- 7 Şubat 2015
- 53
- 55
- 88
13 Mayıstan bu yana...yani 7-8 günde...Harikasın ne kadar zamanda verdin bu kiloyu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13 Mayıstan bu yana...yani 7-8 günde...Harikasın ne kadar zamanda verdin bu kiloyu?
Kuzum sen 12 Mayisda 74 kilo olduğunu söylemişsin.Simdi 19 Mayisda 68.500 geliyorsun.Saglikli birşey uyguluyorsundur umarım.İlk katıldığımda 74 kilodaydım.....Şimdi ise 68.5 kilodayım...
Canım bir haftada 5.5 kilo mu verdin? Ben bu kiloyu 2 nisandan bu yana verdim.Umarim iyisindir13 Mayıstan bu yana...yani 7-8 günde...
Canım bir haftada 5.5 kilo mu verdin? Ben bu kiloyu 2 nisandan bu yana verdim.Umarim iyisindir
Tamam canım.Biliyorsun zayiflamak önemli ama herşeyin başı sağlık.Cok kısa zamanda istediğin kiloya ulasicaksin o zaman.Farki herkes farkediyordur,mutlu oldun mu?Sağlıksız beslenmiyorum şekersiz çay ekmek yok sahurda 1 saat dans iftardan sonra dans hamur işleri sıfır...
Tamam canım.Biliyorsun zayiflamak önemli ama herşeyin başı sağlık.Cok kısa zamanda istediğin kiloya ulasicaksin o zaman.Farki herkes farkediyordur,mutlu oldun mu?
Tamam canım.Biliyorsun zayiflamak önemli ama herşeyin başı sağlık.Cok kısa zamanda istediğin kiloya ulasicaksin o zaman.Farki herkes farkediyordur,mutlu oldun mu?
Ay çok sevindim.Zayiflamaya devam.Bu grupda mi devam edeceksin 60/69 kg grubundan mi?Kendi adıma çok mutluyum hergün ilaç içmek üzerine laf duymak yerini şimdilerde iltifatlar veaz ilaç içmeler aldı
Ay çok sevindim.Zayiflamaya devam.Bu grupda mi devam edeceksin 60/69 kg grubundan mi?
Biz ne yaptık canım,bir haftada 5.5 kilo veren sensinBen 67 olunca kacicam ama alt grubaBurda devam sizin desteklerinizle verdim ben o kiloları sonuna kadar burdayım...
İlk katıldığımda 74 kilodaydım.....Şimdi ise 68.5 kilodayım...
Aurora, swetdream bence doğru yoldasınız.Ben 2 Nisan da 74.900 dum,dün 68.500 geldim.Her hafta 1 kilo sağlıklı olan.130 kilo olsaydık ayda 8/10 kilo verebilirdik,ama öyle değiliz.Sisman değiliz,zayıf da değiliz bizim durumda.Ben zaten haftada 6 kilo versem niye 70 kilo olayım?Butikpasta_gulus cidden farklı bir metabolizma si olan birisi.Neden ben bu kadar kilo veremedim diye hayiflanacak birşey yok yani.Merhaba kızlaryatılı misafirlerim vardı bugün gittiler. 2 gündür yemek düzenim ne yediğim belli değildi. Resmen şişmiş gibi hissediyorum kendimi. Almays_gulus haftada 5.5 kilo mu verdin ? Tebrik ediyorum seni. Sanırım birşeyleri yanlış yapıyorum ben Bu hafta daha da dikkat edeceğim
Hoşbuldum canımGuka258 hoşgeldin aramiza
Ya ne güzel maşşallah . Nasıl verdin bu kadar kiloyu biraz tüyo verebilirmisin? Yediklerin?? Spor yapıyor musun yada?