• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar. bende bu grup sınırları içerisindeyim .İnşallah alt gruba düşme ümidiyle bugün başladım.Tam manasıyla diyet içine kendimi sokmadan yediklerime dikkat edip hareketi arttırarak daha dengeli beslenerek fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum.
kilom 77.2 gr
hedefim 60
bu ay ortalama 4kg vermeyi hedefliyorum inşallah.
İnşallah hep birlikte veririz kiloları.Bende 60 olmak istiyorum.Yaptığın bir spor varmı

Kizlar gunaydin 79 kiloyum. Daha once burada 20 kilo verdim. Ama aylardir motive olup 70 olamiyorum. Birebir diyet arkadasi arayan varsa numarami verebilirim. Kontrol edilmeye ihtiyacim var. Calisiyorum ve iki cocukla cok zor bir hayatim var. Dürtün hirpalayin beni. Vakit buldukca burada olacagim. Help pleace.
Çok güzel kilo vermişsin. Daha önce nasıl vermiştin kiloyu. Uyguladığın diyet ve spor var mı

Merhaba . Okadar yogun yorucu ve plansiz bi hayatim varki spora hic vaktim olmuyor. Muhasebeciyim gun boyu oturuyorum ama evde saatlerce kosturmaca malum ev isleri ve cocuklar. Motive oldugumda cok rahat kilo verrbiliyorum ama aylardir ne zaman niyetlensem inadina istahim aciliyo. Bi bosvermislik cokuyo ustume. Nasil kilo verebilirim cok iyi biliyorum 2 gebeliktede 35 kilo aldim ve 25 ini verdim. Nerden baslayalim ne yavsiye edersiniz

Merhaba . Okadar yogun yorucu ve plansiz bi hayatim varki spora hic vaktim olmuyor. Muhasebeciyim gun boyu oturuyorum ama evde saatlerce kosturmaca malum ev isleri ve cocuklar. Motive oldugumda cok rahat kilo verrbiliyorum ama aylardir ne zaman niyetlensem inadina istahim aciliyo. Bi bosvermislik cokuyo ustume. Nasil kilo verebilirim cok iyi biliyorum 2 gebeliktede 35 kilo aldim ve 25 ini verdim. Nerden baslayalim ne yavsiye edersiniz
ben de senin gibi yeni canım.
Diyet anlamında değil fakat yanlış yaptığımız şeyleri farkındayız ben onları düzeltmeye başlayarak başladım .Şöyle mesela gün içinde içtiğim su 3 bardak falandı ve gerçekten su içmediğimi farkettim . şu iki gündür düzenli 11 su bardağı su tüketiyorum .Buzdolabına kağıt yapıştırdım ve mesela 4 ocak yazdım altına su içtikte bir tik attım. o tikler gün içinde artsın diye gördükçe içiyorum :) iki günü geride bıraktım yarın 3. gün ve haftasonu malum evde eşler olacak kahvaltıda ekmek hakkımı kullanıp sonraki öğünlerde yemiyorum.Liste ya da menüyü aşırı kasamam malesef çünkü hayatım boyunca yemeyi seven biri olacağım için yapabileceğim şeyleri yapıp vücudumu ona uydurmaya ezberletmeye adına ne denilirse onu yapmaya çalışıyorum.Kaçamak asla olmayacak demem diyemem çünkü o yasakladım cısları ömür boyunca yememezlik edemem.İlk tavsiyem hergün fırsat bulursan sabah aç karna tartıl ve not al .Bu çok motive edici .Nerelerde yanlış yaptığını farketmene yardımcı olacaktır.

