• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam azıcık da buraya takilayim varmı burada takipler kilo bildirimi filan. Bende kk nin eskilerindenim. 120 kg ile mide ameliyatı oldum. 74 kg da takıldım. Artık kendi cabamla vermem gerekiyor. Kullandığım ilaçlardan dolayı 1-2 aydır ödem sorunum var belki de ben öyle sanıyorum. Şuan kilom 76.6. hedefim 70 ama asagisida olur

Kizlar gunaydin 79 kiloyum. Daha once burada 20 kilo verdim. Ama aylardir motive olup 70 olamiyorum. Birebir diyet arkadasi arayan varsa numarami verebilirim. Kontrol edilmeye ihtiyacim var. Calisiyorum ve iki cocukla cok zor bir hayatim var. Dürtün hirpalayin beni. Vakit buldukca burada olacagim. Help pleace.
merhaba bende aynı kilodayım 2.çocuktan sonra veremedim kiloları masabaşı çalışıyorum ve fazla hareketim yok ama artık kilo vermek istiyorum.Hangi şehirdesiniz ben Ankara dayım

Merhaba kızlar bende bir zamanlar 71 kiloydum ve 52 ye düşmüştüm. Şuan 55 kiloyum düğünden sonra aldım biraz. Benim taktiğim akşam 5 ten sonra yemek yememekti. Yürüyüşte yapıyordum hergün yapamasam da. Akşam 5 ten sonra yememe olayını duymuşsunuzdur. Gerçekten çok işe yarıyor ayda 4-5 kilo rahat veriliyor. Çok acıkırsam saat 8 i geçmemek şartıyla yoğurt yiyordum ama çok nadir. Bu yöntemle çok başarılı olanlar var. Tabi yediğimiz yiyeceklere de dikkat ediyoruz günde 2 dilim tam buğday ekmeği yiyordum makarna pirinç pilavı hiç yok. Onun haricinde sebzemi etimi baklagili ölçülü bir şekilde yedim hafta da bir çikolata bile yedim ya da dondurma. Ben diyet listelerine bağlı kalabilen bir insan değilim benim gibiler varsa aranızda güzel yöntem tavsiye ederim :)
Masaallah. Sanırım bende bu şekilde zayıflayabilirim akşam 5 'ten sonra yememek özellikle.

Sevgili kk arkadaslarim uzun zamandir yoktum. Konuya tekrar giris yaptim cunku 2015 eylul ayinda hedefimden de dusuk olan 65 e dustum.malesef kilolar geri geldi yavas yavas ama dikkat etmedim kabulneyse sadede gelelim.10 martta 77 kilo idim.3 gundur tek ogun besleniyorum.ve yarin sabah tartilicam.sonucu bildiririm kilo kaybim olursabeslenmemden bahsederim.hedefim 68 buarada boy 173

Back