kısa zamanda istediğin kiloya ulasicaksin o zaman.Farki herkes farkediyordur,mutlu oldun mu?

Kendi adıma çok mutluyum hergün ilaç içmek üzerine laf duymak yerini şimdilerde iltifatlar veaz ilaç içmeler aldı:halay:

Kendi adıma çok mutluyum hergün ilaç içmek üzerine laf duymak yerini şimdilerde iltifatlar ve az ilaç içmeler aldı:halay:

Kendi adıma çok mutluyum hergün ilaç içmek üzerine laf duymak yerini şimdilerde iltifatlar veaz ilaç içmeler aldı:halay:
Ay çok sevindim.Zayiflamaya devam.Bu grupda mi devam edeceksin 60/69 kg grubundan mi?

Merhaba kızlar:KK15:yatılı misafirlerim vardı bugün gittiler. 2 gündür yemek düzenim ne yediğim belli değildi. Resmen şişmiş gibi hissediyorum kendimi. Almays_gulus Almays_gulus haftada 5.5 kilo mu verdin ? Tebrik ediyorum seni. Sanırım birşeyleri yanlış yapıyorum ben:olamaz: Bu hafta daha da dikkat edeceğim:21:
Aurora, swetdream bence doğru yoldasınız.Ben 2 Nisan da 74.900 dum,dün 68.500 geldim.Her hafta 1 kilo sağlıklı olan.130 kilo olsaydık ayda 8/10 kilo verebilirdik,ama öyle değiliz.Sisman değiliz,zayıf da değiliz bizim durumda.Ben zaten haftada 6 kilo versem niye 70 kilo olayım?Butikpasta_gulus cidden farklı bir metabolizma si olan birisi.Neden ben bu kadar kilo veremedim diye hayiflanacak birşey yok yani.

Ya ne güzel maşşallah . Nasıl verdin bu kadar kiloyu biraz tüyo verebilirmisin? Yediklerin?? Spor yapıyor musun yada?

Ekmek ne olursa olsun yemiyorum zaten 3 gün ekmeğin yokluğu aranıyor sonra alışıyorsun... Dans ediyorum sahurda 1 saat iftirda 1 saat... Ayrıca limonn maydanoz tarçın kürü içtim bunun yanı sıra proteinli süt içtim ama fazla değil çünkü limonlu kür kullandığım için ben su yerine bu karışımı içtim soğuk bir şekilde... Ve yemek sırasında su veya ayran içtim...Hamur işlerini sıfırladım...Her hafta 2 büyük boy hamurger yiyen birisi olarak biraz fastfoodlardan uzak durmak zor oldu ama 3 gün kuralını uyguladım... Şimdi canım istemiyor... Tabiki herkesin iradesi ve vücud metabolizması farklı...PES ETMEK YOK...

Günaydın herkese:KK15:suçluyum dün akşam eşim sıcak pide getirmişti gece saat 12.00 gibi. Onu yedik afiyetle:KK22:çok pişmanım:KK35:Bu akşam yürüyüş yapacağım kesin. Misafirim varken yürüyüş de yapamadım. Bugün rutinime dönüyorum. Gerçi bugün tekrar yatılı misafirim geldi. Kayınvalidem. Ve sınav haftam bu hafta. Ev hanımı olarak 2. Üniversite okuyorum uzaktan. Daha doğrusu okumaya çalışıyorum. Bu gidişle bu dönemdeki dersleri de zor veririm. Allahım bu hafta hepimize yardım et Amin:KK36:

Back