• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende yarın başlıycam...başlıyorum ve tak bırakıyorum..birşey söyleyin bana kızlar çekin kulaklarımı:))) inş evvela şok düet yapayım sonra normale geçeyim ...patetes dieti uç gün lük bi diyet.
Merhaba. Kaç kilosun, boyun kaç, yaşın kaç tatlım?
Eğer yeni başlayacaksan sakın ola şok dşyet yapma. Yeni başlayınca zaten patır kütür kilo vereceksin çünkü ilk gğnler ödemler gidiyor. Böylece de mutlu olup diyetine devam edeceksin. Heöen şok diyete girip kendini kasma olur mu, vücuduna yazık.
Şok diyeti zayıflaman durunca yapacaksın, o günler başka geçmez çünkü.
Patates nişasta karbonhidrat yani tatlım, hiç tavsiye etmem.
Ben Şaheste bu arada. Yaşım 37. Boyum 160 cm, 73.8 kiloyla diyete başladım ama çok kilo veremiyorum, insülin direncim varmış.

Eğer yeni başlayacaksan sakın ola şok dşyet yapma. Yeni başlayınca zaten patır kütür kilo vereceksin çünkü ilk gğnler ödemler gidiyor. Böylece de mutlu olup diyetine devam edeceksin. Heöen şok diyete girip kendini kasma olur mu, vücuduna yazık.
Ben Şaheste bu arada. Yaşım 37. Boyum 160 cm, 73.8 kiloyla diyete başladım ama çok kilo veremiyorum, insülin direncim varmış.
Canım ben 38 yaşındayım 6 aylık bebeğim var doğum kilolarımı veremedim yürüyüşde yapamadığım için...1.63 boy 77 kilo;(((

Sporla diyetle insülin direnci kırılıyormuş. Elma sirkeli ballo su da çok işe yarıyo

Selam arkadaşlar kaldığımız yerden devam edelim
Sabah: 1 dilim hellim peyniri. 2 dilim çavdar ekmeği. 1 haşlanmış yumurta. 1 bardak şekersiz çay
Ara:sade filtre kahve 1 elma
Öğlen: derisiz 2 tavuk baget salata
Ara:yeşilçay 5 badem
Akşam:derisiz 2 tavuk baget. Salata
1 tatlı kaşığı elma sirkeli ballı su ve 1 tatlı kaşığı çörekotu yağınıda gün içinde içeceğim

Bugün kontrole gittim. 8 gün olmuştu ameliyat olalı. Cerrahta dikişlerini alalım dedi aldı eve geldim baktımki dren takılan yerden kan gelmiş. Baktımki yara açık. Hemen yapışkan bantla yapıştırdım. Eczaneden almıştım bantı. Akşam acile gittim. Doktor pansumancı baksın dedi. O da erken alınmış dikişler yara kapanmamış açık dedi. Pansuman yaptı kapattı bantla. Pazartesi tekrar cerraha git dedi. Ölsek kimse bakmayacak kimsenin umru değil. Uğraş dur şimdi

Bugün kontrole gittim. 8 gün olmuştu ameliyat olalı. Cerrahta dikişlerini alalım dedi aldı eve geldim baktımki dren takılan yerden kan gelmiş. Baktımki yara açık. Hemen yapışkan bantla yapıştırdım. Eczaneden almıştım bantı. Akşam acile gittim. Doktor pansumancı baksın dedi. O da erken alınmış dikişler yara kapanmamış açık dedi. Pansuman yaptı kapattı bantla. Pazartesi tekrar cerraha git dedi. Ölsek kimse bakmayacak kimsenin umru değil. Uğraş dur şimdi

geçmiş olsun ne ameliyatı oldun....

Geçmiş olsun ne ameliyatı oldun ki?dikişler iyileşmeden nasıl alır ki doktor tam saçmalık. Geçmiş olsun

Merhabalar. Daha önce 86 kilodan 73 e düşmüştüm 3 ayda. Sonra ki 3 ayda dikkat etmedim ve şu anda 79 kiloyum.
Tekrar 12 kilo vermek istiyorum ama acele etmeden. Yalnız kontrol mekanizması olunca daha iyi olacak gibi.
Burada tartı günü vs. Var mı? Bende 23 ekim itibariyle yediklerimi kısacağım. Lütfen bana destek olun. Çok ihtiyacım var.

KK' nın Sevgili Üyeleri,

Kilonuz 70-79 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..

Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.

Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.

12. Takıma gelsene. Beraber zayıflayalım..
Ben senin saçını çeke çeke zayıflatırım:KK4:

GÜnaydın canım gelicem inşallah gruba belki rekabet olursa daha motive olurum. Şimdi işe gidiyorum akşam geldiğimde uğrayacağım mutlaka. Saçımı çektire çektire zayıflamaya razıyım valla :D :D

Back