• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

KK' nın Sevgili Üyeleri,

Kilonuz 70-79 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..

Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.

Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.

Canım ya watsap grubu kuralım birlikte zayiflayalim

71 kiloyumm 6-7 kilo aldım son aylarda... Aylardır diyet yapmak istiyorum tekrar daha doğrusu sağlıklı beslenmek ama tek başıma beceremiyorum...2017 şubat gibi 9. Takımdaydım ama okulla beraber çok zor oldu stajlarımın ilk yılıydı artık daha rahatım beni de takıma alabilir misiniz?

78 kilo ile başladım, bu sanırım 2.haftam ve verdiğim kilo -2,5. 75.5 kiloyum. Hedefim şimdilik 70. Kısa hedefler tutmak iyidir :)
Merhaba.Bende kilo vermek istiyorum. Ama çok çabuk pes ediyorum. Aralık ayında 2-3 hafta Karatay yaptım. Bıraktım. Ama devam etmek istiyorum. 2.5 kg vermiştim. Ama tekrar aldım.Şu an 77 kg yum. 60 olmak istiyorum. Siz çok güzel kilo vermişsiniz. Nasıl besleniyorsunuz. Spor yapıyor musunuz.

iyi akşamlar kızlar. bende bu grup sınırları içerisindeyim .İnşallah alt gruba düşme ümidiyle bugün başladım.Tam manasıyla diyet içine kendimi sokmadan yediklerime dikkat edip hareketi arttırarak daha dengeli beslenerek fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum.
kilom 77.2 gr
hedefim 60
bu ay ortalama 4kg vermeyi hedefliyorum inşallah.

Kizlar gunaydin 79 kiloyum. Daha once burada 20 kilo verdim. Ama aylardir motive olup 70 olamiyorum. Birebir diyet arkadasi arayan varsa numarami verebilirim. Kontrol edilmeye ihtiyacim var. Calisiyorum ve iki cocukla cok zor bir hayatim var. Dürtün hirpalayin beni. Vakit buldukca burada olacagim. Help pleace.

Back