ben de senin gibi yeni canım.
Diyet anlamında değil fakat yanlış yaptığımız şeyleri farkındayız ben onları düzeltmeye başlayarak başladım .Şöyle mesela gün içinde içtiğim su 3 bardak falandı ve gerçekten su içmediğimi farkettim . şu iki gündür düzenli 11 su bardağı su tüketiyorum .Buzdolabına kağıt yapıştırdım ve mesela 4 ocak yazdım altına su içtikte bir tik attım. o tikler gün içinde artsın diye gördükçe içiyorum :) iki günü geride bıraktım yarın 3. gün ve haftasonu malum evde eşler olacak kahvaltıda ekmek hakkımı kullanıp sonraki öğünlerde yemiyorum.Liste ya da menüyü aşırı kasamam malesef çünkü hayatım boyunca yemeyi seven biri olacağım için yapabileceğim şeyleri yapıp vücudumu ona uydurmaya ezberletmeye adına ne denilirse onu yapmaya çalışıyorum.Kaçamak asla olmayacak demem diyemem çünkü o yasakladım cısları ömür boyunca yememezlik edemem.İlk tavsiyem hergün fırsat bulursan sabah aç karna tartıl ve not al .Bu çok motive edici .Nerelerde yanlış yaptığını farketmene yardımcı olacaktır.
tesekkur ederim arkadasim. Dedimya nasil kilo verebilecegimi cok iyi biliyorum iki dogumumdadada hastaneden 97 kiloyla dondum eve. İkisindede 70 e indim ve biraktim. Simdi uzun zaman sonra 79um. Ve hic yakistiramiyorum kendime. Hicbizamanda kendi kendime zayiflamadim hepbspor hep diyet. Su ara tek eksigim motivasyon eksikligi. E bunun ilacida sizlersiniz. Cuma gunu yazilan eksiler. Bu sefer basaricam yine sayenizde.

tesekkur ederim arkadasim. Dedimya nasil kilo verebilecegimi cok iyi biliyorum iki dogumumdadada hastaneden 97 kiloyla dondum eve. İkisindede 70 e indim ve biraktim. Simdi uzun zaman sonra 79um. Ve hic yakistiramiyorum kendime. Hicbizamanda kendi kendime zayiflamadim hepbspor hep diyet. Su ara tek eksigim motivasyon eksikligi. E bunun ilacida sizlersiniz. Cuma gunu yazilan eksiler. Bu sefer basaricam yine sayenizde.
ben de biliyoruz demiştim zaten canım.

70.7 kiloydum dün bugün 70 olmuşum tabiki hurma diyetimle bide günde bir saat kadar bisiklet suruyorum ama agir geliyo bu diyette cok açıyorum oyuzden karatay usulü beslenme tarzına girince yapicam inşallah bende aramiza katilmak istiyorum bakalim neler olacak:KK49::KK200::halay:

Bende istiyorummmmmm 76 kiloyum ve ideal kilom 56 imis boyuma gore :KK43: ama ben surekli sisiyorum kilo aliuorum birde dogum sinrasi sarkan igrenc kocaman bir gobek :KK43: banada yardim edin lutfenn
Kuzum en guzel sey diyetin yani sira beslnme sitilini degistirmek ben suan hurma orucundayim yapabildigim kadar yapip sonrasinda Karatay usulü beslenmek istiyorummm ve bisiklette suruyorum suan 70 kiloyum boyumda 166 istersen seninle diyet arkadasi olurumm:KK54::KK200::KK200:

Merhaba kızlar bende bir zamanlar 71 kiloydum ve 52 ye düşmüştüm. Şuan 55 kiloyum düğünden sonra aldım biraz. Benim taktiğim akşam 5 ten sonra yemek yememekti. Yürüyüşte yapıyordum hergün yapamasam da. Akşam 5 ten sonra yememe olayını duymuşsunuzdur. Gerçekten çok işe yarıyor ayda 4-5 kilo rahat veriliyor. Çok acıkırsam saat 8 i geçmemek şartıyla yoğurt yiyordum ama çok nadir. Bu yöntemle çok başarılı olanlar var. Tabi yediğimiz yiyeceklere de dikkat ediyoruz günde 2 dilim tam buğday ekmeği yiyordum makarna pirinç pilavı hiç yok. Onun haricinde sebzemi etimi baklagili ölçülü bir şekilde yedim hafta da bir çikolata bile yedim ya da dondurma. Ben diyet listelerine bağlı kalabilen bir insan değilim benim gibiler varsa aranızda güzel yöntem tavsiye ederim :)

bir zamanlar bu grupta 62 kiloya kadar düşen ben şimdilerde 75.5 tan aşağıya düşemiyorum :sinirli::sinirli: anılarım depreşti o_O
Hayatım kilo kontrolü ile geçecek sanırım
Al bendende o kadar 67 kiloya indim misler gibi
Şimdi 73 kiloyum offf gene sil baştan yıldım yeminle :işsiz:

Back