- 8 Ağustos 2008
- 35.163
- 41.599
- 1.123
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ilo-ver-deneyimlerimiz.1040614/#post-53416014
Hadi gelin hızlıca zayıflayalım
Hadi gelin hızlıca zayıflayalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sen neredesin hani zayıflatacaktık beraber. Devam etseydin yarın listeye girecektinGÜnaydın canım gelicem inşallah gruba belki rekabet olursa daha motive olurum. Şimdi işe gidiyorum akşam geldiğimde uğrayacağım mutlaka. Saçımı çektire çektire zayıflamaya razıyım valla
Diyet listesi falan bilmem deMerhaba 72 kiloyum hedefim 56 bana 15 kilo verdirecek diyet listesi lazım lütfen yardım
13. Takıma gelebılırsin hala katılmak ısıtıyorsanMerhabalar, 72 kiloyum bende katılabilir miyim
Cok tesekkür ederim, 7. Takıma katıldım13. Takıma gelebılırsin hala katılmak ısıtıyorsan
Hayırlı olsun canımCok tesekkür ederim, 7. Takıma katıldım
Tesekkür ederim canımHayırlı olsun canım
13. Takıma gelebılırsın canımBenide alın takima
Canım ya watsap grubu kuralım birlikte zayiflayalimKK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 70-79 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
Merhaba.Bende kilo vermek istiyorum. Ama çok çabuk pes ediyorum. Aralık ayında 2-3 hafta Karatay yaptım. Bıraktım. Ama devam etmek istiyorum. 2.5 kg vermiştim. Ama tekrar aldım.Şu an 77 kg yum. 60 olmak istiyorum. Siz çok güzel kilo vermişsiniz. Nasıl besleniyorsunuz. Spor yapıyor musunuz.78 kilo ile başladım, bu sanırım 2.haftam ve verdiğim kilo -2,5. 75.5 kiloyum. Hedefim şimdilik 70. Kısa hedefler tutmak iyidir :)